Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
  kmichail said:
Ερώτηση : Όταν η συσκευή αγοραστεί από το εξωτερικό, ( χωρίς την υποστήριξη της ACE Hellas ) τι γίνεται με εγγύηση και γενικά τι "πρόβλημα" μπορεί να έχει κάποιος ή έλλειψη;

Εάν μιλάμε για αγορά συσκευής που προορίζεται για την ευρωπαϊκή αγορά, η εγγύηση ισχύει κανονικά και η ACE Hellas σε καλύπτει για οποιοδήποτε hardware πρόβλημα.

Modpic.gif

kmichail said:
HTC Touch Diamond + Fujitsu Siemens N560 = HTC Touch Diamond HD2

....

κάπως έτσι το βλέπω και σκέφτομαι την αγορά του ώστε να έχω αντί δύο, μια συσκευή.

Ερώτηση : Όταν η συσκευή αγοραστεί από το εξωτερικό, ( χωρίς την υποστήριξη της ACE Hellas ) τι γίνεται με εγγύηση και γενικά τι "πρόβλημα" μπορεί να έχει κάποιος ή έλλειψη;

Ευχαριστώ.:)

κανενα προβλημα. Ειναι επιβεβαιωμενο. Πηγα εγω ο ιδιος στο service της HTC και το ρωτησα.

Οποιαδηποτε αγορα εντος Ευροπαικης Ενωσης καλυπτεται με εγγυηση! ;)

• Administrators

Πριν προβείτε σε απορίες και προβλήματα στο στήσιμο της συσκευής, δείτε και αυτό:

---> *Leo Hints & Tips* - Things you may not have known <---

(Προστέθηκε στο πρώτο post)

Modpic.gif

Θα ηθελα να κάνω δυο ερωτήσεις σε αυτούς που το έχουν, η αναπαραγωγή βιντεου είναι καλύτερη από το HD1?, και 2. Η αφή του είναι εξίσου καλή με το iPhone ?
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Dim2 said:
Θα ηθελα να κάνω δυο ερωτήσεις σε αυτούς που το έχουν, η αναπαραγωγή βιντεου είναι καλύτερη από το HD1?, και 2. Η αφή του είναι εξίσου καλή με το iPhone ?

1. Ειναι μακραν καλυτερη, χωρις υπερβολη ειναι απιστευτη. Μολις δοκιμασα βιντεο με τα εξης χαρακτηριστικα: 800x480, H.264 (CABAC enabled), 2000kbps VBR, 128kbps VBR AAC και απλα τα παιζει Α ψ ο γ α!! εντυπωσιαστικα!

Τωρα για avi θα ψρειαστεις τον core player αλλα και εκει πιστεψε δε θα εχεις κανενα προβλημα!

2.Δεν εχω iphone για να συγκρινω αλλα αρκει ενα αγγιγμα για να δεχτει την εντολη σου.

@Odytsak: σε εχαριστω για την βοηθεια! Ειδαι σημαντικη βελτιωση με τις ρυθμισεις που μου εδωσες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

vanzelvoul said:
1. Ειναι μακραν καλυτερη, χωρις υπερβολη ειναι απιστευτη. Μολις δοκιμασα βιντεο με τα εξης χαρακτηριστικα: 800x480, H.264 (CABAC enabled), 2000kbps VBR, 128kbps VBR AAC και απλα τα παιζει Α ψ ο γ α!! εντυπωσιαστικα!

Τωρα για avi θα ψρειαστεις τον core player αλλα και εκει πιστεψε δε θα εχεις κανενα προβλημα!

2.Δεν εχω iphone για να συγκρινω αλλα αρκει ενα αγγιγμα για να δεχτει την εντολη σου.

@Odytsak: σε εχαριστω για την βοηθεια! Ειδαι σημαντικη βελτιωση με τις ρυθμισεις που μου εδωσες!

ευχαριστώ για την απάντηση. ήταν να πάρω το omnia HD, αλλά μετά άλλαξα γνώμη επειδή απο λειτουργίες δεν θα μου προσφέρει και πολλά. Τώρα σκέφτομαι το htc HD2 παρόλο που δεν είχα ποτά htc. Πιστεύω ότι από θέμα λειτουργιών θα με καλύψει.

Από θα email, και gps πως τα παει ?

My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

από ότι ξέρω η htc έχει μεγάλη υποστηρίξει όπως και η apple , ισχύει κάτι τέτοιο ?

και δεύτερων αξίζει όταν κυκλοφορήσει επίσημα να το αγοράσω ?

• Administrators

Έχει πολύ καλή υποστήριξη, τόσο σε third party επιλογές, όσο και από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Εννοείς για ελληνικό; Αυτό θα το κρίνεις εσύ. Και τώρα επίσημα κυκλοφορεί. Απλά δεν έχουν έρθει ελληνικές συσκευές ακόμα.

Modpic.gif

το push email καθε ποτε γινεται ?

σε real time οπως τα blackberry και το στελνει μολις ερχεται , καθε 15 λεπτα οπως το μηλοφωνο?

τι ακριβως γινεται ?

και υποστηριζει pop / gmail / yahoo κτλ να φανταστω?

:X

mplip^ said:
το push email καθε ποτε γινεται ?

σε real time οπως τα blackberry και το στελνει μολις ερχεται , καθε 15 λεπτα οπως το μηλοφωνο?

τι ακριβως γινεται ?

και υποστηριζει pop / gmail / yahoo κτλ να φανταστω?

Push = Άμεσα και στο HD2 και στο iPhone. Μη μπερδεύεις το push με το fetch. :)

athanaso77 said:
Έχει πολύ καλή υποστήριξη, τόσο σε third party επιλογές, όσο και από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Εννοείς για ελληνικό; Αυτό θα το κρίνεις εσύ. Και τώρα επίσημα κυκλοφορεί. Απλά δεν έχουν έρθει ελληνικές συσκευές ακόμα.

Οταν κυκλοφορήσει και στοις εταιρίες όπως πχ vodafone, cosmote.

Για υποστηρίξει σε θέμα εφαρμογών και αναβαθμισεων.

Αυτό που θέλω από ένα κινητό είναι να έχει πολλές λειτουργίες αλλά και να παίρνει και να μπορώ να ασχοληθώ αρκετά μαζί του.

Αναβαθμίσει γενικά τα htc μέσω υπολογιστή μπορείς να τα κανείς, η και μέσω wifi οπως γίνετε σε μερικά νοκια ?

mplip^ με το hd ερχόταν αμέσως μόλις μου στέλναν mail.Τo είχα τσεκάρει πολλές φορες μιας και καθόμουν στο pc και μόλις ερχόταν στο pc μετά από 5 δευτερόλεπτα ερχόταν και στο hd.φαντάζομαι ότι είναι το ίδιο και στο hd2.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
  Dim2 said:
Αυτό που θέλω από ένα κινητό είναι να έχει πολλές λειτουργίες αλλά και να παίρνει και να μπορώ να ασχοληθώ αρκετά μαζί του.

Εάν το συγκρίνεις με τα symbian , δεν φαντάζεσαι τι μπορείς να κάνεις με τα windows mobile. Χρόνο να έχεις και η ενασχόληση δεν τελειώνει.

Dim2 said:
Αναβαθμίσει γενικά τα htc μέσω υπολογιστή μπορείς να τα κανείς, η και μέσω wifi οπως γίνετε σε μερικά νοκια ?

Ο υπολογιστής είναι απαραίτητος για την αναβάθμιση.

Modpic.gif

athanaso77 said:
Εάν το συγκρίνεις με τα symbian , δεν φαντάζεσαι τι μπορείς να κάνεις με τα windows mobile. Χρόνο να έχεις και η ενασχόληση δεν τελειώνει.

Ο υπολογιστής είναι απαραίτητος για την αναβάθμιση.

Ευχαριστώ για τοις απαντήσεις. έχω wm αλλά είναι αρκετά παλιό και δεν έχει τοσα πολλά όσα τα καινούργια wm. Τα symbian τα έχω βαρεθεί επειδή η εφαρμογές που έχουν δεν πολύ μου κάνουν, και το πρώτο νοκια που είχα πάρει είχα μάθει σχεδόν τα πάντα,σε μια μέρα, και το βαρέθηκα , δεν θέλω δηλαδή να συμβεί κάτι τέτοιο ξανά αλλά δεν το νομίζω.

Υπάρχει κανένα site το οποίο να λέει για διάφορα σχετικά με τα htc όπως εφαρμογές και αλλά ?

Guest lagoudakis
  Dim2 said:
Ευχαριστώ για τοις απαντήσεις. έχω wm αλλά είναι αρκετά παλιό και δεν έχει τοσα πολλά όσα τα καινούργια wm. Τα symbian τα έχω βαρεθεί επειδή η εφαρμογές που έχουν δεν πολύ μου κάνουν, και το πρώτο νοκια που είχα πάρει είχα μάθει σχεδόν τα πάντα,σε μια μέρα, και το βαρέθηκα , δεν θέλω δηλαδή να συμβεί κάτι τέτοιο ξανά αλλά δεν το νομίζω.

Υπάρχει κανένα site το οποίο να λέει για διάφορα σχετικά με τα htc όπως εφαρμογές και αλλά ?

http://forum.xda-developers.com/index.php τα παντα ολα μιλαμε!!!το ευαγγελιο για τα htc

lagoudakis said:
http://forum.xda-developers.com/index.php τα παντα ολα μιλαμε!!!το ευαγγελιο για τα htc

Σε ευχαριστώ πολύ για την απαντήσει. Σίγουρα τώρα θα καταλάβω αλλά και θα μάθω κάποια πράγματα.

Guest lagoudakis
  Dim2 said:
Σε ευχαριστώ πολύ για την απαντήσει. Σίγουρα τώρα θα καταλάβω αλλά και θα μάθω κάποια πράγματα.
απλα θελει χρονο και διαβασμα φιλε μου:)και για οτι απορια εχεις εδω υπαρχουν ατομα με γνωσεις που θα σου δωσουν βοηθεια....καλη αρχη:)

παιδιά μιά ερώτηση.Με το yahoo mail και τον client που έχει για τα mail όλα παίζουν οκ?Απλα δίνεις pass και username ή πρέπει να κάνεις manual στησιμο του λογαριασμού σου?(Απευθηνομαι κυρίως για το yahoo mail)στο HTC HD2
...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω...

Ελληνικο και Αγγλικο Πληκτρολογιο της htc gia to Leo

http://rapidshare.com/files/307596879/leo_greek_keyboards_GR.cab

Μετα την εγκατασταση σοφτ ρεσετ

Ειναι δοκιμασμένο δουλευει .

tsipistri said:

Δουλευει εξαιρετικα!! ευχαριστουμε!!

Μια διαπιστωση ολο τ οσεβασμο παντα:

Οταν αλλαζεις το πληκτρολογιο απο αγγλικα σε ελληνικα το κουμπακι εναλλαγης δεν αλλαζει σε en αλλα παραμενει στο GR. Λεπτομερεια το ξερω απλα το αναφερω!

Υ.Γ. το edit ειναι δοκιμαστικο σε landscape οπου το πληκτρογιο δουλευει αψογα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

tsipistri said:

Mπράβο ρε Δημήτρη, ευχαριστούμε πολύ! (σιγά μη δεν το κατάφερνες).:)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Καλημέρα. Έχω το εξής πρόβλημα. Σε κάποιες συνομιλίες στο τηλέφωνο, η εισερχόμενη φωνή έρχεται με λίγα παράσιτα (μάλλον στις ψηλές συχνότητες) παρόλο που η συνολική ένταση είναι χαμηλή...:(

Με τη μουσική όμως δεν έχω κάποιο παρόμοιο θέμα...Έχει να κάνει με το δίκτυο του τηλεφώνου ή μήπως είναι ελαττωματικό το ηχείο;;;

Ευχαριστω.

• Administrators
Αυτό που αναφέρεις γίνεται στην ανοιχτή ακρόαση; Γιατί άλλο το ηχείο και άλλο το ακουστικό.

Modpic.gif

tsipistri said:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=257479

Κοιτάξτε κι αυτό για μικρότερο όγκο και παραμετροποίηση..

Έχουν τροποποιηθεί τα xml ώστε να μη χρειάζονται 2 εκδόσεις από τα files που λείπουν..