Jump to content

Sony Ericsson Xperia X10

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι ένα προβληματάκι με τον ADW Launcher. Ενώ μου δείχνει κανονικά "Αρχείο Κλήσεων" και "Αγαπημένες Επαφές - Αυτές με το αστέρι" στον κατάλογο επαφών μου λέει ότι δεν έχω καμία , ενώ στον default-launcer της SE στις "Επαφές" έχω κανονικά περασμένα ονόματα και τηλέφωνα. Μιλάω για τον κατάλογο που μπαίνεις πατώντας την συντόμευση δίπλα στο πλήκτρο του μενού που έχει ο ADW και όχι για την εφαρμογή "Επαφές" στην οποία έχεις πρόσβαση μέσω του μενού. Δηλαδή όχι στον "Μπλε" τηλ. κατάλογο της SE αλλά στον μαύρο που σου δίνει ο ADW.

Τι φάση ? :wacko:

Μάλλον η εφαρμογή που έχει ενσωματωμένη ο ADW Launcher δεν είναι συμβατή με το χώρο αποθήκευσης των επαφών στο Xperia και δεν είναι έκπληξη αυτό, γιατί όπως ξέρουμε, η SE έχει "πειράξει" αρκετά το λειτουργικό.

Μπορείς όμως να αλλάξεις τη συντόμευση και να βάλεις την default εφαρμογή Κλήσεις δίπλα από το μενού. ;)

ΜΑΛΛΟΝ ρουταριστήκαμε, λέει ένας τύπος στο xda ότι φλάσαρε unsigned rom και μπούταρε κανονικά!

Edited by Lillifee

iRiD@k!

FB | Twitter | Email

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΜΑΛΛΟΝ ρουταριστήκαμε, λέει ένας τύπος στο xda ότι φλάσαρε unsigned rom και μπούταρε κανονικά!

Α καλά! Πόσα τέτοια θα διαβάσουμε όσο αργει να γίνει "πραγματικά" root.

Α καλά! Πόσα τέτοια θα διαβάσουμε όσο αργει να γίνει "πραγματικά" root.

Πού να δεις και τι θα διαβάζουμε μετά...

"HEEEEELP! I flashed my phone and now it won't boot"

"ΗΕΕΕΕΕΕΕΕΕLP! I removed Timescape and now it won't boot"

"ΗΕΕΕΕΕΕΕΕΕLP! My camera captures pictures upside-down after root"

"ΗΕΕΕΕΕΕΕΕΕLP! I just need help"

:lol: :lol: :lol:

iRiD@k!

FB | Twitter | Email

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πού να δεις και τι θα διαβάζουμε μετά...

"HEEEEELP! I flashed my phone and now it won't boot"

"ΗΕΕΕΕΕΕΕΕΕLP! I removed Timescape and now it won't boot"

"ΗΕΕΕΕΕΕΕΕΕLP! My camera captures pictures upside-down after root"

"ΗΕΕΕΕΕΕΕΕΕLP! I just need help"

:lol: :lol: :lol:

Εχεχεχε είμαι σίγουρος!!! ΠΑΝΙΚΟΣ!!!

Τελικά όντως παίζει θέμα με την sdcard στην διάρκεια της μπαταρίας; Το δοκίμασες; Συμπεράσματα;

Τελικά όντως παίζει θέμα με την sdcard στην διάρκεια της μπαταρίας; Το δοκίμασες; Συμπεράσματα;

Κοίτα, αντικατέστησα σήμερα την μαμίσια 8αρα κάρτα με μία Kingston 16 GB (class 2, όπως και η προηγούμενη) και προς το παρόν έχω την εντύπωση ότι η κατανάλωση αυξήθηκε λίγο. Αλλά συμπεράσματα οριστικά θα έχω σε 1-2 μέρες.

Έχει κάνει κάποιος άλλος παρόμοιες παρατηρήσεις σε σχέση με την αναλογία μπαταρίας-κάρτας μνήμης;

Edited by Lillifee

iRiD@k!

FB | Twitter | Email

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοίτα, αντικατέστησα σήμερα την μαμίσια 8αρα κάρτα με μία Kingston 16 GB (class 2, όπως και η προηγούμενη) και προς το παρόν έχω την εντύπωση ότι η κατανάλωση αυξήθηκε λίγο. Αλλά συμπεράσματα οριστικά θα έχω σε 1-2 μέρες.

Έχει κάνει κάποιος άλλος παρόμοιες παρατηρήσεις σε σχέση με την αναλογία μπαταρίας-κάρτας μνήμης;

Αυξήθηκε; ήλπιζα ότι θα μειωθεί.....

Πάντως σήμερα η μπαταρία μου είναι στη μέρα που κρατάει ΠΟΛΥ! (μια στις χίλιες δυστιχώς.....) Απο το πρωϊ και μέχρι τώρα το ποσοστό της βρίσκεται στο 81% ακόμη!!!!

Κανονικά έπρεπε να την είχα φορτίσει για δεύτερη φορά...

Περίεργο, πολύ περίεργο να συμβαίνει μια στις χίλιες αυτό....

Αυξήθηκε; ήλπιζα ότι θα μειωθεί.....

Πάντως σήμερα η μπαταρία μου είναι στη μέρα που κρατάει ΠΟΛΥ! (μια στις χίλιες δυστιχώς.....) Απο το πρωϊ και μέχρι τώρα το ποσοστό της βρίσκεται στο 81% ακόμη!!!!

Κανονικά έπρεπε να την είχα φορτίσει για δεύτερη φορά...

Περίεργο, πολύ περίεργο να συμβαίνει μια στις χίλιες αυτό....

Εμένα κρατάει σταθερά 40-48 ώρες, με εξαίρεση τους τρεις πρώτους κύκλους φορτίσεων που μου κράτησε 20-22 ώρες περίπου.

Απλά από το πρωί που έχω βάλει τη νέα sd, βλέπω τα νούμερα να πέφτουν ελαφρώς πιο γρήγορα, αν και μπορεί να είναι εντελώς τυχαίο, γι αυτό δε λέω τίποτα ακόμα.

Όντως είναι περίεργο που η μπαταρία σου αλλάζει συμπεριφορά εντελώς, έστω και μια στις χίλιες! :confused:

Έχεις δοκιμάσει με το Spare Parts να δεις τι παίζει γενικά;

ΕΡΩΤΗΣΗ: Έχει βρει κανείς καμιά καλή εφαρμογή που να κάνει το κινητό... βουβουζέλα; Αλλά στη version-αλά-πετούμενες-μύγες!

2-3 που έχω κατεβάσει δεν είχαν τις "μύγες"! :lol:

Edited by Lillifee

iRiD@k!

FB | Twitter | Email

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα κρατάει σταθερά 40-48 ώρες, με εξαίρεση τους τρεις πρώτους κύκλους φορτίσεων που μου κράτησε 20-22 ώρες περίπου.

Απλά από το πρωί που έχω βάλει τη νέα sd, βλέπω τα νούμερα να πέφτουν ελαφρώς πιο γρήγορα, αν και μπορεί να είναι εντελώς τυχαίο, γι αυτό δε λέω τίποτα ακόμα.

Όντως είναι περίεργο που η μπαταρία σου αλλάζει συμπεριφορά εντελώς, έστω και μια στις χίλιες! :confused:

Έχεις δοκιμάσει με το Spare Parts να δεις τι παίζει γενικά;

Φυσικά και το δοκίμασα. Στη φάση αυτή της μίας στις χίλιες το σύστημα android είναι πολύ χαμηλά ενώ τις άλλες 999 στις χίλιες είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Συνεπώς πρέπει να βρώ τι μου "ξεσηκώνει" το android system μου.

Επίσης χρησιμοποιώ το Startup Auditor για να αποκλείω εφαρμογές απο το να ξεκινάνε, χωρίς όμως καμμία σημαντική βελτίωση...

Αβυσσος η ψυχή του Χ10..... :)

Μάλλον η εφαρμογή που έχει ενσωματωμένη ο ADW Launcher δεν είναι συμβατή με το χώρο αποθήκευσης των επαφών στο Xperia και δεν είναι έκπληξη αυτό, γιατί όπως ξέρουμε, η SE έχει "πειράξει" αρκετά το λειτουργικό.

Μπορείς όμως να αλλάξεις τη συντόμευση και να βάλεις την default εφαρμογή Κλήσεις δίπλα από το μενού. ;)

Εννοείς να σύρω το εικονίδιο "Κλήσεις" ή "Επαφές" από το μενού ως συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας ? Ή υπάρχει τρόπος να αλλάξω αυτό το μικρούλι που έχει από μόνος του ο ADW Launcher δίπλα στο menu-touch-button ?

Αν ισχύει το 2ο πως? Έψαξα τα μενού δε βρήκα κάτι σχετικό ... :(

Επίσης χρησιμοποιώ το Startup Auditor για να αποκλείω εφαρμογές απο το να ξεκινάνε, χωρίς όμως καμμία σημαντική βελτίωση...

Αβυσσος η ψυχή του Χ10..... :)

Χμ... Αυτό μπορεί να σου δημιουργεί όλο το πρόβλημα!

Το Startup Auditor και όλες οι παρόμοιες εφαρμογές, σε τηλέφωνα χωρίς root-access, όπως το δικό μας, δε μπορούν να αφαιρέσουν από τη λίστα startup κανένα πρόγραμμα, ούτε και να το διαγράψουν οριστικά από τη λίστα των προγραμμάτων που το λειτουργικό θεωρεί "απαραίτητα". Άρα αυτό που κάνουν, είναι να 'παρακολουθούν' το σύστημα και να τερματίζουν τις εφαρμογές όταν πάνε να ξεκινήσουν. Αυτό μπορεί κάλλιστα να διατηρεί το τηλέφωνό σου σε κατάσταση εκτός αδράνειας και να 'ζορίζει' το android system που συνεχώς προσπαθεί να επαναφέρει τις εφαρμογές που κλείνει το Startup Auditor.

Μπορεί να είχες το πρόβλημα και πριν εγκαταστήσεις τη συγκεκριμένη εφαρμογή, αλλά δεδομένου ότι οι μπαταρίες θέλουν ένα διάστημα να "στρώσουν" και ότι πάντα στην αρχή, όσο να 'ναι, ασχολούμαστε εντατικά με το κινητό μας, δοκίμασε τώρα να απεγκαταστήσεις το startup auditor και να δεις αν θα υπάρξει διαφορά.

Εγώ πιστεύω πως ναι! ;)

Εννοείς να σύρω το εικονίδιο "Κλήσεις" ή "Επαφές" από το μενού ως συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας ? Ή υπάρχει τρόπος να αλλάξω αυτό το μικρούλι που έχει από μόνος του ο ADW Launcher δίπλα στο menu-touch-button ?

Αν ισχύει το 2ο πως? Έψαξα τα μενού δε βρήκα κάτι σχετικό ...

Κανονικά, μπορείς να το αλλάξεις, αλλά πρακτικά δεν έχω καταφέρει ποτέ εσκεμμένα να βάλω κάποιο εικονίδιο εκεί (όταν το εγκατέστησα, οι δύο θέσεις δεξιά και αριστερά ήταν κενές και κατά λάθος έβαλα δεξιά τον browser) οπότε τα έχω απενεργοποιήσει εντελώς.

Αν πατήσεις παρατεταμένα το εικονίδιο, δε σου δίνει την επιλογή να το διαγράψεις, ε; :worry:

Edited by Lillifee

iRiD@k!

FB | Twitter | Email

[sIGPIC][/sIGPIC]

...ΕΡΩΤΗΣΗ: Έχει βρει κανείς καμιά καλή εφαρμογή που να κάνει το κινητό... βουβουζέλα; Αλλά στη version-αλά-πετούμενες-μύγες!

2-3 που έχω κατεβάσει δεν είχαν τις "μύγες"! :lol:

Εγώ έχω το virtual vouvouzela. Ήταν το πιο high rated και το κατέβασα.

Όταν λες μύγες? :confused:

Κωνσταντίνος

Εγώ έχω το virtual vouvouzela. Ήταν το πιο high rated και το κατέβασα.

Όταν λες μύγες? :confused:

Αυτότο βουητό που ακούγεται συνέχεια κατά τη διάρκεια των αγώνων, που είναι σαν πολλά κουνούπια μαζί... :O

iRiD@k!

FB | Twitter | Email

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το Startup Auditor απλα εμποδιζει τις εφαρμογες να ξεκινησουν οταν μπουταρει τι συστημα. Βεβαια εχει και δευτερη επιλογη να τα εμποδιζει να ξεκινησουν κατα τη διαρκεια.... αλλα αυτη την εχω απενεργοποιημενη και για τους λογους που προανεφερες.

Σιγουρα το προγραμμα αυτο δεν επηρεασε-μειωσε τη διαρκεια της μπαταριας.

Αναμενω μηπως η μια στις χιλιες φορες καλη διαρκεια συνεχιστει και τοτε μαλλον θα οφειλεται στις ρυθμισεις του εν λογω προγραμματος.

Sent from my X10i

Αν ισχύει το 2ο πως? Έψαξα τα μενού δε βρήκα κάτι σχετικό ... :(

Κανονικά, μπορείς να το αλλάξεις, αλλά πρακτικά δεν έχω καταφέρει ποτέ εσκεμμένα να βάλω κάποιο εικονίδιο εκεί (όταν το εγκατέστησα, οι δύο θέσεις δεξιά και αριστερά ήταν κενές και κατά λάθος έβαλα δεξιά τον browser) οπότε τα έχω απενεργοποιήσει εντελώς.

Αν πατήσεις παρατεταμένα το εικονίδιο, δε σου δίνει την επιλογή να το διαγράψεις, ε; :worry:

Όχι ούτε αν το πατήσω παρατεταμένα , ούτε κάπου μέσα από το μενού "ADW Ρυθμίσεις" :confused: Και μου την δίνει να μπαίνω σε ένα μενού "τηλεφωνικού καταλόγου" χωρίς επαφές!!! :mad:

κάτι σαν τα mobile office έχουμε?

Documents to Go :rolleyes:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Εσείς σε ποιο στάδιο είστε;

2nd Stage: Anger - "F** SE, A**h**e SE, I will never buy their products again... S**s of b****s! Sc*** you!!!"

Μετά τα χτεσινά που έπαθα είμαι στο δεύτερο στάδιο :lol::lol:

Κατευθυνόμουν σε μια όμορφη παραλία και είπα να δοκιμάσω το GPS να δώ τι κάνει το Navigon μακρυά απο την πόλη, σαν πρόγραμμα δούλεψε πολλή καλα μέχρι στιγμής είναι το ποιό καλά ενημερωμένο απ όσα έχω δοκιμάσει (π.χ. το Ndrive έχει πολλές ελλείψεις ακόμα και σε κύριες οδούς του νησιού).

Στο πρόβλημα τώρα, εκει λοιπον που απολάμβανα την αφήγηση της "κυρίας" του gps (στρίψε αριστερα στρίψε δεξιά) ξαφνικά μουγγάθηκε τίποτα δεν ακουγόταν , τεσπα δε δείνω σημασία φτάνουμε στον προορισμό μας και αρχίζω να ψάχνω να βρω τι συμβαίνει.

Ότι είχε σχέση με ήχο δεν δούλευε ούτε βιντεο ούτε mp3 τίποτα μουγγαμάρα, η θάλασσα με περίμενε και γω κάθομαι να βρω τι στο καλό έχει το Χ10 οπότε κάνω χρήση το δεύτερο στάδιο της "Lillifee" με μια μικρή παραλλαγή όμως, αφού πρώτα κατέβασα μερικά "καντήλια" στην πολληαγαπημένη μας SE ρίχνω το κινητό μέσα στην τσάντα με τα πράγματά μου και τότε ξεκόλλησε και άρχισε να παίζει ενα mp3 που είχα βαλει πριν λιγο :lol::lol:

Έκανα όλα τα τεστ στις ρυθμίσεις και είδα οτι δουλεύουν όλα άψογα ,έλα Παναγια μου ,άντε εσυ ξεμπέρδευε ???????

Συμπέρασμα θέλει τα χαστούκια του το Χ10 να συνέλθει :lol::lol::lol::lol:

Θα ήθελα τη βοήθεια σας.

Πρόσφατα σε μία δημοπρασία αγόρασα το κινητό ολοκαίνουργιο στο κουτί του καθώς είχα βάλει μία τιμή στα 280€ που δεν πείμενα και να κερδίσω.

Τελικά όμως την κέρδισα και μου ήρθε κανονικά το κινητό αλλά ΔΕΝ είχα προσέξει οτι είναι κλειδωμένο σε δίκτυο Orange UK.

Μίλησα με την αντιπροσωπεία εδώ και με απύθηυναν στην Orange UK...

Ο πωλητής δεν αναλαμβάνει και σωστά καθώς το ανέφερε στη δημοπρασία άσχετα αν εγώ δεν το πρόσεξα.

Η αγορά είναι απο γνωστότατο site και έγινε νομιμότατα,τώρα εγώ μπορώ να κάνω κάτι η όχι?

Σημειωτέον το πήγα σε ένα κατάστημα στον Πειραιά το κράτησαν περίπου 30 ημέρες αλλά χωρίς θετικό αποτέλεσμα.

Θα ήθελα τη βοήθεια σας.

Πρόσφατα σε μία δημοπρασία αγόρασα το κινητό ολοκαίνουργιο στο κουτί του καθώς είχα βάλει μία τιμή στα 280€ που δεν πείμενα και να κερδίσω.

Τελικά όμως την κέρδισα και μου ήρθε κανονικά το κινητό αλλά ΔΕΝ είχα προσέξει οτι είναι κλειδωμένο σε δίκτυο Orange UK.

Ο πωλητής δεν αναλαμβάνει και σωστά καθώς το ανέφερε στη δημοπρασία άσχετα αν εγώ δεν το πρόσεξα.

Η αγορά είναι απο γνωστότατο site και έγινε νομιμότατα,τώρα εγώ μπορώ να κάνω κάτι η όχι?

Σημειωτέον το πήγα σε ένα κατάστημα στον Πειραιά το κράτησαν περίπου 30 ημέρες αλλά χωρίς θετικό αποτέλεσμα.

από ποιο σίτε?

Θα ήθελα τη βοήθεια σας.

Επικοινώνησε απευθείας με την Orange UK και εξήγησέ τους το πρόβλημα. Το πιθανότερο είναι ότι θα σου δώσουν κάποιο κωδικό ξεκλειδώματος (να επιμείνεις όμως). Ένας ξάδερφός μου, αγόρασε κάποτε ένα WM κινητό από Αμερική και ήταν κλειδωμένο στην T-Mobile. Αφού έκανε κάποια τηλέφωνα στην Αμερική παρακαλώ (από Ελλάδα), του έδωσαν τον κωδικό και το ξεκλείδωσε. Δε θυμάμαι μόνο αν έπρεπε να δεσμευτεί για την αγορά κάποιου χρόνου ομιλίας πριν το ξεκλείδωμα...

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Επικοινώνησε απευθείας με την Orange UK και εξήγησέ τους το πρόβλημα. Το πιθανότερο είναι ότι θα σου δώσουν κάποιο κωδικό ξεκλειδώματος (να επιμείνεις όμως). Ένας ξάδερφός μου, αγόρασε κάποτε ένα WM κινητό από Αμερική και ήταν κλειδωμένο στην T-Mobile. Αφού έκανε κάποια τηλέφωνα στην Αμερική παρακαλώ (από Ελλάδα), του έδωσαν τον κωδικό και το ξεκλείδωσε. Δε θυμάμαι μόνο αν έπρεπε να δεσμευτεί για την αγορά κάποιου χρόνου ομιλίας πριν το ξεκλείδωμα...

Εχω στείλει email στην Orange αλλα...

Θα δοκιμάσω και τηλεφωνικώς.

Παιδια παρατήρησα ότι μερικές φορές όταν βγάζεις τον φορτιστή απο το τηλέφωνο, απο την εφαρμογή spare parts είδα ότι το Running παραμένει στο 100%.

Πιθανόν αυτό είναι ένα κόλλημα που γονατίζει την μπαταρία, ότι δηλαδή κάτι τρέχει πίσω την ώρα της φόρτισης και απλά δεν γίνεται Kill μετα την αφαίρεση του φορτιστή.

Σημείωση αυτό δεν γίνεται πάντα, απλά εμένα το κάνει κατά 70% μετά απο φόρτιση.

Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό? Γνωρίζει κανείς κάτι γι' αυτό?

Μετά τα χτεσινά που έπαθα είμαι στο δεύτερο στάδιο :lol::lol:

Κατευθυνόμουν σε μια όμορφη παραλία και είπα να δοκιμάσω το GPS να δώ τι κάνει το Navigon μακρυά απο την πόλη, σαν πρόγραμμα δούλεψε πολλή καλα μέχρι στιγμής είναι το ποιό καλά ενημερωμένο απ όσα έχω δοκιμάσει (π.χ. το Ndrive έχει πολλές ελλείψεις ακόμα και σε κύριες οδούς του νησιού).

Στο πρόβλημα τώρα, εκει λοιπον που απολάμβανα την αφήγηση της "κυρίας" του gps (στρίψε αριστερα στρίψε δεξιά) ξαφνικά μουγγάθηκε τίποτα δεν ακουγόταν , τεσπα δε δείνω σημασία φτάνουμε στον προορισμό μας και αρχίζω να ψάχνω να βρω τι συμβαίνει.

Ότι είχε σχέση με ήχο δεν δούλευε ούτε βιντεο ούτε mp3 τίποτα μουγγαμάρα, η θάλασσα με περίμενε και γω κάθομαι να βρω τι στο καλό έχει το Χ10 οπότε κάνω χρήση το δεύτερο στάδιο της "Lillifee" με μια μικρή παραλλαγή όμως, αφού πρώτα κατέβασα μερικά "καντήλια" στην πολληαγαπημένη μας SE ρίχνω το κινητό μέσα στην τσάντα με τα πράγματά μου και τότε ξεκόλλησε και άρχισε να παίζει ενα mp3 που είχα βαλει πριν λιγο :lol::lol:

Έκανα όλα τα τεστ στις ρυθμίσεις και είδα οτι δουλεύουν όλα άψογα ,έλα Παναγια μου ,άντε εσυ ξεμπέρδευε ???????

Συμπέρασμα θέλει τα χαστούκια του το Χ10 να συνέλθει

Το σκάλωμα αυτό είχε έναν αναμφισβήτητο αέρα... Windows Mobile, θα έλεγα!! :p

Εγώ πάλι παρατηρούσα μερικές φορές ότι ο ήχος χαμήλωνε πάρα πολύ.

Την ώρα που πληκτρολογούσα ένα μήνυμα, ξαφνικά άρχιζαν οι ήχοι πληκτρολογίου να χαμηλώνουν πάρα πολύ!

Μέχρι που κατάλαβα ότι όπως κρατούσα το κινητό, κάλυπτα μερικές φορές με το δάχτυλό μου το ηχείο, πάνω αριστερά!!!!

Και να πεις ότι ήμουν ξανθιά... :lol: :lol:

Παιδια παρατήρησα ότι μερικές φορές όταν βγάζεις τον φορτιστή απο το τηλέφωνο, απο την εφαρμογή spare parts είδα ότι το Running παραμένει στο 100%.

Πιθανόν αυτό είναι ένα κόλλημα που γονατίζει την μπαταρία, ότι δηλαδή κάτι τρέχει πίσω την ώρα της φόρτισης και απλά δεν γίνεται Kill μετα την αφαίρεση του φορτιστή.

Σημείωση αυτό δεν γίνεται πάντα, απλά εμένα το κάνει κατά 70% μετά απο φόρτιση.

Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό? Γνωρίζει κανείς κάτι γι' αυτό?

Το Spare Parts μετράει το πώς καταναλώθηκε η μπαταρία αναλογικά, από την ώρα της αποσύνδεσης.

Άρα είναι απόλυτα φυσιολογικό, όταν το αποσυνδέεις, να είναι όλα στο 100% αν τσεκάρεις το Spare Parts μερικά δευτερόλεπτα μετά.

Περνώντας η ώρα, και ανάλογα πάντα με τη χρήση που κάνεις, αυτά τα ποσοστά πρέπει να πέφτουν.

Αλλά, αν για παράδειγμα, το βγάλεις από το φορτιστή, και αρχίσεις να γράφεις μηνύματα ή να ακούς μουσική για μισή ώρα, αν ελέγξεις το Spare Parts, το Running θα είναι πάλι στο 100%.

Αν το βγάλεις από το φορτιστή και το αφήσεις στο γραφείο σου, μετά από κάποια ώρα τα ποσοστά θα έχουν ελαττωθεί.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό. ;)

Edited by Lillifee

iRiD@k!

FB | Twitter | Email

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το σκάλωμα αυτό είχε έναν αναμφισβήτητο αέρα... Windows Mobile, θα έλεγα!! :p

Εγώ πάλι παρατηρούσα μερικές φορές ότι ο ήχος χαμήλωνε πάρα πολύ.

Την ώρα που πληκτρολογούσα ένα μήνυμα, ξαφνικά άρχιζαν οι ήχοι πληκτρολογίου να χαμηλώνουν πάρα πολύ!

Μέχρι που κατάλαβα ότι όπως κρατούσα το κινητό, κάλυπτα μερικές φορές με το δάχτυλό μου το ηχείο, πάνω αριστερά!!!!

Και να πεις ότι ήμουν ξανθιά... :lol: :lol:

Το Spare Parts μετράει το πώς καταναλώθηκε η μπαταρία αναλογικά, από την ώρα της αποσύνδεσης.

Άρα είναι απόλυτα φυσιολογικό, όταν το αποσυνδέεις, να είναι όλα στο 100% αν τσεκάρεις το Spare Parts μερικά δευτερόλεπτα μετά.

Περνώντας η ώρα, και ανάλογα πάντα με τη χρήση που κάνεις, αυτά τα ποσοστά πρέπει να πέφτουν.

Αλλά, αν για παράδειγμα, το βγάλεις από το φορτιστή, και αρχίσεις να γράφεις μηνύματα ή να ακούς μουσική για μισή ώρα, αν ελέγξεις το Spare Parts, το Running θα είναι πάλι στο 100%.

Αν το βγάλεις από το φορτιστή και το αφήσεις στο γραφείο σου, μετά από κάποια ώρα τα ποσοστά θα έχουν ελαττωθεί.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό. ;)

Όχι, η παρατήρηση αφορά έως μετά απο 8 ώρες που έχω αποσυνδέση το τηλέφωνο απο τον φορτιστή και το ελέγχο το πρωι και βλέπω ότι η μπαταρία έχει μείνει στο 80% και απο το spareparts βλέπω ότι το Running είναι 100%, με screensaver στα 30 δευτερόλεπτα, χωρίς ξυπνητήρι και γενικά υποθετικά όπως νομίζω σε sleep mode. Όμως αυτό συμβαίνει κατά 70% των περιπτώσεων και όχι πάντα.

Το πρόβλημα μου όταν για παράδειγμα δεν έχω φορτιστεί, λύνεται μόνο με reboot της συσκευής. Τότε φτάνει το Running στο 4%, μετά απο 20 λεπτά.

Edited by thanos_00000

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X10