Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επιστρέφοντας στο θεμα της αναβάθμισης σε Froyo, πώς εξηγείται το ότι στη Motorola λένε ότι δεν ξέρουν αν και πότε θα πάρει το Milestone την έκδοση 2.2 ενώ η γερμανική O2 μιλάει για αναβάθμιση σε 2.2 μέσα στον Αύγουστο;

Περίεργα πράγματα...

Έλα ντε.(όχι μέσα στον Αύγουστο, σε 6 με 8 εβδομάδες λέει)

2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: Ή η Ο2 λέει μαμακίες για να πουλήσει το στόκ της ή εκεί στην μοτορόλα δεν θέλουν για κάποιο λόγο να δεσμευτούν με ένα ναι ή ένα όχι , ενόψει και του λανσαρίσματος του μιλεστονε 720. (ότι δηλαδή η ανακοίνωση της αναβάθμισης στο δικό μας μιλεστονε θα κόψει απο τις πωλήσεις του καινούριου 720).

Δεν μου κάνει και πολύ λογικό, αλλά αμερικάνοι είναι αυτοί, ποιός τους ξέρει....

Πάντως και η Ο2 να λέει ψέμματα, πολύ δύσκολο το βλέπω.

Επίσης, βλέπω εντελώς παράλογο και ανακόλουθο να μην δωθεί η 2.2 στο μιλεστονε, αφού δώθηκε στο droid.

Δηλαδή, θα πρέπει να είναι πολύ βλαμμένοι εκεί στην μοτορόλα, ακόμα και αν αυτό στηρίζεται σε οικονομικά δεδομένα τύπου ότι το droid έχει πουλήσει περισσότερο από το μιλεστονε και επομένως έχει ήδη αποσβέσει τα χρήματα που θα χρειαστούν για την ανάπτυξη της 2.2.

Προσωπικά πιστεύω ότι η αναβάθμιση, έστω και με καθυστέρηση, θα δωθεί, αλλά θα έχει και αυτή bugs και φτού απ΄ την αρχή....

Η πίεση είναι πολύ μεγάλη που δέχεται η μοτορόλα.

Edited by ddr2

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Και τα δυο πιστευω...

Αλλα ετσι κι αλλιως ειναι μαλλον νωρις για γκρινιες,εγω θα περιμενω κανα διμηνο απο την εμφανιση του φρογιο στο ντροιντ,αν δεν εχουμε παρει τοτε,μπορει να ψηθω να το δωσω,αν και δεν ξερω τι θα αντικαθιστουσε επαξια αυτη τη συσκευη,σαν κατασκευη.

Sent from my Milestone using Tapatalk

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Και ούτε που το σχολιάσανε???

Καλό τμήμα marketing.... Μπράβο Moto... Hello Μοto...

Ρε συ, που το έστειλες το μέιλ?

Δώσε τη διευθυνση, να τους στείλω και εγώ, ειδικά για το flash ready

Γενικά δείτε τις απαντήσεις της. Είναι συγκεκριμένες και λίγες...

Αναμένω προσωπικά...

Κάτι ακόμη:

Το droid τωρα που πηρε την froyo ειναι ισαξιο με το milestone? Δηλαδή έχει multitouch?

Edited by tsoump

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Καλό μεσημέρι. Μεεεεχρι λοιπόν να μας έρθει με το καλό το παγωμένο γιαουρτάκι μας (froyo 2.2), για όσους έχουν GOT με firmware 2.36 να ένας ωραίος τρόπος να βάλετε DroidX θέμα.

1. Πρώτα από όλα κάνουμε μέσα στο GOT Open Recovery ένα nandroid backup
  2. Κατεβάζουμε ΑΥΤΟ και το κάνουμε unzip (δημιουργεί έναν φάκελο DroidX2.36) στην κάρτα μας (στο root folder)
  3. Πάιρνουμε μέσα από τον unzipped φάκελο ολα τα scripts (ότι δλδ έχει κατάληξη .sh) και τα κάνουμε copy/paste στον φάκελλο OpenRecovery/scripts
  4. Ξαναμπαίνουμε στο GOT Open Recovery και στο μενού Miscellaneous Διαλέγουμε Run Script και επιλέγουμε το droidxOR_install.sh

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!! DroidX theme....:)

Περισσότερες πληροφορίες βρείτε εδώ, στο original post αλλά στα Γερμανικά

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλό μεσημέρι. Μεεεεχρι λοιπόν να μας έρθει με το καλό το παγωμένο γιαουρτάκι μας (froyo 2.2), για όσους έχουν GOT με firmware 2.36 να ένας ωραίος τρόπος να βάλετε DroidX θέμα.

2. Κατεβάζουμε ΑΥΤΟ και το κάνουμε unzip (δημιουργεί έναν φάκελο DroidX2.36) στην κάρτα μας (στο root folder)
  3. Πάιρνουμε μέσα από τον unzipped φάκελο ολα τα scripts (ότι δλδ έχει κατάληξη .sh) και τα κάνουμε copy/paste στον φάκελλο OpenRecovery/scripts
  4. Ξαναμπαίνουμε στο GOT Open Recovery και στο μενού Miscellaneous Διαλέγουμε Run Script και επιλέγουμε το droidxOR_install.sh

Πες μου ότι σ'αρέσει περισσότερο από το δικό μου Ελληνικό theme.....

χαχαχαχα, πλάκα κάνω.....

Το flash και η ταχυτητα ειναι δεδομενα και τωρα με το Motofrenzy 0.4....Τωρα το app2sd ακομη και σε αυτες τις συσκευες με froyo 2.2 ειναι σχεδον αχρηστο αυτη τη στιγμη,γιατι οι περισσοτερες εφαρμογες δεν ειναι συμβατες...Τα φορουμ ειναι γεματα παραπονα γι αυτο το θεμα...

Επιμένω ότι το jit compiler που έχει ενσωματωμένο το Froyo, χωρίς τον kernel του Froyo δεν το βλέπω να παίζει σωστά....

Και επίσης είπα και γω ότι το flash παίζει στην ROM του Dexter, αλλά πολλά δεν δουλεύουν σωστά, επόμένως τι να το κάνω το flash αν δεν έχω βασικές λειτουργίες του τηλεφώνου?

Άρα, η θερμοκρασία που ανεβάζει το κινητό, κατά τη διάρκεια των κλήσεων, όταν αυτές γίνονται απευθείας από το κινητό, δεν οφείλετε στον δέκτη, αλλά στο ηχείο. Το ηχείο βράζει!

Όταν το ηχείο δεν χρησιμοποιείται (συνομιλία μέσω bt) η θερμοκρασία του είναι κανονική, ακόμα και αν η κλήση διαρκέσει πολύ ώρα.

Kαι γω όλη μέρα το έχω με Bluetooth συνδεμένο, λες για αυτό να μην έχω παρατηρήσει υπερθέρμανση???

Κάτι ακόμη:

Το droid τωρα που πηρε την froyo ειναι ισαξιο με το milestone? Δηλαδή έχει multitouch?

Kοίταξε το Droid δεν μπορούσε να έχει multitouch γιατί στην Αμερική το έχει κατοχυρώσει η Apple σαν πατέντα...

Έτσι έδωσε τον bootloader ξεκλείδωτο (σε αντίθεση με το Milestone που κυκλοφώρησε κατευθείαν με multitouch, αλλά με κλειδωμένο bootloader), ώστε οι developers να ενεργοποιήσουν το multitouch και έτσι να μην έχει ντράβαλα με την Apple...

Προφανώς θα φροντίσουν και κάτι ανάλογο τώρα με το Froyo... όπου τους συμφέρει....

Σημείωση: Για το φίλο από την προηγούμενη σελίδα ήθελε τα original fonts μπορεί να κατεβάσει από ΕΔΩ...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

kalagas @ Εκτος αυτου σε τι αλλο διαφερουν τα δυο μοντελα;

Hardware-ικά κυριώς... (;)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

έχουν αλλάξει κάτι?πιο παλιά που το είχε βάλει,δεν υποστήριζε σωστά ελληνικά,και το droid eye live wallpaper μου γονάτιζε το κινητό όπως είχε γράψει,μόνο με o.c. στα 1000 την ψιλοπαλευε.

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

kalagas @ Εκτος αυτου σε τι αλλο διαφερουν τα δυο μοντελα;

Hardware-ικά κυριώς... (;)

Πουθενά σαν hardware....

Μόνο στο ότι το Milestone είναι quad-band GSM handset, ενώ το Droid είναι CDMA-based.

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλησπερα παιδια.

Συνδεσα με το usb το κινητο στο υπ/στη και εκανα συνχρονισμο, πηρα τον φακελο με τα τραγουδια(2gbite χωρητικοτητα) απ την επιφανεια εργασιας με το ποντικη και το εσυρα στο φακελο MUSIC του κινητου, αντεγραφηκαν τα τραγουδια, περιπου 300 τραγουδια ειναι.

Μπηκα μετα μεσα στους ηχους κλησης να επιλεψω ενα για ηχο κλησης και μου βγάζει μόνο τα τραγουδια που εχει το milestone.Παω μετα στο φακελο μουσικη και επιλεγω ενα τραγουδι, ουτε απο εκει μπορουσα να το βάλω στους ηχους κλησης, γιατι?

πως θα βαλω απ αυτη την λιστα ηχο κλησης?

Και κατι αλλο, ενω ειχα κλεισει το wifi μου ζητησε να κανω λογαριασμο gmail, τον εκανα και μετα μου ανοιξε το μαρκετ.Πωα αφου ειχα κληση το wifi κατεβασα ενα παιχνιδι quiz?

TO KAΛΗΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΟ! ;)

Καλησπερα παιδια.

Συνδεσα με το usb το κινητο στο υπ/στη και εκανα συνχρονισμο, πηρα τον φακελο με τα τραγουδια(2gbite χωρητικοτητα) απ την επιφανεια εργασιας με το ποντικη και το εσυρα στο φακελο MUSIC του κινητου, αντεγραφηκαν τα τραγουδια, περιπου 300 τραγουδια ειναι.

Μπηκα μετα μεσα στους ηχους κλησης να επιλεψω ενα για ηχο κλησης και μου βγάζει μόνο τα τραγουδια που εχει το milestone.Παω μετα στο φακελο μουσικη και επιλεγω ενα τραγουδι, ουτε απο εκει μπορουσα να το βάλω στους ηχους κλησης, γιατι?

Και κατι αλλο, ενω ειχα κλεισει το wifi μου ζητησε να κανω λογαριασμο gmail, τον εκανα και μετα μου ανοιξε το μαρκετ.Πωα αφου ειχα κληση το wifi κατεβασα ενα παιχνιδι quiz?

1) Πρέπει να φτιάξεις στην κάρτα μνήμης μια διαδρομή-φακέλους ως εξής: SDcard/media/audio/ringtones και να ρίξεις εκεί τα τραγούδια που θες για ήχο κλήσης..., SDcard/media/audio/alarms, για ήχους ξυπνητηριού, SDcard/media/audio/notifications, για ήχους ειδοποίησης. Και αφού βάλεις ότι θες κάνεις restart για να μπορεί να τα δει το Android όταν πας να διαλέξεις κάποιο ήχο...

2) Προφανώς έχεις μόνιμα ανοιχτό το 3g και στο κατέβασε μέσωτου παροχέα σου...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

έχουν αλλάξει κάτι?πιο παλιά που το είχε βάλει,δεν υποστήριζε σωστά ελληνικά,και το droid eye live wallpaper μου γονάτιζε το κινητό όπως είχε γράψει,μόνο με o.c. στα 1000 την ψιλοπαλευε.

Βαγγελη δεν το ειχα βαλει στο παρελθον οποτε δεν μπορω να σου πω τι εχει αλλαξει. Ελληνικα παντως εχω κανονικα. Live wallpapers δεν βαζω ποτε για λογους εξοικονομισης μπαταριας.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Πουθενά σαν hardware....

Μόνο στο ότι το Milestone είναι quad-band GSM handset, ενώ το Droid είναι CDMA-based.

Ωραια, αλλα εγω θα ξαναρωτησω : Και ειναι δυσκολο να παρουμε την froyo του Droid και να διαφοροποιησουμε το CDMA -> GSM δικτυο, ωστε να να την περασουμε στο milestone ; Επι της ουσιας μονο εδω υπαρχει προβλημα αν καταλαβαινω σωστα.

Ωραια, αλλα εγω θα ξαναρωτησω : Και ειναι δυσκολο να παρουμε την froyo του Droid και να διαφοροποιησουμε το CDMA -> GSM δικτυο, ωστε να να την περασουμε στο milestone ; Επι της ουσιας μονο εδω υπαρχει προβλημα αν καταλαβαινω σωστα.

Δεν ειναι ετσι απλο.

Υπαρχει αλλος kernel και δε θα σε αφησει ο bootloader να ξεκινησεις το κινητο.Ασχετα που εχουν ιδιο hardware.

Για αυτο και οτι rom υπαρχει για το Milestone(που δεν ειναι φτιαγμενη απο τη Motorola) εχει γινει ported για τον kernel του Milestone.Και ετσι δυστυχως οτι και να κανεις θα υπαρχει ασυμβατοτητα μεταξυ kernel και δυνατοτητων της rom(και να λειτουργει θα εχει προβληματα π.χ βλεπε motofrenzy 2.2).Οποτε καταληγουμε πως για να μπορεσουμε να αναβαθμισουμε το κινητο μας, αλλα και να το ευχαριστηθουμε χωρις συμβιβασμους και κολληματα, πρεπει ειτε να βγει official rom ειτε να σπαστει ο bootloader....!

Τουλαχιστον ετσι νομιζω

Λες αγόρι μου tsoump να μην το είχανε σκεφτεί τόσα αλάνια που κυκλοφορούν ανα τον κόσμο??? Προγραμματιστές, developers κλπ?

Όπως είπε και ο φίλος από πάνω ναι μεν σαν hardware είναι ίδια, αλλά η διαφορές που υπάρχουν στον kernel είναι μεγάλες. Έτσι δεν γίνεται να πάρουμε τον kernel και το bootloader του Droid και να τον βάλουμε στο Milestone, γιατί δεν θα δουλεύει το τηλέφωνο...

Πρέπει ή να σπάσουν κάποιοι το bootloader, ή να τον δώσει η Motorola ώστε να μπορούν όταν επέμβουν στον kernel, να μην εμποδίζει ο bootloader το άνοιγμα του κινητού...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Δεν ξερω αν το εχετε δει: easy root απο μαρκετ 1€ . Δοκιμασμενο και σε milestone.αν καποιοος το εχει δοκιμασει να μας πει.(για όσους δεν μπορούν να το δουν,κάνει ρουτ με το πάτημα ενός κουμπιού).

Δεν ξερω αν το εχετε δει: easy root απο μαρκετ 1€ . Δοκιμασμενο και σε milestone.αν καποιοος το εχει δοκιμασει να μας πει.(για όσους δεν μπορούν να το δουν,κάνει ρουτ με το πάτημα ενός κουμπιού).

Και πως θα αγοράσεις app από το market αν δεν το έχεις ξεκλειδώσει ως root?

:P

Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!!

Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole

Και πως θα αγοράσεις app από το market αν δεν το έχεις ξεκλειδώσει ως root?

:P

Και να το ξεκλειδώσεις πάλι δεν μπορείς να αγοράσεις γιατί δεν υποστηρίζει ακόμα πιστωτικές από Ελλάδα ακόμα...

Μόνο αν στείλεις mail στον developer και τον πληρώσεις μέσω paypal...

Request: Όποιος έχει την got 0.36 και δεν έχει αλλάξει fonts, αν μπορεί να ανεβάσει κάπου τα default. Αλλά όλα τα αρχεία από το /system/fonts... Ευχαριστώ...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλησπέρα στην παρέα. Μόλις γύρισα από διακοπές και κάθομαι από το μεσημέρι και ενημερώνομαι για τα νέα της τεχνολογίας. :p Και έτυχε να δω αυτό: Motorola MILESTONE to finally get to taste Froyo, this September. :wacko:

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Παω μετα στο φακελο μουσικη και επιλεγω ενα τραγουδι, ουτε απο εκει μπορουσα να το βάλω στους ηχους κλησης, γιατι?

Εγω παλι θα προτεινα την πολυ πιο απλη κ ευχρηστη λυση της εφαρμογης "tone picker". Απλα κατεβαζεις απο μαρκετ κ μετα μεσω αυτης μπορεις να ορισεις ως ηχο κλησης/μηνυματος/ξυπνητηριου ο,τι θελεις μεσα απο την καρτα μνημης χωρις να αντιγραφεις και να εχεις τραγουδια σε 2 θεσεις.

Edited by mclisme
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Παίδες, έδωσα λύση στο πρόβλημα μου με το Milestone. Όχι, δεν το κοπάνησα στον τοίχο (:p). Παράγγειλα Desire :P.

Όσον αφορά το Milestone, (ξανά)πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα που το αγόρασα, τους (ξανα)είπα όλη την υπόθεση και μου (ξανά)είπαν πως πρέπει να τους το (ξανά)στείλω, να το (ξανά)ελέγξουν, να το (ξανά)στείλουν στην Motorola και (αν (ξανά)χρειάζεται) να μου το (ξανά)αλλάξουν. (ξανά)βαρέθηκα.

Πλέον θα το κάνω (αν δεν το πουλήσω όπως είναι) μιας και το βλέπω πια από άλλη σκοπιά, θα έχω κινητό να κάνω την δουλειά μου (αυτό που παράγγειλα) και δεν θα τρέχω.. να προλάβω. Θα το φτάσω όσο πάει και όσο χρειαστεί όμως, αν προχωρήσω.

Σημειώστε μια κουβέντα της τηλεφωνήτριας, σε απορία μου μήπως ήταν ελαττωματικό/μεταχειρισμένο το δεύτερο: "όχι, από ότι βλέπω στον υπολογιστή, σας δώσαμε καινούργιο". Αν πιστέψουμε ότι αυτό ισχύει και μου έδωσαν καινούργιο, υπονοεί με την κουβέντα αυτή πως υπάρχουν και περιπτώσεις που δίνουν μεταχειρισμένα;... Μήπως η σωστή απάντηση θα ήταν "τι λες ρε φιλάρα, για ποιους μας πέρασες που θα δώσουμε μεταχειρισμένο; Για ποιούς μας πέρασες; Για ήρεμα.."...

Edited by DJDB

Παίδες, έδωσα λύση στο πρόβλημα μου με το Milestone. Όχι, δεν το κοπάνησα στον τοίχο (:p). Παράγγειλα Desire :P.

Όσον αφορά το Milestone, (ξανά)πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα που το αγόρασα, τους (ξανα)είπα όλη την υπόθεση και μου (ξανά)είπαν πως πρέπει να τους το (ξανά)στείλω, να το (ξανά)ελέγξουν, να το (ξανά)στείλουν στην Motorola και (αν (ξανά)χρειάζεται) να μου το (ξανά)αλλάξουν. (ξανά)βαρέθηκα.

Πλέον θα το κάνω (αν δεν το πουλήσω όπως είναι) μιας και το βλέπω πια από άλλη σκοπιά, θα έχω κινητό να κάνω την δουλειά μου (αυτό που παράγγειλα) και δεν θα τρέχω.. να προλάβω. Θα το φτάσω όσο πάει και όσο χρειαστεί όμως, αν προχωρήσω.

Σημειώστε μια κουβέντα της τηλεφωνήτριας, σε απορία μου μήπως ήταν ελαττωματικό/μεταχειρισμένο το δεύτερο: "όχι, από ότι βλέπω στον υπολογιστή, σας δώσαμε καινούργιο". Αν πιστέψουμε ότι αυτό ισχύει και μου έδωσαν καινούργιο, υπονοεί με την κουβέντα αυτή πως υπάρχουν και περιπτώσεις που δίνουν μεταχειρισμένα;... Μήπως η σωστή απάντηση θα ήταν "τι λες ρε φιλάρα, για ποιους μας πέρασες που θα δώσουμε μεταχειρισμένο; Για ποιούς μας πέρασες; Για ήρεμα.."...

Δεν ρώτησες από που και ως που κοιτάει τεχνικός δικός τους, το κινητό αφού δεν έχουν εξουσιοδωτημένο service??? Με ποια ιδιότητα δηλαδή το κοιτάει ο τεχνικός τους? Εκείνης του τα ξέρω όλα, για όλα τα κινητά και μπορώ εγώ να αποφανθώ αν δουλεύει όπως πρέπει???

Όσο για την απάντηση, δεν το ήξερες ότι υπάρχουν περιπτώσεις που δίνουν μεταχειρισμένα για καινούργια??

Με μια γρήγορη σκέψη, ένα τηλέφωνο που το πήρε κάποιος και το γύρισε σε DOA για χ-ψ λόγους, αυτοί δεν το ξανά πουλάνε για καινούργιο νομίζεις? Και αν του 1ου χρήστη είχε φάει καμιά καλή τούμπα και φορούσε θήκη και δεν γραντζουνίστηκε ποιος θα το καταλάβει? Μόνο σε περιπτώσεις σαν την δική σου που έχει ξελασκάρει κάτι στην οθόνη και έχει κενά...

Επίσης αν έχουνε 100 κούτες από ένα τηλέφωνο, ποιος μου λέει έμένα ότι ο χ-ψ τεχνικός ή διευθυντής δεν το παίρνει για 1-2-3 βδομάδες, μέχρι να φτάσουν τα αποθέματα σε χαμηλά επίπεδα και μετά το ξανά βάζουν στην κούτα του και το πουλάνε???

Η απάντηση της "αθώας" τηλεφωνήτριας τα λέει όλα....

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Και να το ξεκλειδώσεις πάλι δεν μπορείς να αγοράσεις γιατί δεν υποστηρίζει ακόμα πιστωτικές από Ελλάδα ακόμα...

Μόνο αν στείλεις mail στον developer και τον πληρώσεις μέσω paypal...

Request: Όποιος έχει την got 0.36 και δεν έχει αλλάξει fonts, αν μπορεί να ανεβάσει κάπου τα default. Αλλά όλα τα αρχεία από το /system/fonts... Ευχαριστώ...

Εγώ μια χαρά το χρησιμοποιώ το market, και αγοράζω κανονικότατα! Debit card κι'όλας...

Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!!

Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole

Εγώ μια χαρά το χρησιμοποιώ το market, και αγοράζω κανονικότατα! Debit card κι'όλας...

Εγώ όταν πάω να δώσω πιστωτική στις χώρες δεν έχει Ελλάδα για να διαλέξω...

Πως θα βάλω λοιπόν πιστωτική δηλώνοντας άλλη χώρα???

EDIT: Τελικά έφτιαξα λογαριασμό από το google checkout κατευθείαν και όταν συνδέθηκα στο market (αφού βέβαια χρησιμοποίησα το market enabler) με άφησε να αγοράσω...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Δεν ρώτησες από που και ως που κοιτάει τεχνικός δικός τους, το κινητό αφού δεν έχουν εξουσιοδωτημένο service??? Με ποια ιδιότητα δηλαδή το κοιτάει ο τεχνικός τους? Εκείνης του τα ξέρω όλα, για όλα τα κινητά και μπορώ εγώ να αποφανθώ αν δουλεύει όπως πρέπει???

Όσο για την απάντηση, δεν το ήξερες ότι υπάρχουν περιπτώσεις που δίνουν μεταχειρισμένα για καινούργια??

Με μια γρήγορη σκέψη, ένα τηλέφωνο που το πήρε κάποιος και το γύρισε σε DOA για χ-ψ λόγους, αυτοί δεν το ξανά πουλάνε για καινούργιο νομίζεις? Και αν του 1ου χρήστη είχε φάει καμιά καλή τούμπα και φορούσε θήκη και δεν γραντζουνίστηκε ποιος θα το καταλάβει? Μόνο σε περιπτώσεις σαν την δική σου που έχει ξελασκάρει κάτι στην οθόνη και έχει κενά...

Επίσης αν έχουνε 100 κούτες από ένα τηλέφωνο, ποιος μου λέει έμένα ότι ο χ-ψ τεχνικός ή διευθυντής δεν το παίρνει για 1-2-3 βδομάδες, μέχρι να φτάσουν τα αποθέματα σε χαμηλά επίπεδα και μετά το ξανά βάζουν στην κούτα του και το πουλάνε???

Η απάντηση της "αθώας" τηλεφωνήτριας τα λέει όλα....

Από τη στιγμή που απευθύνεσαι στο eshop , πρέπει και το μαγαζί να επιβεβαιώσει αυτά που λες.

Η πιο σωστή τακτική κατά τη γνώμη μου είναι πρώτα να απευθυνθεί ο φίλος στο σέρβις της μοτορόλα, όπου θα ζητήσει να του διαπιστώσουν τη βλάβη και να του το δώσουν γραπτώς, όχι όμως να το επισκευάσουν κιόλας. Δηλαδή μόνο γνωμάτευση. 'Υστερα, με το χαρτί αυτό, πας στο eshop και στο κάθε eshop και τους λες ότι κύριοι, η συσκευή έχει διαπιστωμένο πρόβλημα από το σέρβις του κατασκευαστή και ζητώ αλλαγή ή οτιδήποτε άλλο.

Edited by ddr2

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350