Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Επισης με το nodata , ενω εκλεισα το Vodafone Web / Mms , εξακολουθουσε na stelnei εμαιλ

Ξερει κανεις γιατι συνεβη αυτο και πως ρυθμιζεται σωστα?

Μήπως έχεις τη συσκευή σου συνδεδεμένη με τον υπολογιστή; Εάν ναι παίρνει το internet του PC σου. Αλλιώς μέσω wifi. Εάν τα έχεις κλειστά με το nodata δεν έχεις φόβο.

Επισης δε λειτουργει με τιποτα το sync μεσω outlook για να μεταφερω απο το μπλακμπερυ στο λεον.

Μου εμφανιζει μηνυμα λαθους το outlook , οτι δεν εχει χωρο να αποθηκευσει μηνυματα (!!!!!) και με αφηνει μονο στο outlook express na τα μεταφερω

το θεμα ειναι οτι εχω windows 7, και δε βλεπω καπου να υπαρχει το outlook express !

Δεν κάνει το Outlook express. Χρειάζεσαι το Outlook της σουίτας Microsoft Office αποκλειστικά.

Modpic.gif

Μήπως έχεις τη συσκευή σου συνδεδεμένη με τον υπολογιστή; Εάν ναι παίρνει το internet του PC σου. Αλλιώς μέσω wifi. Εάν τα έχεις κλειστά με το nodata δεν έχεις φόβο.

Δεν κάνει το Outlook express. Χρειάζεσαι το Outlook της σουίτας Microsoft Office αποκλειστικά.

oxi , ηταν εκτος πισι και εκτος wifi

ειδα απλα οτι αλλαξε το Η σε g , και συνεχισε κανονικα να μου παραδιδε τα email kai με ανησυχησε.

Μωρε το ξερω οτι θελει το αουτλουκ, αλλα δε με αφηνει να τα περασω απο το 9000

και το media blackberry

καμια αλλη ιδεα εχετε?

Επισης

1)Γιατι δε κλειδωνει μονο του πλεον?

2)Υπαρχει κανα cab για να αλλαζω ευκολα προφιλ ?

:X

• Administrators
1)Γιατι δε κλειδωνει μονο του πλεον?

Κλείδωσε το μια φορά με το παρατετεμένο πάτημα του πλήκτρου απόρριψης κλήσης και μετά θα κλειδώνει μόνο του.

2)Υπαρχει κανα cab για να αλλαζω ευκολα προφιλ ?

G-profile

Modpic.gif

Και ειναι η πρωτη φορα που οποιος το βλεπει μου λεει "Τι ομορφο τηλεφωνο!"

Θεϊκη ατάκα

ειναι πολυ δυσκολο να αλλαξεις απο 3g se gprs

Υπάρχει cab στο 1ο post

Επισης με το nodata , ενω εκλεισα το Vodafone Web / Mms , εξακολουθουσε na stelnei εμαιλ

Στo εικονίδιο του σήματος, δείχνει κανένα 3G ή G ή Ε ή έχει κεραιούλα

Επισης δε λειτουργει με τιποτα το sync μεσω outlook

Που ακριβώς κολλάς, καταφέρνεις να τα φέρεις από το blackberry?

Επίσης μπορείς να μοιραστείς μαζί μας εντυπώσεις από το πληκτρολόγιο, ερχόμενος από blackberry ?

το δοκίμασα αλλά δεν μου το εμφανίζει στη λίστα με τα προγράμματα

καμία άλλη ιδέα κανένας;

Σβήστο από το program files και το εικονίδιο από windows\start menu.

Kill with Power !!!

σιγουρα ερχομενος απο bb, εχω βρει πραγματα που δε με ενθουσιαζουν και πρεπει να μαθω να ζω με αυτα.

Πχ τα ββ, μου εστελναν ειδοποιηση για ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

εδω τα μισα πρεπει να τα κανω χειροκινητα... Φεισμπουκ, εμειλ κτλ

Παντως οχι , απο το bb δε με αφηνει να τα περασω και μου κανει εντυπωση γιατι ως τωρα ετσι το εκανα

μηπως φταιει το office (2010) ?

Το πληκτρολογιο σιγουρα δε συγκρινεται με το hardware, αλλα απο ο,τι αφης εχω δοκιμασει ως τωρα ειναι μαλλον το καλυτερο (για μενα)

Μεγαλα πληκτρα και φανταστειτε οτι χρησιμοποιω και το γνησιο

Απορω παντως πως ζουσα πριν με μικροτερη οθονη...

Ειναι ... χορταστικη! ΑΠολαυστικη !

Καλησπερα.

Οι συντομεύσεις που βάζουμε στην κεντρικη οθονη, οι περισσοτερες δεν εχουν καλη αναλυση. π.χ destinator, spb weather κλπ. Συνηθως αυτες που προσθετουμε εμεις. Διορθωνεται αυτο?

και γω το ψαχνω αυτο, αλλα απο τους xda εχω καταλαβει οτι δεν ειναι πολυ απλο...

Τελος δυσκολευομαι αφανταστα να συγχρονισω με το activesynk. Μιλαμε μενει νεκρο. Συγχρονιζει σπανια....Συμβαινει και σε εσας αυτο ή εχει σχεση με τον υπολογιστη μου? Vista εχει πανω...

Ευχαριστω

και καποια αλλα παιδια εδω εχουν παραπονεθει γι'αυτο...

και γω

αυτό είναι επιβεβαιωμένο bug και λύνεται με την 1.61

Kill with Power !!!

Παιδια γινεται η επιλογη "Αλμπουμ" οταν την παταμε να ανοιγει φωτο απο την καρτα μνημης και οχι του κινητου ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Θεϊκη ατάκα

Υπάρχει cab στο 1ο post

Στo εικονίδιο του σήματος, δείχνει κανένα 3G ή G ή Ε ή έχει κεραιούλα

Που ακριβώς κολλάς, καταφέρνεις να τα φέρεις από το blackberry?

Επίσης μπορείς να μοιραστείς μαζί μας εντυπώσεις από το πληκτρολόγιο, ερχόμενος από blackberry ?

Σβήστο από το program files και το εικονίδιο από windows\start menu.

Τι εννοείς φίλε μου όταν λές "Στo εικονίδιο του σήματος, δείχνει κανένα 3G ή G ή Ε ή έχει κεραιούλα"; Δηλαδή όταν έχουμε κλείσει τα πάντα με το nodata και έχουμε μόνο το wifi του κινητού ανοιχτό, τι πρέπει να δείχνει η οθόνη; Kαι λογικα΄όταν έχω το wifi του σπιτιού ανοιχτό, μόνο από εκεί δεν θα παίρνει σήμα;

υπαρχει τροπος οταν ερχεται ενα sms να μην φαινεται στην οθονη τι γραφει?

ενα αλλο προβλημα προεκυψε,δεν ανοιγει το μενου της αρχικης οθονης κατω δεξια,και δεν μπορω να αλλαξω τις συντομευσεις προγραμματων.υπαρχει λυση?

[sIGPIC][/sIGPIC]

athanaso77 , καμια τυχη παλι με το κλειδωμα

θελω οταν κλεινω την οθονη να κλειδωνει αυτοματα οπως στην αρχη

τωρα δε το κανει με ΤΙΠΟΤΑ!

zaharaki θα τοποθετησω screen protector....συνηθιζα να βαζω ενα υγρο που στην οθονη μετα να το κανω με σπατουλα και να μην κανει φουσκαλες......να το χρησιμοποιησω εδω???νερο με λιγο σαπουνι ειναι...

εγω παντος ετσι το εκανα :p

jeyo mobile companion δουλευα εγω και το 3600 και στο pro και στο HD2,μια χαρα κανει backup και restore σε sms και phonebook,τα mms νομιζω δεν κραταει (το attachment)

Ευχαριστω πολυ

Αρης

εγω παντος ετσι το εκανα :p

το εβαλα και το εβγαλα.....δν μου αρεσε η αισθηση......ηταν PDAIR αλλα καλυτερα χωρις.....

Samsung Galaxy S8 plus.....

και γω το ψαχνω αυτο, αλλα απο τους xda εχω καταλαβει οτι δεν ειναι πολυ απλο...

Και εγω το ψαχνω ακόμη... :(

athanaso77 , καμια τυχη παλι με το κλειδωμα

θελω οταν κλεινω την οθονη να κλειδωνει αυτοματα οπως στην αρχη

τωρα δε το κανει με ΤΙΠΟΤΑ!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3018503#post3018503

Τι εννοείς φίλε μου όταν λές "Στo εικονίδιο του σήματος, δείχνει κανένα 3G ή G ή Ε ή έχει κεραιούλα"; Δηλαδή όταν έχουμε κλείσει τα πάντα με το nodata και έχουμε μόνο το wifi του κινητού ανοιχτό, τι πρέπει να δείχνει η οθόνη; Kαι λογικα΄όταν έχω το wifi του σπιτιού ανοιχτό, μόνο από εκεί δεν θα παίρνει σήμα;

Όταν έχεις κλειστο το wifi και πατήσεις στη πάνω μπάρα ωστε να σου έρθει το Notification manager, τι λέει πάνω πάνω αριστερά ? Αμα είναι συνδεμένο εμένα λέει vodafone web και αν όχι γράφει vodafone gr.

Και στην ερωτησή σου, αν τα έχεις κλείσει όλα και έχεις μόνο wifi θα πρέπει να δείχνει, τη κεραία του wifi και δίπλα το σημα, χωρίς να γράφει τίποτα πάνω στο εικονίδιο του σήματος, όμως σκέτο (κεραιούλα, με τις 4 κάθετες μπάρες.

Αν έχεις σε αυτό το εικονίδιο ενα μικρό 3g ή g πάνω τότε είσαι συνδεμένος σε κάποια σύνδεση data.

Χειροκίνητα, αντί του no data, για να κλείσουμε τις συνδέσεις πάμε Ρυθμίσεις/Ασύρματα χειριστήρια/ κατω στο μενού/συνδέσεις. Μας ανοίγει 1 εφαρμογή πάμε κάτω "για προχ."/ επιλογή δικτύων και στην πάνω επιλογή βάζουμε, my isp.

Έτσι αυτό που κάναμε είναι να πουμε στο λειτουργικό ότι όποια εφαρμογή ζητήσει internet εσύ να τρέξεις την "my isp" σύνδεση., η οποία είναι ψεύτικη

Kill with Power !!!

Αγορασα το copilot 8 απο το site με τον Ελληνικό χαρτη 30 ευρω, ενω μου εστειλε κοδικους και το ξεκλιδωσα δεν ξερω απο που κατεβαζω τον χαρτη?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Παιδια γινεται η επιλογη "Αλμπουμ" οταν την παταμε να ανοιγει φωτο απο την καρτα μνημης και οχι του κινητου ?

Από τους xda:

64. Disable Unwanted Folders From Showing in HTC Album

Don't you find it annoying that HTC Album Shows lots of images you don't need to see when you select Albums like GPS poi icons? Now you can tell HTC Album to ignore certain folders.

Go to HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/HTC/HTCAlbum/Ignored and add a NEW STRING VALUE

Eg if there is iGO8 in the root of the Storage Card you would create a NEW STRING VALUE with Value name iGO8 and Value Data \Storage Card\iGO8

This will include all subfolders inside the iGO8 folder. Save and reset.

Και από το http://translate.google.com

64. Απενεργοποίηση Ανεπιθύμητη φάκελοι Από Εμφάνιση στο HTC Album

Δεν το βρίσκετε ενοχλητικό ότι HTC Άλμπουμ Σόου πολλές εικόνες που δεν χρειάζεται να δούμε όταν επιλέξτε το Άλμπουμ όπως τα GPS εικονίδια poi; Τώρα μπορείτε να πείτε στο HTC Album να αγνοεί ορισμένους φακέλους.

Πηγαίνετε στο HKEY_LOCAL_MACHINE / Software / HTC / HTCAlbum /Ignored και προσθέσετε μια νέα τιμή STRING

Π.χ. εάν υπάρχει iGO8 στη ρίζα του το Storage Card που θα δημιουργήσουν μια νέα τιμή ακολουθίας χαρακτήρων με όνομα Αξία iGO8 και Value Data \ Storage Card \ iGO8

Αυτό θα περιλαμβάνει όλους τους υποφακέλους μέσα στο φάκελο iGO8. Αποθήκευση και επαναφορά.

The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE!

P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853

Αντώνης.

• Administrators
υπαρχει τροπος οταν ερχεται ενα sms να μην φαινεται στην οθονη τι γραφει?

ενα αλλο προβλημα προεκυψε,δεν ανοιγει το μενου της αρχικης οθονης κατω δεξια,και δεν μπορω να αλλαξω τις συντομευσεις προγραμματων.υπαρχει λυση?

Στο sounds & notifications στο event sms new text message υπάρχει η επιλογή να το απενεργοποιήσεις.

Modpic.gif

Από το πρώτο post: Εγκατάσταση Cyberon Voice Speed Dial: CyberonVoiceSpeedDial_1_2_b080227_0R3.cab

και για ενεργοποίηση του με το Hold Button: Cyberon speed dial hold button.cab

Δουλεύει με το Blue-Tooth hands free;;;

Υ.Γ.: Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE!

P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853

Αντώνης.

Από τους xda:

64. Disable Unwanted Folders From Showing in HTC Album

Don't you find it annoying that HTC Album Shows lots of images you don't need to see when you select Albums like GPS poi icons? Now you can tell HTC Album to ignore certain folders.

Go to HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/HTC/HTCAlbum/Ignored and add a NEW STRING VALUE

Eg if there is iGO8 in the root of the Storage Card you would create a NEW STRING VALUE with Value name iGO8 and Value Data \Storage Card\iGO8

This will include all subfolders inside the iGO8 folder. Save and reset.

Και από το http://translate.google.com

64. Απενεργοποίηση Ανεπιθύμητη φάκελοι Από Εμφάνιση στο HTC Album

Δεν το βρίσκετε ενοχλητικό ότι HTC Άλμπουμ Σόου πολλές εικόνες που δεν χρειάζεται να δούμε όταν επιλέξτε το Άλμπουμ όπως τα GPS εικονίδια poi; Τώρα μπορείτε να πείτε στο HTC Album να αγνοεί ορισμένους φακέλους.

Πηγαίνετε στο HKEY_LOCAL_MACHINE / Software / HTC / HTCAlbum /Ignored και προσθέσετε μια νέα τιμή STRING

Π.χ. εάν υπάρχει iGO8 στη ρίζα του το Storage Card που θα δημιουργήσουν μια νέα τιμή ακολουθίας χαρακτήρων με όνομα Αξία iGO8 και Value Data \ Storage Card \ iGO8

Αυτό θα περιλαμβάνει όλους τους υποφακέλους μέσα στο φάκελο iGO8. Αποθήκευση και επαναφορά.

ΡΕ το ΠΟΣΤ ΜΟΥ δεν είναι των XDA εγώ το ανέβασα και εκεί ΒΛΕΠΕ σελίδα 144 στο δικό μας .

Hints AND Tips

Απενεργοποίηση Ανεπιθύμητων Εικόνων στο Αλμπουμ

Με το κόλπο αυτό δεν φαίνονται στο άλμπουμ οι φωτογραφίες από φακέλους που βρίσκονται στο storage card , ή και αλλού. Το πρόβλημα προέκειψε όταν περνούσα εικόνες στις επαφες και εμφανιζε τους φακέλους με τις εικόνες από το iGo , destinator , Ndrive κτλ.

Διαδικασία με έναν Registry Editor , πχ PHM Registry Editor

πάμε

HKEY_LOCAL_MACHINE

HTC

HTCAlbum

Ignored

και κάνουμε NEW STRING VALUE

παράδειγμα

έχουμε το iGO8 στο root του Storage Card

τότε κάνουμε

NEW STRING VALUE

με

Value name iGO8

και

Value Data \Storage Card\iGO8

έτσι θα πάρει και όλα τα subfolders μεσα στον iGO8 φάκελο

σώζουμε και σοφτ ρεσετ ΕΤΟΙΜΟΙ !!!

το ίδιο και για το destinator

ΠΩΠΩ μαλλον παραμεγάλωσε το τοπίκιο αχαχχαχαχαχχαχαχα:D

Ευχαριστω παιδια αλλα τα ...παιχνιδακια με την registry τα σκιαζομαι !!!!

Τι παταμε για να παμε στην registry ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ευχαριστω παιδια αλλα τα ...παιχνιδακια με την registry τα σκιαζομαι !!!!

Τι παταμε για να παμε στην registry ?

Για να αλλάξεις απλά τον φάκελο που θα βλέπει το album ανοιξέ το πρόγραμμα εκεί που δείχνει thubs των φώτο και πάτα το κουμπι album και επέλεξε το φάκελο που θες να φαίνεται και μετά στο μενου ορισμος ως αγαπημένο.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Πολύ κατατοπιστική απάντηση.Ξέρεις τις φοβάμαι πολύ τις "τυχαίες" συνδέσεις στο internet.

SPB WIRELESS MONITOR βάλτο. Για να βλέπεις ακριβώς τι τρώει τι και με ποιά σύνδεση (wifi, data, usb)

Kill with Power !!!

Για να αλλάξεις απλά τον φάκελο που θα βλέπει το album ανοιξέ το πρόγραμμα εκεί που δείχνει thubs των φώτο και πάτα το κουμπι album και επέλεξε το φάκελο που θες να φαίνεται και μετά στο μενου ορισμος ως αγαπημένο.

SPB WIRELESS MONITOR βάλτο. Για να βλέπεις ακριβώς τι τρώει τι και με ποιά σύνδεση (wifi, data, usb)

Θα το δοκιμάσω άμεσα το SPB WIRELESS MONITOR. Μήπως ξέρεις αν κάνει αυτή η κάρτα για το κινητό μας; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.556501