Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες ερώτηση: έχω το Omnia HD που έδινε μαζί το NDrive για Symbian και ελληνικούς χάρτες.

Άραγε μπορώ να χρησιμοποιήσω τους χάρτες αυτούς με το NDrive για Android?

Επίσης κάποιες παρατηρήσεις σχετικά με την συσκευή:

-Τρομερή ποιότητα ήχου (πάντα με standards κινητών/mp3 players)

-Δυνατή δόνηση

-Άψογο σαν κατασκευή

-Γρήγορο

-Το πληκτρολόγιο ειναι μεν στριμωγμένο αλλα συνηθίζεται

-Δυστυχώς ακόμα δεν μπορεί να παίξει divx αρχεία χωρίς μετατροπή σε mp4 και resize (θέμα codecs, αναμένουμε κανα σοβαρό player)

-Κάνει πολύ καλά τη δουλειά του σαν τηλέφωνο (call logs, SMS, contacts κλπ)

Αυτά προς το παρόν.

Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχει το NDrive για Android αν "ψάξεις" λίγο στο net.....

Θα σου πρότεινα το Sygic. Tα δοκίμασα και τα 2 και μου φαίνεται καλύτερο το Sygic σε ταχύτητα και ακρίβεια....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μπορει καποιος να μου πει τα μειονεκτηματα του κινητου και γιατι καποιος να το προτιμησει; Ελληνικα δε εχει ετσι;

Έχουν αναφερθεί πολλάκις σε προηγούμενες σελίδες.

Υπάρχει το NDrive για Android αν "ψάξεις" λίγο στο net.....

Θα σου πρότεινα το Sygic. Tα δοκίμασα και τα 2 και μου φαίνεται καλύτερο το Sygic σε ταχύτητα και ακρίβεια....

Ενας ψηφος στο sygic και απο εμενα.Το ndrive δεν μου αρεσε καθολου ασε που θελεις μεγεθυντικο φακο στα μενου του.Το μονο κακο με το sygic ειναι οτι δεν δουλευει ο ηχος

Τελικα κανεις δεν εντυπωσιαστηκε απο το Google Navigation? :( :(

ΥΓ: λειπει επισης το voice dialer. Εχει βρει κανεις κατι αλλο?

Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

Μα έτσι κι αλλιώς το NDrive τσάμπα ειναι, μονο τους χάρτες πληρώνεις (για Android πάντα).

Οπότε αφού εχω το πακετάκι greek maps ήδη έλεγα να τα συνδιάσω.

Απλα δεν εχω ευκαιρη τωρα την microSD του NDrive για να το δοκιμάσω.

Ερώτηση προς κατόχους του Milestone και συνδρομητές Vodafone:

Μπορεί κάποιος να ποστάρει τις ρυθμίσεις του για MMS & GPRS internet μια μια ακριβώς;

Δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη με αυτο το θέμα και το online configurator της Vodafone ειναι απαράδεκτο...

Ερώτηση προς κατόχους του Milestone και συνδρομητές Vodafone:

Μπορεί κάποιος να ποστάρει τις ρυθμίσεις του για MMS & GPRS internet μια μια ακριβώς;

Δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη με αυτο το θέμα και το online configurator της Vodafone ειναι απαράδεκτο...

Πρέπει να φτιάξεις 2 ΑPNs.

Εμένα δουλεύουν τα παρακάτω:

WEB

Name= web

APN= internet.vodafone.gr

Proxy= not set

Port= not set

Username= user

Password= pass

Server= not set

NMSC= not set

MMS proxy= not set

MMS port= not set

MCC= 202

MNC= 05

APN= type default

MMS

Name= mms

MMS APN= mms.vodafone.net

Proxy= not set

Port= not set

Username=user

Password=pass

Server= not set

MMSC= http://mms.vodafone.gr

MMS Proxy= 213.249.19.49

MMS Port= 5080

MCC= 202

MNC= 05

APN type= mms

Επίσης σε όλους τους κατόχους Vodafone και μόνο για αυτούς έχω και την άλλη λύση για να μην κάθονται να γράφουν:

Κατεβάστε το Chee Wee's APN Controler από το market. Ανοίξτε το και πατήστε Delete all APNs (για να καθαρίσετε σίγουρα τη μνήμη του τηλεφώνου). Στη συνέχεια κλείστε το και από το zip που δίνω από κάτω πάρτε το αρχείο που έχει μέσα και ρίξτε το χύμα στην κάρτα μνήμης. Χύμα, όχι σε κανένα φάκελο μέσα έτσι? Μετά ξανανοίξτε το πρόγραμμα και πατήστε Restore APN και είστε έτοιμοι.

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Τελικα κανεις δεν εντυπωσιαστηκε απο το Google Navigation? :( :(

ΥΓ: λειπει επισης το voice dialer. Εχει βρει κανεις κατι αλλο?

Το googlenav ειναι καλο αλλα δεν εχει αποθηκευμενους χαρτες μεσα και πρεπει να τους κατεβαζεις την ωρα που το δουλευεις που αμα δεν εχεις unlimited data συμβολαιο σου αστο καλυτερα:p.Αν βρεθει τροπος να κατεβαζεις τους χαρτες και να τους αποθηκευεις στην sd θα ειναι τελειο.Ειναι και free

Εγώ ρε παιδιά έχω unlimited συμβόλαιο. Κατέβασα από κάπου το google navigation και δεν μου δούλεψε. Μήπως έχει κανείς κανένα link μια και είναι free για να το ξαναδοκιμάσω...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αν εχεις google κινητο και δεν εχεις ενα σωτο data plan, τι κανεις ωρε? Αχρηστο χωρις ιντερνετ το android. Και στην τελικη, αυτος ειναι ο σκοπος της google ετσι? να τα εχεις ολα online και τραβας οτι θες οποτε θες.

Αν εχεις google κινητο και δεν εχεις ενα σωτο data plan, τι κανεις ωρε? Αχρηστο χωρις ιντερνετ το android. Και στην τελικη, αυτος ειναι ο σκοπος της google ετσι? να τα εχεις ολα online και τραβας οτι θες οποτε θες.

Καλα τα λες αλλα 15 ωρες της ημερας ειμαι μεσα σε wifi οποτε γιατι να πληρωνω τσαμπα το data plan

Εχω προσπαθησει να το λιωσω (το milestone) στα ΜΒ και συμπερανα, οτι δεν μπορεις να τραβηξεις πανω απο 250ΜΒ αντε 300 τον μηνα. Και μιλαμε για πολυ λιωσιμο ομως ετσι? youtube ktl. Οποτε ενα προγραμματακι με 200 ΜΒ ειναι περιπου στα 8€ αν δεν κανω λαθος. Ασε που γλιτωνεις και πολλες ωρες μπαταριας, γιατι το WiFi, καιει 10 φορες περισσοτερο απ οτι το GSM

Άμα κάνεις πχ ποδήλατο 3 φορές την εβδομάδα από μιάμιση ώρα και όση ώρα κάνεις στέλνεις online δεδομένα για να σε παρακολουθούν οnline άλλοι χρήστες και παράλληλα κατεβάζεις τα δεδομένα για να βλέπεις την διαδρομή από το google maps, να δεις πως μαζεύονται τα MB. To λιώσιμο που λες είναι σχετικό...

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κατεβάζει torrent κατευθείαν στην κάρτα μνήμης? Που να το έχει τεστάρει κάποιος όμως και να δουλεύει σίγουρα. Το λέω γιατί έχω δοκιμάσει 2 προγράμματα και δεν δουλεύουν σε μένα...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

We-travel παίδες... και ξερό ψωμί ! :lol:

Η άααλλη οπτική για navigation !:p:p

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Πως το κάνεις install? Κατεβάζεις το full γράφεις όλους τους φακέλους στην κάρτα, και τρέχεις το jar αρχείο?

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εχω προσπαθησει να το λιωσω (το milestone) στα ΜΒ και συμπερανα, οτι δεν μπορεις να τραβηξεις πανω απο 250ΜΒ αντε 300 τον μηνα. Και μιλαμε για πολυ λιωσιμο ομως ετσι? youtube ktl. Οποτε ενα προγραμματακι με 200 ΜΒ ειναι περιπου στα 8€ αν δεν κανω λαθος. Ασε που γλιτωνεις και πολλες ωρες μπαταριας, γιατι το WiFi, καιει 10 φορες περισσοτερο απ οτι το GSM

Πραγματικα φιλε μου δεν ηξερα οτι ηταν τοσο λιγο.Ειχα μεινει λιγο πισω :)Αυριο θα το ψαξω

Φιλαράκο το έχεις κάνει να δουλεύει σε Αndroid αυτό το WeTravel? Γιατί από ότι διαβάζω στο forum του site δεν ανοίγει σε Android έστω και αν μετατρέψεις τα jar/jad αρχεία σε apk.

Κανα νέο με την 2.0.1? Σύμφωνα με το link που έστειλε ένας φίλος εδώ από το facebook σήμερα δεν έβγαινε η 2.0.1?

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Δηλαδη μου λετε οτι ενα ανδροιδες κινητο δεν μπορει να τρεξει εφαρμογες τζαβα? :confused: :ninja:

Ειναι free navigation κι απευθυνεται σε κινητα , κυριως, κλειστου λειτουργικου. Ειναι προγραμμα μετριο, free τελειως και σχετικα αργουλη. Εμενα με εχει βολεψει παντως μια δυο φορες στο κινητο που εχω. (μιλαω για τους μετατρεπομενους,φορτωμενους χαρτες γκαρμιν στην μνημη)

Ειναι καπως φτωχο, οσο να ναι...

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Δηλαδη μου λετε οτι ενα ανδροιδες κινητο δεν μπορει να τρεξει εφαρμογες τζαβα? :confused: :ninja:

Ειναι free navigation κι απευθυνεται σε κινητα , κυριως, κλειστου λειτουργικου. Ειναι προγραμμα μετριο, free τελειως και σχετικα αργουλη. Εμενα με εχει βολεψει παντως μια δυο φορες στο κινητο που εχω. (μιλαω για τους μετατρεπομενους,φορτωμενους χαρτες γκαρμιν στην μνημη)

Ειναι καπως φτωχο, οσο να ναι...

Μπορει με την καταλληλη εφαρμογη JAVA.

Κανα νέο με την 2.0.1? Σύμφωνα με το link που έστειλε ένας φίλος εδώ από το facebook σήμερα δεν έβγαινε η 2.0.1?

Υπομονή,όλοι περιμένουμε ανακοίνωση. ;)

Από ότι διαβάζω σε κάποιες χώρες έχουν ανοίξει οι servers αλλά δεν υπάρχει κάποιο update ακόμα... Όταν λέω servers εννοώ όταν πας από το menu-about phone-system updates.

Εμένα μου βγάζει this device is unable to connect to the server. Φαντάζομαι ότι οι server για μας από Ελλάδα δεν θα ανοίξουν ποτέ? Και αν όχι φαντάζομαι αν βρούμε την rom στο net θα μπορούμε να την περάσουμε με κάποιο άλλο τροπο?

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Από ότι διαβάζω σε κάποιες χώρες έχουν ανοίξει οι servers αλλά δεν υπάρχει κάποιο update ακόμα... Όταν λέω servers εννοώ όταν πας από το menu-about phone-system updates.

Εμένα μου βγάζει this device is unable to connect to the server. Φαντάζομαι ότι οι server για μας από Ελλάδα δεν θα ανοίξουν ποτέ? Και αν όχι φαντάζομαι αν βρούμε την rom στο net θα μπορούμε να την περάσουμε με κάποιο άλλο τροπο?

Όλο και κάποιος τρόπος θα υπάρξει!

οχι ρε μαγκες. αυτο ειναι το καλο με το ιντερνετ... οι σερβερ μπορουν να ειναι στην βραζιλια και εμεις μεσω ιντερνετ να κανουμε update. Ενας φιλος παντως που εχει το G1 του κανει κανονικα updates (για το 1,5 που φοραει το G1)

Tip: ο τονος στο hard πληκτρολογιο βρισκεται στο Q, σκετο, ουτε shift, ουτε alt.