LiTeRaL Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Παιδιά καλημέρα σας. Μήπως γνωρίζεις κανείς για κάποιο πρόβλημα που υπάρχει με τα MMS? Συγκεκριμένα, μπορώ να στείλω MMS απο το HD2 και ο παραλήπτης το παίρνει κανονικά, αλλά όταν μου στείλει κάποιος MMS, ενώ το παίρνω κανονικά, όταν προσθήσω να το ανοίξω παίρνω το μήνυμα "The following files could not be converted for your device". Ένας φίλος στο τοπικό service point της HTC μου είπε ότι δεν είναι πρόβλημα συσκευής αλλά προβλημα του δικτύου (Cyta, MTN). Έχει συναντήσει κανείς σας παρόμοιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Γιατι δεν φτιαχνουν τα updates να γινονται οπως σε αλλες συσκευες δηλαδη να ερχεται η συσκευη οπως την ειχες πριν το update; Δες νοκια - iphone!!!! Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Καλημέρα παιδιά. Το είδα κι εγώ live στο πλαίσιο χθές και το δούλεψα λίγο. Η οθόνη του δεν μου φάνηκε και ιδιαίτερα φωτεινή, ειδικά αν την συγκρίνω με αυτή του iphone. Και φαντάζομαι ότι στο φως της ημέρας τα πράγματα δεν θα είναι και πολύ καλά. Εσείς τι λέτε; Βλέπετε καλά την οθόνη στο φως της ημέρας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Καλημέρα παιδιά. Το είδα κι εγώ live στο πλαίσιο χθές και το δούλεψα λίγο. Η οθόνη του δεν μου φάνηκε και ιδιαίτερα φωτεινή, ειδικά αν την συγκρίνω με αυτή του iphone. Και φαντάζομαι ότι στο φως της ημέρας τα πράγματα δεν θα είναι και πολύ καλά. Εσείς τι λέτε; Βλέπετε καλά την οθόνη στο φως της ημέρας; εγω το εχω 5 μερες και δεν ειχα καποιο προβλημα με τον ηλιο. μια χαρα ειναι το κινητο και ειχα παλιοτερα και iphone και Omnia 2 . Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 εγω το εχω 5 μερες και δεν ειχα καποιο προβλημα με τον ηλιο. μια χαρα ειναι το κινητο και ειχα παλιοτερα και iphone και Omnia 2 . Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Γιατί θα ήταν κρίμα μια τέτοια οθονάρα να μην μπορείς να την εκμεταλλευτείς παντού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wazza Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Καλημέρα σε όλους! Περιμένω κι εγώ το LEO από βδομάδα. Έως τότε (και για να περάσει ο χρόνος γρηγορότερα) συγκεντρώνω πληροφορίες από το think tank σας εδώ για να το φέρω στα μέτρα μου με το που θα το ξεπακετάρω. Κάποιες ερωτήσεις: - Ποιά είναι η πιο πρόσφατη έκδοση του igo και ποιός ο τελευταίος χάρτης? - Στα fix της htc εμείς είμαστε Europe 1 ή 2? - Έχει εγκαταστήσει κανείς το spb shell? Εντυπώσεις? Και το καρουζέλ του είναι τόσο εντυπωσιακό και εύχρηστο όσο δείχνει στο utube? Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Καλημέρα παιδιά. Το είδα κι εγώ live στο πλαίσιο χθές και το δούλεψα λίγο. Σε ποιο Πλαισιο το ειχαν για επιδειξη ??? Οπου ρωτησα μονο σφραγισμενο για αγορα το εχουν. Γενικα το κινητο ειναι ευκολο στον χειρισμο για καποιον με Iphone αλλα που εχει σχεση με windows ? Με το ενα χερι μπορουμε να το λειτουργισουμε ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Σε ποιο Πλαισιο το ειχαν για επιδειξη ??? Οπου ρωτησα μονο σφραγισμενο για αγορα το εχουν. Γενικα το κινητο ειναι ευκολο στον χειρισμο για καποιον με Iphone αλλα που εχει σχεση με windows ? Με το ενα χερι μπορουμε να το λειτουργισουμε ? Ευχαριστω. Φίλε μου το έχουν στο πλαίσιο στα the mall. Κι εγώ έχω iphone έχω και θα το αλλάξω με το "τέρας". Πιστεύω πάντως ότι τα τηλέφωνα απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό. Και τα δύο σίγουρα είναι κορυφαία. Απόκριση στην οθόνη όπως του iphone δεν παίζει με τίποτα, όπως θα συμφωνήσουν οι περισσότεροι εδώ. Αλλά είναι σε πάρα πολύ καλά επίπεδα όπως πρόλαβα να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Φίλε μου το έχουν στο πλαίσιο στα the mall. Κι εγώ έχω iphone έχω και θα το αλλάξω με το "τέρας". Πιστεύω πάντως ότι τα τηλέφωνα απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό. Και τα δύο σίγουρα είναι κορυφαία. Απόκριση στην οθόνη όπως του iphone δεν παίζει με τίποτα, όπως θα συμφωνήσουν οι περισσότεροι εδώ. Αλλά είναι σε πάρα πολύ καλά επίπεδα όπως πρόλαβα να δω. Ευχαριστω πολυ .Θα προσπαθησω να παω σημερα απο εκει.Ειναι τοσο μεγαλο ??? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 1. Η φωτεινότητα ρυθμίζεται αυτόματα ανάλογα με το φως που υπάρχει στο χώρο. για αυτό δεν θα σου φάνηκε πολύ φωτεινο. 2. Igo 8.34 με χάρτες teleatlas 06.2009, αμα μπεις στο navimania, έχει ότι πληροφοριες θελήσεις 3. Europe 1 ή 2, ειναι απλά ονομασίες από servers, από όπου και να κατεβάσεις είσαι οκ Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 15, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Γενικα το κινητο ειναι ευκολο στον χειρισμο για καποιον με Iphone αλλα που εχει σχεση με windows ? Με το ενα χερι μπορουμε να το λειτουργισουμε ? Την απόκριση του iPhone δεν πρόκειται να τη βρεις εδώ. Με το ένα χέρι ίσως δυσκολευτείς για κάποια πράγματα, χρειάζεται δύο χέρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Ευχαριστω πολυ .Θα προσπαθησω να παω σημερα απο εκει.Ειναι τοσο μεγαλο ??? Όχι φίλε μου. Δεν είναι μεγάλο. Είναι πολύ καλό στο κράτημα και ιδιαίτερα λεπτό το τηλέφωνο. Και η ποιότητα των υλικών μου φάνηκε πολύ καλή. Την απόκριση του iPhone δεν πρόκειται να τη βρεις εδώ. Με το ένα χέρι ίσως δυσκολευτείς για κάποια πράγματα, χρειάζεται δύο χέρια. Σύμφωνώ απόλυτα. Η απόκριση του μηλόφωνου είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση. Αλλά το hd2 είναι πολλά περισσότερα από απλό τηλέφωνο, είναι επαγγελματικό εργαλείο. Οπότε κάποιες μικρές παραχωρήσεις μπορούν να γίνουν. Ίσως θα μπορούσε να είναι λίγο πιο φθηνό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Όχι φίλε μου. Δεν είναι μεγάλο. Είναι πολύ καλό στο κράτημα και ιδιαίτερα λεπτό το τηλέφωνο. Και η ποιότητα των υλικών μου φάνηκε πολύ καλή. Ευχαριστω.Η αναζητηση επαφων γινεται και με κυλιση οπως το Iphone ? Προφανως γινεται συγχρονισμος με outlook πιστευω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Γιατί το iphone είναι απλό τηλέφωνο ??? Τελοσπάντων γούστα είναι αυτά. Εγώ ξέρω ότι με το hd2 πέταξα μέσα ένα divx και το έπαιξε tcpmp και στο benchmark έβγαλε 84 fps. Αυτό ήθελα εγώ και αυτό είναι ΘΕΙΚΟ. Τώρα για την απόκριση, εμένα μου αρέσει πολύ η απόκριση του και δεν βλέπω να υστερεί που θενα από το iphone. Δεν νομίζω να μπορούσαν να τη κάνουν πιο πολύ ευαίσθητη χωρίς να σε ενοχλέι στα wm Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Αν και χλωμο εχει δοκιμασει καποιος συγχρονισμο επαφων με bluetooth απο οθονη Kenwood 2 din ? Ειναι ζωτικης σημασιας για μενα και πριν παρω το Iphone το ειχα τσεκαρει οτι δουλευει με το Iphone της κορης μου. Γιατί το iphone είναι απλό τηλέφωνο ??? Τελοσπάντων γούστα είναι αυτά Καθολου απλο και θελει πολυ διαβασμα και ερωτησεις για να το λειτουργησεις. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 15, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Γιατι δεν φτιαχνουν τα updates να γινονται οπως σε αλλες συσκευες δηλαδη να ερχεται η συσκευη οπως την ειχες πριν το update; Δες νοκια - iphone!!!! Είναι τέτοια η φύση του λειτουργικού που είναι αναπόφευκτη η επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις όταν περάσεις μια καινούργια rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Είναι τέτοια η φύση του λειτουργικού που είναι αναπόφευκτη η επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις όταν περάσεις μια καινούργια rom. Μα και τα nokia όταν αναβαθμίζεις το λειτουργικό χάνει τα πάντα. Στις απλές επιδιορθώσεις ούτε τα htc χάνουν τις ρυθμίσεις τους. Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 15, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Ευχαριστω.Η αναζητηση επαφων γινεται και με κυλιση οπως το Iphone ? Προφανως γινεται συγχρονισμος με outlook πιστευω. Ναι και στα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
comics Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 ενω δειχνει οτι το στελνει το sms δεν παει ποτε και καμια φορα δε δεχομαι..αλλα ποτε δε στελνει..το χει παθει καποιος αλλος,...εχει ανααφορα παραδωσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Εγκατεστησες το fix αυτο? http://www.htc.com/europe/SupportViewNews.aspx?dl_id=812&news_id=407 Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 15, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Το επίσημο fix που έχει βγει για αυτό το θέμα και δίνεται μόλις στην προηγούμενη σελίδα το είδες; Δεν είναι κακό να ρίχνουμε και μια ματιά πιο πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 στο http://www.htc.com/europe εχει για update την Greek 1.48.482.4 μπορει καποιο απο τα παιδια που εχει το ελληνικο, να επιβεβαιωσει αν εχει αυτη την εκδοση?? offtopic... το <<αναζητηση σε αυτο το θεμα>> γιατι δεν δουλευει?? του βαζω να βρει 1.48 που ειμαι σιγουρος οτι στις πιο πισω σελιδες καπου εχει γραφτει, αλλα το search δε βγαζει τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Γιατί το iphone είναι απλό τηλέφωνο ??? Τελοσπάντων γούστα είναι αυτά. Εγώ ξέρω ότι με το hd2 πέταξα μέσα ένα divx και το έπαιξε tcpmp και στο benchmark έβγαλε 84 fps. Αυτό ήθελα εγώ και αυτό είναι ΘΕΙΚΟ. Τώρα για την απόκριση, εμένα μου αρέσει πολύ η απόκριση του και δεν βλέπω να υστερεί που θενα από το iphone. Δεν νομίζω να μπορούσαν να τη κάνουν πιο πολύ ευαίσθητη χωρίς να σε ενοχλέι στα wm Έχεις δοκιμάσει να βάλεις divx ή avi το οποίο να είναι μετατροπή από high definition; Σίγουρα αρχεία high definition δεν παίζει, αλλά αν τα μετατρέψεις σε wmv ή avi τότε μπορεί να τα χειριστεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 15, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 στο http://www.htc.com/europe εχει για update την Greek 1.48.482.4 μπορει καποιο απο τα παιδια που εχει το ελληνικο, να επιβεβαιωσει αν εχει αυτη την εκδοση?? offtopic... το <<αναζητηση σε αυτο το θεμα>> γιατι δεν δουλευει?? του βαζω να βρει 1.48 που ειμαι σιγουρος οτι στις πιο πισω σελιδες καπου εχει γραφτει, αλλα το search δε βγαζει τιποτα... Η ελληνική rom που έχουν οι Ελληνικές συσκευές είναι αυτή που λες. Η αναζήτηση δουλεύει κανονικά αλλά τα key words που χρησιμοποιείς δεν είναι αρκετά για ν σου βγάλει αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starmanwarz Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Οσα περισσοτερα διαβαζω για αυτη τη συσκευη τοσα περισσοτερα προβληματα βρισκω.Ειναι κριμα για μια συσκυη των 700€ να εχει τοσα προβληματα.Ελπιζω η HTC να τα διορθωσει τις επομενες μερες γιατι θελω πολυ να το παρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts