firiel Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 απλα για browsing....μονο iphone!!!:lol::lol: οκ, το browsing στο hd2 ειναι πάρα πολύ καλό. Οτι καλύτερο έχω δει σε wm και καλύτερο από αυτο που είχε το Android στο g1. Αλλά οκ, ο safari δεν πιάνεται Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 οκ, το browsing στο hd2 ειναι πάρα πολύ καλό. Οτι καλύτερο έχω δει σε wm και καλύτερο από αυτο που είχε το Android στο g1. Αλλά οκ, ο safari δεν πιάνεται στον ηρωα ηταν καλο το browsing,στο g1 δεν ξερω.. αλλα οταν πρεπει να το συγκρινω με του μηλου...συγγνωμη αλλα ειναι απλα απαραδεκτο:!: με οποια συσκευη και αν χρειαστει να αντιπαραθεσω διπλα στον σαφαρι ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 ρε παιδια τι δεν εχει προβληματα μου λετε! μολισ το πηρα εγο και ενασ φιλοσ μου καναμε αναβαθμηση στο καινουργιο λογισμικο και το τιλεφωνο κανει οτι θελει! ανεβοκατεβενουν οι μπαρεσ μονεσ τουσ ανοιγει προγραματα απο μονο χωρισ να πατησω τιποτα και κολαει! τα ιδια και στον φιλο μου!μιλαμε ετοιμοσ ειμαι να το σπασω!2 τηλεφωνα τα ιδια προβληματα!τελικα λαχειο ειναι τι θα βγει το τηλεφωνο?!!υπαρχει καμια λυση σ αυτο?!! αλλοσ με τα ιδια προβληματα?!!ειναι πανακριβο τηλεφωνο και ειναι κριμα !!! αν καποιοσ μπορει να βοηθησει παρακαλω!!αααα και στο μαγαζι που το πηρα μου ειπαν οτι εχουν πολλα παραπονα απο το κοσμο που το πηρε...καλεσ γιορτεσ σε ολουσ! Hard reset κάνατε μετά την αναβάθμιση του λογισμικού? Αν κάνατε ξαναπεράστε πάλι τη νέα rom, hard reset μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία αναβάθμισης και αν το πρόβλημα παραμένει επιστροφή για αλλαγή με καινούργιο εάν είναι μέσα στο χρονικό διάστημα των 7 ή 14 ημερών (ανάλογα με την πολιτική του καταστήματος) ή αλλιώς στο service;) Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Hard reset κάνατε μετά την αναβάθμιση του λογισμικού? Αν κάνατε ξαναπεράστε πάλι τη νέα rom, hard reset μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία αναβάθμισης και αν το πρόβλημα παραμένει επιστροφή για αλλαγή με καινούργιο εάν είναι μέσα στο χρονικό διάστημα των 7 ή 14 ημερών (ανάλογα με την πολιτική του καταστήματος) ή αλλιώς στο service;) δεν πιστευω να τα πιστεψες :lol::lol: Θα ηθελα αν μπορειτε να βοηθησετε διότι βρίσκομαι ανάμεσα στα δυο!!! Ποιές ειναι ρε παιδια οι σημαντικές τους διαφορές εκτος απο την μεγαλήτερη οθόνη του HD2? Plz help γιατι πρεπει και εγω με την σειρα μου να παρω το δώρο μου... ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! φιλε μου και τα δυο εχουν την ιδια τιμη.;) δεν εχουν καμια σχεση το ενα με το αλλο!!το HD2 ειναι πολυ καλυτερο!! ειναι πολυ απλα τα πραγματα και δεν υπαρχει καμια αμφιβολια για αυτο!! θα παρεις το HD2 :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Hard reset κάνατε μετά την αναβάθμιση του λογισμικού? Αν κάνατε ξαναπεράστε πάλι τη νέα rom, hard reset μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία αναβάθμισης και αν το πρόβλημα παραμένει επιστροφή για αλλαγή με καινούργιο εάν είναι μέσα στο χρονικό διάστημα των 7 ή 14 ημερών (ανάλογα με την πολιτική του καταστήματος) ή αλλιώς στο service;) ναι εκανα hard rest αλλα τιποτα! και στα 2 τηλεφωνα τα ιδια προβληματα?!!!:cry:τι να πω δεν ξερω! ναι το παω για επιστροφη!9 μερεσ το εχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 εγω θα ελεγα να τα πατε πισω φιλε μου αμεσως!!!! και να παρετε απο ενα νοκια η sonyericsson να μην εχετε κανενα προβλημα!!!!;) ειναι αχρηστο τηλ χαλαει μονο του κανει οτι θελει δεν δουλευει τπτ σωστα σε αυτο!!! εχεις δικιο!! Οπως λέει και η λαϊκη παροιμία "βάψτο μπλέ και πέτα το στη θάλασσα" Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 ναι εκανα hard rest αλλα τιποτα! και στα 2 τηλεφωνα τα ιδια προβληματα?!!!:cry:τι να πω δεν ξερω! ναι το παω για επιστροφη!9 μερεσ το εχω! τοτε δεν μπορεις να το κανεις επιστροφη για αντικατασταση!! παει το 7ημερο που σου δινουν συνηθως... η κανε αυτο που λεει ο φιλος firiel απο κατω :rolleyes: η μην κανετε παρεα για λιγο καιρο με τον φιλο σου...(καποιος απο τους δυο σας φταιει) η απλα αρχιζε να διαβαζεις το thread αρχιζοντας απο το 1ο ποστ;) Οπως λέει και η λαϊκη παροιμία "βάψτο μπλέ και πέτα το στη θάλασσα" δεν παει το μυαλο μου σε κατι αλλο που θα ταιριαζε καλυτερα :lol::lol: εγραψες :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Άντε το πήρα και γω. Από την Voda με μεταφορά από Cosmote 340 ευρώπουλα στο 55. Τώρα έχω να ρίξω διάβασμα στο φορθμ Χριστουγεννιάτικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Άντε το πήρα και γω. Από την Voda με μεταφορά από Cosmote 340 ευρώπουλα στο 55. Τώρα έχω να ρίξω διάβασμα στο φορθμ Χριστουγεννιάτικα καλοριζικο! Καλα ξενυχτια:p κανε καμια βολτα και απο τους xda;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 στον ηρωα ηταν καλο το browsing,στο g1 δεν ξερω.. αλλα οταν πρεπει να το συγκρινω με του μηλου...συγγνωμη αλλα ειναι απλα απαραδεκτο:!: με οποια συσκευη και αν χρειαστει να αντιπαραθεσω διπλα στον σαφαρι ;) Καλος ο safari Δημητρη και για μια ακομη φορα σεταροντας το iPhone του αδερφου μου χθες διαπιστωσα την ανωτεροτητα του στο rendering, ΑΛΛΑ δεν αντεχεται πλεον η οθονη του τελευταιου. Ημουν αγκαλια με τα πιξελ (η αναλυση απλα τραγικη εν ετει 2009 και λιαν συντομως 2010), τη στιγμη που η αποδοση του λευκου ειναι τραγικη (ακομα πιο διπλα το iPhone φιλου με διαφορετικη χρωματικη αποδοση. Το quality control του μηλου εχει παει περιπατο)- εχει δωσει τη θεση του στο κιτρινο. Επειγοντως νεο hardware apple (κατι που δε θα γινει, αφου πουλαει ακομα σαν ζεστο ψωμι). On topic τωρα, θεωρητικα ειμαστε κοντα στο hspl, αν κι οι οποιες φημες για επικειμενο release απο τους γνωστους του xda προς το παρον διαψευδονται... Χρονια πολλα και καλα σε ολους! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Καλος ο safari Δημητρη και για μια ακομη φορα σεταροντας το iPhone του αδερφου μου χθες διαπιστωσα την ανωτεροτητα του στο rendering, ΑΛΛΑ δεν αντεχεται πλεον η οθονη του. Ημουν αγκαλια με τα πιξελ (η αναλυση απλα τραγικη εν ετει 2009 και λιαν συντομως 2010), τη στιγμη που η αποδοση του λευκου εχει παει περιπατο (ακομα πιο διπλα το iPhone φιλου με διαφορετικη χρωματικη αποδοση. Το quality control του μηλου εχει παει περιπατο)- εχει δωσει τη θεση του στο κιτρινο. On topic τωρα, θεωρητικα ειμαστε κοντα στο hspl, αν κι οι οποιες φημες για επικειμενο release απο τους γνωστους του xda προς το παρον διαψευδονται... Χρονια πολλα και καλα σε ολους! :) Βαγγελη μιλαω παντα για το 3GS και η κατασταση που περιγραφεις απλα δεν υφισταται πουθενα στο μηλο μου! Επι του θεματος.. Οπως ειπα κ χθες μετα απο συνομιλια μου με τον Layrentius ειναι θεμα ωρων! Οντως εχει λυθει το θεμα και το τριπλο τσεκαρουν για αποφυγη οποιων δυσαρεστων καταστασεων! Ηδη εχω δυο ρομς κ περιμενουμε:) το hspl να αρχισουμε το beta testing Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Βαγγελη μιλαω παντα για το 3GS και η κατασταση που περιγραφεις απλα δεν υφισταται πουθενα στο μηλο μου! Επι του θεματος.. Οπως ειπα κ χθες μετα απο συνομιλια μου με τον Layrentius ειναι θεμα ωρων! Οντως εχει λυθει το θεμα και το τριπλο τσεκαρουν για αποφυγη οποιων δυσαρεστων καταστασεων! Ηδη εχω δυο ρομς κ περιμενουμε:) το hspl να αρχισουμε το beta testing Για το 3GS μιλαω κι εγω. 480Χ320 pixels με 163 ppi σε οθονη 3.5 ιντσων ειναι λιγα σημερα. Βαλτα διπλα διπλα με το hd2 με φορτωμενη μια σελιδα (π.χ. myphone) και νομιζω πως θα συμφωνησεις μαζι μου. Ανυπαρκτο clear type, τα pixel διακρινονται χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια, ενω στο θεμα των χρωματων αυτο ειναι θεμα παρτιδας. Δυο ιδια iPhone 3GS (32αρια, ιδιο χρωμα) με διαφορετικη αποδοση του λευκου. Η διαφορα ειναι ακομα μεγαλυτερη αν συγκρινεις τις οθονες με τα παλιοτερα 3G και ακομα περισσοτερο με το 2G. Κι εγω εχω μια ρομ για δοκιμη, αντε να δουμε αν το hspl θα ειναι χριστουγεννιατικο δωρο... (παλι ξεφυγαμε με την προσφιλη κοντρα hd2 - iPhone) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Για το 3GS μιλαω κι εγω. 480Χ320 pixels με 163 ppi σε οθονη 3.5 ιντσων ειναι λιγα σημερα. Βαλτα διπλα διπλα με το hd2 με φορτωμενη μια σελιδα (π.χ. myphone) και νομιζω πως θα συμφωνησεις μαζι μου. Ανυπαρκτο clear type, τα pixel διακρινονται χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια, ενω στο θεμα των χρωματων αυτο ειναι θεμα παρτιδας. Δυο ιδια iPhone 3GS (32αρια, ιδιο χρωμα) με διαφορετικη αποδοση του λευκου. Η διαφορα ειναι ακομα μεγαλυτερη αν συγκρινεις τις οθονες με τα παλιοτερα 3G και ακομα περισσοτερο με το 2G. Κι εγω εχω μια ρομ για δοκιμη, αντε να δουμε αν το hspl θα ειναι χριστουγεννιατικο δωρο... (παλι ξεφυγαμε με την προσφιλη κοντρα hd2 - iPhone) :) Μεταξυ ανθρωπων που καταλαβαινουν δεν προκειται ποτε να ειναι κοντρα απλα καταθεση εντυπωσεων και εμπειριων:) σιγουρα η αποδοση των χρωματων ειναι πιο ζωντανη στο λεο αλλα ρε φιλε αυτη η αψεγαδιαστη πλοηγηση του μηλου ειναι μια κατηγορια απο μονο του! Ηθλα να ηξερα δεν εχει δουλεψει κανενας developer του οπερα/internet explorer ,ποτε τους μηλο και σαφαρι;; Μπας και ξεστραβωθουν και εχουμε επιτελους και στα wm ενα καλο browsing....:O εχω πεταξει το μανιλα και δουλευω το spb m.shell(την εκδοση για το λεο),χωρις το 3d acceleration ειναι απολαυση στο λεο!! Αντε να δουμε και καμια non manila rom να γινει τουμπανο το τηλ:D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argal Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Παιδια καλησπερα και Χρονια Πολλα. Εψαξα ολες τις σελιδες αλλα δεν βρηκα λυση. Βαζω το Destinator και μολις το τρεξω (κανονικο, αγορασμενο) μου βγαζει μια σελιδα "Bluetooth serial Port", "Please select a serial port connection shortcut to connect". Και απο κατω "Add...". Δεν υπαρχει αλλη επιλογη εκτος Select και Cancel κατω στη οθονη και πατωντας το Add δεν κανει τιποτα. Επισης το PTravel alarm που συνιστα ο Αthanasso δεν το βλεπει σαν PC Pocket application και δεν επιτρεπει εγκατασταση. Λετε να φταιει η Αγγλικη ρομ 1.43 που φοραει? Παράθεση Αρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Μεταξυ ανθρωπων που καταλαβαινουν δεν προκειται ποτε να ειναι κοντρα απλα καταθεση εντυπωσεων και εμπειριων:) σιγουρα η αποδοση των χρωματων ειναι πιο ζωντανη στο λεο αλλα ρε φιλε αυτη η αψεγαδιαστη πλοηγηση του μηλου ειναι μια κατηγορια απο μονο του! Ηθλα να ηξερα δεν εχει δουλεψει κανενας developer του οπερα/internet explorer ,ποτε τους μηλο και σαφαρι;; Μπας και ξεστραβωθουν και εχουμε επιτελους και στα wm ενα καλο browsing....:O εχω πεταξει το μανιλα και δουλευω το spb m.shell(την εκδοση για το λεο),χωρις το 3d acceleration ειναι απολαυση στο λεο!! Αντε να δουμε και καμια non manila rom να γινει τουμπανο το τηλ:D Συμφωνω για το θεμα της πλοηγησης, αλλα πιστευω πως με απαρχη την εκδοση 10 του οπερα, θα δουμε στο μελλον καλυτερα πραγματα και στα wm (τα πραγματα θα απογειωθουν στα 7αρια κι αυτο το λεω μετα... δειγματος ;) ) Για το mobile shell προσυπογραφω, οπως και για τις ROM χωρις manila... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 καλοριζικο! Καλα ξενυχτια:p κανε καμια βολτα και απο τους xda;) Ευχαριστώ πολύ Και μια βοήθεια. Πέρασα την νέα rom από την HTC και σταμάτησε να κλειδώνει το gps. Ούτε το NDrive ούτε το iGo ούτε το Google Maps!!! :cry: Τι έκανα; Πριν κλείδωνε κανονικά. To πρόγραμμα που ενημερώνειτους δορυφόρους το έτρεξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Ευχαριστώ πολύ Και μια βοήθεια. Πέρασα την νέα rom από την HTC και σταμάτησε να κλειδώνει το gps. Ούτε το NDrive ούτε το iGo ούτε το Google Maps!!! :cry: Τι έκανα; Πριν κλείδωνε κανονικά. To πρόγραμμα που ενημερώνειτους δορυφόρους το έτρεξα κανουμε hard reset αμεσως μετα απο καθε φλασαρισμα/αναβαθμισης ρομ:) δοκιμασε το και τα ξαναλεμε ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 2 φορες ως τωρα σταματαει να στελνει ειδοποιησεις για μηνυματα , εμειλ κτλ ειτε το χω σε δυνατο ειτε σε δονηση μονο στην οθονη ερχονται οι ειδοποιησεις γιατι ? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Κατ,αρχην Καλα Χριστουγεννα σε ολους:)Δεν αντεξα και το πηρα κι εγω απο το Πλαισιο!Προς το παρον το φορτιζω.Και του περναω διαφορα(φωτο,μουσικη,κλπ.Δεν εχω να ρωτησω κατι προς το παρον,μονο οτι εχω εκδοση rom:1.48.482.4(71294)ELL και ημερ.ρομ:11/26/09 και αν ειναι αυτη η τελευταια? Υ.Γ.Εντυπωσεις και καποιες συγκρισεις με το iphone 3gs καθ οτι το εχω κι αυτο(:D),τις επομενες μερες...;) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Κατ,αρχην Καλα Χριστουγεννα σε ολους:)Δεν αντεξα και το πηρα κι εγω απο το Πλαισιο!Προς το παρον το φορτιζω.Και του περναω διαφορα(φωτο,μουσικη,κλπ.Δεν εχω να ρωτησω κατι προς το παρον,μονο οτι εχω εκδοση rom:1.48.482.4(71294)ELL και ημερ.ρομ:11/26/09 και αν ειναι αυτη η τελευταια?:) Υ.Γ.Εντυπωσεις και καποιες συγκρισεις με το iphone 3gs καθ οτι το εχω κι αυτο(:D),τις επομενες μερες...;) Καλοριζικο petran:) αυτη ειναι η τελευταια ρομ , αν θελεις κανε μου μια χαρη:confused: το τελευταιο πραγμα που θα δοκιμασεις να συγκρινεις με το μηλο,ασε να ειναι ο οπερα:happy: μην το τσεκαρεις πρωτο πρωτο... Δεν θα ειναι καλο για μια αρμονικη σχεση με την συσκευη:lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Καλοριζικο petran:) αυτη ειναι η τελευταια ρομ , αν θελεις κανε μου μια χαρη:confused: το τελευταιο πραγμα που θα δοκιμασεις να συγκρινεις με το μηλο,ασε να ειναι ο οπερα:happy: μην το τσεκαρεις πρωτο πρωτο... Δεν θα ειναι καλο για μια αρμονικη σχεση με την συσκευη:lol: Eυχαριστω:)Αλλα δεν εχω οπερα στο μηλο:lol: Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Θα συμφωνησω 1000 φορες με τον φιλο Ζαχαρακη για το browsing του μηλου, καθοτι κατοχος και εγω και των 2.. Ομως θεωρω οτι ειναι αρρωστια να σερφαρεις σε 800x480 αναλυση και 4.3 inches... Εκτος αυτου πραγματικα για wm ΠΕΤΑΕΙ το browsing, και το θεωρω πολυ πανω του απλα καλου και ανεκτου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Παιδια επειδη οι επαφες ειναι κατι πολυ σημαντικο αν το χασω , απθηκευοντε σε καποιο φακελο στο κινητο ωστε να μπορουμε να τον αντιγραψουμε καπου για πιο πολυ ασφαλεια ??? Οι επαφες απο sim μπορουν να αντιγραφουν στο κινητο ??? Ευχαριστω και Καλα Χριστουγεννα !!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Θα ηθελα αν μπορειτε να βοηθησετε διότι βρίσκομαι ανάμεσα στα δυο!!! Ποιές ειναι ρε παιδια οι σημαντικές τους διαφορές εκτος απο την μεγαλήτερη οθόνη του HD2? Plz help γιατι πρεπει και εγω με την σειρα μου να παρω το δώρο μου...:D ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! κανεις ρε παιδια?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konomi21 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Εχω παρει το hd2 πριν 10 μερες απο τη vodafone και τωρα βλεπω 2 πολυ μικρες ασπρες κουκιδες που πρεπει να ειναι μαλλον καμενα pixel μπωρω να κανω κατι για αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts