Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί να μου πει κάποιος πως γίνεται το καλιμπραρισμα οθόνης ;έχω ψάξει σε όλες τις ρυθμίσεις και δεν μπορώ να βρω κάτι...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορεί να μου πει κάποιος πως γίνεται το καλιμπραρισμα οθόνης ;έχω ψάξει σε όλες τις ρυθμίσεις και δεν μπορώ να βρω κάτι...

οπως σε ολα τα wm ;)

start/settings/all settings/system/screen/screen alingment

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Οκ ευχαριστώ.έχει βρει κανένας καμία όμορφη θυκουλα για το αστέρι μας;βρήκα μια δερμάτινη στο expansys αλλά είναι λιιιγο ακριβουτσικη...καμία 70 ευρωπουλα:X
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξέρουμε πότε θα είναι διαθέσιμο στην WIND ??? Θέλω να το αγοράσω απο εκεί... (λόγω επιδότησης..) :blink:

Στα 699 ευροπουλα θα το φερει η Wind. Το ειδα στο καταλογο τους στο καταστημα που πηγα...

Για ημερομινια ομως δεν ηξερε να μου πει...ουτε καν στο περιπου... Εγω πιστευω τελος Δεκεμβρη αρχες Ιανουαριου οπως λεει κ ο EagerToPhone.... :p

• Administrators
Οκ ευχαριστώ.έχει βρει κανένας καμία όμορφη θυκουλα για το αστέρι μας;βρήκα μια δερμάτινη στο expansys αλλά είναι λιιιγο ακριβουτσικη...καμία 70 ευρωπουλα:X

Λίγο ακριβούτσικη; Πανάκριβη είναι!

Modpic.gif

Αυτή τη στιγμή ετοιμοπαράδοτη θήκη δε βρίσκω.

Έχω παραγγείλει μια flip case από pdair, από το οποίο ψωνίζω χρόνια και το οποίο έχει πολύ καλές θήκες σε καλές τιμές. Δε νομίζω όμως ότι έχουν stock (δεν είμαι σίγουρος αν έχει γίνει shipped, έχω πάρει ένα shipping confirmation αλλά είχα άλλη μια παραγγελία)

Για όποιον είχε το Tytn II μια καλή λύση είναι να χρησιμοποιήσει την original htc θήκη που είχε μέσα το Tytn II.

Το Leo χωράει εκεί πολύ αξιοπρεπώς.

Ρε cs δεν ψηνεστε τπτ για Invisible Guard??? (Αμα εχει βγει για HD2)

Δεν ξερω αλλα η θηκη ειναι λιγο ταλεπορια....

<<< Ενημέρωση από ομάδα διαχείρισης: >>>

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση.. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

Ερώτηση....... υπάρχει ρύθμιση ή πρόγραμμα που να μπορεί να ρυθμίσει το WiFi access να υπερέχει σε priority του GPRS???? Δηλ. όταν είναι και τα δύο ΟΝ να τραβάει από WiFi???

Ευχαριστώ!

Ξέρει κανείς κάτι γι' αυτό??? Αυτό που θέλω, για να καταλάβετε, είναι όταν είμαι κάπου με WiFi (γραφείο, σπίτι, κτλ) να τραβάει τα πάντα από εκεί, άσχετα αν είναι ανοικτή η data connection μέσω GPRS, ενώ όταν δεν είμαι σε κάποιο WiFi να τραβάει κανονικά από GPRS.... υπάρχει κάτι?

There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed!

Aπό 15 Ιανουαρίου και μετά...... από 15 Δεκέμβρη το φέρνει η Vodafone αποκλειστικά για 1 μήνα.....

Χτες που περασα απο το Πλαισιο Κηφησιας,ειδα στο τμημα των κινητων μια αφισα που διαφημιζε το HD2...Λογικα το Πλαισιο θα το φερει στο τελος του μηνα οπως ειπε η Ace οτι θα κυκλοφορησει με την Ελληνικη ρομ...

Αφου λοιπον το Πλαισιο κανει συνδεσεις της vodafone...Οσοι επιλεξουν αυτον τον παροχο,δε θα μπορουν να το παρουν απο εκει πριν τις 15 Δεκεμβρη που θα παει στα Vodafone shops?:confused:

"Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless”

Gustave Flaubert

• Administrators
Ξέρει κανείς κάτι γι' αυτό??? Αυτό που θέλω, για να καταλάβετε, είναι όταν είμαι κάπου με WiFi (γραφείο, σπίτι, κτλ) να τραβάει τα πάντα από εκεί, άσχετα αν είναι ανοικτή η data connection μέσω GPRS, ενώ όταν δεν είμαι σε κάποιο WiFi να τραβάει κανονικά από GPRS.... υπάρχει κάτι?

Εννοείς να δίνει προτεραιότητα στο wifi και αν δεν βρίσκει, να μπαίνει GPRS σωστά; Δεν έχω βρει κάτι τέτοιο. Η καλύτερη (μέχρι τώρα τουλάχιστον) λύση είναι η χρήση του NoData για να "κόβεις" το GPRS όποτε εσύ θέλεις.

Modpic.gif

Αυτό γίνεται by default. Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα

Edit: Μια διευκρίνιση: Όταν κάνεις setup ένα network connection θα πρέπει να ρυθμίζεις το preferred Network connection = The Internet.

Αν επιλέξεις συγκεκριμένα το data connection της εταιρείας σου (π.χ. Wind GPRS) τότε θα χρησιμοποιεί πάντα αυτό ανεξαρτήτως αν έχεις wifi on ή όχι

Δεν θυμάμαι να το postαρε άλλος:

Και ένα φρέσκο αρκετά αναλυτικό review (με μετρήσεις της ηχητικής ποιότητας)

http://www.gsmarena.com/htc_htd2-review-418.php

Aπό 15 Ιανουαρίου και μετά...... από 15 Δεκέμβρη το φέρνει η Vodafone αποκλειστικά για 1 μήνα.....

Ειναι σίγουρο? Διοτι λέγανε για τελη Νοεμβρίου αρχές Δεκεμβρίου... :(

Ειναι σίγουρο? Διοτι λέγανε για τελη Νοεμβρίου αρχές Δεκεμβρίου... :(

Αρχες Δεκεμβρη λεει εδω και καλα...δεν ξερω :p

http://www.vodafone.gr/portal/client/news/pressReleaseClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=34501&dateFrom=&dateUntil=

Guest lagoudakis
σιγουρο δεν ειναι τιποτα,προσωπικα πιστευω οτι θα ερθει στο δευτερο 15νθημερο του δεκ. αν κρινω απο αλλες περιπτωσεις συσκευων που περιμεναν τελος νοε. με αρχες δεκ. απλα ειναι περιεργη αυτη η εποχη λογω παραγγελιων που εχουν για να προλαβουν ολοι την αγορα των χριστουγεννων

Εχουμε κανενα νεο απο το θεμα "Ελληνικα στα πληκτρολογια της HTC",αλλα με 160 χαρακτηρες στα SMS?:worry:

"Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless”

Gustave Flaubert

Εννοείς να δίνει προτεραιότητα στο wifi και αν δεν βρίσκει, να μπαίνει GPRS σωστά; Δεν έχω βρει κάτι τέτοιο. Η καλύτερη (μέχρι τώρα τουλάχιστον) λύση είναι η χρήση του NoData για να "κόβεις" το GPRS όποτε εσύ θέλεις.

Τελικά το κάνει μάλλον μόνο του το κινητό, όταν τα έχεις και τα 2 ανοικτά προτιμά WiFi..... το παρακολούθησα με το Wireless Monitor.... θα συνεχίσω όμως και τις επόμενες μέρες για να σιγουρευτώ..... θα σας ενημερώσω.....

Στα 699 ευροπουλα θα το φερει η Wind. Το ειδα στο καταλογο τους στο καταστημα που πηγα...

Για ημερομινια ομως δεν ηξερε να μου πει...ουτε καν στο περιπου... Εγω πιστευω τελος Δεκεμβρη αρχες Ιανουαριου οπως λεει κ ο EagerToPhone.... :p

Είπαμε 15 Ιανουαρίου..... ούτε μέρα νωρίτερα..... καλύτερη πηγή από αυτή που έχω δεν γίνεται..... ακούστε με...εδώ είσαστε και εδώ είμαι.......

Χτες που περασα απο το Πλαισιο Κηφησιας,ειδα στο τμημα των κινητων μια αφισα που διαφημιζε το HD2...Λογικα το Πλαισιο θα το φερει στο τελος του μηνα οπως ειπε η Ace οτι θα κυκλοφορησει με την Ελληνικη ρομ...

Αφου λοιπον το Πλαισιο κανει συνδεσεις της vodafone...Οσοι επιλεξουν αυτον τον παροχο,δε θα μπορουν να το παρουν απο εκει πριν τις 15 Δεκεμβρη που θα παει στα Vodafone shops?:confused:

Παιδιά όταν θα κυκλοφορήσει στα vodafone shops θα βγει και στο Πλαίσιο....από τότε θα μετράτε 1 μήνα για τους άλλους...απλά είναι τα πράγματα.....

Αυτό γίνεται by default. Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα

Edit: Μια διευκρίνιση: Όταν κάνεις setup ένα network connection θα πρέπει να ρυθμίζεις το preferred Network connection = The Internet.

Αν επιλέξεις συγκεκριμένα το data connection της εταιρείας σου (π.χ. Wind GPRS) τότε θα χρησιμοποιεί πάντα αυτό ανεξαρτήτως αν έχεις wifi on ή όχι

Σωστός....αυτό κατάλαβα και εγώ από τις δοκιμές.....

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed!

Λίγο ακριβούτσικη; Πανάκριβη είναι!

σιγά και εσύ που είναι πανάκριβη:lol::lol:

έχει βρει κανεις screen protector από κανένα ελληνικό site??γιατί το μονο που βρίσκω είναι αυτά με το μετρο που τα κόβεις μονος σου.αλλα τώρα που το σκέφτομαι κάτι τέτοιο θα χρειαστούμε με τέτοια οθόνη:lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είσαστε σίγουροι ότι θέλετε να βάλετε screen protector σε capacitive οθόνη? Πρέπει αυτό να μη το ξεχνάτε.....

Βγηκε και ο οπερα 10!!

http://pocketnow.com/tech-news/opera-mobile-10-gets-introduced-video-walk-through

Ερωτηση πριμ το κανω install, εαν τον εγκαταστησω θα περαστει πανω απο τον 9,7 που εχει μεσα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βγηκε και ο οπερα 10!!

http://pocketnow.com/tech-news/opera-mobile-10-gets-introduced-video-walk-through

Ερωτηση πριμ το κανω install, εαν τον εγκαταστησω θα περαστει πανω απο τον 9,7 που εχει μεσα?

Στο τσακ με πρόλαβες!!! :lol::lol::lol:

Τον δοκίμασε κανένας;

Φιλικά Γιώργος

• Administrators
Εχουμε κανενα νεο απο το θεμα "Ελληνικα στα πληκτρολογια της HTC",αλλα με 160 χαρακτηρες στα SMS?:worry:

Του tsipistri δεν γράφει;

Modpic.gif