hellas200 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Καλησπέρα παιδιά,ειμαι κ εγω κατοχος του Leo εδω κ 3 εβδομαδες περιπου... εχω διαβασει ολο το Forum κατα καιρους ακομα και το προιγουμενο που καποιοι απο εσας ειχατε τισ πρωτες συσκευες απο εξωτερικο :) θελω καταρχας να πω σε ολους ενα μεγαλο ευχαριστω για ολα οσα κανετε για εμας τους λιγοτερο σχετικους :X:cry: (σορρυ για τον μεγαλο προλογο :( ) εγω εχω τα εξης προβληματα... 1) οταν ανοιγω το destinator μετα απο καποια δευτερολεπτα σκουραινει λιγο η οθονη κ μετα απο λιγο κλεινει τελειως...ειναι σαν να μην παταει καποιος κατι πανω στην οθονη σε οποιαδηποτε αλλη κατασταση του τηλεφωνου κ να κλεινει για εκσικονομηση μπαταριας... εχω δοκιμασει hard reset, εχω προσθεσει συντομευση στο Windows/start menu/programms αλλα παλι τιποτα... 1.πηγαινε στο start/settings/system/power/backlight και ξετσεκαρε τα κουτακια στο "on battery power"(εγω τοχω κανει σε ολα) και δοκιμασε παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 (edited) τo hd2 εχει cmd??γενικα ψαχνω κ δεν μπορω να τo βρω ἠ τα windows mobile εχουν αλλη φιλοσοφια??και κατι αλλο ειναι αληθεια οτι θα υπαρξει android για το hd2 custom?? Edited January 12, 2010 by dime Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Καλησπέρα. 1. Όταν απενεργοποιούμε την συσκευή και το πρόγραμμα δεδομένων μας είναι online (όχι το ασύρματο), τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση με την χρέωση και με τον όγκο δεδομένων του προγράμματος μας? 2. Το να βγάλουμε την μπαταρία μας με σκοπό την διακοπή της χρέωσης έχει αποτέλεσμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_sse Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Έχω βάλει το SlovoEd 7.1 (Ελληνο-Αγγλικό) και δουλεύει περίφημα. Και εγώ έβαλα το ελληνι-ισπανικό και δουλεύει μια χαρά ως τώρα... Όσο για τον Skyfire συμπληρώνει τον όπερα σε θέματα flash player. Εκεί που υστερεί ο ένας συμπληρώνει ο άλλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpion8283 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 ...και κατι αλλο ειναι αληθεια οτι θα υπαρξει android για το hd2 custom?? Ουτε αληθεια, ουτε ψεματα...Υπαρχει το Νexus 1 με παρομοια χαρακτηριστικα που τρεχει σε Android, ομως εξακολουθει να ειναι πολυ δυσκολο το porting..... Και σε ενα port, παιζουν πολλα πραγματα ρολο, ομως ειναι αποκλειστικα θεμα hacking-modding, συνεπως ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος....Προς το παρον παντως δεν υπαρχει κατι... Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν προκειται να κυκλοφορησει κατι τετοιο απο την HTC:p Παράθεση Απλώς....Κωστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blets Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Καλημερα και απο μενα. απο το απογευμα του σαββατου 9/1/2010 μου παρουσιαστηκε ενα προβλημα στην οθονη του κινητου μου. ξαφνικα εβγαλε κατι σαν υγρασια στην μεση της οθονης. το κινητο το αγορασα στις 22/12/2009 απο το πλαισιο. το εχω βγαλει φωτογραφιες και σημερα δευτερα 11/1/2010 θα το παω στην ACE HELLAS να τους το δειξω. επειδη δεν εχω διαβασει και τα καλυτερα για την εταιρια κανω αυτο το post προκαταβολικα και θα σας ενημερωσω για την εξελιξη. οτι βοηθεια μπορειτε να μου δωσετε ειναι ευπροσδεκτη. Ευχαριστω πολυ. Η φωτογραφια του κινητου http://rapidshare.com/files/333480167/DSC00136.JPG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpion8283 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Καλησπέρα. 1. Όταν απενεργοποιούμε την συσκευή και το πρόγραμμα δεδομένων μας είναι online (όχι το ασύρματο), τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση με την χρέωση και με τον όγκο δεδομένων του προγράμματος μας? 2. Το να βγάλουμε την μπαταρία μας με σκοπό την διακοπή της χρέωσης έχει αποτέλεσμα? Τα προγραμματα δεδομενων δεν χρεωνουν απλα οταν εχεις ανοικτο το κινητο, αλλα οταν στελνεις και λαμβανεις δεδομενα, συνεπως δεν εισαι διαρκως "online" οπως με την Adsl γραμμη του σπιτιου σου....Η χρεωση υπαρχει οταν πχ σερφαρεις στο Internet, μεσω του browser (Opera, IE ) ή οταν καποια προγραμματα (πχ ο καιρος, τα mail, το χρηματιστηριο) κανουν update (αυτοματα ή χειροκινητα-μπορεις να το επιλεξεις εσυ).Ακομα ομως και στον browser να εισαι, αν απλα διαβαζεις μια ηδη ανοιγμενη σελιδα, δεν χρεωνεσαι ! (ΠΡΟΣΟΧΗ στο video - music streaming βαραει!!) Παράθεση Απλώς....Κωστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Τα προγραμματα δεδομενων δεν χρεωνουν απλα οταν εχεις ανοικτο το κινητο, αλλα οταν στελνεις και λαμβανεις δεδομενα, συνεπως δεν εισαι διαρκως "online" οπως με την Adsl γραμμη του σπιτιου σου....Η χρεωση υπαρχει οταν πχ σερφαρεις στο Internet, μεσω του browser (Opera, IE ) ή οταν καποια προγραμματα (πχ ο καιρος, τα mail, το χρηματιστηριο) κανουν update (αυτοματα ή χειροκινητα-μπορεις να το επιλεξεις εσυ).Ακομα ομως και στον browser να εισαι, αν απλα διαβαζεις μια ηδη ανοιγμενη σελιδα, δεν χρεωνεσαι ! (ΠΡΟΣΟΧΗ στο video - music streaming βαραει!!) Δεν εννοώ ακριβώς αυτό. Θέλω να πω, αν πχ είμαι στον οπερα και ανοίγω σελίδες και κλείσω εκείνη την στιγμή την συσκευή, χωρίς να κάνω αποσύνδεση το gprs, θα συνεχίζω να χρεώνομαι, ακόμα και με απενεργοποιημένη την συσκευή? Εννοείς πως εφόσον αφήσω ανοιχτή την χρέωση του gprs, αλλά δεν "σερφάρω", αυτό δεν θα έχει την παραμικρή επιβάρυνση στον όγκο δεδομένων του προγράμματος χρήσης μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeknikola Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Αν το προγραμματάκι είναι αυτό: Jaguaralani Simple MaxM for Sense 2.5.1922 clocks+20 FIXED HANDS, τότε δοκίμασε να πιέσεις με το δάχτυλο στην πάνω δεξιά γωνία, ακριβός κάτω από τα εικονίδια του ηχείου και της μπαταρίας. Με τον τρόπο αυτό τα ρολόγια εναλλάσσονται σε αναλογικό, ψηφιακό ή τα δύο ταυτόχρονα. Υπάρχει και τρόπος μέσο registry. Μετά την εγκατάσταση θα έπρεπε να έχεις κάνει επανεκκίνηση. παιδια αξιζει το προγραμματακι? μονο εγκατασυαση το κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Δεν εννοώ ακριβώς αυτό. Θέλω να πω, αν πχ είμαι στον οπερα και ανοίγω σελίδες και κλείσω εκείνη την στιγμή την συσκευή, χωρίς να κάνω αποσύνδεση το gprs, θα συνεχίζω να χρεώνομαι, ακόμα και με απενεργοποιημένη την συσκευή? Εννοείς πως εφόσον αφήσω ανοιχτή την χρέωση του gprs, αλλά δεν "σερφάρω", αυτό δεν θα έχει την παραμικρή επιβάρυνση στον όγκο δεδομένων του προγράμματος χρήσης μου? Αφου θα εχεις κλεισει τη συσκευη ΠΩΣ μπορει να χρεωνεσαι? Αν κλεισεις τη συσκευη θα σταματησει και η συνδεση σου. Δλδ εαν ξαφνικα κατεβαζεις απο το PC σου ενα Torrent και πεσει το ρευμα, τοτε θα συνεχισει να κατεβαζει? Δε καταλαβαινω την απορια σου πραγματικα. Το GPRS και γενικα η Data mobile συνδεσεις χρεωνουν ΜΟΝΟ οταν κατεβαζεις δεδομενα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickx Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 υπάρχει κάποιος τρόπος - πρόγραμμα που να μετράει τη διάρκεια των κλήσεων και τα μυνήματα που στέλνω; Έχω το KDPowerMeters αλλά δεν μετράει τα μυνήματα. Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 επειδη θα φυγω εξωτερικο, το nodatα με καλυπτει η θα τρεχω και δε θα φτανω? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 λοιπον πριν απο λιγο ανακαληψα (μετα απο κατσαδες που εφαγα) οτι ολα μα ολα τα σμς που ειχα στηλει απο το πρωι δεν σταλθηλαν.... rom laurentis και το εργοστασιακο ραδιο.. μετα απο ρεσετ και μετα την αποστολη ενος σμσ ξεστουμποσε το μηχανιμα και ολα καλα.. αλλα ειναι δυνατον τοσα λεφτα συσκευη και να στελνει σμσ οποτε θελει αυτο? στραβωσα πολυ!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fvidalis Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Έψαξα σχεδόν 270 σελίδες και δεν μπορώ να βρω ενα cabακι που βάζει χρωμα (κίτρινο) στο εικονίδιο στο ξυπνητήρι όταν είναι ενεργό και κάνει χρωματιστό το εικονίδιο του ημερολογίου. :angry:Εκανα hard reset και το έχασα και μάλλον εδω μέσα το είχα βρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis11 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 αν διαβαζατε τι γραφουμε θα προλαβαινατε πολλα.... Δημήτρη δίκιο έχεις, όμως στις 10/1 ήταν η έκδοση 1.0. και μάλιστα σε μετάφραση απο τον Nadavi. Χθές ο montechristoff ανέβασε την 1.0.1, γι' αυτό και θεώρησα οτι θα ήταν καλό να ενημερωθούμε και εδω στο forum. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Δημήτρη δίκιο έχεις, όμως στις 10/1 ήταν η έκδοση 1.0. και μάλιστα σε μετάφραση απο τον Nadavi. Χθές ο montechristoff ανέβασε την 1.0.1, γι' αυτό και θεώρησα οτι θα ήταν καλό να ενημερωθούμε και εδω στο forum. Γιαννη δεν παει το μυαλο σας ποσα πραγματα δοκιμαζω καθε μερα στο τηλεφωνο μου.... αν ηταν κατι καλο θα ανανεωνα το ποστ μου ;) το BsB tweaks ειναι ειλικρινα το καλυτερο κ ποιο ολοκλρωμενο tweak app που εχει παρουσιαστει τα τελευταια χρονια! και αν αρχισει να προσθετει δυνατοτητες να επεμβαινεις σε start menu-notifications-registry editor....βλεπω να καταργουνται πολλες εφαρμογες... ο τυπος ειναι πολυ γατα κ βαθια γνωστης αυτων των συσκευων! με την 1η ευκαιρια θα εχει ενα πολυ γενναιοδωρο donation απο μενα.... οπως κανω παντα σε τετοιες περιπτωσεις,δλδ να στηριζω τετοιες κινησεις ! μακαρι να το εκαναν περισσοτεροι αυτο...γιατι οι πιο πολλοι αρπαζουν και χανονται...δεν αφιερωνουν ουτε ενα λεπτο να γραψουν ενα τυπικο "ευχαριστω":O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinosgr Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 παιδια αξιζει το προγραμματακι? μονο εγκατασυαση το κανουμε? Αν σε ενδιαφέρει να έχεις επιλογή για αναλογικό ρολόι με ένδειξη δευτερολέπτων καθώς και είκοσι συντομεύσεις στην αρχική οθόνη, τότε αξίζει. Κάνε εγκατάσταση και στη συνέχεια επανεκκίνηση της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Google Wave Preview, HTC HD2 Crushes iPhone, DIY …:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konomi21 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Εβαλα το VolumeKeys v0.30 αλλα δεν λειτουργουσαι σωστα και το καταργησα απο τις εφαρμογες αλλα μετα οταν βαζω να δω ταινια η να ακουσω μουσικη και παω να ανεβασω η να χαμηλωσω την ενταση μου διχνει το σημειο που ηταν η μπαρα της εντασησης γκρι.Τι να κανω για να γινει οπως ηταν πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 πως μπορω να απεγκαταστησω ενα game(δεν μπορω να το βρω πουθενα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Google Wave Preview, HTC HD2 Crushes iPhone, DIY …:cool: τι ειναι αυτο Μητσαρα;; Ειμαι δουλεια και δεν λεει να δω ενα βιντεο 37΄απο το τηλεφωνο... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 12, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 πως μπορω να απεγκαταστησω ενα game(δεν μπορω να το βρω πουθενα) Ένα game που έχεις εγκαταστήσει εσύ; Δεν υπάρχει στην αφαίρεση προγραμμάτων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 ναι εγω.οχι πουθενα.το electropia ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 12, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 επειδη θα φυγω εξωτερικο, το nodatα με καλυπτει η θα τρεχω και δε θα φτανω? Παντού σε καλύπτει. Καλησπέρα. 1. Όταν απενεργοποιούμε την συσκευή και το πρόγραμμα δεδομένων μας είναι online (όχι το ασύρματο), τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση με την χρέωση και με τον όγκο δεδομένων του προγράμματος μας? 2. Το να βγάλουμε την μπαταρία μας με σκοπό την διακοπή της χρέωσης έχει αποτέλεσμα? Όταν απενεργοποιείς τη συσκευή κλείνουν όλα. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι πάνω σε αυτό και φυσικά δεν υπάρχει λόγος να βγάλεις την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 ναι εγω.οχι πουθενα.το electropia ειναι Για κατι τετοιες περιπτωσεις κανουμε ΠANTA backup πριν απο καθε εγκατασταση/δοκιμη... Αν και εγω που το ειχα δοκιμασει,απεγκατασταση το εκανα κανονικα απο την αφαιρεση προγραμματων Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts