Cybernero Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Ναι νιώθω έτοιμος για διεθνή καριέρα... χαχαχαχαχα... Πάντως όλα τα ξένα forums σχετικά με το milestone τα παρακολουθώ όπως κ πολλοί από εδώ... Πως θα μάθαινα να ψιλοπειράζω τις Roms??? Πάντως πολύ δύσκολα με κλειδωμένο kernel να βγει άκρη και να δουλεύουν όλα στο τηλέφωνο μας με την Rom που προσπαθεί ο dexter... Μακάρι αλλά το βλέπω δύσκολο να το κάνει και να δουλεύουν όλα σωστά... Μακάρι και πάλι μακάρι... Νομίζω εννοείς κλειδωμένο bootloader, γιατί ο kernel είναι open... (δεν επιτρέπεται να κλειδώσει τον kernel αλλιώς παραβιάζει την άδεια χρήσης...) Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!! Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cybernero Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Για να εξηγήσω καλύτερα... Ο kernel είναι ανοιχτού κώδικα και ο καθένας μπορεί να βρει τον πηγαίο και να τον αλλάξει... Οποιαδήποτε μετατροπή και χρήση της στην "παραγωγή" υποχρεώνει την motorola σε δημοσιοποίηση του κώδικα που μεταβλήθηκε σε σχέση με τον αυθεντικό kernel... Όμως η χρήση δευτερεύοντων μεθόδων κλειδώματος δεν υποχρεώνει τη moto σε κάτι τέτοιο (αν θυμάμαι καλά, η license είναι της google, αρκετά παραπλήσια με την LGPL και την Apache Software License), οπότε αν σπάσει ο bootloader(το "κλείδωμά" μας σε αυτή την περίπτωση), λέμε από εκεί και πέρα, "Hello custom moto" :) Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!! Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 και άλλη μια ερωτήσει σχετικά με το flash στο σαιτ τις motorola λεει ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΉΓΗΣΗΣ WEB Adobe Flash lite v3.1.6 τι δίφορες έχει από τιν 10.1 πού κάνανε γαργάρα... Δειχνει καποια πραγματα,οπως κινουμενα banners και τετοια,αλλα οχι βιντεο κατευθειαν στην ιστιοσελιδα π.χ. Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Νομίζω εννοείς κλειδωμένο bootloader, γιατί ο kernel είναι open... (δεν επιτρέπεται να κλειδώσει τον kernel αλλιώς παραβιάζει την άδεια χρήσης...) Sent from my Milestone using Tapatalk Έχεις δίκιο, τον bootloader εννοούσα... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Θελοντας να σβησω το Quickoffice διεγραψα το .apk του απο το system/app και οντως δεν υπαρχει πλεον στις εφαρμογες μου (κύριο μενού). Ομως στη Διαχείριση Εφαρμογων (manage applications) υπάρχει πλέον μια καταχώρηση χωρις το σημα του quickoffice, με το απλο του android, με το ονομα com.qo.android.moto και με μεγεθος 3,9mb (οσο του quickoff) στην οποια δεν μπορω να κανω uninstall. Εχει φυγει εντελως? κ αν ναι πως μπορω να απαλλαγω και απο την καταχωρηση? αν οχι τι αλλο πρεπει να κανω για να φυγει? ΥΓ. ουτε στο data/app υπάρχει το παραπάνω αρχειο. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Θελοντας να σβησω το Quickoffice διεγραψα το .apk του απο το system/app και οντως δεν υπαρχει πλεον στις εφαρμογες μου (κύριο μενού). Ομως στη Διαχείριση Εφαρμογων (manage applications) υπάρχει πλέον μια καταχώρηση χωρις το σημα του quickoffice, με το απλο του android, με το ονομα com.qo.android.moto και με μεγεθος 3,9mb (οσο του quickoff) στην οποια δεν μπορω να κανω uninstall. Εχει φυγει εντελως? κ αν ναι πως μπορω να απαλλαγω και απο την καταχωρηση? αν οχι τι αλλο πρεπει να κανω για να φυγει? ΥΓ. ουτε στο data/app υπάρχει το παραπάνω αρχειο. Κάνε restart και μετά θα μπορείς να την κάνεις uninstall... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 kalagas εβαλα την mixed rom σου αλλα εχω μερικα προβληματακια.Καταρχην δεν δουλευει η εφαρμογη messaging και ακομα εχω καποια προβληματα με την απεικονιση του κειμενου.Για παραδειγμα ας πουμε στην lock screen οταν βαζω το φορτιστη αντι να γραφει charging 40% π.χ γραφει sim card not present και γενικως και σε αλλες περιπτωσεις γραφει κατι περιεργα.Ισως να φταιει οτι δεν εκανα καθαρο install η οτι ειχα πριν το gots theme.Θα δοκιμασω να κανω ενα φλασαρισμα την 2.36 και μετα να ξαναπερασω την mixed rom γιατι εμφανισιακα τα σπαει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Κάνε restart και μετά θα μπορείς να την κάνεις uninstall... Thanx, το ειχα ξεχασει οτι χρειαζεται και αυτο βημα στο τελος. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 θέλω να πάρω το Milestone (μου αρέσει πιο πολύ από το desire σαν συσκευή) και το μόνο πού με χαλάει είναι η υποστήριξή στο flash. εσείς που έχετε Milestone τι προτείνετε Milestone ή desire??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 (edited) θέλω να πάρω το Milestone (μου αρέσει πιο πολύ από το desire σαν συσκευή) και το μόνο πού με χαλάει είναι η υποστήριξή στο flash. εσείς που έχετε Milestone τι προτείνετε Milestone ή desire??? Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει διαφορά στην υποστήριξη φλας μεταξύ των 2 αυτών συσκευών. Για το μέλλον, κανείς δεν μπορεί να ξέρει με βεβαιότητα. Τώρα, εμείς εδώ για να έχουμε το milestone, Μάλλον αυτό θα προτείνουμε:D. Εξαρτάται βέβαια από το πόσο σε ενδιαφέρει το qwerty και πόση μεγάλη σημασία δίνεις στην ποιότητα κατασκευής. ΕDIT Ξέρατε ότι ένα μιλεστονε χρονισμένο στα 900 , κερδίζει το desire σύμφωνα με το quadrant benchmark? (στο φούλ benchmark και παρά τη λιγότερη ραμ του μότο) Καλά, για το Χ10 δεν το συζητώ... Edited July 26, 2010 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos47 Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Παιδια διαβασα οτι το Milestone μαλλον δεν θα παει στα 2.2 Froyo , ισχυει η ειναι παππας ? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Παιδια διαβασα οτι το Milestone μαλλον δεν θα παει στα 2.2 Froyo , ισχυει η ειναι παππας ? :( Δυστυχώς, μέχρι τώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, αλλά προς τα εκεί βαδίζουμε μου φαίνεται...Περιμένουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση:O Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 (edited) kalagas εβαλα την mixed rom σου αλλα εχω μερικα προβληματακια.Καταρχην δεν δουλευει η εφαρμογη messaging και ακομα εχω καποια προβληματα με την απεικονιση του κειμενου.Για παραδειγμα ας πουμε στην lock screen οταν βαζω το φορτιστη αντι να γραφει charging 40% π.χ γραφει sim card not present και γενικως και σε αλλες περιπτωσεις γραφει κατι περιεργα.Ισως να φταιει οτι δεν εκανα καθαρο install η οτι ειχα πριν το gots theme.Θα δοκιμασω να κανω ενα φλασαρισμα την 2.36 και μετα να ξαναπερασω την mixed rom γιατι εμφανισιακα τα σπαει Από αυτά που μου λες κάτι σε πρόβλημα με την sim μου κάνει, αλλά δεν ξέρω γιατί στο βγάζει... Εμένα οι εφαρμογές δεν προέρχονται από το got 0.36 οπότε δεν ξέρω αν φταίει αυτό... προσπάθησε να κάνεις wipe factory reset και wipe dalvik cache και ξαναδοκίμασε... άμα δε κάνεις ούτε έτσι δουλειά, θα πρέπει κάποιος να μου ανεβάσει όλα τα apk από το /system/app καθώς και τα framework-res.apk, services.jar από το /system/framework (τα οποία να προέρχονται από την GOT 0.36) για να τα ξαναφτιάξω από την αρχή ώστε η Mixed ROM να είναι συμβατή με την got 0.36. Edited July 26, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Από αυτά που μου λες κάτι σε πρόβλημα με την sim μου κάνει, αλλά δεν ξέρω γιατί στο βγάζει... Εμένα οι εφαρμογές δεν προέρχονται από το got 0.36 οπότε δεν ξέρω αν φταίει αυτό... προσπάθησε να κάνεις wipe factory reset και wipe dalvik cache και ξαναδοκίμασε... άμα δε κάνεις ούτε έτσι δουλειά, θα πρέπει κάποιος να μου ανεβάσει όλα τα apk από το /system/app καθώς και τα framework-res.apk, services.jar από το /system/framework (τα οποία να προέρχονται από την GOT 0.36) για να τα ξαναφτιάξω από την αρχή ώστε η Mixed ROM να είναι συμβατή με την got 0.36. Kalagas νομιζω οτι δεν ειναι προβλημα της sim.Aπλως το εφερα για παραδειγμα.Το θεμα ειναι οτι το κινητο μου δειχνει λαθος κειμενο.Ας πουμε σε καποια μενου αντι για οκ δειχνει check η αντι για next δειχνει οκ.Επισης στην lock screen οταν σερνω το κουμπι για να το ξεκλειδωσω γραφει %-l%p.Μαλλον ειναι το δευτερο που λες.Υπαρχει καποιος αλλος που εχει την 2.36.0 και εχει βαλει την mixed rom για να μας πει αν ειναι ολα οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Kalagas νομιζω οτι δεν ειναι προβλημα της sim.Aπλως το εφερα για παραδειγμα.Το θεμα ειναι οτι το κινητο μου δειχνει λαθος κειμενο.Ας πουμε σε καποια μενου αντι για οκ δειχνει check η αντι για next δειχνει οκ.Επισης στην lock screen οταν σερνω το κουμπι για να το ξεκλειδωσω γραφει %-l%p.Μαλλον ειναι το δευτερο που λες.Υπαρχει καποιος αλλος που εχει την 2.36.0 και εχει βαλει την mixed rom για να μας πει αν ειναι ολα οκ? Κατά πάσα πιθανότητα είναι το framework. Αλλά σου λέω άμα ανεβάσεις αυτά που είπα πιο πάνω θα τα κάνω συμβατά με την GOT ROM 0.36. Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Αυτο το κοιτάτε που και που στην μοτορολα ; https://supportforums.motorola.com/community/manager/softwareupgrades Μπαινω και βλεπω αν γινεται καμμια αναβαθμιση.. ποτε δεν ξερεις... Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Αυτο το κοιτάτε που και που στην μοτορολα ; https://supportforums.motorola.com/community/manager/softwareupgrades Μπαινω και βλεπω αν γινεται καμμια αναβαθμιση.. ποτε δεν ξερεις... καλα, εσυ δεν το πηρες τελικα? περιμενεις ποτε θα πεταξω το δικο μου?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Χαχα ! Σκανδαλο με τις εταιριες , αστα ! Επρεπε να πληρωθει ο τρεχον λογαριασμος της cosmote, να αλλαγει το ΑΦΜ απο εταιρικο σε προσωπικο και η προσφορα πεταξε... Οποτε , ειμαι στην αναμονη. Αν και εχω ξενερωσει πραγματικα με το υφακι της μοτορολα ... Δεν ξερω πραγματικα. Ηθελα qwerty με μεγαλη οθονη και android και ειναι το μονο ! Αλλα flash οεο? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Kalagas οριστε τα αρχεια που μου ζητησες http://www.megaupload.com/?d=VTUC0OH5. απο την 2.36.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Θα περιμένεις όμως λίγο, γιατί εχθές μου έπεσε ο 500αρης σκληρός και χτύπησε η κεφαλή μάλλον και ο υπολογιστής δεν τον βλέπει καθόλου... Και είχα μέσα όλες τις δουλειές μου για το Αndroid... Η απογοήτευση τεράστια.... Πήρα μια εταιρεία ανάκτησης δεδομένων να τους τον στείλω μπας και καταφέρουν να κάνουν ανάκτηση των δεδομένων... Ότι έχει σχέση με το Android και το Milestone το είχα εκεί μέσα... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Θα περιμένεις όμως λίγο, γιατί εχθές μου έπεσε ο 500αρης σκληρός και χτύπησε η κεφαλή μάλλον και ο υπολογιστής δεν τον βλέπει καθόλου... Και είχα μέσα όλες τις δουλειές μου για το Αndroid... Η απογοήτευση τεράστια.... Πήρα μια εταιρεία ανάκτησης δεδομένων να τους τον στείλω μπας και καταφέρουν να κάνουν ανάκτηση των δεδομένων... Ότι έχει σχέση με το Android και το Milestone το είχα εκεί μέσα... Η απογοήτευση δεν είναι μόνο δική σου....:O:cry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Για το φίλο ivyhae και τους υπόλοιπους που έχουν την GOT 0.36, θα μετατρέψω όλα τα apk και τα υπόλοιπα μου έστειλε σε MIXED ROM μέχρι το απόγευμα και θα τα ανεβάσω, ώστε η MIXED ROM να είναι συμβατή με την GOT 0.36... Τα εικονίδια της MIXED ROM τα πήρα από την δική μου ROM και έτσι δεν θα περιμένετε όσοι έχετε την GOT 0.36, μπας και μου φτιάξουν το σκληρό..... Η διαδικασία για να την περάσετε θα είναι πάλι μέσω GOT OpenRecovery... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Για το φίλο ivyhae και τους υπόλοιπους που έχουν την GOT 0.36, θα μετατρέψω όλα τα apk και τα υπόλοιπα μου έστειλε σε MIXED ROM μέχρι το απόγευμα και θα τα ανεβάσω, ώστε η MIXED ROM να είναι συμβατή με την GOT 0.36... Τα εικονίδια της MIXED ROM τα πήρα από την δική μου ROM και έτσι δεν θα περιμένετε όσοι έχετε την GOT 0.36, μπας και μου φτιάξουν το σκληρό..... Η διαδικασία για να την περάσετε θα είναι πάλι μέσω GOT OpenRecovery... Tωρα οτι και να πουμε θα ειναι λιγο.Απλως θα ηθελα να πω ενα ευχαριστω για τον ελευθερο χρονο που εχεις ξοδεψει για να ομορφαινεις το milestone μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Χαχα ! Σκανδαλο με τις εταιριες , αστα ! Επρεπε να πληρωθει ο τρεχον λογαριασμος της cosmote, να αλλαγει το ΑΦΜ απο εταιρικο σε προσωπικο και η προσφορα πεταξε... Οποτε , ειμαι στην αναμονη. Αν και εχω ξενερωσει πραγματικα με το υφακι της μοτορολα ... Δεν ξερω πραγματικα. Ηθελα qwerty με μεγαλη οθονη και android και ειναι το μονο ! Αλλα flash οεο? Δεν είναι θέμα ύφους. Είναι εντελώς ηλίθιοι οι υπεύθυνοι της μοτορόλα. Αυτή η εταίρια είναι πάντα με το ένα πόδι στον τάφο, και επιμένουν να της βάλουν και το άλλο πόδι!!! Το milestone έχει σημαντικά πλεονεκτήματα απέναντι στον ανταγωνισμό, με κυριότερο βέβαια το qwerty πληκτρολόγιο. Καμία συσκευή από αυτές που ξέρουμε σήμερα δεν έχει ή δεν πρόκειται να πάρει 2.2 και να έχει και qwerty πληκτρολόγιο. Το milestone θα μπορούσε να είναι η πρώτη και μοναδική qwerty 2.2 powered device, αλλά που μυαλό εκεί στη μοτορόλα.:rolleyes: Οι άνθρωποι είναι χειρότεροι από τους δημοσίους υπαλλήλους της Ελλάδας.:mad::mad: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Ρε παιδιά μήπως μήπως ξέρει κανείς γιατί μου βγάζει unable to connect to server μόλις πάω να κάνω update από το about phone?Κάτι λέει και για data αλλά δε το συγκράτησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts