v@gelis Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Καλησπέρα φίλοι σχεδόν το έχω κλείσω.. Διάβασα αρκετά από τα σχόλια σας, το είδα και απο κοντά και δηλώνω at least ενθουσιασμένος.. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω σχετικά με την αγορά? (από vodafone) π.χ ένας κωδικός υπάρχει στην αγορά σχετικά με το λειτουργικό κλπ ή ότιδήποτε άλλο θέλετε να μου επισημάνετε. Ευχαριστώ Καλησπερα. Ναι, στα ελληνικα φυσικα καταστηματα ενα variant υπαρχει (με ελληνικη ROM). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Εννοείς το lock screen; Κάντο μία φορά χειροκίνητα μόνος σου Start -> Lock και μετά θα κλειδώνει αυτόματα. Αυτό όμως χρειάζεται κάθε φορά μετά από soft reset. Σ΄ευχαριστώ!!! Αυτό ήταν... Είναι βέβαια λίγο εκνευριστικό να θέλει κάθε φορά ξανά τα ίδια μετά από soft reset... Νίκος. Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Καλησπερα. Ναι, στα ελληνικα φυσικα καταστηματα ενα variant υπαρχει (με ελληνικη ROM). Τι ειναι αυτο ρε παιδια ??? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 καλησπερα... απο τη στιγμη που εκανα την αναβαθμιση στη rom(αγγλικη),το ελληνικο πληκτρολογιο του tsipistri μου βγαζει μεταξυ των λεξεων μεγαλα κενα,και οταν παω να τα διαγραψω,αντι να τα σβηνει αυτα,σβηνει τις προηγουμενες λεξεις που ειχα γραψει. εχει συμβει και σε αλλους αυτο,η εχει γινει κατι με την αναβαθμιση στο δικο μου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 καλησπερα... απο τη στιγμη που εκανα την αναβαθμιση στη rom(αγγλικη),το ελληνικο πληκτρολογιο του tsipistri μου βγαζει μεταξυ των λεξεων μεγαλα κενα,και οταν παω να τα διαγραψω,αντι να τα σβηνει αυτα,σβηνει τις προηγουμενες λεξεις που ειχα γραψει. εχει συμβει και σε αλλους αυτο,η εχει γινει κατι με την αναβαθμιση στο δικο μου? ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!! Διάβασε και τα προηγούμενα ..... αναμονη λυσης απο τα παιδια είμαστε και θα δούμε. Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros_87 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 καλησμερα και απο μενα το εχω 2 μερες και εχω το εξης προβλημα στον καιρο στη θεση μου διχνει αλλη χωρα ενω το ρυθμιζω το κανει αυτοματα και αλαζει την ωρα αν καποιος μπορεί. ευχαριστω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!! Διάβασε και τα προηγούμενα ..... αναμονη λυσης απο τα παιδια είμαστε και θα δούμε. σ ευχαριστω! μακαρι να το φτιαξουν γιατι ειναι πολυ ευχρηστο:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Αλλες δυο ερωτησουλες παιδια... Εχει αναφορα παραδοσης sms ? Μετρητη κλισεων και συνοψη μετα την κλιση εχει ??? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Αλλες δυο ερωτησουλες παιδια... Εχει αναφορα παραδοσης sms ? Μετρητη κλισεων και συνοψη μετα την κλιση εχει ??? Ευχαριστω. Αναφορά έχει κανονικά! Για μετρητή κλήσεων πρέπει να βάλεις εξωτερικό πρόγραμμα! Όταν λες σύνοψη τι εννοείς; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litanies Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 σύνοψη, είναι λογικά όταν τελειώνει η κληση να σου λέει ότι μίλησες 5 λέπτα για παράδειγμα Παράθεση www.innerwish.gr www.youtube.com/innerwish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Αναφορά έχει κανονικά! Για μετρητή κλήσεων πρέπει να βάλεις εξωτερικό πρόγραμμα! Όταν λες σύνοψη τι εννοείς; Ευχαριστω. σύνοψη, είναι λογικά όταν τελειώνει η κληση να σου λέει ότι μίλησες 5 λέπτα για παράδειγμα Ναι αυτο εννοω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Ευχαριστω. Ναι αυτο εννοω. Αν σου πω ότι δεν το έχω προσέξει ποτέ;;; :lol: Έχει όμως κάτι πιο χρήσιμο, πηγαίνοντας στην καρτέλα της κάθε επαφής έχει όλο το ιστορικό των κλήσεων με την διάρκεια της κάθε μίας και την ημερομηνία! Δεν ξέρω αν αυτό σε καλύπτει! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Αν σου πω ότι δεν το έχω προσέξει ποτέ;;; :lol: Έχει όμως κάτι πιο χρήσιμο, πηγαίνοντας στην καρτέλα της κάθε επαφής έχει όλο το ιστορικό των κλήσεων με την διάρκεια της κάθε μίας και την ημερομηνία! Δεν ξέρω αν αυτό σε καλύπτει! :) Ευχαριστω.Καλο ειναι κι αυτο αν και μια συνοψη αμμεσα μολις τελειωσει μια κλιση καλη ειναι. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 το hd2 εχει τα παντα απο αυτα που ζητατε:αναφορες sms.αναφορα mms.Kαλη καμερα 5ΜΡ.οτιεχουν πλεον τα αλλα κινητα το χει και αυτο.απο εκει και περα δεν ειναι κινητο να παιζεις ολη την ωρα με bluetooth δεν ειναι κινητο με φωτογραφικη καμερα δεν ειναι walkman.τα συνδυαζει αλλα δεν ειναι.ειναι PPC.και για οσους ειχαν αλλες συσκευες ppc παλαιοτερα ειναι σιγουρα η πληρεστερη και η γρηγοροτερη.οσο για την οθνη ειναι ΑΡΙΣΤΗ.οσο θυμαμαι το artemis-kaiser-polarisπου ειχα πριν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.αλλωστε τα wm κινητα ειτε τα αγαπας ειτε τα μισεις δεν υπαρχει συμβιβασμος.η γνωμη μου ειναι αυτη Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 το hd2 εχει τα παντα απο αυτα που ζητατε:αναφορες sms.αναφορα mms.Kαλη καμερα 5ΜΡ.οτιεχουν πλεον τα αλλα κινητα το χει και αυτο.απο εκει και περα δεν ειναι κινητο να παιζεις ολη την ωρα με bluetooth δεν ειναι κινητο με φωτογραφικη καμερα δεν ειναι walkman.τα συνδυαζει αλλα δεν ειναι.ειναι PPC.και για οσους ειχαν αλλες συσκευες ppc παλαιοτερα ειναι σιγουρα η πληρεστερη και η γρηγοροτερη.οσο για την οθνη ειναι ΑΡΙΣΤΗ.οσο θυμαμαι το artemis-kaiser-polarisπου ειχα πριν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.αλλωστε τα wm κινητα ειτε τα αγαπας ειτε τα μισεις δεν υπαρχει συμβιβασμος.η γνωμη μου ειναι αυτη Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirkonsta Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Το πήρα και γω (THANKS GEORGE) Πρώτη ταπεινή εντύπωση: ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_sse Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Καλησπέρα! Προσπαθώ να το συνδέσω με το bluetooth του αυτοκινήτου (Ford) μου και συνέχεια μου βγάζει πρόβλημα! Την μία δεν μου συνδέεται καθόλου, την άλλη δεν μπορώ να δω τις επαφές στην οθόνη του αυτοκινήτου και για το μητρώο κλήσεων ούτε καν το συζητάω...ανύπαρκτο!:wacko: Mε το προηγούμενο μου κινητό (μια μπαχατέλα Nokia 6085) ποτέ δεν είχα πρόβλημα!!!:blink: Είχε κανείς άλλος πρόβλημα με το bluetooth; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Το πήρα και γω (THANKS GEORGE) Πρώτη ταπεινή εντύπωση: ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ Καλοριζικο φιλε μου. Οντως δεν παιζεται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Δοκίμασε κανεις το Where Is My Phone? Το έτρεξα κ φαίνεται ότι λειτουργεί κανονικά αλλα τελικα δε λειτουργει. εστελα απο αλλο κινητο $wimp**** (όπου αστεράκι το password) και μου ήρθε κανονικά μήνυμα αντι να σταλθουν πισω στο αλλο κινητο οι συντεταγμένες. σε σας κανενα παιχνιδι ειχε μεσα? σε μενα μονο το teeter.. πιασιεντζα κ λοιπα που ειναι??! :D επισης πηγα στο site της HTC εβαλα το serial του κινητου και τιποτα, δε φορτωνει η σελιδα να μου πει τι ROM υπαρχουν... ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konomi21 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Η συσκευη ειναι απεχτη το μονο σωβαρο ελατωμα κατα τη γνωμη μ ειναι η μπαταρια αλλα κατα τα αλλα εναι φανταστικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Καλησπέρα, τελικά θα μου το πάρει δώρο το μηχανάκι η γυναίκα μου. Μια ερώτηση έχω. Εχει δοκιμάσει κανείς το tv out? Τι ακριβώς δείχνει στη τηλεόραση? Θα μπορώ να βλέπω ταινία από το tcmp? Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 11, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 σε σας κανενα παιχνιδι ειχε μεσα? σε μενα μονο το teeter.. πιασιεντζα κ λοιπα που ειναι??! :D Στον φάκελο windows υπάρχουν όλα τα παιχνίδια (Solitair.exe και Bubblebraker.exe). Φτιάξε shortcut αν θες στον φάκελο /Windows/Start Menu/Programs/Games. επισης πηγα στο site της HTC εβαλα το serial του κινητου και τιποτα, δε φορτωνει η σελιδα να μου πει τι ROM υπαρχουν... ??? Λόγω υπερφόρτωσης παρουσιάζει προβλήματα. Try later. καλησμερα και απο μενα το εχω 2 μερες και εχω το εξης προβλημα στον καιρο στη θεση μου διχνει αλλη χωρα ενω το ρυθμιζω το κανει αυτοματα και αλαζει την ωρα αν καποιος μπορεί. ευχαριστω!!!! Βάλε τη δική σου πόλη και μην ασχολείσαι με αυτό. καλησπερα... απο τη στιγμη που εκανα την αναβαθμιση στη rom(αγγλικη),το ελληνικο πληκτρολογιο του tsipistri μου βγαζει μεταξυ των λεξεων μεγαλα κενα,και οταν παω να τα διαγραψω,αντι να τα σβηνει αυτα,σβηνει τις προηγουμενες λεξεις που ειχα γραψει. εχει συμβει και σε αλλους αυτο,η εχει γινει κατι με την αναβαθμιση στο δικο μου? Αυτό που λες φαντάζομαι σου παρουσιάζεται στα sms. Ένα άτυπο trick που μπορείς να κάνεις είναι να μην το αφήνεις να αλλάξει γραμμή μόνο του και να πατάς το enter για να αλλάζεις γραμμή χειροκίνητα πριν ξεκινήσεις καινούργια λέξη. Έτσι δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Αυτό που λες φαντάζομαι σου παρουσιάζεται στα sms. Ένα άτυπο trick που μπορείς να κάνεις είναι να μην το αφήνεις να αλλάξει γραμμή μόνο του και να πατάς το enter για να αλλάζεις γραμμή χειροκίνητα πριν ξεκινήσεις καινούργια λέξη. Έτσι δεν θα έχεις πρόβλημα. θα το δοκιμασω ετσι.σ ευχαριστω πολυ παντως με την αναβαθμιση αυτη,δεν καταλαβα καμμια διαφορα σε ταχυτητα η βελτιωση σε κατι αλλο,παρα μονο διμηουργηθηκε προβλημα στο γραψιμο sms με το keypad.θα ηθελα να βαλω την ελληνικη rom για να μην εχω αυτο το προβλημα,αλλα παρ ολο που ειχα εξασκηθει πολυπαλαιοτερα με ενα χ800 glofish,μολις διαβασα τα βηματα με τη goldcard,καταλαβα οτι δεν θα τα καταφερω με τπτ αυτη τη φορα! ας ελπισουμε οτι κατι θα κανει ο tsipistri... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 παντως με την αναβαθμιση αυτη,δεν καταλαβα καμμια διαφορα σε ταχυτητα η βελτιωση σε κατι αλλο,παρα μονο διμηουργηθηκε προβλημα στο γραψιμο sms με το keypad.θα ηθελα να βαλω την ελληνικη rom για να μην εχω αυτο το προβλημα,αλλα παρ ολο που ειχα εξασκηθει πολυπαλαιοτερα με ενα χ800 glofish,μολις διαβασα τα βηματα με τη goldcard,καταλαβα οτι δεν θα τα καταφερω με τπτ αυτη τη φορα! ας ελπισουμε οτι κατι θα κανει ο tsipistri... Και το δικό μουμ αγορασμένο την πέμπτη από το πλαίσιο, με την ελληνική rom από την ace hellas παρουσιάζει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στα sms. :X Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Και το δικό μουμ αγορασμένο την πέμπτη από το πλαίσιο, με την ελληνική rom από την ace hellas παρουσιάζει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στα sms. :X Του έχεις εγκαταστήσει τίποτα ή το έκανε από την πρώτη στιγμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts