jkalimer Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα-ρύθμιση που μπορούμε να κάνουμε έτσι ώστε στο Today (HTC Sence) να μας εμφανίζει ονομαστικές εορτές ?? ή ακόμα ίσως υπάρχει κάποια λύση μέσω outlook .....?? Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Δοκίμασες το PIM Backup και δεν σου τα επανέφερε όπως ήταν; :confused: Και πως τα επανέφερε; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3019432#post3019432 Το επιβεβαιωνω κι εγω αυτο. Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Απορώ γιατί δεν χρησιμοποιείται την δωρεάν εφαρμογή-υπηρεσία που έχει μέσα η συσκευή το Microsoft Myphone????? Κάνει όλα όσα αναφέρεται και συγχρονισμό επαφών,ημερολογίου ,αγαπημένων ,sms,εικόνων,εγγράφων, κλπ.κλπ.και επιπλέον έχεις την δυνατότητα να τα επεξεργαστείς όλα αυτά από την αντίστοιχη ιστοσελίδα στον υπολογιστή σου η καλύτερα από οποιονδήποτε υπολογιστή. Εγώ χρησιμοποιώ πλέον εδώ και πολύ καιρό μόνο αυτό και τίποτα άλλο. Και έτσι τα μετέφερα όλα αυτά από το HD στο HD2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα-ρύθμιση που μπορούμε να κάνουμε έτσι ώστε στο Today (HTC Sence) να μας εμφανίζει ονομαστικές εορτές ?? ή ακόμα ίσως υπάρχει κάποια λύση μέσω outlook .....?? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3021881#post3021881 Απορώ γιατί δεν χρησιμοποιείται την δωρεάν εφαρμογή-υπηρεσία που έχει μέσα η συσκευή το Microsoft Myphone????? Δεν έχεις άδικο, αποτελεί ενδιαφέρουσα εναλλακτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Μετα απο email Που εστειλα στην cosmote με ενημερωσαν οτι η cosmote θα εχει διαθεσιμο το HD2 μετα τις 15 Ιανουαριου. αυτο για οποιον ενδιαφερεται να το παρει απο cosmote λογω επιδοτησης η νεας συνδεσης. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argal Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Δοκίμασες το PIM Backup και δεν σου τα επανέφερε όπως ήταν; :confused: Και πως τα επανέφερε; Δεν ξερω αν με καταλαβες. Θελω να σωσω τα SMS μηνυματα στον υπολογιστη μου, οχι να τα επαναφερω στο κινητο. Στο υπολογιστη τα βγαζει σε file με extention ".csm" το οποιο αν το ανοιξει κανενας με notepad διαβαζει κατι σαν αυτο "IPM.SMStext";;;33;262144;2009,10,25,19,10,55;2009,10,25,18,57,39;1;"851978\;6944χχχχχχ\;+306944xxxxxx\;1\;0\;SMS";0;"" 0x00,0x00;"6944χχχχχχ";"\"6944χχχχχχ\" <+306944χχχχχχ>";" Απορώ γιατί δεν χρησιμοποιείται την δωρεάν εφαρμογή-υπηρεσία που έχει μέσα η συσκευή το Microsoft Myphone????? Κάνει όλα όσα αναφέρεται και συγχρονισμό επαφών,ημερολογίου ,αγαπημένων ,sms,εικόνων,εγγράφων, κλπ.κλπ.και επιπλέον έχεις την δυνατότητα να τα επεξεργαστείς όλα αυτά από την αντίστοιχη ιστοσελίδα στον υπολογιστή σου η καλύτερα από οποιονδήποτε υπολογιστή. Εγώ χρησιμοποιώ πλέον εδώ και πολύ καιρό μόνο αυτό και τίποτα άλλο. Και έτσι τα μετέφερα όλα αυτά από το HD στο HD2. Δεν αισθανομαι ανετα να μεταφερω ολα μου τα προσωπικα σε ενα web site. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Παράθεση Αρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Δεν ξερω αν με καταλαβες. Θελω να σωσω τα SMS μηνυματα στον υπολογιστη μου, οχι να τα επαναφερω στο κινητο. Τότε απλά κάνε ένα συγχρονισμό για να περάσεις τις επαφές σου στο Outlook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argal Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Τότε απλά κάνε ένα συγχρονισμό για να περάσεις τις επαφές σου στο Outlook. Τα SMS μηνυματα θελω να σωσω, οχι τις επαφες μου και το Activesync δεν εχει συγχρονισμο για SMS, μονο για email εχει. Παράθεση Αρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Ναι, έχεις δίκιο,μου διέφυγε λόγω βιασύνης. Δες αν σου δουλεύουν αυτά... http://www.jeyo.com/companion.asp http://www.jeyo.com/extender.asp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3021881#post3021881 Δεν έχεις άδικο, αποτελεί ενδιαφέρουσα εναλλακτική. Με 2 κλικ ειχα το ΗD μου στο HD2!!! +1 απο μενα για το Microsoft MyPhone!!! Θελω να δοκιμάσω και με τον φακελο(My Documents κλπ) που εχω στην SD...αν τα καταφερω τοτε πραγματικα θα είναι το κάτι αλλο!!! Παράθεση Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 ενδιαφέρουσα πλήρης και οικονομική λύση για φόρτιση σε αυτοκίνητο,σπίτι και εκτος μπρίζας:) http://wordstosayoutloud.com/powerzenuniversalbackupcharger.aspx 35 ευροπουλακια media markt καλές γιορτές καλά να περάσετε και ελπίζω όταν επιστρέψω να μη διαβάζω σερί καμια 100άρια σελίδες:p:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Τα SMS μηνυματα θελω να σωσω, οχι τις επαφες μου και το Activesync δεν εχει συγχρονισμο για SMS, μονο για email εχει. δεν μπορεις να το κανεις αυτο Αργυρη... δεν ξερω αν υπαρχει καποια εφαρμογη για αυτο,αλλα μεσω pimbackup/sprite/spb δεν γινεται σωστα απο συσκευη σε συσκευη...:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argal Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Ναι, έχεις δίκιο,μου διέφυγε λόγω βιασύνης. Δες αν σου δουλεύουν αυτά... http://www.jeyo.com/companion.asp http://www.jeyo.com/extender.asp Σε ευχαριστω πολυ. Θα τα δοκιμασω. Παράθεση Αρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Βασικα εγω εχω προβλημα πως μπορω να δημιουργησω ΝΕΟΥΣ δικους μου φακελους στα SMS κατι που γινοταν εως το HD και τα 6.1,αν γνωριζει καποιος κατι περι αυτου?? Οσο για το Pim bacup δε μου δουλευει καθολου καλα στα sms π.χ. οσον αφορα τους φακελους απ το HD π.χ. που ειχα να τους επαναφερω στο HD2,κριμα..:(:mad: Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 εκανα εγκατασταση ενα cab με αλλο χρωμα στο ρολοι της κεντρικης οθονης του sense.πως μπορω να το επαναφερω στο αρχικο χρωμα? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christav Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Καλημέρα παιδιά. Μήπως υπάρχει τρόπος να κάνουμε soft reset χωρίς να βγάζουμε το καπάκι της μπαταρίας; Υπάρχει πρόγραμμα που το κάνει; Έβαλα το cab που επισυνάπτω και δουλεύει μια χαρά, μικρό πρόγραμμα και πολύ απλό. Παράθεση クリストス.....Χρήστος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Μιας και ανέφερες για ρολόι μήπως υπάρχει διάφανο ρολόι όπως και του HD (Crystal Flip Clock v2)?Έλεγα να το δοκιμάσω αλλά φοβάμαι ότι δε θα κάνει... Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Παράξενο. Εγκατέστησε πρώτα το sdkcerts.zip και ξαναεγκατέστησε το αν θέλεις. Το ξαναεγκατεστησα στον δρομο που ημουν και δουλεψε....Ευχαριστω.:) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platonas Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Τα SMS μηνυματα θελω να σωσω, οχι τις επαφες μου και το Activesync δεν εχει συγχρονισμο για SMS, μονο για email εχει. jeyo mobile companion δουλευα εγω και το 3600 και στο pro και στο HD2,μια χαρα κανει backup και restore σε sms και phonebook,τα mms νομιζω δεν κραταει (το attachment) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickx Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Αυτο το copilot πως το απεγκαταστουμε; δεν το βρισκω στη διαχειρηση εφαρμογων! Μηπως πρεπει να διαγραψω χειροκινητα καποιους φακελους και αν ναι ξερει κανεις ποιους; ευχαριστω Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Αυτο το copilot πως το απεγκαταστουμε; δεν το βρισκω στη διαχειρηση εφαρμογων! Μηπως πρεπει να διαγραψω χειροκινητα καποιους φακελους και αν ναι ξερει κανεις ποιους; ευχαριστω Εγω το εβγαλα απο την καταργηση προγραμματων.... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Καλησπερα. Οι συντομεύσεις που βάζουμε στην κεντρικη οθονη, οι περισσοτερες δεν εχουν καλη αναλυση. π.χ destinator, spb weather κλπ. Συνηθως αυτες που προσθετουμε εμεις. Διορθωνεται αυτο? Επισης οταν γραφω sms με ελληνικους χαρακτηρες γραφει μονο κεφαλαια αχετα αν ειναι επιλεγμενα τα μικρα. Για την ακριβεια πατας κεφαλαια γραφεις ενα γραμμα και μετα γυριζει σε μικρα...Ακριβως το αντιθετο κανει στα αγγλικα...Μονο μικρα. Γιατι το κανει αυτο? Τελος δυσκολευομαι αφανταστα να συγχρονισω με το activesynk. Μιλαμε μενει νεκρο. Συγχρονιζει σπανια....Συμβαινει και σε εσας αυτο ή εχει σχεση με τον υπολογιστη μου? Vista εχει πανω... Ευχαριστω Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 εκανα εγκατασταση ενα cab με αλλο χρωμα στο ρολοι της κεντρικης οθονης του sense.πως μπορω να το επαναφερω στο αρχικο χρωμα? Δεν υπάρχει στην απεγκατάσταση προγραμμάτων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Το τηλεφωνο ειναι εξαιρετικο Εχω εντοπισει κατι χαζα ως τωρα βεβαια αλλα δηλωνω ικανοποιημενος. Και ειναι η πρωτη φορα που οποιος το βλεπει μου λεει "Τι ομορφο τηλεφωνο!" Οταν γραφω μηνυμα πηγαινει μονο του πχ μια θεση μετα και πρεπει να πατησω το πισω για να πειστρεψω, η αυτο με το κλειδωμα που σταματησε μονο του να κλειδωνει αυτοματα, η το οτι ειναι πολυ δυσκολο να αλλαξεις απο 3g se gprs Επισης με το nodata , ενω εκλεισα το Vodafone Web / Mms , εξακολουθουσε na stelnei εμαιλ Ξερει κανεις γιατι συνεβη αυτο και πως ρυθμιζεται σωστα? Θα προτιμουσα επισης το ηχειο του πιο δυνατο σε ενταση κατα τη διαρκεια της ομιλιας Επισης δε λειτουργει με τιποτα το sync μεσω outlook για να μεταφερω απο το μπλακμπερυ στο λεον. Μου εμφανιζει μηνυμα λαθους το outlook , οτι δεν εχει χωρο να αποθηκευσει μηνυματα (!!!!!) και με αφηνει μονο στο outlook express na τα μεταφερω το θεμα ειναι οτι εχω windows 7, και δε βλεπω καπου να υπαρχει το outlook express ! Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickx Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Αυτο το copilot πως το απεγκαταστουμε; δεν το βρισκω στη διαχειρηση εφαρμογων! Μηπως πρεπει να διαγραψω χειροκινητα καποιους φακελους και αν ναι ξερει κανεις ποιους; ευχαριστω Εγω το εβγαλα απο την καταργηση προγραμματων.... το δοκίμασα αλλά δεν μου το εμφανίζει στη λίστα με τα προγράμματα καμία άλλη ιδέα κανένας; Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts