Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

με την ρομ που ερχονται ειναι κανονικα δηλαδη το ζ στο ζ κλπ

αν βαλεις 201 απο hk αλλαζει και παει αναποδα

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι γιατι δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με adroid. Παίζει κανένα ρόλο η ανάλυση της οθόνης για κατεβασμα εφαρμογών απο Market? δηλαδή οι εφαρμογές απιζουν ανεξάρτητα απο αναλυση? το ρωτάω γιατι ειδικά η ανάλυση του Milstone δεν είναι και η πλέον συνηθισμένη

Device: Nexus 5

Rom: PureNexus

Motorola: Droid update to Android 2.1 'will start to roll out this week'

http://www.engadget.com/2010/02/08/motorola-droid-update-to-android-2-1-will-start-to-roll-out-th/

Μια χαρα... ;)

καλα βρε... ακομα δεν εχει βγαλει την official 2.0.1 για τις συσκευες UK :lol::lol::lol::lol:

καλα βρε... ακομα δεν εχει βγαλει την official 2.0.1 για τις συσκευες UK :lol::lol::lol::lol:

Τι γελάς ρε nexusακια???? χχαχαχαχαχαχa. Έχουμε την 2.0.1 του Hong Kong.

Για το Droid λέει, για το Milestone σε κανα 2μηνο το κόβω...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Δε με νοιαζει καθολου. Θα γινει κατευθειαν leaked και για το milestone, τα official δε μου λενε τιποτα :)

Η ΗΚ 2.0.1 παιζει απλα αψογα...

Δε με νοιαζει καθολου. Θα γινει κατευθειαν leaked και για το milestone, τα official δε μου λενε τιποτα :)

Η ΗΚ 2.0.1 παιζει απλα αψογα...

Θα γίνει?? Η' θα πρεπει να περιμένουμε να δώσει η Motorola τον kernel για το Milestone??? Γιατί αν μπορούσαν να την κάνουν leaked από το Droid στο Milestone τόσο εύκολα δεν θα είχε βγει και καμιά cooked rom για το Milestone αφού έχει βγει ήδη για το Droid???

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Θα γίνει?? Η' θα πρεπει να περιμένουμε να δώσει η Motorola τον kernel για το Milestone??? Γιατί αν μπορούσαν να την κάνουν leaked από το Droid στο Milestone τόσο εύκολα δεν θα είχε βγει και καμιά cooked rom για το Milestone αφού έχει βγει ήδη για το Droid???

Επειδη μιλαω με καποιους "μαγειρες" ειναι θεμα χρονου πλεον... :)

Έχεις βάλει nandroid backup?

Η καλύτερη πρέπει να είναι η Bugless Beauty πάντως...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Έχεις βάλει nandroid backup?

Η καλύτερη πρέπει να είναι η Bugless Beauty πάντως...

Δυστυχως δεν εχω βρει ακομα χρονο να ασχοληθω...

Για τη bugless beauty συμφωνω...

Bγηκε το uk update 2.0.1 και ειναι βασισμενο στο 1.14 οποτε γινεται και root.Το sbf ειναι εδω https://rsddownload.motorola.com/download/SHOLS_U2_01.14.0_UCASHLSEMEAB1B803F.0R_USASHLS00RTGB_P019_A016_HWp2a_Service1FF.sbf.gz

και μια κινεζικη 2,1 με live wallpapers ρουταρισμενη ηδη

http://alldroid.org/viewtopic.php?f=259&t=2093

εχουν ηδη αρχισει την μεταφραση

Bγηκε το uk update 2.0.1 και ειναι βασισμενο στο 1.14 οποτε γινεται και root.Το sbf ειναι εδω https://rsddownload.motorola.com/download/SHOLS_U2_01.14.0_UCASHLSEMEAB1B803F.0R_USASHLS00RTGB_P019_A016_HWp2a_Service1FF.sbf.gz

ok..να ρωτησω αν βελτιωνει το τηλ. σε κατι απο την 2,0 που εχω και πως κανω update????thanks

Φίλε μου αυτά που ρωτάς έχουν απαντηθεί πιο πίσω. Διαβάζουμε και λίγο...

Άμα βάλουμε την UK πάνω από την Ηοng Kong με τον ίδιο τρόπο με το RSDLite, λέτε να έχουμε κάποιο πρόβλημα???

Έκανα και nandroid backup...... από εδώ

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Δεν έχει ακουστεί κάτι συγκεκριμένο, αλλά γιατί περιμένεις να έρθει Ελλάδα? Για την εγγύηση? Εγώ πήρα την Motorola Hellas (όταν έκανα πειράματα και δεν άνοιγε) και μου είπαν ότι το service υποστηρίζει την συσκευή και ας μην έχει έρθει Ελλάδα. Ήταν βέβαια εκτός εγγύησης μου είπαν γιατί το είχα κάνει rooted...

Ασχετο να σε ρωτήσω κατι Kalagas αν ξαναφλασάρω το milestone με την 2.01 χάνει το root και πρέπει να το ξανακάνω, ή το κρατάει.Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Γιώργος

Ασχετο να σε ρωτήσω κατι Kalagas αν ξαναφλασάρω το milestone με την 2.01 χάνει το root και πρέπει να το ξανακάνω, ή το κρατάει.Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Να σου πω δεν ξέρω ακριβως γιατί κάθε φορά που φλασάρω την HK 2.0.1, στο καπάκι μπαίνω σε recovery mode και κάνω install και το update.zip.

Έχω δηλαδή το update.zip μονίμως στην κάρτα... 1 λεπτό δουλειά είναι....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

ok..να ρωτησω αν βελτιωνει το τηλ. σε κατι απο την 2,0 που εχω και πως κανω update????thanks

Για update πανε εδω http://bit.ly/cayOYJ και κατεβασε το software update.

Υπάρχουν και τα προσωπικά μηνύματα...

Η αγγλική επίσημη ROM 2.0.1 έχει κάποια διαφορά από τη HK που έχουμε βάλει;

Η αγγλική επίσημη ROM 2.0.1 έχει κάποια διαφορά από τη HK που έχουμε βάλει;

Η μόνη διαφορά που βλέπω είναι στο Όνομα του αρχείου. Στην ΗΚ γράφει P007_A004 ενώ στην UK P019_A016. Αν κάποιος μπορεί να βγάλει κάποιο συμπέρασμα από αυτό...

Αν και δεν πιστεύω να έχει διαφορές...

Edit: Βρήκα μια διαφορά. Το hardware πληκτρολόγιο στο γράμμα F έχει το σήμα της λίρας. Ε με την ΗΚ αμα πατήσεις Αlt+F βγαίνει το $ ενώ στην UK βγαίνει το σύμβολο της Αγγλικής Λίρας. χαχαχαχαχ. Και παρατήρησα επίσης ότι με την ΗΚ άμα πατήσεις Alt+A αντί να βγάλει το €, βάζει κενό....

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Τα εκτός θέματος μηνύματα μετακινήθηκαν...

Να υπενθυμίσω ότι υπάρχουν και τα προσωπικά μηνύματα!

Μπορεί κάποιος που έχει την UK έκδοση και root access να κάνει extract τους φακέλους /system/usr/keychars και /system/usr/keylayout και να τους κάνει zip να τους ανεβάσει κάπου να τους πάρω?

Είναι όλα τα αρχεία για το hardware πληκτρολόγιο και επειδή εγώ έχω την ΗΚ 2.0.1, όταν πατάω Alt+A αντί να μου βγάλει €, μου βγάζει "κενό".

Ευχαριστώ....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μετα απο ψαξιμο καταφερα να ενεργοποιησω το gVoice, εχω την εντυπωση οτι σ αφηνει να κανεις κλησεις. Εγω οταν κανω κληση μεσω gVoice συνδεεται κανονικα, στους σερβερς και μετα μου λεει οτι δεν εχω λεφτα για να κανω αυτην την κληση. Οποτε δεν νομιζω να με κοβει καμια κοσμοτε κτλ. Το προβλημα μου ομως, ειναι αλλο, ακομα και με το gVoice δεν μπορεις να κανεις κλησεις σε gtalk επαφες. Ακομη δεν μπορω να καταλαβω γιατι η google δεν εχει ενεργοποιησει μια τετοια δυνατοτητα. Και μην μου πειτε για τις εταιρειες κινητης, γιατι εδω η Apple που ξερουμε πως ειναι σ αυτα τα θεματα, εχω βγαλει native Skype, το οποιο επισης σε μας λειπει.

Ρε σεις εκει στην Google, θελουμε Voip κλησεις γμτ... -και οχι με το fring-

ρε φιλε υπαρχει το sipdroid εδω και κανα χρονο και κανεις και κλησεις over 3g τι ειναι αυτα που μας λες

κανε ενα λογαριασμο justvoip,voipdiscount η οπου θελεις κουμποσε το sipdroid και κανε δουλεια η ακομα καλυτερα sthse asterisk server και κουμποσε το android στο κεντρο σου και παιρνε τα παντα απο σπιτι και χαλα μονο data στο κινητο

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market