Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 months κι αυτα ειναι τρομερα νεα? :confused:

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

2 months κι αυτα ειναι τρομερα νεα? :confused:

Απο το τιποτα ναι ειναι καλυτερα.Το nexus ακομα καλα καλα δεν βγηκε νομιζω οτι 2 μηνες για το 2.1 δεν ειναι και πολυ.Ας παρουμε το 2.0.1 να διορθωθει το bug με την καμερα και βλεπουμε.Ασε που με το 2.0.1 μαλλον θα μπορουμε να το κανουμε ροοτ

Εξαιρετικά νέα!

Η Μοτορόλα στη σελίδα της στο Facebook ανήρτησε αυτό:

και όχι μονο αυτό αλλά και flash 10.1 ,μια χαρά πάνε τα πράγματα .
Γιώργος

Ξερει κανενας αν γινεται στις συντομευσεις των επαφων που εχω βαλει στο home screen να εμφανιζονται οι φωτογραφιες που εχω σε καθε επαφη?

Έμενα εμφανίζονται κανονικά. Πήγα sortucts-direct call και διάλεξα επαφές και φαίνονται κανονικά.

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παιδιά μετά την παρατήρηση ενός φίλου που μας είπε πως αλλάζουμε γλώσσα στο hardware πληκτρολόγιο (shift+space), μήπως έχει βρεί κανείς πως βάζουμε τόνους στο hardware πληκτρολόγιο?

Kαι κάτι άλλο έχει βρεί κανείς κανένα άλλο πρόγραμμα σαν το Call Meter NG? Γιατί το Call Meter NG πέρνει δεδομένα από το call log και άμα το σβήσεις χάνονται όλα και από το Call Meter NG.

Θέλω δηλαδή ένα πρόγραμμα που να ελέγχω τις κλήσεις, τα sms και το data του 3G, για να μπορώ να ελέγχω έτσι το πρόγραμμα που έχω κάνει με την vodafone....

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

κανε ενα τηλ στην εξυπηρετηση πελατων. Εγω εχω βρει την υγεια μου στην κοσμοτε με την Ενημερωση Υπολοιπου. Οχι μονο τα λεπτα μου λεει, αλλα το σημαντικοτερο μου λεει ποσα ΜΒ ιντερνετ μου εχουν απομεινει. Και ολοι ξερουμε ποσο σημαντικο ειναι αυτο για ενα hungry για ΜΒ κινητο οπως το Milestone.
Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

Ποιός ο λόγος;Χθες το έγραψα...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3040278#post3040278

Πιστοποιώ αυτό που έγραψες εσύ και από άλλη πηγή... :X

παιδια γεια σασ! πηρα το μιλεστονε μεταχειρισμενο. φοβερο τηλεφωνο αλλα ειμαι ασχετοσ με ανδροιντ! ξερετε κανενα σιτε να διαβασω τι πεζει με εφαρμογεσ κλπ?skype υπαρχει? και τισ ταινιεσ τισ πεζει καλα?τι αναλυση να τισ κανω?720χ480 ι 850χ480?mp4?ευχαριστω και συγνωμη αν σασ ζαλισα και αν θα σασ ξαναζαλησω heheheeh

αλλα ειμαι ασχετοσ με ανδροιντ και μου φενεται λιγο βουνο!

Εγώ θα σου πρότεινα να δεις βιντεακια στο youtube είτε με το milestone είτε με κάποιο άλλο Android τηλέφωνο όπως το Hero και ειδικά αυτά που λένε hands on. Εκεί θα πάρεις μια πρώτη γεύση για τα Android. Δεν θέλει και πολύ διάβασμα, άμα δεις τα βίντεο θα καταλάβεις πως δουλεύει το Android...

Tα MP4 τα παίζει σίγουρα. Και η ανάλυση της οθόνης ειναι 850χ480 οπότε δοκιμάζεις και βλέπεισ αν σου κάνει.

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

παιδια το μοτο ειναι απο τα καλυτερα android που κυκλοφορουν με αριστη ποιοτητα κατασκευης , αλλα

για μενα που ειμαι αποκλειστικα mac user , μου φαινεται οτι το iphone ειναι ακομα κορυφη και πολυ δυσκολα πλεον θα το ξανα αλλαξω

Χαρηκα που τα ειπαμε εδω μεσα

once you go mac you never go back ........

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Έμενα εμφανίζονται κανονικά. Πήγα sortucts-direct call και διάλεξα επαφές και φαίνονται κανονικά.

Οκ το ελυσα το προβλημα μου.Απλως ειχα προσθεσει τις φωτογραφιες στις επαφες μετα που ειχα κανει τις συντομευσεις.Επρεπε να σβησω ολες τισ συντομευσεις που ειχα κανει και να τις ξανακανω απο την αρχη και ολα ενταξει.Μερικες φορες το μυαλο δεν παει στις απλες λυσεις :).Ειχα φαει ολο το market για να βρω καποια εφαρμογη για να μου εμφανιζει τις φωτογραφιες και ελεγα δεν ειναι δυνατον να μην το εχει σκεφτει καποιος αυτο:rolleyes:

Εχει βρει κανείς χάρτη της Ελλάδας για το Motonav?

Οχι αλλα με το sygic και το ndrive που εχω δοκιμασει κανεις με το παραπανω την δουλεια σου:D.Εχω παθει πλακα με το ποσο ευκολα κλειδωνει το gps.Σε 30 sec το πολυ εισαι ετοιμος να φυγεις και χωρις την χρηση AGPS

Οχι αλλα με το sygic και το ndrive που εχω δοκιμασει κανεις με το παραπανω την δουλεια σου:D.Εχω παθει πλακα με το ποσο ευκολα κλειδωνει το gps.Σε 30 sec το πολυ εισαι ετοιμος να φυγεις και χωρις την χρηση AGPS

Το ξέρω αυτό που λες. Το θέμα είναι ότι διάβασα πως το motonav είναι σαν το iGo με 3D buildings και τέτοια. Και παίρνει τους ίδιους χάρτες με το iGo με κατάληξη .fbl. Για αυτό ρώτησα μήπως και υπάρχει ελληνικός χάρτης του motonav να δοκιμάσουμε...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Το ξέρω αυτό που λες. Το θέμα είναι ότι διάβασα πως το motonav είναι σαν το iGo με 3D buildings και τέτοια. Και παίρνει τους ίδιους χάρτες με το iGo με κατάληξη .fbl. Για αυτό ρώτησα μήπως και υπάρχει ελληνικός χάρτης του motonav να δοκιμάσουμε...

Ωραια δεν το ηξερα αυτο που λες, οταν βρω χρονο θα ψαξω κανα χαρτη για το igo μηπως μπορεσουμε να κανουμε το motonav να δουλεψει

παιδια γιατι οταν κανο ζοομ σε φοτο μεγαλεσ αναλυσησ 2-3mb χαλαει πιξελιαζει και θαμπωνει?

To έχω πει και σε προηγούμενο post μου και γω το παρατήρησα αυτό και όχι σε φωτογραφίες 2-3 Μp, αλλά σε φωτογραφίες από μηχανή 10 Mp.

Χαρακτηριστικά, είχα περάσει τις ίδιες φώτο από κάμερα 10 Mp και στο hero και στο milestone. Στο Hero όταν έκανα ζουμ φαινόταν πεντακάθαρα όλες οι λεπτομέρειες στο βάθος των φωτογραφιών, ενώ στο Milestone όταν κάνω ζουμ στις ίδιες φωτογραφίες πιξελιάζουν. Έβγαλα λοιπόν το συμπέρασμα ότι στο Milestone δεν δουλεύει σωστά το ζουμ.

Προσοχή δεν μιλάω για φωτο που πάρθηκαν με την κάμερα του Milestone (που πιξελιάζουν έτσι και αλλιώς) αλλά για φωτο που έχουν περαστεί στην κάρτα μνήμης.

Και για να καταλάβετε τι λέω ανεβάζω αυτή την φώτο που είναι ανάλυση 5 Mp (από nokia 6220 classic) και είναι η Όπερα στο Παρίσι. Άμα κάνεται ζουμ στο Pc ή στο Hero (εκεί το έχω δοκιμάσει) φαίνονται καθαρα τα γράμματα στην κορυφή του κτηρίου (ACADEMIE NATIONALE DE MUSIQUE), ενώ στο Milestone άμα κάνω ζουμ δεν διαβάζονται σχεδόν καθόλου.

Άρα κάτι δεν πάει καλά με την λειτουργία του ζουμ στο Milestone...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μπορει καποιος να μου πει τα μειονεκτηματα του κινητου και γιατι καποιος να το προτιμησει; Ελληνικα δε εχει ετσι;

Λοιπον... να σας εντυπωσιασω λιγο; οσοι μπηκατε στον κοπο και εγκαταστησατε το google search by voice, απο το λινκ που μας εδωσε ενας φιλος εδω, δοκιμαστε το εξης: πατηστε το μικροφωνακι και πειτε "navigate to" και εναν προορισμο, πχ. Airport. ;))

don't get too excited ομως ακομη... υπαρχει, αλλα οταν δεν...

Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

Μπορει καποιος να μου πει τα μειονεκτηματα του κινητου και γιατι καποιος να το προτιμησει; Ελληνικα δε εχει ετσι;

Ελληνικά δεν έχει.

Για τα μειονεκτήματα εξαρτάται τι ψάχνεις... Ένα μειονέκτημα πχ για μένα είναι το βάρος του... Το Milestone γενικά από ότι λένε οι περισσότεροι είναι το πιο πλήρες Android κινητό μέχρι τώρα (τουλάχιστον μέχρι να δοκιμαστεί το Νexus One). Οπότε για μένα δεν έχει να κάνει με το ποια είναι τα μειονεκτήματα του κινητού αλλά ίσως με το ποια είναι τα μειονεκτήματα του Android.

Δηλαδή θα έπρεπε να αναρωτηθείς αν θες να μπεις στον κόσμο του Android. Aν θες να μπεις τότε το Milestone είναι το καλύτερο προς στιγμήν. Πιστεύω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω...

Α και άλλο μειονέκτημα είναι η κάμερα, που (είτε λόγω software, είτε λόγω hardware - δεν ξέρουμε ακόμα) είναι πολύ πίσω σε σχέση με τις κάμερες των 5Mp που χρησιμοποιεί πχ η nokia με τους φακούς Carl Zeiss. Όταν λέω κάμερα βέβαια να διευκρινήσω ότι αναφέρομαι στη λήψη φωτογραφιών, γιατί στην λήψη βίντεο το τηλέφωνο τα σπάει. Πολύ καλή ποιότητα λήψης βίντεο... αλλά οι φωτογραφίες δεν...

Α και μια και ανέφερα την λήψη βίντεο, βρήκα κάτι για να πέρνουμε βίντεο και την νύχτα μια και το τηλέφωνο κατά την λήψη βίντεο δεν χρησιμοποιεί το φλας. Κατεβάστε από το μαρκετ το MotoTorch LED και εγκαταστήστε το. Αυτό είναι πρόγραμα που ανάβει το φλας και χρησιμεύει για φακός. Μετά πηγαίνετε σε μια home screen και πατήστε παρατεταμένα, διαλέξτε widgets και βρείτε το widget του MotoTorch LED. Μόλις λοιπόν πατήσετε το widget ανάβει το flash του κινητού. Μετά ανοίξτε την κάμερα και πέρνεται κανονικα βίντεο με φωτισμό...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.