geovass Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Όταν το κάνεις βγάλε την εφαρμογή από το system να μας την δώσεις και μας με multitouch... eeee φανταστηκέ geovass?? Την έχω δοκιμάσει και μου κράσαρε..... Θα το ξαναδοκιμάσω.... Edit: Είχες δίκιο εγώ είχα την 1.1.2 για αυτό μου κράσαρε.... Ρε συ geovass απενεργοποιώ κάποιες εφαρμογές με το Autostart 1.2.1 και κάνω restart. Μετά πάω settings-applications-manage applications, πατάω menu και στο filter βάζω μόνο running και αυτές που είχα απενεργοποιήσει μου δείχνει ότι τρεχουν.... Τί γίνεται μήπως από τις επιλογές που έχει το Autostart πρέπει να απενεργοποιήσω εφαρμογές και από το "widget updating" και όχι μόνο από το "Οn Startup" Αμα θελεις να απενεργοποιησεις και widgets ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Geovass αγόρι μου, έχεις δουλέψει το busybox? Διαβάζω πάρα πολλά και ειδικά την χρήση του Droid Explorer, που βλέπεις όλο το τηλέφωνο στο pc, μπορείς να κάνεις παπάδες.... Έχω φτιάξει ένα φάκελο στο C:\AndroidSDK\tools με το όνομα busybox. Έτσι έχω την διαδρομή C:\AndroidSDK\tools\busybox και μέσα στο φάκελο του busybox έχει πολλούς υποφακέλους και αρχεία.... Μετά πως συνεχίζω???? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Καλημερα παιδια. Δοκιμαστε και τη νεα εκδοση του dolphin, v 2.0, πιο γρηγορος και με αρκετες καινοτομιες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Geovass αγόρι μου, έχεις δουλέψει το busybox? Διαβάζω πάρα πολλά και ειδικά την χρήση του Droid Explorer, που βλέπεις όλο το τηλέφωνο στο pc, μπορείς να κάνεις παπάδες.... Έχω φτιάξει ένα φάκελο στο C:\AndroidSDK\tools με το όνομα busybox. Έτσι έχω την διαδρομή C:\AndroidSDK\tools\busybox και μέσα στο φάκελο του busybox έχει πολλούς υποφακέλους και αρχεία.... Μετά πως συνεχίζω???? Δεν το εχω δοκιμασει καθολου (Mac user:D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Καλημερα παιδια. Δοκιμαστε και τη νεα εκδοση του dolphin, v 2.0, πιο γρηγορος και με αρκετες καινοτομιες... Καλή είναι αλλά δεν παίζει ακόμα flash.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Καλή είναι αλλά δεν παίζει ακόμα flash.... Σιγα σιγα, ολα θα γινουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Tελικα ποσοι απο μας καναν flash update και δεν περιμεναν το QTA update.Ρωταω γιατι ακομα δεν το εχω κανει και περιμενω το QTA.Mε το ζορι κρατιεμαι φυσικα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 μην κρατιεσαι δεν εχει σημασια το ιδιο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Μπορεί παρακαλώ να μου πει κάποιος, αν συγχρόνισε με Outlook κατ' ευθείαν απο τον υπολογιστή του επαφές, ημερολόγιο, σημειώσεις; Και αν ο συγχρονισμός έγινε σωστά; με όλα τα στοιχεία των επαφών κλπ. ; Ευχαριστώ. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 (edited) παιδια καλησπερα!!! θελω την γνωμη σας!!!ειναι ευχρηστο τηλεφωνο γενικα? Η ειναι οπως το Ν900?καλο εινα το Ν900 αλλα θελει χρονο που εγω δεν εχω!! Εγω εχω iphone 3gs??!!?!? με ολα τα αλλα που εχει ειναι ευχρηστο το ριμαδι?!!Αλλα Edited January 22, 2010 by eliasmad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 παιδια καλησπερα!!! θελω την γνωμη σας!!!ειναι ευχρηστο τηλεφωνο γενικα? Η ειναι οπως το Ν900?καλο εινα το Ν900 αλλα θελει χρονο που εγω δεν εχω!! Εγω εχω iphone 3gs??!!?!? με ολα τα αλλα που εχει ειναι ευχρηστο το ριμαδι?!!Αλλα καποια απαντηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 καποια απαντηση? κοιτα επειδη εχουν περασει και τα 3 απο το χερι μου και 3gs maemo milestone ειλικρινα το μονο που με εκανε να βγαλω το καπελο ειναι το milestone οχι τοσο σαν συσκευη (που ειναι κατι παραπανω απο αψωγη) αλλα σα λειτουργικο το android δλδ αν σκεφτεσαι να το παρεις εμενα η αποψη ειναι παρτο ΔΑΓΚΩΤΟ αν δεν σου αρεσει το εξτρα πληκτρολογιο κοιτα προς nexus one η acer liquid (το 2ο πολυ τιμιο τηλεφωνακι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 παιδια καλησπερα!!! θελω την γνωμη σας!!!ειναι ευχρηστο τηλεφωνο γενικα? Η ειναι οπως το Ν900?καλο εινα το Ν900 αλλα θελει χρονο που εγω δεν εχω!! Εγω εχω iphone 3gs??!!?!? με ολα τα αλλα που εχει ειναι ευχρηστο το ριμαδι?!!Αλλα Όλα τα smartphones χρειάζονται το χρόνο τους, και αυτό δεν εξαιρείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 +1 για τις επαφες σου ανεβασε τες στον google λογαριασμο σου και εισαι οκ συγχρονιζει σωστα ημερολογια επαφες εκτος απο τις φωτογραφιες στις επαφες (εξαγωγη απο outlook εισαγωγη στο γουγλη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Παιδιά για όσους έχουν rooted τηλέφωνο... Πήγα /system/build.pro, το άνοιξα το αρχείο και μου έβγαλε τα εξής ro.product.manufacturer=motorola ro.product.locale.language=en ro.product.locale.region=HK Άρα τώρα το κινητό μου είναι από το Ηong Kong... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Παιδιά για όσους έχουν rooted τηλέφωνο... Πήγα /system/build.pro, το άνοιξα το αρχείο και μου έβγαλε τα εξής ro.product.manufacturer=motorola ro.product.locale.language=en ro.product.locale.region=HK Άρα τώρα το κινητό μου είναι από το Ηong Kong... Το 2.0.1 update που κυκλοφορει στο νετ ειναι για το ΗΚ.Τωρα αν εχει καμια διαφορα με αυτο που θα βγαλουν για εδω θα δειξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 (edited) Το 2.0.1 update που κυκλοφορει στο νετ ειναι για το ΗΚ.Τωρα αν εχει καμια διαφορα με αυτο που θα βγαλουν για εδω θα δειξει Aυτό που θα βγάλουν εδώ μπορεί να μην γίνετε root... Ίσως για αυτό να καθυστερούν τα OTA update για τις άλλες χώρες... Έτσι διάβασα στο facebook της motorola... Η έκδοση ΗΚ που έβαλαν όσοι δεν περίμεναν το ΟΤΑ update έχει build number SHOLS_U2_01.14.0 ενώ το OTA update που κυκλοφορεί τώρα μόνο στην Γαλλία έχει build number SHOLS_U2_01.15.0. Kαι λένε ότι έχε διαφορετικό build number επειδή η motorola μπλόκαρε το root... Edited January 23, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Aυτό που θα βγάλουν εδώ μπορεί να μην γίνετε root... Ίσως για αυτό να καθυστερούν τα OTA update για τις άλλες χώρες... Έτσι διάβασα στο facebook της motorola... Η έκδοση ΗΚ που έβαλαν όσοι δεν περίμεναν το ΟΤΑ update έχει build number SHOLS_U2_01.14.0 ενώ το OTA update που κυκλοφορεί τώρα μόνο στην Γαλλία έχει build number SHOLS_U2_01.15.0. Kαι λένε ότι έχε διαφορετικό build number επειδή η motorola μπλόκαρε το root... Motorola releases OTA Android 2.0.1 update for French MILESTONE http://androidoperatingsystem.net/2010/01/23/motorola-releases-ota-android-2-0-1-update-for-french-milestone/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 23, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Motorola releases OTA Android 2.0.1 update for French MILESTONE http://androidoperatingsystem.net/2010/01/23/motorola-releases-ota-android-2-0-1-update-for-french-milestone/ Να και το γαλλικό sbf... http://rapidshare.com/files/339741868/SHOLS_U2_01.15.0_UCASHLSEMEAB1B803F.0R_USASHLS00AZRTEMARA.rar.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Aυτό το Γαλλικό δεν γίνεται root από ότι λενε... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Παίδες η μέθοδος για root για την 2.0 δουλέυει και στην 2.0.1 με τον ίδιο τρόπο; Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 23, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Έχει απαντηθεί.Διαβάζετε και τα προηγούμενα μηνύματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Έχει περάσει κανείς το Γαλλικό update? Aν ναι προσπάθησε να κάνει root με την γνωστή μέθοδο να δούμε αποτελέσματα? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Το πρόβλημα με το γαλλικό update ειναι οτι έχει azerty keyboard... Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 αχαμ για οποιον θελει να παιξει οι πρωτες custom βγηκαν... http://alldroid.org/viewforum.php?f=259 υ.γ εχει βρει κανεις nandroid buckup για το °milestone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts