griniaris Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 δε βλεπω να αργει ο καιρος που θα δουμε custom ρομ στο κινητο μας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovision Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 δε βλεπω να αργει ο καιρος που θα δουμε custom ρομ στο κινητο μας. Κι εγώ αυτό πιστεύω! Παράθεση Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 δε βλεπω να αργει ο καιρος που θα δουμε custom ρομ στο κινητο μας. AMHN... :lol: Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 (edited) Μόλις τώρα ειχα ειδοποίηση απο τις αυτόματες ενημερώσεις πως ειναι διαθέσιμο νεο λογισμικό , κάνω εγκατάσταση τώρα , αντε να δουμε και την νεα εκδοση και μεις οι 14σάρηδες για να δούμε :D EDIT: Μόλις τελείωσε η εγκατάσταση , καλορίζικο η νεα έκδοση R2BA024 :):) Edited July 15, 2010 by Sotarts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Πες καμιά διαφορά από την 14. Σίγουρα μπαταρία, ταχύτητα. Τίποτα άλλο αισθητό? Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 (edited) Μόλις τώρα ειχα ειδοποίηση απο τις αυτόματες ενημερώσεις πως ειναι διαθέσιμο νεο λογισμικό , κάνω εγκατάσταση τώρα , αντε να δουμε και την νεα εκδοση και μεις οι 14σάρηδες για να δούμε :D EDIT: Μόλις τελείωσε η εγκατάσταση , καλορίζικο η νεα έκδοση R2BA024 :):) Εγω μολις ξεκινησα την ενημερωση λογισμικου...!! Η διαδικασια γινεται παραλληλα με την φορτιση της μπαταριας οποτε συντομα θα εχω νεα....:D:D Nεα έκδοση R2BA024 Edited July 15, 2010 by miketra Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathos Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Και εγώ την κατεβάζω τώρα με σύδεση wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Λοιπον το σιγουρο εχει βελτιωση καποια εικονιδια δλδ. στο mediascape τα εικονιδια που εγραφαν βιντεο, φωτο, μουσικη, πλεον ειναι φωτισμενα οταν τα επιλεγεις, ακομα μου εμφανιστηκε κ ενα εικονιδιο στο μενου (αντιγραφο ασφαλειας) Επισης επειδη εμενα ειναι vodafone στην καρτελα της μουσικης εχει προστεθει το 360 οπου εκει προφανως αποθηκευει οσα τραγουδια κατεβαζεις απο το music shop της εταιριας. Το τελευταιο που παρατηρησα ειναι οτι εχει γινει πιο ομαλη η μεταβαση αναμεσα στις επιλογες του μενου, δλδ φαινεται να μην κολλαει (εστω κ λιγο) κ πλεον μην να αλλαζει το μενου αποτομα, αλλα "γλυκα". Το τελευταιο παιζει να ειναι κ ιδεα μου...λογω της "θεοποιησης" της ενημερωσης, θα δουμε απο αυριο για τα σοβαρα θεματα οπως μπαταρια κ αλλα...!!! Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathos Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 (edited) Εντυπώσεις από την 24 (ένας πρώην 14αρης), το ξυπνητήρι ακόμα δεν λειτουργεί κλειστό, ραδιόφωνο ακόμα δεν υπάρχει, οι χαρακτήρες του μηνύματος στο μαμά πληκτρολόγιο ακόμα 70 είναι για τον ήχο δεν μπορώ να πω αν έχει αλλάξει κάτι (θα πρέπει να μιλήσω σε βαβούρα χωρίς bluetooth) όπως και για την μπαταρία (για τήν οποία ποτέ δεν έιχα πρόβλημα, τις 3 μέρες τις έχω άνετα). Εν ολίγοις τα σημαντικά προβλήματα του κινητού δεν είδα να τα έχουν πειράξει, άρα για έναν χρήστη που θέλει πιο λειτουργικές καταστάσεις ΔΕΝ έχει αλλάξει κάτι.......το περιτύλιγμα μπορεί να άλλαξε αλλά το περιεχόμενο παραμένει ώς έχει. Edited July 16, 2010 by marathos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Το πρώτο που παρατηρεί κάνεις είναι η ταχύτητα και η άμεση ανταπόκριση της οθόνης αφής ,"γλιστράει " ευχάριστα. Δύο νέα εικονίδια στο μενού "Δημιουργία αντιγράφων" και "Υποστήριξη χρήστη" (το 360 της βονταφον υπήρχε) Η ποιότητα της φωτογραφικης μηχανης παραμένει στα ιδια ενω η προεπισκόπηση των εικόνων έχει βελτιωθεί οσο αφορά την ταχύτητα ΑΛΛΑ όταν κάνεις ΖΟΟΜ στη φωτο το αποτέλεσμα είναι απαράδεκτο και δεν ευθύνεται η κάμερα γι αυτο αλλα ο συγκεκριμένος τρόπος αναπαραγωγής ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ :mad: Εχει διορθωθεί ο τόνος του φωτισμού όταν έφτανε στο 100% έσβηνε η οθόνη. Τωρα έχει πλέον περισσότερες πληροφορίες σε ότι αφορα την χρήση της μπαταρίας ποιο πρόγραμμα την χρησιμοποιεί και ποσο % καταναλώνει . Το ακουστικό παραμένει κουφό , θέλει δουλειά ακόμα ,ξύπνα SE ξύπνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Εντυπώσεις από την 24 (ένας πρώην 14αρης), το ξυπνητήρι ακόμα δεν λειτουργεί κλειστό, ραδιόφωνο ακόμα δεν υπάρχει, οι χαρακτήρες του μηνύματος στο μαμά πληκτρολόγιο ακόμα 70 είναι για τον ήχο δεν μπορώ να πω αν έχει αλλάξει κάτι (θα πρέπει να μιλήσω σε βαβούρα χωρίς bluetooth) όπως και για την μπαταρία (για τήν οποία ποτέ δεν έιχα πρόβλημα, τις 3 μέρες τις έχω άνετα). Εν ολίγοις τα σημαντικά προβλήματα του κινητού δεν είδα να τα έχουν πειράξει, άρα για έναν χρήστη που θέλει πιο λειτουργικές καταστάσεις ΔΕΝ έχει αλλάξει κάτι.......το περιτύλιγμα μπορεί να άλλαξε αλλά το περιεχόμενο παραμένει ώς έχει. Το ξυπνητητρι δεν προκειται να λειτουργησει ποτε με απενεργοποιημενη συσκευη κι αυτο λογω λειτουργικου και οχι λογω SE. Eπισης η ελλειψη ραδιοφωνου οφειλεται στο hardware κι οσο αυτο λειπει δεν προκειται να δουμε ραδιοφωνο, τηλεοραση ή DVD... :D Οσο για τα μηνυματα ευτυχως υπαρχουν και τα παιδια του handcent που μερημνησαν για μας και την τσεπη μας ωστε να στελνουμε απο κει 160 ελληνικους χαρακτηρες. BTW εμενα γιατι εχει μεινει στην 20 το κερατο μου...? :mad: Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Για ραδιοφωνο υπαρχει το ωραιοτατο MW600 bluetooth στερεοφωνικο handsfree!! Το εχω λατρεψει http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/mw600?cc=gr&lc=el Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Για ραδιοφωνο υπαρχει το ωραιοτατο MW600 bluetooth στερεοφωνικο handsfree!! Το εχω λατρεψει http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/mw600?cc=gr&lc=el Moi aussi! Δυνατότητα αποθήκευσης σταθμών να είχε και θα γινόταν χαμός! Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathos Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Παιδιά να ρωτήσω κάτι αν ξέρετε......όταν βάλει την 2.1 έκδοση υπάρχει περίπτωση να φτιάξουν όλα; και ραδιοφώνο και ήχος κλπ;.....από σονυ για το θέμα του ήχου μου είπαν ναι, αλλά θέλω και μια πιο αντικειμενική άποψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Παιδιά να ρωτήσω κάτι αν ξέρετε......όταν βάλει την 2.1 έκδοση υπάρχει περίπτωση να φτιάξουν όλα; και ραδιοφώνο και ήχος κλπ;.....από σονυ για το θέμα του ήχου μου είπαν ναι, αλλά θέλω και μια πιο αντικειμενική άποψη Λένε οτι θα βελτιωθεί ο ήχος και η κάμερα ,αλλα οσο αφορά το ράδιο ΟΧΙ γιατί είναι θεμα hardware den exi radio λεμε ΤΕΛΟΣ ;):lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Το πρώτο που παρατηρεί κάνεις είναι η ταχύτητα και η άμεση ανταπόκριση της οθόνης αφής ,"γλιστράει " ευχάριστα. Δύο νέα εικονίδια στο μενού "Δημιουργία αντιγράφων" και "Υποστήριξη χρήστη" (το 360 της βονταφον υπήρχε) Συμφωνω απολυτα με το πρωτο κομματι (το περιεγραψες καλυτερα απο 'μενα...:lol::lol:), ομως 1) Στο δικο μου δεν υπηρχε το 360 κ 2) Υπηρχε το Οδηγος χρηστη! Δεν ξερω πως γινεται τα τηλεφωνα να εχουν διαφορες....εφοσον βεβαια εχουν την ιδια εκδοση λογισμικου:wacko: Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Συμφωνω απολυτα με το πρωτο κομματι (το περιεγραψες καλυτερα απο 'μενα...:lol::lol:), ομως 1) Στο δικο μου δεν υπηρχε το 360 κ 2) Υπηρχε το Οδηγος χρηστη! Δεν ξερω πως γινεται τα τηλεφωνα να εχουν διαφορες....εφοσον βεβαια εχουν την ιδια εκδοση λογισμικου:wacko: Ο οδηγός χρήστη υπήρχε ,η υποστήριξη χρήστη δεν υπήρχε , τωρα οσο αφορα το 360 της βονταφον σίγουρα υπήρχε, όμως μου φαίνεται κάπως κουφό αφού είναι ενημέρωση της SE ,μήπως ήταν κρυμμένο κάπου και τωρα με την αναβάθμιση αποφάσισε να εμφανιστεί , θα τρελαθούμε χαχαχαχαχ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathos Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Λένε οτι θα βελτιωθεί ο ήχος και η κάμερα ,αλλα οσο αφορά το ράδιο ΟΧΙ γιατί είναι θεμα hardware den exi radio λεμε ΤΕΛΟΣ ;):lol: Αχ χαίρομαι που τελικά θα έχει και ραδιόφωνο όπως λες.....(ο κολλημενάκης:lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Ο οδηγός χρήστη υπήρχε ,η υποστήριξη χρήστη δεν υπήρχε , τωρα οσο αφορα το 360 της βονταφον σίγουρα υπήρχε, όμως μου φαίνεται κάπως κουφό αφού είναι ενημέρωση της SE ,μήπως ήταν κρυμμένο κάπου και τωρα με την αναβάθμιση αποφάσισε να εμφανιστεί , θα τρελαθούμε χαχαχαχαχ :lol: :lol::lol::lol: Το μονο σιγουρο ειναι οτι σε μενα δεν υπηρχε!!!! Η μπαταρια σιγουρα εχει παρει τα πανω της... Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Αχ χαίρομαι που τελικά θα έχει και ραδιόφωνο όπως λες.....(ο κολλημενάκης:lol:) ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :lol::lol: :lol::lol::lol: Το μονο σιγουρο ειναι οτι σε μενα δεν υπηρχε!!!! Η μπαταρια σιγουρα εχει παρει τα πανω της... Αυτο για την μπαταρία το παρατήρησα και γω , άντε και εις ανώτερα :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Το Android town το έβαλε κανείς ; Το έβαλα αλλά δεν βλέπω κανένα άλλο τριγύρω. Βάλτε κι εσείς να βλέπουμε ποιοί είναι κοντά. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Λένε οτι θα βελτιωθεί ο ήχος και η κάμερα Άσε να λένε απ'την SE ότι θα του βάλουν και ροδάκια.Ο ήχος στις κλήσεις ΔΕ βελτιώνεται, είναι θέμα σχεδιασμού και hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsa87 Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 παιδια πως παιρναω φωτογραφιες και μουσικη στο x10??? αν εχει απαντηθη που περιπου θα το βρω?? ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 παιδια πως παιρναω φωτογραφιες και μουσικη στο x10??? αν εχει απαντηθη που περιπου θα το βρω?? ευχαριστω.. Η πιο απλη λυση ειναι να βγαλεις την microSD και να την συνδεσεις στο PC σου μεσω του USB ανταπτορα που εχει στη συσκευασια. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsa87 Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 το εκανα και αυτο αλλα δεν τις βρισκω στο media. απο το media go πως τις περναω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts