Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλημέρα σας.

Μήπως γνωρίζεις κανείς για κάποιο πρόβλημα που υπάρχει με τα MMS? Συγκεκριμένα, μπορώ να στείλω MMS απο το HD2 και ο παραλήπτης το παίρνει κανονικά, αλλά όταν μου στείλει κάποιος MMS, ενώ το παίρνω κανονικά, όταν προσθήσω να το ανοίξω παίρνω το μήνυμα "The following files could not be converted for your device".

Ένας φίλος στο τοπικό service point της HTC μου είπε ότι δεν είναι πρόβλημα συσκευής αλλά προβλημα του δικτύου (Cyta, MTN).

Έχει συναντήσει κανείς σας παρόμοιο πρόβλημα?

Γιατι δεν φτιαχνουν τα updates να γινονται οπως σε αλλες συσκευες δηλαδη να ερχεται η συσκευη οπως την ειχες πριν το update; Δες νοκια - iphone!!!!

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Καλημέρα παιδιά. Το είδα κι εγώ live στο πλαίσιο χθές και το δούλεψα λίγο. Η οθόνη του δεν μου φάνηκε και ιδιαίτερα φωτεινή, ειδικά αν την συγκρίνω με αυτή του iphone. Και φαντάζομαι ότι στο φως της ημέρας τα πράγματα δεν θα είναι και πολύ καλά. Εσείς τι λέτε; Βλέπετε καλά την οθόνη στο φως της ημέρας;

Καλημέρα παιδιά. Το είδα κι εγώ live στο πλαίσιο χθές και το δούλεψα λίγο. Η οθόνη του δεν μου φάνηκε και ιδιαίτερα φωτεινή, ειδικά αν την συγκρίνω με αυτή του iphone. Και φαντάζομαι ότι στο φως της ημέρας τα πράγματα δεν θα είναι και πολύ καλά. Εσείς τι λέτε; Βλέπετε καλά την οθόνη στο φως της ημέρας;

εγω το εχω 5 μερες και δεν ειχα καποιο προβλημα με τον ηλιο. μια χαρα ειναι το κινητο και ειχα παλιοτερα και iphone και Omnia 2 .

~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

εγω το εχω 5 μερες και δεν ειχα καποιο προβλημα με τον ηλιο. μια χαρα ειναι το κινητο και ειχα παλιοτερα και iphone και Omnia 2 .

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Γιατί θα ήταν κρίμα μια τέτοια οθονάρα να μην μπορείς να την εκμεταλλευτείς παντού.

Καλημέρα σε όλους! Περιμένω κι εγώ το LEO από βδομάδα. Έως τότε (και για να περάσει ο χρόνος γρηγορότερα) συγκεντρώνω πληροφορίες από το think tank σας εδώ για να το φέρω στα μέτρα μου με το που θα το ξεπακετάρω. Κάποιες ερωτήσεις:

- Ποιά είναι η πιο πρόσφατη έκδοση του igo και ποιός ο τελευταίος χάρτης?

- Στα fix της htc εμείς είμαστε Europe 1 ή 2?

- Έχει εγκαταστήσει κανείς το spb shell? Εντυπώσεις? Και το καρουζέλ του είναι τόσο εντυπωσιακό και εύχρηστο όσο δείχνει στο utube?

Ευχαριστώ..

Καλημέρα παιδιά. Το είδα κι εγώ live στο πλαίσιο χθές και το δούλεψα λίγο.

Σε ποιο Πλαισιο το ειχαν για επιδειξη ??? Οπου ρωτησα μονο σφραγισμενο για αγορα το εχουν.

Γενικα το κινητο ειναι ευκολο στον χειρισμο για καποιον με Iphone αλλα που εχει σχεση με windows ?

Με το ενα χερι μπορουμε να το λειτουργισουμε ?

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Σε ποιο Πλαισιο το ειχαν για επιδειξη ??? Οπου ρωτησα μονο σφραγισμενο για αγορα το εχουν.

Γενικα το κινητο ειναι ευκολο στον χειρισμο για καποιον με Iphone αλλα που εχει σχεση με windows ?

Ευχαριστω.

Φίλε μου το έχουν στο πλαίσιο στα the mall. Κι εγώ έχω iphone έχω και θα το αλλάξω με το "τέρας". Πιστεύω πάντως ότι τα τηλέφωνα απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό. Και τα δύο σίγουρα είναι κορυφαία. Απόκριση στην οθόνη όπως του iphone δεν παίζει με τίποτα, όπως θα συμφωνήσουν οι περισσότεροι εδώ. Αλλά είναι σε πάρα πολύ καλά επίπεδα όπως πρόλαβα να δω.

Φίλε μου το έχουν στο πλαίσιο στα the mall. Κι εγώ έχω iphone έχω και θα το αλλάξω με το "τέρας". Πιστεύω πάντως ότι τα τηλέφωνα απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό. Και τα δύο σίγουρα είναι κορυφαία. Απόκριση στην οθόνη όπως του iphone δεν παίζει με τίποτα, όπως θα συμφωνήσουν οι περισσότεροι εδώ. Αλλά είναι σε πάρα πολύ καλά επίπεδα όπως πρόλαβα να δω.

Ευχαριστω πολυ .Θα προσπαθησω να παω σημερα απο εκει.Ειναι τοσο μεγαλο ???

Φιλικά Γιάννης

1. Η φωτεινότητα ρυθμίζεται αυτόματα ανάλογα με το φως που υπάρχει στο χώρο. για αυτό δεν θα σου φάνηκε πολύ φωτεινο.

2. Igo 8.34 με χάρτες teleatlas 06.2009, αμα μπεις στο navimania, έχει ότι πληροφοριες θελήσεις

3. Europe 1 ή 2, ειναι απλά ονομασίες από servers, από όπου και να κατεβάσεις είσαι οκ

Kill with Power !!!

• Administrators

Την απόκριση του iPhone δεν πρόκειται να τη βρεις εδώ. Με το ένα χέρι ίσως δυσκολευτείς για κάποια πράγματα, χρειάζεται δύο χέρια.

Modpic.gif

Ευχαριστω πολυ .Θα προσπαθησω να παω σημερα απο εκει.Ειναι τοσο μεγαλο ???

Όχι φίλε μου. Δεν είναι μεγάλο. Είναι πολύ καλό στο κράτημα και ιδιαίτερα λεπτό το τηλέφωνο. Και η ποιότητα των υλικών μου φάνηκε πολύ καλή.

Την απόκριση του iPhone δεν πρόκειται να τη βρεις εδώ. Με το ένα χέρι ίσως δυσκολευτείς για κάποια πράγματα, χρειάζεται δύο χέρια.

Σύμφωνώ απόλυτα. Η απόκριση του μηλόφωνου είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση. Αλλά το hd2 είναι πολλά περισσότερα από απλό τηλέφωνο, είναι επαγγελματικό εργαλείο. Οπότε κάποιες μικρές παραχωρήσεις μπορούν να γίνουν. Ίσως θα μπορούσε να είναι λίγο πιο φθηνό.

Όχι φίλε μου. Δεν είναι μεγάλο. Είναι πολύ καλό στο κράτημα και ιδιαίτερα λεπτό το τηλέφωνο. Και η ποιότητα των υλικών μου φάνηκε πολύ καλή.

Ευχαριστω.Η αναζητηση επαφων γινεται και με κυλιση οπως το Iphone ? Προφανως γινεται συγχρονισμος με outlook πιστευω.

Φιλικά Γιάννης

Γιατί το iphone είναι απλό τηλέφωνο ???

Τελοσπάντων γούστα είναι αυτά. Εγώ ξέρω ότι με το hd2 πέταξα μέσα ένα divx και το έπαιξε tcpmp και στο benchmark έβγαλε 84 fps. Αυτό ήθελα εγώ και αυτό είναι ΘΕΙΚΟ.

Τώρα για την απόκριση, εμένα μου αρέσει πολύ η απόκριση του και δεν βλέπω να υστερεί που θενα από το iphone. Δεν νομίζω να μπορούσαν να τη κάνουν πιο πολύ ευαίσθητη χωρίς να σε ενοχλέι στα wm

Kill with Power !!!

Αν και χλωμο εχει δοκιμασει καποιος συγχρονισμο επαφων με bluetooth απο οθονη Kenwood 2 din ?

Ειναι ζωτικης σημασιας για μενα και πριν παρω το Iphone το ειχα τσεκαρει οτι δουλευει με το Iphone της κορης μου.

Τελοσπάντων γούστα είναι αυτά

Καθολου απλο και θελει πολυ διαβασμα και ερωτησεις για να το λειτουργησεις.

Φιλικά Γιάννης

• Administrators
Γιατι δεν φτιαχνουν τα updates να γινονται οπως σε αλλες συσκευες δηλαδη να ερχεται η συσκευη οπως την ειχες πριν το update; Δες νοκια - iphone!!!!

Είναι τέτοια η φύση του λειτουργικού που είναι αναπόφευκτη η επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις όταν περάσεις μια καινούργια rom.

Modpic.gif

Είναι τέτοια η φύση του λειτουργικού που είναι αναπόφευκτη η επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις όταν περάσεις μια καινούργια rom.

Μα και τα nokia όταν αναβαθμίζεις το λειτουργικό χάνει τα πάντα. Στις απλές επιδιορθώσεις ούτε τα htc χάνουν τις ρυθμίσεις τους.

Kill with Power !!!

• Administrators
Ευχαριστω.Η αναζητηση επαφων γινεται και με κυλιση οπως το Iphone ? Προφανως γινεται συγχρονισμος με outlook πιστευω.

Ναι και στα δύο.

Modpic.gif

ενω δειχνει οτι το στελνει το sms δεν παει ποτε και καμια φορα δε δεχομαι..αλλα ποτε δε στελνει..το χει παθει καποιος αλλος,...εχει ανααφορα παραδωσης?

• Administrators
Το επίσημο fix που έχει βγει για αυτό το θέμα και δίνεται μόλις στην προηγούμενη σελίδα το είδες; Δεν είναι κακό να ρίχνουμε και μια ματιά πιο πίσω.

Modpic.gif

στο http://www.htc.com/europe εχει για update την Greek 1.48.482.4

μπορει καποιο απο τα παιδια που εχει το ελληνικο, να επιβεβαιωσει αν εχει αυτη την εκδοση??

offtopic... το <<αναζητηση σε αυτο το θεμα>> γιατι δεν δουλευει?? του βαζω να βρει 1.48 που ειμαι σιγουρος οτι στις πιο πισω σελιδες καπου εχει γραφτει, αλλα το search δε βγαζει τιποτα...

Τελοσπάντων γούστα είναι αυτά. Εγώ ξέρω ότι με το hd2 πέταξα μέσα ένα divx και το έπαιξε tcpmp και στο benchmark έβγαλε 84 fps. Αυτό ήθελα εγώ και αυτό είναι ΘΕΙΚΟ.

Τώρα για την απόκριση, εμένα μου αρέσει πολύ η απόκριση του και δεν βλέπω να υστερεί που θενα από το iphone. Δεν νομίζω να μπορούσαν να τη κάνουν πιο πολύ ευαίσθητη χωρίς να σε ενοχλέι στα wm

Έχεις δοκιμάσει να βάλεις divx ή avi το οποίο να είναι μετατροπή από high definition;

Σίγουρα αρχεία high definition δεν παίζει, αλλά αν τα μετατρέψεις σε wmv ή avi τότε μπορεί να τα χειριστεί;

• Administrators
στο http://www.htc.com/europe εχει για update την Greek 1.48.482.4

μπορει καποιο απο τα παιδια που εχει το ελληνικο, να επιβεβαιωσει αν εχει αυτη την εκδοση??

offtopic... το <<αναζητηση σε αυτο το θεμα>> γιατι δεν δουλευει?? του βαζω να βρει 1.48 που ειμαι σιγουρος οτι στις πιο πισω σελιδες καπου εχει γραφτει, αλλα το search δε βγαζει τιποτα...

Η ελληνική rom που έχουν οι Ελληνικές συσκευές είναι αυτή που λες.

Η αναζήτηση δουλεύει κανονικά αλλά τα key words που χρησιμοποιείς δεν είναι αρκετά για ν σου βγάλει αποτέλεσμα.

Modpic.gif

Οσα περισσοτερα διαβαζω για αυτη τη συσκευη τοσα περισσοτερα προβληματα βρισκω.Ειναι κριμα για μια συσκυη των 700€ να εχει τοσα προβληματα.Ελπιζω η HTC να τα διορθωσει τις επομενες μερες γιατι θελω πολυ να το παρω.