N1GHTM4R3 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 η ρομ πεταει :rolleyes: :lol::lol: εχει κανενα παραπανω συμπληρωμα? σε τη διαφερει απο την πρωτη εκτος απο την ταχητιτα που μολις μας αποκαληψες?:happy: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeknikola Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Μήπως το έχει κάνει επίτηδες να πηγαίνει εκεί; Το έχω δει από διάφορους cookers αυτό. Βάλε το Resco Explorer. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3001822#post3001822 Ποιο αρχείο έχεις βάλει; Είναι bug. 16 shortcuts for Manila 2.5 εβαλα αυτο και οχι εκεινο με τα 20...αλλα δεν καταλαβα με τα διπλα πως τα σβηνω ακριβως ενω εχω και το προβλημα με τις γρηγορες συνδεσεις που δεν μπορω να αφαιρεσω για να προσθεσω αλλες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 η ρομ πεταει :rolleyes: :lol::lol: Για να δουμε..:lol: Παντως Δημητρη το Audio Vito ,δεν το εχω καταφερει να μου δουλεψει ακομη :mad: Εχω ενεργοποιησει το ACR εχω την 1,02 στο Vito notes αλλα η φωνη του συνομιλητη ακουγεται απο το υπερπεραν :lol: Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 16 shortcuts for Manila 2.5 εβαλα αυτο και οχι εκεινο με τα 20...αλλα δεν καταλαβα με τα διπλα πως τα σβηνω ακριβως ενω εχω και το προβλημα με τις γρηγορες συνδεσεις που δεν μπορω να αφαιρεσω για να προσθεσω αλλες.. Θα έλεγα να το αφαιρέσεις εάν έχει πρόβλημα. Σχετικά με το πως θα πας στα path που αναφέρει το παραπάνω post θα χρειαστείς έναν registry editor... http://freewareppc.com/utilities/phmregistryeditor.shtml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 εχει κανενα παραπανω συμπληρωμα? σε τη διαφερει απο την πρωτη εκτος απο την ταχητιτα που μολις μας αποκαληψες?:happy: εχει διορθωσει κανα 2 που μας ειχαν ξεφυγει,εβαλε πλεον τον driver του chainfire μεσα στην ρομ και καποια αλλα tweaks δικα του. εμφανισιακα δεν θα δειτε διαφορες,απλα η V1.1 ειναι μια βελτιωμενη V1:) Για να δουμε..:lol: Παντως Δημητρη το Audio Vito ,δεν το εχω καταφερει να μου δουλεψει ακομη :mad: Εχω ενεργοποιησει το ACR εχω την 1,02 στο Vito notes αλλα η φωνη του συνομιλητη ακουγεται απο το υπερπεραν :lol: γιατι ρε Γιαννη,περιεργο μου φαινεται... ειναι η μονη ρομ που εγραψε,σχεδον,στην ιδια ενταση και τις δυο φωνες... καμια σχεση με οσες ειχα δοκιμασει...και πολυ πιο καθαρα μαλιστα! πρεπει να βρουμε τι φταει για αυτο και γρηγορα... και μενα μου την εχει δωσει που δεν εχουμε στο Λεο την κορυφαια ποιοτητα καταγραφης που ειχαμε στο HD:O παντως στο vito την μονη ρυθμιση που θα πειραξεις,ειναι να τσεκαρεις το enable auto recording..μην αλλαξεις τπτ αλλο!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis7 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 ειμαι με την ρομ του Λαυρεντη απο χθες το βραδυ. Πολυ σταθερη-γρηγορη αλλα εχει ενα λαθακι...στον commanager οταν πατας το Phone σε παει στα windows και οχι στο ρυθμισεις Phone του sense... εαν δεν το γνωριζει ο Λαυρεντης, αναφερε το,ωστε να το διορθωσει στην επομενη ρομ. παρασκευη και σαββατο ειχα το radio 2.06.51.07...ποσο δικιο ειχες...δεν εχω ξαναδει τετοιο radio...:lol: μπαταριοφαγος χωρις καμια υπερβολη. Ποτε θα δουμε τη νεα ρομ ?:happy: ρε παιδια γιατι λετε οτι το νεο radio καταναλωνει τοση πολυ μπαταρια? σε μενα δεν εχει δειξει κατι τετοιο.. :worry: οπως ηταν πριν, ετσι ειναι και τωρα με το νεο radio... Δηλαδη εδατε τοσο μεγαλη διαφορα στην καταναλωση? μηπως ειμαι ο μονος που δεν εχει δει καποια αλλαγη στην μπαταρια και να αρχισω να ανυσηχω? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisp2004 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 το εβγαλα απο τον φορτιστη σαββατο πρωι 7.30(100%) και το μεσημερι που γυρισα απο την δουλεια ειχε 15% :mad: και το εβαλα παλι για φορτιση... και να πω οτι ειχα κανει και τιποτα...20 λεπτα κλησεις:mad: με το 2.05.51.05_2 με βγαζει ανετα απο το πρωι μεχρι το βραδυ(20-30 %) με πολυ χρηση και ομιλια:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 μωρε τρωει οντως το νεο ραδιο οχι υπερβολικα αλλα και μενα μου φαινεται οτι πεφτει πιο γρηγορα. Αντε να δουμε τη νεα Λαυρεντιους Ειναι παλι γεματη με εφαρμογες η εβγαλε τιποτα απο αυτα που δεν ειχαν και τοσο χρησιμοτητα σε εμας? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Καλως σας βρισκω! Διαβαζω καιρο πριν το παρω ΛΟΛ (εναν μηνα περιπου) κ ομολογώ οτι ειναι το καλυτερο wm phone που ειχα στα χερια μου μεχρι τωρα:):) Το πηρα πριν τις γιορτες κ καθως το τελευταιο μου τηλ. ηταν το ΟΜΝΙΑ1 (καλο αλλα καμια σχεση) ειδα το φως μου! Η οθονη φυσαει, τα cab τα ρουφαει απροβληματιστα κ ολα τα προγραμματα δουλευουνε ρολοι! DESTINATOR,MAGICALL,PSSHUTXP,NODATA,SPRITEBACKUP ETC:) Nομιζω οτι για εναν χρηστη νορμαλ οτι δεν χρειαζεται ουτε Ρομ ουτε ραδιο ουτε τιποτα προς το παρον! Αλλα επειδη μου αρεσει το σκαλισμα περιμενουμε για καποια καλη απο laurentius26 στο μελλον κ βλεπουμε! Αυτα προς το παρον κ keep posting.........:) Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeknikola Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Με εναν registry editor,τον οποιο,θα εγκαταστησεις στο τηλεφωνο σου. ok θα το προσπαθησω.Τωρα και κατι αλλο...ενω πριν διαλεγα για ηχο κλησης και μεσα στους ηχους μου εβγαζε και τουσ ηχους που εχω στη καρτα....τωρα μετα απο καπιο soft reset που εχω κανει τωρα μου βγαζει μονο τους ηχους απο το τηλ.που ειναι αποθηκευμενοι στο \Windows\Rings καμια βοηθεια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Καλως σας βρισκω! Διαβαζω καιρο πριν το παρω ΛΟΛ (εναν μηνα περιπου) κ ομολογώ οτι ειναι το καλυτερο wm phone που ειχα στα χερια μου μεχρι τωρα:):) Το πηρα πριν τις γιορτες κ καθως το τελευταιο μου τηλ. ηταν το ΟΜΝΙΑ1 (καλο αλλα καμια σχεση) ειδα το φως μου! Η οθονη φυσαει, τα cab τα ρουφαει απροβληματιστα κ ολα τα προγραμματα δουλευουνε ρολοι! DESTINATOR,MAGICALL,PSSHUTXP,NODATA,SPRITEBACKUP ETC:) Nομιζω οτι για εναν χρηστη νορμαλ οτι δεν χρειαζεται ουτε Ρομ ουτε ραδιο ουτε τιποτα προς το παρον! Αλλα επειδη μου αρεσει το σκαλισμα περιμενουμε για καποια καλη απο laurentius26 στο μελλον κ βλεπουμε! Αυτα προς το παρον κ keep posting.........:) Καλως ηρθες στην παρεα μας Βασίλη! Συμφωνω μαζι σου οως η τελευται επισημη ελληνικη ρομ ειναι οτι καλυτερο εχει δωσει η HTC κατα καιρους στα τηλεφωνα της. Δεν λειπουν τα bugs αλλα σπευδει και τα διορθωνει τουλαχιστον. Δημητρη ξερεις πως φευγει το κοκκινο Χ στο Task List του Wktask οταν μπαινεις σε κατασταση Lockscreen? Πιο προγραμμα πρεπει να κανω exclude & hide from Task list? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeknikola Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 συγνωμη αλλα πως? απο τα windows η απο το τηλ? Θα διαγράψεις τα shortcuts HTC_ (με κάτω dash) από το Programs folder ....συγνωμη αλλα λιγο πιο κατανοητα που μπορω να το βρω αυτο με το registy editor.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Παιδια 3 ερωτηματακια που μπορει να ειναι γελοια αλλα δεν βρισκω ακρη... Απο το ιστορικο κλισεων και ενα αριθμο που δεν υπαρχει στις επαφες μας δεν μορουμε να δημιουργησουμε νεα επαφη ? Πως μπορουμε να δουμε ξεχωριστα εισερχομενα , εξερχομενα , απεσταλμενα sms ? Το ιδιο για τις κλισεις... Χωριστα εισερχομενες και χωριστα αναπαντητες και χωριστα εξερχομενες. Καλη βδομαδα.... Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Θα διαγράψεις τα shortcuts HTC_ (με κάτω dash) από το Programs folder ....συγνωμη αλλα λιγο πιο κατανοητα που μπορω να το βρω αυτο με το registy editor.. Γινε λιγο αναλυτικος τι προσπαθεις να κανεις. Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Παιδια 3 ερωτηματακια που μπορει να ειναι γελοια αλλα δεν βρισκω ακρη... Απο το ιστορικο κλισεων και ενα αριθμο που δεν υπαρχει στις επαφες μας δεν μορουμε να δημιουργησουμε νεα επαφη ? Πως μπορουμε να δουμε ξεχωριστα εισερχομενα , εξερχομενα , απεσταλμενα sms ? Το ιδιο για τις κλισεις... Χωριστα εισερχομενες και χωριστα αναπαντητες και χωριστα εξερχομενες. Καλη βδομαδα.... Ευχαριστω. Για τα μηνυματα θα πας στο ταμπ των μηνυματων, θα πατησεις τυο αριστερο soft key All Messages, μετα θα πας δεξι soft key-> menu -> Settings -> Tradiotional mode. Ετσι θα μπορεις να βλεπεις αυτο που θες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_sse Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Παιδια 3 ερωτηματακια που μπορει να ειναι γελοια αλλα δεν βρισκω ακρη... Απο το ιστορικο κλισεων και ενα αριθμο που δεν υπαρχει στις επαφες μας δεν μορουμε να δημιουργησουμε νεα επαφη ? Πως μπορουμε να δουμε ξεχωριστα εισερχομενα , εξερχομενα , απεσταλμενα sms ? Το ιδιο για τις κλισεις... Χωριστα εισερχομενες και χωριστα αναπαντητες και χωριστα εξερχομενες. Καλη βδομαδα.... Ευχαριστω.[/QUOTΕ] Καλημέρα! Για να φτιάξεις μια καινούρια επαφή από ένα μη αποθηκευμένο νούμερο θα πατήσεις δεξία πάνω στο γκρι τετραγωνάκι δίπλα στο νούμερο που θες να αποθηκεύσεις και μετά Menu --> Save to People Τώρα για τις κλήσεις: Phone --> All People --> Το τέρμα δεξιά εικονίδιο με το τηλέφωνο --> Menu --> Filter Ελπίζω να βοήθησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Παιδια 3 ερωτηματακια που μπορει να ειναι γελοια αλλα δεν βρισκω ακρη... Απο το ιστορικο κλισεων και ενα αριθμο που δεν υπαρχει στις επαφες μας δεν μορουμε να δημιουργησουμε νεα επαφη ? Πως μπορουμε να δουμε ξεχωριστα εισερχομενα , εξερχομενα , απεσταλμενα sms ? Το ιδιο για τις κλισεις... Χωριστα εισερχομενες και χωριστα αναπαντητες και χωριστα εξερχομενες. Καλη βδομαδα.... Ευχαριστω. 1.Επιλεγεις τον αριθμο που θελεις πατας menu(το softkey κατω δεξια) και σου βγαζει επιλογη να το σωσεις. 2.Στα μυνηματα πατας παλι menu ρυθμισεις και επιλεγεις την δευτερη επιλογη(traditional mode) δεν θυμαμαι πως ειναι στα ελληνικα. 3.Στις κλησεις menu παλι (filter) παλι δεν θυμαμαι πως ειναι στα ελληνικα,και σου βγαζει επιλογη να δεις οποιες θελεις. Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Καλως ηρθες στην παρεα μας Βασίλη! Συμφωνω μαζι σου οως η τελευται επισημη ελληνικη ρομ ειναι οτι καλυτερο εχει δωσει η HTC κατα καιρους στα τηλεφωνα της. Δεν λειπουν τα bugs αλλα σπευδει και τα διορθωνει τουλαχιστον. Δημητρη ξερεις πως φευγει το κοκκινο Χ στο Task List του Wktask οταν μπαινεις σε κατασταση Lockscreen? Πιο προγραμμα πρεπει να κανω exclude & hide from Task list? Λύση : ''Just add: windows\gwes.exe to the list of excluded apps, set close OFF and hide ON.'' Πηγή : http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5165489&postcount=29 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Λύση : ''Just add: windows\gwes.exe to the list of excluded apps, set close OFF and hide ON.'' Πηγή : http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5165489&postcount=29 Thanx, αυτο προσπαθησα να κανω απλα επρεπε να βαλω \Windows\gwes.exe! Δουλευει τρομερα ο Wktas, και τον προτεινω ανεπιφυλακτα!! Ο καλυτερος με διαφορα μεχρι τωρα που εχω δοκιμασει!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeknikola Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Θα διαγράψεις τα shortcuts HTC_ (με κάτω dash) από το Programs folder ....συγνωμη αλλα λιγο πιο κατανοητα που μπορω να το βρω αυτο με το registy editor.. εχω επεγκαταστησει το προγραμματακι με τις 16 γρηγορες συνδεσεισ και τωρα..........γιναν και αλλες συντομευσεις εχω ενα menu γεματο μ,ε συντομευσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Λύση : ''Just add: windows\gwes.exe to the list of excluded apps, set close OFF and hide ON.'' Πηγή : http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5165489&postcount=29 Thanx, αυτο προσπαθησα να κανω απλα επρεπε να βαλω \Windows\gwes.exe! Δουλευει τρομερα ο Wktas, και τον προτεινω ανεπιφυλακτα!! Ο καλυτερος με διαφορα μεχρι τωρα που εχω δοκιμασει!! ετσι Βαγγελη,χωρις το \ δεν μπορει να διαβασει την διαδρομη :) ειναι ο task manager που χρησιμοποιω απο την μερα που βγηκε και δεν τον αλλαζω με κανεναν!! και αμα τον συνηθισεις,απλα δεν τον αλλαζεις!η εναλλαγη προγραμματων γινεται αμεσα :) και δεν τραβαει τους ιδιους πορους απο το συστημα οπως ο oem... απλα απενεργοποιηστε τον Launcher στο actions (προωθητης στις ενεργειες) γιατι ρουφαει πανω απο 1-1.5mb ραμ :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 εχω επεγκαταστησει το προγραμματακι με τις 16 γρηγορες συνδεσεισ και τωρα..........γιναν και αλλες συντομευσεις εχω ενα menu γεματο μ,ε συντομευσεις. Δοκιμασε να περασεις αυτο το .cab. Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Απο τα παιδια που εκαναν HSPL στο κινητο τους ειχαμε καποιο προβλημα μετα τις ρομ που εγκατεστησαν η δεν παρουσιαστηκε κανενα προβλημα και ειναι ασφαλες πλεον να το σπαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Απο τα παιδια που εκαναν HSPL στο κινητο τους ειχαμε καποιο προβλημα μετα τις ρομ που εγκατεστησαν η δεν παρουσιαστηκε κανενα προβλημα και ειναι ασφαλες πλεον να το σπαμε Μεχρι στιγμης κανενα απολυτως! Για μενα το περνατε το HSPL αφοβα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Απο τα παιδια που εκαναν HSPL στο κινητο τους ειχαμε καποιο προβλημα μετα τις ρομ που εγκατεστησαν η δεν παρουσιαστηκε κανενα προβλημα και ειναι ασφαλες πλεον να το σπαμε οχι φιλε μου κανενα προβλημα!! οι διαφορες του SSPL με το HSPL ειναι με το SSPL 1. δεν μπορεις να περασεις ραδιο στην συσκευη σου 2.δεν αλλαζεις το SPL το γνησιο οποτε απλα φλασαροντας την ρομ την γνησια εισαι παλι μεσα στην εγγυηση 3.εχεις αμεση αναγκη τον υπολογιστη για να κανεις οτιδηποτε!! με το HSPL 1.μπορεις να φλασαρεις τα παντα 2.μπορεις παλι φλασαροντας την ελληνικη ρομ(με αλλο τροπο ομως τωρα) να εισαι αμεσα μεσα στην εγγυηση παλι αλλαζοντας το SPL στο γνησιο 3.δεν εχεις καμια αναγκη τον υπολογιστη 4.φλασαρεις απο την καρτα του τηλ σου οποτε θελεις και οτι θελεις οπου και αν εισαι!!! ειναι επιλογη του καθενος τι θα πραξει και κανενας δεν μπορει να πιεσει καποιον να κανει κατι που δεν θελει! αλλα πρεπει να σας το ξαναπω και ας γινομαι γραφικος(για το καλο σας ειναι) ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts