Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα το προτινατε το κινητο ? για αγορα σημερα ?

Από τα ελάχιστα android με qwerty. Ποιοτικό, με δυνατό hardware...

Καλό είναι.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Συμφωνώ και επαυξάνω με τους vagelisda & ddr2, γι' αυτό το ξαναπήρα για δεύτερη φορά κι εγώ. ;)

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Η 2.2 δεν υποστηριζει απο μονη της το app2sd?

Ναι, η 2.2 υποστηριζει. Εξαρταται απο τους developers ομως για την καθε εφαρμογη που φτιαχνει αμα της δινει την δυνατοτητα να μεταφερθει. Αυτο που λεω εγω κανει αυτο το πραγμα.. Δηλαδη, μια εφαρφογη που δεν μπορουσες να την μεταφερεις στην SD,αμα βαλεις το move2SD enabler θα μπορεσεις

Δηλαδη, μια εφαρφογη που δεν μπορουσες να την μεταφερεις στην SD,αμα βαλεις το move2SD enabler θα μπορεσεις

Εληφθει κατανοηθει.Πλεον αρκετες αναβαθμισεις εφαρμογων,αφορουν την παραπανω δυνατοτητα και μονο.

256 ram ? :S

Αν σε χαλαει τοσο η RAM πηγαινε σε desire.Στα ιδια φραγκα ειναι αμα το σκρουτζαρεις και εχει λιγο καλυτερο hardware.Δες και εδω ενα συγκριτικο αλλα προτεινω αν συνεχιστουν οι αποριες σου,να κοιταξεις στο θεμα "ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ".

Kατι παραξενο μου συμβαινει.. ενω εχω τα widgets μου μια χαρα, μετα απο λιγο ή μετα απο restart δε φορτωνουν και αμα παω να τα βρω να τα ξαναβαλω δεν τα βρισκει στη λιστα, ενω η εφαρμογη ειναι εκει.. συμβαινει κατι παρομοιο σε σας ? δεν εχω καποια Rom πανω. την 2.2.1 leaked εχω

Το εχω παθει και εγω.Εχεις τις συγκεκριμενες εφαρμογες περασμενες στην sd?

Εμενα αυτο εφταιγε...μολις τις περασα παλι πισω στο τηλεφωνο ολα κομπλε.

Το εχω παθει και εγω.Εχεις τις συγκεκριμενες εφαρμογες περασμενες στην sd?

Εμενα αυτο εφταιγε...μολις τις περασα παλι πισω στο τηλεφωνο ολα κομπλε.

Ναι, καταλαβα οτι κατι τετοιο θα εφταιγε. καποιο bug θα ειναι.. ελπιζω να το φτιαξουν. ευχαριστω για το confirm. Προς στιγμη αγχωθηκα μηπως εκανα καμια μ*****α εγω. χεχεχ

btw βρηκε κανεις το swype για τις οθονες μας? θελω να το δοκιμασω. Στα αγγλικα το βρισκω, αλλα στα ελληνικα οχι σε WVGA854.μονο σε WVGA οι οποιες ειναι 800χ400 και οχι 854χ400 και δεν λειτουργει σωστα σε landscape..

Edited by takkaros

τώρα που το βρίσκεις και σε καλή τιμή,θα στο πρότεινα άνετα!!!!καταπληκτική ποιότητα και προσωπικά θα ο κρατήσω για αρκετό καιρό άκόμα!

Εχει παρατηρησει κανεις οταν περασε την froyo 2.2 να εχει καποια προβληματα με το wifi? Γιατι εμενα μου φαινεται λιγο περιεργο ειμαι μεσα σε ενα καφε κ εχει ασυρματο δυκτιο δεν το πιανω με το μοτο κ πιανω αλλο δυκτιο που ειναι μπορει να ειναι 30-50 μετρα ποιο μακρια κ αυτο που μεσα μεσα στο ιδιο το κτηριο να μην πιανει με τιποτα..Υπαρχει περιπτωση να φταιει η froyo ? Η οταν βγει η γνησια 2.2 ναι καλυτερη απο την σπασμενη ? Ευχαριστω

Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ θέμα,αλλά τελικά από τα σχόλιά συμπεραίνω ότι έχει θεματακι το mile με καποια wifi

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Εχει παρατηρησει κανεις οταν περασε την froyo 2.2 να εχει καποια προβληματα με το wifi? Γιατι εμενα μου φαινεται λιγο περιεργο ειμαι μεσα σε ενα καφε κ εχει ασυρματο δυκτιο δεν το πιανω με το μοτο κ πιανω αλλο δυκτιο που ειναι μπορει να ειναι 30-50 μετρα ποιο μακρια κ αυτο που μεσα μεσα στο ιδιο το κτηριο να μην πιανει με τιποτα..Υπαρχει περιπτωση να φταιει η froyo ? Η οταν βγει η γνησια 2.2 ναι καλυτερη απο την σπασμενη ? Ευχαριστω

Το DNS fix στην Open Recovery μαλλον αυτο το θεμα διορθωνει, δοκιμασε. Ακομα δεν το δοκιμασα αρκετα για να δω αν διορθωθηκε με αυτο..

Ποιά 2.2 είναι η καλύτερη?Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με την 2.2 μιας και περίμενα την original αλλά βαρέθηκα!!!!!!

Πολύ ωραίο!!!

Δεν είναι έτοιμο να το κατεβάσουμε?

Κρίμα γιατί φαίνεται ωραίο...

Δεν είναι έτοιμο να το κατεβάσουμε?

Κρίμα γιατί φαίνεται ωραίο...

Γράφουν ότι είναι σε πρώιμο στάδιο και ότι θέλει πολύ δουλειά ακόμα! Αλλά πιστεύω ότι θα είναι διαθέσιμο σύντομα!

Ποιά 2.2 είναι η καλύτερη?Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με την 2.2 μιας και περίμενα την original αλλά βαρέθηκα!!!!!!

νομιζω αυτη

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=810726

αλλα ας γραψουν καποιοι πιο εμπειροι

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Αυτη, GOT 2.2.1 εχω περασει και λειτουργει απροβληματιστα μεχρι στιγμης, δεν δινει πολυ ελευθερη μνημη μεν, αλλα δεν υπαρχουν κοληματα δε. Παντως φαινεται να ειναι αρκετα μελετημενη και με πολλες βολικες επιλογες στο Openrecovery της. Πρέπει να εγκαταστήσεις έξτρα ελληνικό πληκτρολόγιο.

Γράφουν ότι είναι σε πρώιμο στάδιο και ότι θέλει πολύ δουλειά ακόμα! Αλλά πιστεύω ότι θα είναι διαθέσιμο σύντομα!

Ναι, οντως λενε οτι ακομα θελει δουλεια. αλλα πιστευω οτι θα αξιζει να το δοκιμασουμε.. απο την αλλη πιο πολυ θελω να δω τον καινουριο Launcher Pro (plus) που ξαναγραφει απο την αρχη ο Fede..:)

Για ROMS δες ΕΔΩ. Επισης, ψαξε και για την Cronos και δες ποια σου ταιριαζει. Εχω την εντυπωση πως μονο αυτες υπαρχουνε για το κλειδωμενο μας Milestone..

H G.O.T μου κανει προβλημα στα widgets οταν ειναι αποθηκευμενα στην SD.. αλλα δε ξερω αν ειναι μονο εδω που παρουσιαζεται το προβλημα

Widgets και sd δεν πάνε μαζί. Στην καρτα βαζουμε ΜΟΝΟ οτι ΔΕΝ τρεχει συνεχεια. Γι αυτο σου βγαζει το προβλημα.

Cronos εχει βγει και 1.4.0 αλλα βλεπω να αναφερονται διαφορα προβληματα. Απο ολες που εχω κοιταξει στην G.O.T. αναφερονται τα λιγοτερα. Δειτε και τις αναφορες του φιλου kalagas

Έδωσα μια ακόμη ευκαιρία στην got 2.2.1.

Την πέρασα και ξανακατάβασα όλες τις εφαρμογές από το μάρκετ (τις προηγούμενες φορές τις είχα περάσει μέσω titanium, πράγμα που μπορεί να ήταν και η αιτία των προβλημάτν που είχα).

Μπορώ να πώ ότι λειτουργεί καλά, χωρίς τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις που είχα τις προηγούμενες φορές που την είχα βάλει.

Μάλλον λοιπόν, θέλει καθαρή εγκατάσταση και ξαναπέρασμα όλων των προγραμμάτων από την αρχή.:)

Edited by ddr2

Ο γνωστός FeeYo κυκλοφόρησε την 1.5.0 Cronos ROM του.. Απλά οτι καλύτερο έχει τρέξει στο 'stone μου μέχρι στιγμής.
Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB