georgepao113 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 το εχω παθει και εγω,ξανα περασα την ρομ απο την αρχη που ειχα και συνειλθε. Παράθεση MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Μετά τα καλά λόγια του ddr2 για την επίσημη 2.2 της Motorola σκέφτομαι να την περάσω και εγώ. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1. Το update θα γίνει μέσω του Motorola Software Update; 2. Με την καινούργια έκδοση 2.2 το κινητό μπορεί να γίνει rooted; 3. Αν η απάντηση στο 2 είναι ναι, τότε πώς γίνεται; Με το superoneclick όπως παλιά; Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Οι απαντήσεις είναι απλές: ΝΑΙ σε όλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Μετά τα καλά λόγια του ddr2 για την επίσημη 2.2 της Motorola σκέφτομαι να την περάσω και εγώ. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1. Το update θα γίνει μέσω του Motorola Software Update; 2. Με την καινούργια έκδοση 2.2 το κινητό μπορεί να γίνει rooted; 3. Αν η απάντηση στο 2 είναι ναι, τότε πώς γίνεται; Με το superoneclick όπως παλιά; Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια. 1) Είτε μέσω του Motorola Software Update, είτε μέσω του rsd lite και εγκατάσταση του .sbf που αναφέρθηκε σε προηγούμενο post. 2-3) Σίγουρα μπορεί, νομίζω και με το superoneclick αλλά πρέπει ήδη να του περάσανε την Vulnerable recovery για να έχεις και OpenRecovery.. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Κατέβασα την U2_05.26.3 (Central Europe) που φαντάζομαι ότι έχει πλήρη ελληνική υποστήριξη από το and-developers.com. Αυτή η έκδοση γίνεται rooted κατ'ευθείαν με το superoneclick; Ή πρέπει να περάσω και κάτι ακόμα; Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 έκανα uptede από το PC (οχι sbf) και μου βγάζει αριθμός έκδοσης...SHOLS_U2_05.26.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 (edited) Κατέβασα την U2_05.26.3 (Central Europe) που φαντάζομαι ότι έχει πλήρη ελληνική υποστήριξη από το and-developers.com. Αυτή η έκδοση γίνεται rooted κατ'ευθείαν με το superoneclick; Ή πρέπει να περάσω και κάτι ακόμα; Δεν χρειάζεται κάτι άλλο! Πατάς root και αναλαμβάνει μόνο του τα υπόλοιπα! έκανα uptede από το PC (οχι sbf) και μου βγάζει αριθμός έκδοσης...SHOLS_U2_05.26.4 Ο kernel είναι ο γνωστός ή έχει βάλει τον βελτιωμένο που είχε δώσει στον nadlabak; -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited April 5, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 @sinepofli: Με την επίσημη έκδοση;; Το κινητό σου είναι αγορασμένο από Ελλάδα;; Ρωταω γιατί εμένα μου δείχνει Android version 2.2.1 / Build number: SHOLS U2_05.26.3 Ο Γιάννης π.χ. (ddr2) να μας επιβεβαιώσει;; @tassosmer: kernel version 2.6.32.9-gafbfc43 αν αυτό λεει κάτι σε όσους ξέρουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 @sinepofli: Με την επίσημη έκδοση;; Το κινητό σου είναι αγορασμένο από Ελλάδα;; Ρωταω γιατί εμένα μου δείχνει Android version 2.2.1 / Build number: SHOLS U2_05.26.3 Ο Γιάννης π.χ. (ddr2) να μας επιβεβαιώσει;; @tassosmer: kernel version 2.6.32.9-gafbfc43 αν αυτό λεει κάτι σε όσους ξέρουν... Και γω 26.3 έχω! Το 26.4 αφορά την Ασία! Ο kernel είναι ο γνωστός! Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 έκδοση karnel : 2.6.32.9-gafbfc43 w21529@il93inxebld12#1 αριθμός έκδοσης: shols_u2_05.26.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 (edited) Και πως εξηγείται αυτή η διαφορά στον αριθμό έκδοσης με ίδιο kernel;; Ασιατικό είναι το κινητό του Sinepofli;; :blink: Έτσι από περιέργεια... Edited April 5, 2011 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Εγώ μόλις πριν από πέντε λεπτά κατέβασα με το MSU τα εξής δύο αρχεία: BL_9078_umts_sholes_HS_Consumer_replacer.sbf SHOLS_U2_05.26.3_SIGNED_UCASHLSMR2EMEAB1B806E.0R_PDS003_UCAMS1FRYOQWRTEU_P013_A006_HWp2a_WIG145231_Service1FF.sbf Το πρώτο είναι ο bootloader 90.78 και το δεύτερο είναι το Froyo update (σε service έκδοση). Η έκδοση του αρχείου είναι η 05.26.3 και όχι η .4 όπως είναι του sinepofli. Θα φλασάρω αργότερα σήμερα το firmware sbf με το RSD Lite, ήθελα να ρωτήσω αν θα πρέπει να φλασάρω και τον καινούργιο bootloader 90.78 μια που η συσκευή μου έχει ακόμα τον παλιό 90.73. Να τον φλασάρω ή μήπως η καινούργια έκδοση έχει "μειονεκτήματα"; Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Και πως εξηγείται αυτή η διαφορά στον αριθμό έκδοσης με ίδιο kernel;; Ασιατικό είναι το κινητό του Sinepofli;; :blink: Έτσι από περιέργεια... μάλλον έφταιγε ότι έκανα update από ROM που είχα από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=929646 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Διάβασε λίγο από εδώ και κάτω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=10360159#post10360159 Ανοίγεις το Root Explorer, πηγαίνεις στον φάκελο /etc/init.d ,πατάς Mount R/W, και ανοίγεις το 10overclock αρχείο, επεξεργάζεσαι τις τιμές που σε ενδιαφέρουν, πατάς Αποθήκευση, Reboot και είσαι έτοιμος. ;) έβαλα την SHOLS_U2_05.26.3 , root όλα οκ... δεν μου δουλεύει όμως με androidiani στα 1000 που θέλω να το χρονίσω, δεν υπάρχει κανείς ποιο εύκολος τρόπος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Τελικά που είναι χρονισμένη η επισημη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Τελικά που είναι χρονισμένη η επισημη? sta 550Mhz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Μπορούμε να το περάσουμε μόνοι μας. Θα κοιτάξω να δω το βράδυ πως μπορούμε να περάσουμε script, λογικά μέσω openrecovery, γιατί είναι πρώτη φορά που θέλω να κάνω κάτι τέτοιο. Λέει βέβαια πως σε μεγάλες λίστες μπορεί να εμφανιστεί οπτικό tearing. Αλλά από την άλλη καλύτερο αυτό μέχρι να βρεθεί άλλη λύση από το να σου κλείνει εκεί που δεν το περιμένεις. Τελικά πέρασα τις αλλαγές μέσω του root explorer. Tearing ακόμη δεν έχω δει πουθενά. Και ακόμη δεν μου έχει ξανακάνει random reboot. Για να δούμε. Απελπίστηκα και το έψαξα παραπάνω λόγω προγράμματος πλοήγησης. Το ndrive είναι τελικά για τα πανηγύρια, με έστειλε το σκ από κάτι κατσάβραχα και χωματόδρομους (απενεργοποιημένα τυπικά). To iGO που τυπικά είχε τον ίδιο χάρτη της teleatlas ήταν μια χαρά, ΑΛΛΑ τα random reboots σύννεφο. Επειδή το navigon ακόμη αργεί, πέρασα το patch για να σταματήσουν τα σφάλματα του πυρήνα και να μπορώ να τρέχω iGO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Παιδιά μια βοήθειά. Πια open recovery είναι για την επίσημη 2.2? Δεν έχω νετ κ ότι κατέβασα γινοταν. Fail και δεν φόρτωνε το update.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 (edited) Παιδιά μια βοήθειά. Πια open recovery είναι για την επίσημη 2.2? Δεν έχω νετ κ ότι κατέβασα γινοταν. Fail και δεν φόρτωνε το update.zip Πρέπει να περάσεις μέσω rsdlite την vulnerable και μετά θα μπορείς κανονικά να μπαίνεις στην openrecovery! Η τελευταία openrecovery που κυκλοφορεί είναι η androidiani 3.3! Τελικά πέρασα τις αλλαγές μέσω του root explorer. Tearing ακόμη δεν έχω δει πουθενά. Και ακόμη δεν μου έχει ξανακάνει random reboot. Για να δούμε. Απελπίστηκα και το έψαξα παραπάνω λόγω προγράμματος πλοήγησης. Το ndrive είναι τελικά για τα πανηγύρια, με έστειλε το σκ από κάτι κατσάβραχα και χωματόδρομους (απενεργοποιημένα τυπικά). To iGO που τυπικά είχε τον ίδιο χάρτη της teleatlas ήταν μια χαρά, ΑΛΛΑ τα random reboots σύννεφο. Επειδή το navigon ακόμη αργεί, πέρασα το patch για να σταματήσουν τα σφάλματα του πυρήνα και να μπορώ να τρέχω iGO. ποιο patch εννοείς; σε ποια rom; -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited April 6, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Επειδή το navigon ακόμη αργεί, πέρασα το patch για να σταματήσουν τα σφάλματα του πυρήνα και να μπορώ να τρέχω iGO. Το Navigon δεν σου τρέχει άνετα? Γιατί στο δικό μου πάει σφαίρα.. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Σε 2.3.3 υπάρχει ένα θέμα με το να τρέξεις δοκιμαστική έκδοση του navigon ώστε να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα για να το αγοράσεις τελικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Έκανα λάθος μήνυμα quote. Υπάρχει αυτό το μήνυμα από τον nadlabak για ένα τρόπο να εξαφανιστούν τα dsi errors. https://github.com/nadlabak/android_device_motorola_umts_sholes/commit/e1bb339b133dd88389a4c3a80bad3a984d12db50 Αυτό όμως δέχθηκε κριτική γιατί αρκετοί είπαν ότι υπάρχει tearing σε γρήγορα κινούμενα γραφικά. Λίγο αυτές οι κριτικές, λίγο το ότι δεν ήξερα πως να περάσω το παραπάνω script δεν προχώρησα. Όμως λόγω των προβλημάτων που είπα πριν, είπα να το ξανακοιτάξω. Οι οδηγίες για να περαστεί με Root Explorer έχουν ως εξής: Ανοίγουμε τον root explorer και επιλέγουμε Mount R/W 1. Μετονομάζουμε το παρακάτω αρχείο /system/bin/mot_boot_mode σε /system/bin/mot_boot_mode.bin 2. Φτιάχνουμε ένα καινούργιο αρχείο στο /system/bin/ με όνομα mot_boot_mode 3. Επεξεργαζόμαστε το νέο αρχείο που φτιάξαμε με τον ενσωματωμένο editor του root explorer και προσθέτουμε μέσα το παρακάτω κείμενο #!/system/bin/sh export PATH=/system/bin:$PATH mot_boot_mode.bin echo 1 > /sys/devices/omapdss/display0/update_mode (Σημ. To $ πρέπει να γραφεί από το soft keyboard γιατί δεν υπάρχει στο hardware.) 4. Αλλάζουμε τα permissions του αρχείου που μόλις δημιουργήσαμε σε 755 (δηλαδή read και execute όλοι και ο user και write) Για να σιγουρευτούμε ότι όλα πήγαν καλά, επανεκκινούμε το τηλέφωνο και με τον ενσωματωμένο editor του root explorer ανοίγουμε το παρακάτω αρχείο /sys/devices/omapdss/display0/update_mode Αν έχει την τιμή 1, όλα πήγαν καλά. Από εδώ και πέρα λογικά τέρμα τα random reboots σύμφωνα με τον nadlabak. Για να το επαναφέρουμε λογικά σβήνουμε το mot_boot_mode και μετονομάζουμε το mot_boot_mode.bin στην αρχική του ονομασία (χωρίς το .bin). Λογικά θα έχει κάποια επίπτωση σε live wallpapers ποιοτικά (δεν έχω ενεργοποιημένο, οπότε δεν ξέρω). Αν τρέξετε το fps2d πριν και μετά θα δείτε ότι από λίγο πάνω από 60 fps έχει ανέβει η απόδοση του milestone στα λίγο πάνω από 80 fps. Προφανώς έχει απενεργοποιηθεί κάποιο κομμάτι του post processing. Παρατήρησα ότι μερικά σπασιματάκια του rockplayer όταν παίζει divx έχουν μειωθεί στο ελάχιστο, λόγω μάλλον αυτού... Δεν είναι η απόλυτη λύση, αλλά ίσως βολέψει κάποιους ανάλογα με το πως χρησιμοποιούν τη συσκευή τους. Ίσως διαρρεύσει κανένας πυρήνας από την motorola με διορθωμένα τα dsi errors τελείως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiKBeAsT Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Παιδιά θέλω να επαναφέρω το κινητό στην 2.1 ακριβώς όπως το πήρα (βασικά δε θυμάμαι αν είχε τη 2.0 και αμέσως έκανε update σε 2.1, anyway). Αυτή τη στιγμή έχω CM7, αν σβήσω απο την SD card το Open Recovery , το vulnerable recovery και το update της 2.3 και κάνω επαναφορά εργοστασικών θα επανέλθει ή θα κολλήσει; Πρέπει να το κάνω με κάποιον άλλο τρόπο; Δε με ενδιαφέρει να κρατηθεί κάποια εφαρμογή ή κάτι άλλο στη μνημη του κινητού οπότε δεν έχω πρόβλημα να κάνω format, τα τηλ. και τα μηνυματα τα έχω στην SD. Παράθεση :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Παιδιά θέλω να επαναφέρω το κινητό στην 2.1 ακριβώς όπως το πήρα (βασικά δε θυμάμαι αν είχε τη 2.0 και αμέσως έκανε update σε 2.1, anyway). Αυτή τη στιγμή έχω CM7, αν σβήσω απο την SD card το Open Recovery , το vulnerable recovery και το update της 2.3 και κάνω επαναφορά εργοστασικών θα επανέλθει ή θα κολλήσει; Πρέπει να το κάνω με κάποιον άλλο τρόπο; Δε με ενδιαφέρει να κρατηθεί κάποια εφαρμογή ή κάτι άλλο στη μνημη του κινητού οπότε δεν έχω πρόβλημα να κάνω format, τα τηλ. και τα μηνυματα τα έχω στην SD. Δεν έχεις παρά να περάσεις μέσω rsdlite τη 2.1. και είσαι κομπλέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiKBeAsT Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Θα ήθελα επειδή θα το δώσω το κινητό να μην έχει μείνει τίποτα πάνω απολύτως γι'αυτό και σκέφτομαι το factory reset. Το έχεις δοκιμάσει έτσι; Υπάρχει πιθανότητα να κολλήσει; Παράθεση :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts