silencer51 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 To μόνο σπαστικό που έχω παρατηρήσει στις 2.2.1 Cronos του Feeyo είναι οτι σε 3G Access Point mode το κινητό μετά απο κάποια ώρα βαράει random restart, ειδικά αν ζορίσεις πολύ την σύνδεση.. Το χει παρατηρήσει κανείς αυτό; Κατα τα αλλα η 1.6.1 ειναι οτι σταθερότερο και γρηγορότερο έχει τρέξει το κινητό μου.. Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 (edited) Με πεισατε και εκανα "update" σε 2.2...μεχρι στιγμης ολα τελεια και γρηγορα.Ευχομαι να μην εχω παλι τα ενοχλητικα restarts... H μπαταρια οντως κραταει περισσοτερο αν και του κανα overclock στα 1Ghz με 66vsel.Καταφερα επιτελους να συνδεθω μεσω dlna και της εφαρμογης twonky με την τηλεοραση,μπορεσα επιτελους να προσθεσω ακομη εναν λογαριασμο gmail στην προεπιλεγμενη εφαρμογη,το gps κλειδωνει "ακαριαια",το app to sd τα σπαει και φυσικα θα δω στην πορεια και αλλα καλουδια.Ειχατε απολυτο δικαιο.Το ολο "Update" εγινε μεσω του οδηγου του χρηστη amdnikos.Ολα δουλεψαν ρολοι. Ερχομαι τωρα στην ερωτηση. Μπορω να κανω Backup της παρουσης rom με οτι εχω περασει και ρυθμισει ωστε να δοκιμασω και αλλες?Η διαδικασια του σεταρισματος μου πηρε πολυ χρονο και δεν θα θελα να την ξαναυποστω... Edited December 3, 2010 by nekisia1 Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 (edited) Παιδιά βλέπω κάτι σκορ που βγάζουν τα παιδιά με τα Desire (χωρίς OC..!) στο Θέμα για τα Benchmark και "τρελλαίνομαι".. Για τα Galaxy με τα lagfix που βλέπουν 2200 δεν το συζητώ.. Το Milestone μας γιατί δεν πιάνει με Froyo εκεί γύρω στα 2000?? Όχι όμως με 1.5GHz OC.. Τόσο δυνατότερα είναι τα Galaxy και τα Desire? Είδα που αναφέρουν τα παιδιά κάτι για Data2SD. Το έχουμε εμείς αυτό από κάπου? Μήπως με κάποια πολύ Lite ROM μπορούμε να ανεβάσουμε τις επιδόσεις του κινητού? Και τι να σου κανει η εργοστασιακη ρομ?θα ειναι κατα 95% ιδια με αυτη που εχουμε,απλα καποια bugs που εβγαλε τα ματια του ο nadlabak να τα βρει τοσο καιρο αυτοι θα τα εχουν φτιαξει (περιπου,ξερουμε ποσο πανχαζοι ειναι οι softwarαδες της μοτορολα,καμια σχεση με αυτους που σχεδιαζουν το hardware κομματι),εγω δεν ασχολουμαι καν με το αν και ποτε θα βγαλοθν ρομ,δε βρισκω το λογο,δε σου δουλευουν τα παντα ολα υπεκομπλε και καλυτερα απο πριν,με διπλασια μπαταρια? Sent from my Milestone Βαγγέλη ελπίζω να μην έχεις δίκιο και να δούμε κάποιες διαφορές σε σχέση με αυτήν που έχουμε. Η Motorola δεν μπορεί άραγε να προσλάβει 2-3 nadlabak να φτιάχνουν ROM για τα κινητά της?? :rolleyes: Εγώ δεν έχω κανένα παράπονο, όλα δουλεύουν άψογα..! Τώρα τι ακριβώς σημαίνει χρονικά το "operator testing phase".... Μπορεί να σημαίνει μέχρι και μερικούς μήνες testing, απλά ελπίζουμε να είναι στο τελευταίο μέρος της όλης διαδικασίας..! Edited December 4, 2010 by babis200sx Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Μήπως με κάποια πολύ Lite ROM μπορούμε να ανεβάσουμε τις πειδόσεις του κινητού? Βαγγέλη ελπίζω να μην έχεις δίκιο και να δούμε κάποιες διαφορές σε σχέση με αυτήν που έχουμε. Η Motorola δεν μπορεί άραγε να προσλάβει 2-3 nadlabak να φτιάχνουν ROM για τα κινητά της?? :rolleyes: Εγώ δεν έχω κανένα παράπονο, όλα δουλεύουν άψογα..! Αυτο που ανεβαζει τα σκορ στα desire ειναι ενα κολπακι που δεν ξερω σιγουρα στην πραξη ποση δουλεια κανει,φτιαχνουν ενα εικονικο δισκο στην καρτα,κατι τετοιο,και διαβαζει πιο γρηγορα για τα benchmarks...ειδωμεν... Η πραξη δυστηχως δειχνει οτι οι εταιρειες δεν αλλαζουν σχεδον τπτ,περιμενουν ποιος θα τους φτιαξει τις ******** που εχουν κανει και απλά επωφελουντα τσαμπα απο την κοινοτητα. Οι ρομ που "διαρρεουν" ειναι κατα 99% ιδιες με τις μελλοντικες επισημες,απλα εμεις ειμαστε οι beta testers,και εμεις γουσταρουμε που εχουμε πιο πριν κατι,και αυτοι που εχουν δωρεαν ερευνα. Γιατι να προσλαβουν τρεις nadlabak,αφου εχουν εναν καλο και τσαμπα?(αν και το τελευταιο το αμφισβητω εγω,δε μπορει,καποιο connection θα υπαρχει αναμεσα σε devs και εταιρειες) Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Αυτο που ανεβαζει τα σκορ στα desire ειναι ενα κολπακι που δεν ξερω σιγουρα στην πραξη ποση δουλεια κανει,φτιαχνουν ενα εικονικο δισκο στην καρτα,κατι τετοιο,και διαβαζει πιο γρηγορα για τα benchmarks...ειδωμεν... Η πραξη δυστηχως δειχνει οτι οι εταιρειες δεν αλλαζουν σχεδον τπτ,περιμενουν ποιος θα τους φτιαξει τις ******** που εχουν κανει και απλά επωφελουντα τσαμπα απο την κοινοτητα. Οι ρομ που "διαρρεουν" ειναι κατα 99% ιδιες με τις μελλοντικες επισημες,απλα εμεις ειμαστε οι beta testers,και εμεις γουσταρουμε που εχουμε πιο πριν κατι,και αυτοι που εχουν δωρεαν ερευνα. Γιατι να προσλαβουν τρεις nadlabak,αφου εχουν εναν καλο και τσαμπα?(αν και το τελευταιο το αμφισβητω εγω,δε μπορει,καποιο connection θα υπαρχει αναμεσα σε devs και εταιρειες) Sent from my Milestone Συμφωνώ απόλυτα... Για τον nadlabak δε ξέρω αλλά με τους Got σίγουρα κάτι παίζει... Δεν μπορεί να έχουν leaked kernel 2-3 μήνες πριν την επίσημη κυκλοφορία της 2.2.1 από την Motorola... Εκτός και αν έχουν κανένα κολλητό από μέσα, πράγμα που το θεωρώ δύσκολο γιατί αν δεν ήθελε η Motorola να μην διαρρεύσει o υποτιθέμενος leaked kernel μετά που έγινε θα είχανε βρει ποιος το έκανε... Πιστεύω λοιπόν και εγώ ότι η Motorola έχει βρει την εύκολη λύση... Η βλακεία είναι από την μια εκμεταλλεύεται την κοινότητα και από την άλλη κρατάει το τηλέφωνο κλειδωμένο... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 ρε παιδες πειτε μου τι δεν δεν καταλαβαινω απο τον guide για φορτωμα roms : περναω την 2.2.1 , περναω το openrecovery κ μετα κανω copy το αρχειο της εκαστοτε rom στο φακελο updates . οκ μεχρι εδω αλλα οταν μπαινω σε recovery mode αυτο κοιταει παντα το αρχειο που ειναι χυμα στην sd δηλαδη του openrecovery , πως στο καλο του λεω να φορτωσει το αρχειο zip που ειναι στο φακελο update? ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Μπαίνεις σε OpenRecovery και στο menu πάς στο Miscellaneous κι εκεί έχει επιλογή apply update. Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Thx ;) Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 (edited) Καληπέρα σε όλους!Τελικα μετα απο 2 εβδομάδες πήρα το κινητό απο το service του κάνανε αναβαθμιση!Το κινητο δεν είχε γίνει brick ευτυχως!Το λάθος μου ήτανε οτι δεν το έβαλα στην πρίζα να φορτίσει τες πα.. αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις!:lol: edit: Μία ερώτηση τώρα που έχω καθαρή την 2,1 μπορώ να περάσω κατευθείαν την ρομ του cyanogen χωρίς να φλασάρω την 2,2.1 got sbf?(open recovery 3.3 και στην συνέχεια update στην καινούργια ρομ.... Ευχαριστώ! Edited December 6, 2010 by aris_volos Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikal Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Δεν νομίζω οτι γίνεται να περασεις μια 2.2.1 ρομ χωρις να εχεις το 2.2.1 sbf....!!!! Καλύτερα να ακολουθήσεις την διαδικασία που ακολούθησα και γω και είμαι πλήρως ευχαριστημένος : Motorla Milestone Modding - 2.2.1 update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikal Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Παιδιά βλέπω κάτι σκορ που βγάζουν τα παιδιά με τα Desire (χωρίς OC..!) στο Θέμα για τα Benchmark και "τρελλαίνομαι".. Για τα Galaxy με τα lagfix που βλέπουν 2200 δεν το συζητώ.. Το Milestone μας γιατί δεν πιάνει με Froyo εκεί γύρω στα 2000?? Όχι όμως με 1.5GHz OC.. Τόσο δυνατότερα είναι τα Galaxy και τα Desire? ! 2200? Θα με τρελάνεις!!!! Εγώ προχθές έπιασα γυρω στα 1400 στο Quadrant και ήταν άθλος για μένα!!!!.... http://img830.imageshack.us/img830/6758/snap20101205133255.png Uploaded with ImageShack.us Είδα που αναφέρουν τα παιδιά κάτι για Data2SD. Το έχουμε εμείς αυτό από κάπου? ! Δοκίμασε το APP 2 SD Εγω αυτο χρησιμοποιώ και δουλευει οκ με την Froyo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 @aris:Την πρωτη φορα περνα το sbf της 2.2,αλλιώς δε μπορεί να μπει στη recovery του androidiani ,μετά περνάς τη cm,και από εκεί και περα δεν ξαναχρειαζεται,οπότε περνάς την τελευταία cm δε σου σβήνει τίποτα. Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 2200? Θα με τρελάνεις!!!! Εγώ προχθές έπιασα γυρω στα 1400 στο Quadrant και ήταν άθλος για μένα!!!!.... http://img830.imageshack.us/img830/6758/snap20101205133255.png Uploaded with ImageShack.us Δοκίμασε το APP 2 SD Εγω αυτο χρησιμοποιώ και δουλευει οκ με την Froyo Άλλο τι app2sd άλλο το data2sd,άλλη δουλεία κάνει το καθενα Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Μια ερώτηση προτού κάνω πατάτα... Έχω την GOT 2.2.1 από τότε που βγήκε χωρίς τίποτε άλλο επάνω. Θέλω να βάλω την Chronos 1.6.1 αλλά δεν είναι στο συνηθισμένο .sbf format το οποίο περνάω με RSD Lite. Αν κατάλαβα καλά πρέπει: a) Να κάνω factory reset και πέρασμα πάλι της ίδιας GOT 2.2.1 b) Πέρασμα της OR 3.3 androidiani c) Μετά? Αντιγραφή στο /sdcard/OpenRecovery/updates την Cronos 1.6.1 και update απο το miscellaneous menu? Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Μια ερώτηση προτού κάνω πατάτα... Έχω την GOT 2.2.1 από τότε που βγήκε χωρίς τίποτε άλλο επάνω. Θέλω να βάλω την Chronos 1.6.1 αλλά δεν είναι στο συνηθισμένο .sbf format το οποίο περνάω με RSD Lite. Αν κατάλαβα καλά πρέπει: a) Να κάνω factory reset και πέρασμα πάλι της ίδιας GOT 2.2.1 b) Πέρασμα της OR 3.3 androidiani c) Μετά? Αντιγραφή στο /sdcard/OpenRecovery/updates την Cronos 1.6.1 και update απο το miscellaneous menu? Σωστα! Και πες μας ποσο σου κραταει η μπαταρια για να κανω συγκριση με την CM που εχω.Η CM με μετρια χρηση μου κρατει 1,5-2 μερες και ειμαι πολυ ικανοποιημενος Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 To SDK του Android 2.3 κυκλοφόρησε προ ολίγου..! Πότε να περιμένουμε κανένα Update από τους μαέστρους του Milestone Tuning?? :rolleyes: :D :p Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Σωστα! Και πες μας ποσο σου κραταει η μπαταρια για να κανω συγκριση με την CM που εχω.Η CM με μετρια χρηση μου κρατει 1,5-2 μερες και ειμαι πολυ ικανοποιημενος ok, αλλά ξαναδιαβάζοντας τα ποστ, πείστηκα οτι η CM είναι καλύτερη οπότε περνάω αυτήν τώρα lol! sorry! Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Παιδιά, επειδή δηλώνω άγνοια από Motorola, αν το βρω μεταχειρισμένο να το τσιμπήσω? Αξίζει? Γιατί το βρίσκω και 250 ευρώ μεταχειρισμένο... Αλλιώς ισως πάω σε xperia mini pro για καινούργιο... Τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Είχα στο κινητό ανεβασμένη την froyo leaked έκδοση, και έκατσα τώρα και πέρασα την Cyanogen την τελευταία... Μπορώ να πω ότι ζωντάνεψε το τηλέφωνο :-) Η Cronos παίζει εξίσου καλά, ή δεν αξίζει να τη δοκιμάσω; (Όχι τίποτα άλλο, αλλά βαριέμαι να ξαναστήνω το τηλέφωνο από την αρχή). Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Είχα στο κινητό ανεβασμένη την froyo leaked έκδοση, και έκατσα τώρα και πέρασα την Cyanogen την τελευταία... Μπορώ να πω ότι ζωντάνεψε το τηλέφωνο :-) Η Cronos παίζει εξίσου καλά, ή δεν αξίζει να τη δοκιμάσω; (Όχι τίποτα άλλο, αλλά βαριέμαι να ξαναστήνω το τηλέφωνο από την αρχή). Είχα την Cronos! Καλή αλλά δεν ήταν εύκολο να κάνεις overclock και σε χαμηλή ταχύτητα ήταν κάπως βαριά! Όντως το να ξαναστήνεις το κινητό είναι ένα θέμα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Παιδιά, επειδή δηλώνω άγνοια από Motorola, αν το βρω μεταχειρισμένο να το τσιμπήσω? Αξίζει? Γιατί το βρίσκω και 250 ευρώ μεταχειρισμένο... Αλλιώς ισως πάω σε xperia mini pro για καινούργιο... Τι λέτε? Παρτο οχι...τώρα, χθές! Απλά ψάξε να είσαι σίγουρος οτι είναι σε καλή κατάσταση εξωτερικά - u know, μεγάλη οθόνη, γρατζουνιές από τον ιδιοκτήτη κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Παρτο οχι...τώρα, χθές! Απλά ψάξε να είσαι σίγουρος οτι είναι σε καλή κατάσταση εξωτερικά - u know, μεγάλη οθόνη, γρατζουνιές από τον ιδιοκτήτη κλπ.καλα, γρατζουνιες στην οθονη καπως δυσκολο...ειναι πολυ ανθεκτικη. Παντως, το μιλεστονε μετραει ακομα και τα 250 ευρω ειναι καλη τιμη, αν ειναι αγρατζουνιστο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 καλα, γρατζουνιες στην οθονη καπως δυσκολο...ειναι πολυ ανθεκτικη. Παντως, το μιλεστονε μετραει ακομα και τα 250 ευρω ειναι καλη τιμη, αν ειναι αγρατζουνιστο. Παίδες το έκλεισα, μεθαύριο θα είναι στα χέρια μου. Σε λίγες μέρες θα σας πω και τις πρώτες μου εντυπώσεις. Είναι σε τέλεια κατάσταση, ο προηγούμενος του έκανε ελάχιστη χρήση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 2200? Θα με τρελάνεις!!!! Εγώ προχθές έπιασα γυρω στα 1400 στο Quadrant και ήταν άθλος για μένα!!!!.... Εγώ στο Quadrant πιάνω 1573 με το Milestone. Γνωστός μου με Galaxy S πιάνει 2547. Σκεφτόμουν να τσιμπήσω ένα Galaxy S αλλά περιμένω να δω τι έχει να πει το Nexus S. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Εγώ στο Quadrant πιάνω 1573 με το Milestone. Γνωστός μου με Galaxy S πιάνει 2547. Σκεφτόμουν να τσιμπήσω ένα Galaxy S αλλά περιμένω να δω τι έχει να πει το Nexus S. Bγαινουμε εκτος θεματος, αλλα νομιζω πως οσοι προτιμησαμε το μιλε, το καναμε για το qwerty και τη φοβερη ποιοτητα κατασκευης. Tο galaxy ειναι εντελως διαφορετικη συσκευη. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts