v@gelis Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Να διαγραφει παρακαλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akrobatis Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Γνωρίζω ότι μπορεί να γίνει μιας και δίνεται η εν λόγω δυνατότητα μέσα από το μενού του προγράμματος. Απλά όπως είπα στον φίλο, δεν εξαρτάται από τη συσκευή αλλά θέλει λίγο παραπάνω πείραγμα το ίδιο το πρόγραμμα. Θέλει όμως λίγο ψάξιμο γιατί αυτό με τη σειρά του επηρεάζει άλλα μέρη του προγράμματος. Το καλό με το iGO είναι ότι είναι πολύ παραμετροποιήσιμο, αλλά μπελάς για έναν άπειρο χρήστη. Ειναι μακραν το καλυτερο προγραμμα για GPS.. Δεν ειναι και πολυπλοκο για ενα αρχαριο.... Εχω κατεβασει σχεδον ολους τους χαρτες τις Ευρωπης και αμερικης.. Οταν φυσικα εγκαταστησεις ολους τους χαρτες, αργει λιγο να ξεκινησει αλλα ειναι μια χαρα.. ΑΨΟΓΟ... Ειχα ακουσει για το Garmin πολυ καλο σχολια... Αλλα οπου εψαξα το δεν το βρηκα για windows 6.5 αλλα μονο για Symbian.. Υπαρχει για windows 6.5?? Εχει καποιος το λινκ? Παράθεση Ένα κοινό έχει το National Geographic με το Playboy: Bλέπεις διάφορα μέρη που ποτέ δε θα επισκεφτείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akrobatis Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Ποια πρωτοχρονια...? :blink: Δες εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3033151#post3033151 Δυστυχως, ουτε το hot fix, ουτε καποια αλλο απο τα προσωρινα remedies που αναφερονται στα φορα (επιλογη GSM στον τροπο αποστολης, αλλαγη κεντρου μηνυματων κλπ) λυνει το προβλημα (φυσικα το προβλημα εμφανιζει σποραδικα και προσωπικα το εχω δει μονο 2-3 φορες μετα απο δεκαδες μηνυματα και μονο οταν εχω ενεργο το HTC Sense και την εφαρμογη HTC messaging ). Η HTC το παραδεχτηκε κι ετοιμαζει νεο hotfix... Ειχα περασει και το τελευταιο ROM απο την επισημη ιστοσελιδα και ολα τα fix που υπαρχουν εκει..... Τωρα εξηγηται ομως.. Ειναι bug νομιζω, αν και σε ενα φιλο μου ποτε δεν του παρουσιαστηκς το προβλημα... Γι αυτο ανυσηχησα μηπως ειναι προβλμα το δικου κινητου..... Παράθεση Ένα κοινό έχει το National Geographic με το Playboy: Bλέπεις διάφορα μέρη που ποτέ δε θα επισκεφτείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akrobatis Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Έχεις περάσει στη συσκευή σου το σχετικό επίσημο update (hot fix) της htc; Στο πρώτο post θα τα βρεις όλα. Ειχα περασει και το τελευταιο ROM απο την επισημη ιστοσελιδα και ολα τα fix που υπαρχουν εκει..... Παράθεση Ένα κοινό έχει το National Geographic με το Playboy: Bλέπεις διάφορα μέρη που ποτέ δε θα επισκεφτείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Παιδια υπαρχει τροπος να μας δειχνει το destinator οχι κατακορυφα αλλα οριζοντια στην οθονη ??? Καπου ειδα πριν κατι για αλλο προγραμμα πλοηγησης αλλα δεν κανει. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Δυστυχως αργα η γρηγορα κι εφοσον χρησιμοποιεις το HTC messaging (τη default εφαρμογη της HTC δηλαδη) θα το αντιμετωπισεις... Χρησιμοποιώ από τότε που το πήρα (14/11) την εφαρμογή της htc για τα μηνύματα και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα και με τις δύο εκδόσεις της αγγλικής rom (έχω εγκαταστήσει το net framework 3.5 και τώρα τελευταία έβαλα και το hot fix που κυκλοφόρησε η htc για τα μηνύματα)! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Χρησιμοποιώ από τότε που το πήρα (14/11) την εφαρμογή της htc για τα μηνύματα και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα και με τις δύο εκδόσεις της αγγλικής rom (έχω εγκαταστήσει το net framework 3.5 και τώρα τελευταία έβαλα και το hot fix που κυκλοφόρησε η htc για τα μηνύματα)! Μιλαμε λοιπον για 1,5 μηνα, στο οποιο χρονικο διαστημα φλασαρες και νεα ρομ (τη νεοτερη αγγλικη) και κατα συνεπεια ο χρονος αυτος ειναι μικροτερος. Και στο δικο μου (τριτο κατα σειρα) HD2 που εχω στα χερια μου, μετα απο ενα μηνα εμφανιστηκε το προβλημα, 2 φορες. Τωρα δοκιμαζω εδω και μια βδομαδα μια ROM με WM 6.5.3 και δεν το εχω συναντησει ακομα. Εννοειται πως το προβλημα εμφανιστηκε και με τα δυο προηγουμενα HD2 και με δυο διαφορετικες εταιριες κινητης (Wind, Cosmote), με διαφορετικες ROM (ελληνικη, αγγλικη 1.48, 1.61) και με πολλες και διαφορετικες ρυθμισεις. Υποψιαζομαι οτι το προβλημα σχετιζεται με τα classes της εφαρμογης HTC messaging, κι ενδεχομενη προβληματικη ληψη στην περιοχη του χρηστη. Ετσι, στις περιοχες που κινουμαι κι αν κατα τη διαρκεια της αποστολης δεν υπαρχει καλο (η καθολου στιγμιαια) σημα μπορει να δημιουργηθει το προβλημα. Φυσικα αν χρησιμοποιησω τη μαμισια εφαρμογη των WM για τα μηνυματα δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα (με καμια συσκευη)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_sse Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Τότε θα έχω σπάσει το ρεκόρ... το έχω έτσι από 10 Νοέμβρη με την αρχική wwe ROM και χωρις καν hard reset! Κι εγώ μια από τα ίδια! Μου παρουσιάστηκε μια φορά όταν το πρωτοπήρα αλλά από τότε όλα καλά. Βέβαια, δεν έχω αλλάξει την ROM και ούτε έχω κάνει hard reset... EchiDNA μάλλον είμαστε οι τυχεροί της παρέας!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Παιδια εχω παθει ζημια μαλλον....Απεγκατεστησα τον Core player γιατι μου μπλοκαρε το κινητο , ανοιξα ενα αρχειο video με τον resco explorer και του ειπα να μου το ανοιγει και αυτο και τα αλλα με τον player του κινητου αλλα οποιο video και να επιλεγξω δεν ανοιγει..... Τι ταθελα τα πειραματα... Για αυτο το προβλημα δεν χρειαστηκε να κανω hard reset .Επανεφερα με το sprite backup το κινητο οπως ηταν στις 30/12 αφου ειχα παρει και ενα pim backup σημερα και δουλευει 'κανονικα". Με την ενοια οτι ανοιγει ολα τα παλια video που ειχα περασει αλλα το τελευταιο που εχω τραβηξει με φωτογραφικη μηχανη το παιζει μονο αφου χαμηλωσα την ποιοτητα του με το format factory. Και παλι ομως με μεγαλο ασυγχρονισμο ηχου και εικονας. Στο Pc παιζει κανονικα. Το ιδιο προβλημα παρουσιαζει και σε hd2 φιλου που το φορτωσε.Δεν καταλαβαινω τι φταιει... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Πρέπει να είσαι ο μοναδικός που αντιμετώπισε πρόβλημα εγκατάστασης με το core player γιατί δεν χρειάζεται κάτι το ιδιαίτερο για την εγκατάσταση του. Το θεωρώ απαραίτητη εφαρμογή για προβολή video μιας και υποστηρίζει τα περισσότερα format. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Πρέπει να είσαι ο μοναδικός που αντιμετώπισε πρόβλημα εγκατάστασης με το core player γιατί δεν χρειάζεται κάτι το ιδιαίτερο για την εγκατάσταση του. Το θεωρώ απαραίτητη εφαρμογή για προβολή video μιας και υποστηρίζει τα περισσότερα format. Θα ξανακανω μια προσπαθεια αφου παρω πρωτα ενα φρεσκο backup. Μπορει να παιξει και αρχεια .avi ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEOGRR Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Kαλη χρονια και απο εμενα σε ολους.!!! Εχω 5 ημερες το νεο μου τηλ. και ειμαι ενθουσιασμενος. Εχω ριξει αρκετο διαβασμα λογω διακοπων και βλεπω οτι εχει φοβερες δυνατοτητες. Εχω το τηλ. αγορασμενο απο ελλαδα σαν συσκευη μονο και δουλευει θαυμασια, πολυ γρηγορη η οθονη εκπληκτικη και η αποκριση της για εμενα ισως και γρηγοροτερη απο Iphone. Την συστηνω ανεπιφυλακτα στους υποψηφιους αγοραστες, να μην φοβουνται απο αυτα που διαβαζουν στο φορουμ. Ισως καποιες παιδικες ασθενειες και πολλα προβληματακια τα δημιοργουμε εμεις απο λαθος χειρισμους ή απο αγνοια για τη χρηση της. Τα υπολοιπα καποιοι μαγοι που ευτωχως υπαρχουν εδω για να μας δωσουν τα φωτα τους. Ευχαριστουμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgeorg2003 Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Γνωρίζω ότι μπορεί να γίνει μιας και δίνεται η εν λόγω δυνατότητα μέσα από το μενού του προγράμματος. Απλά όπως είπα στον φίλο, δεν εξαρτάται από τη συσκευή αλλά θέλει λίγο παραπάνω πείραγμα το ίδιο το πρόγραμμα. Θέλει όμως λίγο ψάξιμο γιατί αυτό με τη σειρά του επηρεάζει άλλα μέρη του προγράμματος. Το καλό με το iGO είναι ότι είναι πολύ παραμετροποιήσιμο, αλλά μπελάς για έναν άπειρο χρήστη. Εναλλαγή Portrait και Landscape στο ΗD2 και ΟΜΝΙΑ ΙΙ μέσα από το IGO (Προσανατολισμός οθόνης) http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?p=76313#post76313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisvirgiotis Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greeklish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Δες εδώ την ανακοίνωση κατάργησης των. Παράθεση PIN:20DDA587 BB STORM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Θα παρει εντος των ημερων μια φιλη το hd2 . Θελει να τις το φτιαξω οπως το δικο μου.Για να μην ξανακανω ενα ενα οτι εχω φτιαξει αν της εγκαταστησω το sprite backup και στην καρτα μνημης της το τελευταιο μου backup και κανω επαναφορα απο αυτο θα λειτουργησει ? Μηπως ειναι καλυτερα να παρω ενα νεο backup στο δικο μου με ξεκλικαρισμενο το pim ωστε να μην περαστουν οι επαφες μου στο αλλο κινητο ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Ειχα περασει και το τελευταιο ROM απο την επισημη ιστοσελιδα και ολα τα fix που υπαρχουν εκει..... Τωρα εξηγηται ομως.. Ειναι bug νομιζω, αν και σε ενα φιλο μου ποτε δεν του παρουσιαστηκς το προβλημα... Γι αυτο ανυσηχησα μηπως ειναι προβλμα το δικου κινητου..... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και σε εμένα πάντως δεν το έχει παρουσιάσει το πρόβλημα με τα sms και χρησιμοποιώ το HTC messaging, έχω το Netcf 3.5 και vodafone (με παλιά κάρτα μάλιστα) Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 η 6.5.3 ανα τα φορουμ που ειδα , για το ομνια 2 εχει τελειως διαφορετικο interface touch friendly . Στο λεο ισχυει κατι τετοιο v@gelis? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Καλησπέρα σε όλους σας και χρόνια πολλά! Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία πάνω απ' όλα τα υπόλοιπα. 2 απορίες. Η πρώτη είναι αν το SPB wireless monitor γίνεται να το βρούμε σε κάποιο site δωρεάν και αν όχι, τότε γίνεται να το αγοράσουμε από κάποιο site, ή από το marketplace και να χρεωθεί στον λογαριασμό του συμβολαίου μας? Εννοώ να μην δώσουμε αριθμό πιστωτικής, ή χρεωστικής κάρτας. Και η δεύτερη απορία μου είναι πώς γίνεται να αλλάξω και τι στο marketplace, ώστε να εμφανίζονται όλες οι διαθέσιμες εφαρμογές και όχι μόνο αυτές οι 20-30 περίπου, που εμφανίζονται τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 η 6.5.3 ανα τα φορουμ που ειδα , για το ομνια 2 εχει τελειως διαφορετικο interface touch friendly . Στο λεο ισχυει κατι τετοιο v@gelis? Ναι, βεβαια. Ετσι ειναι το build της 6.5.3, για αυτο αλλωστε κι εγω πλεον χρησιμοποιω μονο 6.5.3, παρα το γεγονος οτι δεν ειναι τοσο καλαισθητα τα εικονιδια-συντομευσεις στην κατω μπαρα και μερικες αλλες εικαστικες παρεμβασεις, δεν παυει να ειναι το καλυτερο release (imo) για τα wm μεχρι την ελευση των 7... Οι καρτελες εναλλασσονται με finger swipe, τα check boxes ειναι σαφως μεγαλυτερα κι επιλεγονται πολυ πιο ευκολα κ.ο.κ. Υποτιθεται οτι θα δωθει και σαν upgrade καποια στιγμη απο την ms, σαν μεταβατικο σταδιο για τα 7αρια, αλλα προς το παρον ουδεν νεοτερον με συγκεκριμενες ημερομηνιες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEOGRR Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Μια ερωτηση. Ξαφνικα μου εχει βαλει στον καιρο σαν 1η πολη μια Bamingui-Bangora CF η οποια δεν αφαιρειται απο το μενου με τιποτα. Που την βρηκε το τηλεφωνο δεν ξερω. Στο μενου καταργηση δεν την αναφερει καν πως μπορω να την αφαιρεσω? καθε συμβουλη ευπροσδεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Καλησπέρα σε όλους σας και χρόνια πολλά! Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία πάνω απ' όλα τα υπόλοιπα. 2 απορίες. Η πρώτη είναι αν το SPB wireless monitor γίνεται να το βρούμε σε κάποιο site δωρεάν και αν όχι, τότε γίνεται να το αγοράσουμε από κάποιο site, ή από το marketplace και να χρεωθεί στον λογαριασμό του συμβολαίου μας? Εννοώ να μην δώσουμε αριθμό πιστωτικής, ή χρεωστικής κάρτας. Και η δεύτερη απορία μου είναι πώς γίνεται να αλλάξω και τι στο marketplace, ώστε να εμφανίζονται όλες οι διαθέσιμες εφαρμογές και όχι μόνο αυτές οι 20-30 περίπου, που εμφανίζονται τώρα. MarketPlaceRegionSwitch Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.:):):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_kas Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Καλή χρονιά σε όλους!Με υγεία πάνω από όλα! Παράθεση Bill Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glaios Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Παιδιά δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρησει. Οταν τραβάω φωτό στα 5Μ πολυ λεπτομερης το τηλεφωνο μου δείχνει πως η φωτό ειναι 1115 ΚΒ όταν την μεταφέρω στο pc η ιδια φωτογραφία μου λεει πως είναι 486kb τι γίνεται γνωρίζει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους με υγεια πανω απ'ολα. ευχομαι η νεα χρονια να μας δωσει ακομα καλυτερες συσκευες και πιο ωριμα λειτουργικα στα αγαπημενα μας κινητακια. επειδη διαβαζω πολλα σχολια για το αν δοθουν τα win 7 στο hd2 και επειδη για αρκετους υποψηφιους αγοραστες εδω μεσα ισως να ειναι σημαντικο κριτηριο αγορας (κατι που ειναι λογικο για τα 700 ευρω της συσκευης) , κρινοντας απο την λογικη και το management της htc τοσα χρονια και γενικα απο την λογικη των εταιρειων, η γνωμη μου ειναι οτι η htc δεν θα βιαστει να ανακοινωσει επισημα οτι θα δωσει τα 7-αρια στο hd2 και ειναι λογικο αν σκεφτουμε οτι εν ετη 2010 που ερχονται σωρεια νεων android συσκευων απο πολλες εταιρειες και απο την htc φυσικα, η htc θελει να μοιρασει το μεριδιο αγορας των winmo συσκευων της με αυτες με android. Η htc σιγουρα θα φερει στα σκαρια μια αντιστοιχη συσκευη με τα χαρακτηριστικα του hd2 η οποια θα φοραει το android οποτε σιγουρα κραταει καποιους υποψηφιους αγοραστες του hd2 σε αναμονη για την επερχομενη αντιστοιχη hd2 με android. επισης οσοι εχουν αγορασει το magic και το hero και ειναι ευχαριστημενοι, οι περισσοτεροι θα περιμενουν το αντιστοιχο hd2 με android και μια προωρη επισημη ανακοινωση οτι θα παρει το hd2 τα 7-αρια ισως αλλαζε την γνωμη καποιων. οποτε η htc μοιραζει την πιτα στα δυο για να πουλαει και winmo και android. και λογικο μου φενεται. η γνωμη μου ειναι οτι η επισημη ανακοινωση της htc για update του hd2 με τα 7-αρια θα ερθει την ιδια χρονικη περιοδο που θα ανακοινωθει και το αντιστοιχο hd2 με android. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Δεν νομίζω ότι το αν θα αναβαθμιστεί επίσημα το HD2 με τα 7 είναι κριτήριο αγοράς! Τα 7 σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες θα κυκλοφορίσουν στο τέλους του 2010, σύμφωνα με την τακτική της HTC τότε θα κυκλοφορίσει κατά πάσα πιθανότητα και ο διάδοχος του HD2! Είναι πολύ μακρία το τέλους του έτους, ειδικά σε μία αγορά που τρέχει με 1000 Επίσης είναι περισσότερο από βέβαιο ότι όλοι μας θα δοκιμάσουμε τα 7 από leaked εκδόσεις του λογισμικού... ήδη η htc τα δοκιμάζει και είναι θέμα χρόνου να δούμε και τις πρώτες builds των 7. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts