Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Wifi tethering που αναφέρεται στον οδηγό εγκατάστασης της 2.2.1 ως "έξτρα" λειτουργία που παρέχεται μέσω GOT, δεν υποτίθεται ότι είναι εγγενής λειτουργία της FroYo?

Και κάτι άλλο, ήρθε επιτέλους η τιμημένη δυνατότητα εγκατάστασης στην κάρτα μνήμης? Απαιτεί κάτι από τον χρήστη για να μπορέσει να δουλέψει (βλέπε χειροκίνητη δημιουργία ext2 partition παλιότερα)?

Πω πω, δεν περνάει με τίποτα η μέρα σήμερα να πάμε σπίτι... :lol::lol::lol:

ε μην τα θελουμε και ολα με το καλημερα

ειναι μια καλη αρχη,apps2sd δεν το δοκιμασα αλλα το μενου υπαρχει οπως σε ολες τις froyo συσκευες,δεν πιστευω να θελει κατι ιδιαιτερο,external partition δεν χρειαζεται (αν και κατα την γνωμη μου ειναι σαφως πιο γρηγορο)

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γιατι οχι launcher pro???

Προσωπικα το εκανα μεσα απο OR και αντικατασταθηκε εντελως ο stock froyo launcher.

Βαλτε το apk launcherpro στο φακελο

OpenRecovery/addons/launcher

και η εγκατασταση γινεται μεσα απο OR.

Ο πρωτος ειμαι που υποστηριζω τον launcherpro.:p

Απλα ρωτησα τι αλλο θελει να βαλει μπας και εχει προτιμηση σε καποιον αλλο launcher και με το tip που εδωσες να τον εγκαταστησει.

Προς amdnikos: Εχεις κανει καποιο συμβολαιο στην εταιρια σου για συγκεκριμενα mb τον μηνα?

Καλημέρα!Έχω κάνει με την cosmote 100 mb τον μήνα!παίζει κάπιο ρόλο?

Κ αν ναι γιατί?με περιορίζει κάπου αυτό?Περιμένω την απάντηση σου σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου!

Καπου τα μπερδεψες.:p

Πως δε παιζει ρολο.:p

Σε ρωτησα γιατι για να κατεβασεις καποια rom στο κινητο σου, πρεπει το κινητο σου να εχει internet πρωτα. Δοκιμασε παντως την ενημερωση μεσω wifi.

Το Wifi tethering που αναφέρεται στον οδηγό εγκατάστασης της 2.2.1 ως "έξτρα" λειτουργία που παρέχεται μέσω GOT, δεν υποτίθεται ότι είναι εγγενής λειτουργία της FroYo?

Και κάτι άλλο, ήρθε επιτέλους η τιμημένη δυνατότητα εγκατάστασης στην κάρτα μνήμης? Απαιτεί κάτι από τον χρήστη για να μπορέσει να δουλέψει (βλέπε χειροκίνητη δημιουργία ext2 partition παλιότερα)?

Πω πω, δεν περνάει με τίποτα η μέρα σήμερα να πάμε σπίτι... :lol::lol::lol:

Το wifi tethering ειναι εγγενης λειτουργια στη froyo αλλα οχι στη motorola! Εχει ηδη δηλωσει οτι δε θα το υποστηριξει στο milestone διοτι το hardware του milestone δε μπορει να το υποστηριξει.(πως αλλιως θα πουλησει το milestone 2?)

Και κατι ακομα οσο αφορα τη μπαταρια. Μην περιμενει κανεις αυτονομια επιπεδου Cronos. Η Cronos ειναι περιπτωση στο θεμα αυτονομιας. Αλλα τα παει καλυτερα ομως και απο την official 2.1. Με λογικη χρηση ειμαι στο 70% 10 ωρες μετα.

Και κατι ακομα οσο αφορα τη μπαταρια. Μην περιμενει κανεις αυτονομια επιπεδου Cronos. Η Cronos ειναι περιπτωση στο θεμα αυτονομιας. Αλλα τα παει καλυτερα ομως και απο την official 2.1. Με λογικη χρηση ειμαι στο 70% 10 ωρες μετα.

Αυτό είναι μια καλή αυτονομία.....

Edit:

Πάντως εμένα καμία μα καμία ROM που έχω βάλει μέχρι τώρα δεν μου έχει δείξει ποτέ στην χρήση μπαταρίας 93 και 96 % (όπως μου δείχνει η GOT 2.2.1)...

Κάτι άλλο παίζει και προσωπικά δεν θεωρώ καθόλου φυσιολογικά τέτοια νούμερα..

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Με λογικη χρηση ειμαι στο 70% 10 ωρες μετα.

Mε τι χρηση ρε νικο ?

τι οριζεις ως νορμαλ χρηση?

εχεις μονιμα ανοιχτο wifi? 3g?

τι services εχεις αφησει ανοιχτα?

ολα αυτα παιζουν ρολο στην διαρκεια της μπαταριας και τα περισσοτερα δεν φαινονται κιολας

Mε τι χρηση ρε νικο ?

τι οριζεις ως νορμαλ χρηση?

εχεις μονιμα ανοιχτο wifi? 3g?

τι services εχεις αφησει ανοιχτα?

ολα αυτα παιζουν ρολο στην διαρκεια της μπαταριας και τα περισσοτερα δεν φαινονται κιολας

Με μονιμα ανοιχτο 3g και wifi δε μαμησε κανεις Μανωλη.:lol:

Service ποτε και για κανεναν λογο δε κλεινω. Οτι service θελει να τρεχει το τηλ τα αφηνω και τρεχουν. Τι ωριζω ως normal χρηση. Χμμ Ειδα κανα 5-6 videoclip απο youtube, εκανα 3-4 τηλεφωνα,μιλησα λιγο gtalk. To wifi παντως ακομα και μεσα στο σπιτι, αν δε το χρειαστω δε το ανοιγω. Το 3g παλι ειναι ακυρο. Μιας και χωρις 3g λειτουργιες οπως gtalk, ενημερωση καιρου κτλ τα κανει απιθανα και χωρις αυτο. Βασικα το 3g θα το ανοιξω σε κανα καφε για να ψαρωσει κανα γκομενακι με το ποσο γρηγορα φορτωνουν τα video του youtube.:lol:

Ωραία η 2.2.1.. Bέβαια τα διάφορα tweaks των bastardized CM & Cronos με κακομαθαν.. Οποτε υπομονή μέχρι την επόμενη κυκλοφορία nadablak ή Feeyo.

Είναι η ιδέα μου ή το κινητό ζεσταίνεται λίγο περισσότερο με την 2.2.1; Βέβαια το χω OC'd στα 800MHz με 56 max vsel.. Θα δοκιμάσω λίγο undervolting.

Επίσης σκέφτομαι να περάσω την διορθωμένη 3D Gallery που κυκλοφορεί στο δίκτυο, με το Camera button που δουλεύει. Απλα σβήνω το MediaGallery.apk και περνάω το δικό μου βαζοντας τα ιδια perms ετσι;

Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

Ωραία η 2.2.1.. Bέβαια τα διάφορα tweaks των bastardized CM & Cronos με κακομαθαν.. Οποτε υπομονή μέχρι την επόμενη κυκλοφορία nadablak ή Feeyo.

Είναι η ιδέα μου ή το κινητό ζεσταίνεται λίγο περισσότερο με την 2.2.1; Βέβαια το χω OC'd στα 800MHz με 56 max vsel.. Θα δοκιμάσω λίγο undervolting.

Επίσης σκέφτομαι να περάσω την διορθωμένη 3D Gallery που κυκλοφορεί στο δίκτυο, με το Camera button που δουλεύει. Απλα σβήνω το MediaGallery.apk και περνάω το δικό μου βαζοντας τα ιδια perms ετσι;

Το τηλ το νιωθω να ζεσταινεται λιγο με το 3g. Αυτο συμβαινει με ολες τις rom ανεξαρτητα του υπερχρονισμου. Δηλαδη ανεβαζει μια μικρη θερμοκρασια ακομα και στα 550mh. Δεν εχετε περασει απο αλλα τηλεφωνα που με 3g και wifi ανοιχτο σβηναν απο θερμοκρασια και κυριολεκτικα δεν ενιωθες απλα το τηλ χλιαρο οπως συμβαινει στο milestone αλλα κυριολεκτικα καιγοταν το χερι σου.:)

Οσο αφορα το mediagallery σωστα. Αυτη ειναι η διαδικασια. Κρατας ομως παντα ενα backup το gallery που εχει.

Το τηλ το νιωθω να ζεσταινεται λιγο με το 3g. Αυτο συμβαινει με ολες τις rom ανεξαρτητα του υπερχρονισμου. Δηλαδη ανεβαζει μια μικρη θερμοκρασια ακομα και στα 550mh. Δεν εχετε περασει απο αλλα τηλεφωνα που με 3g και wifi ανοιχτο σβηναν απο θερμοκρασια και κυριολεκτικα δεν ενιωθες απλα το τηλ χλιαρο οπως συμβαινει στο milestone αλλα κυριολεκτικα καιγοταν το χερι σου.:)

Οσο αφορα το mediagallery σωστα. Αυτη ειναι η διαδικασια. Κρατας ομως παντα ενα backup το gallery που εχει.

Μια ερώτηση για να κάνω Nandroid Backup και επαναφορά του backup (Nandroid Restore) πρέπει να εχω κάνει root πρώτα?

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Μια ερώτηση για να κάνω Nandroid Backup και επαναφορά του backup (Nandroid Restore) πρέπει να εχω κάνει root πρώτα?

Οχι, οι λειτουργιες του nandroid δεν εχουν καμμια σχεση με το root.

Ενα απο τα πράγματα που μου λείπουν απο την Cronos είναι ο Music Player.. Αρχικα νόμιζα πως ηταν ο default της Froyo αλλα στην επισημη 2.2.1 o player είναι ίδιος με τον παλιο.. θα δουλέψει μεταμόσχευση του .apk απ την Cronos? Μπορει κάποιος που την έχει περασμένη να το ανεβάσει κάπου να το περασουμε στην GOT 2.2.1;

Ενα απο τα πράγματα που μου λείπουν απο την Cronos είναι ο Music Player.. Αρχικα νόμιζα πως ηταν ο default της Froyo αλλα στην επισημη 2.2.1 o player είναι ίδιος με τον παλιο.. θα δουλέψει μεταμόσχευση του .apk απ την Cronos? Μπορει κάποιος που την έχει περασμένη να το ανεβάσει κάπου να το περασουμε στην GOT 2.2.1;

Παιδιά έκανα root το κινητο κ μου βγάζει στα προγράμματα superuser white list ειμαι σωστός?

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Παιδιά έκανα root το κινητο κ μου βγάζει στα προγράμματα superuser white list ειμαι σωστός?

Ναι.

Περασε απο recovery το theme της got. Εχει το music mod μεσα ως εφαρμογη που ειναι απιστευτο.

Edited by amdnikos

καλησπερα και συγνωμη αν ρωτάω ασχετα πράγματα, πληκτρολογιο ελληνικο κκαι αγγλικο πως μπορουμε να εχουμε στην 2.2.1?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Σήμερα κατα τη διάρκεια των 'πειραγμάτων' στην φρέσκια 2.2.1 παρατήρησα κάτι που με στενοχώρησε..

Το hardware πληκτρολόγιο του 'stone μου σε 2 σημέια μοιάζει σα να έχει 'φουσκώσει' λίγο.. (έχω το 'μαλακό' πληκτρολόγιο με τα καμπυλωτά κουμπιά, μεταγενέστερες συσκευές έχουν το πιο 'σκληρό' αν δεν απατώμαι). Κοιτόντας το φαίνεται σα να κάνει ενα φούσκωμα πάνω αριστερά και κάτω στη μέση, στο Space.. Πιέζοντάς το σ εκείνα τα σημεία το νιώθεις να υποχωρεί (ουσιαστικά ολο το πληκτρολόγιο ειναι μια πλαστική μεμβράνη πάνω απο ηλεκτρικές επαφές..)

Τώρα το πως ξεκόλλησε δε μπορώ να το καταλάβω.

Μάλλον απ το συνεχες σκίσιμο και τις αυξημένες θερμοκρασίες απο O/C κλπ.. Λειτουργεί κανονικά απλά τώρα που το παρατήρησα ξενέρωσα.

καλησπερα και συγνωμη αν ρωτάω ασχετα πράγματα, πληκτρολογιο ελληνικο κκαι αγγλικο πως μπορουμε να εχουμε στην 2.2.1?

βάλε το greek ime keyboard (greek input).

Σήμερα κατα τη διάρκεια των 'πειραγμάτων' στην φρέσκια 2.2.1 παρατήρησα κάτι που με στενοχώρησε..

Το hardware πληκτρολόγιο του 'stone μου σε 2 σημέια μοιάζει σα να έχει 'φουσκώσει' λίγο.. (έχω το 'μαλακό' πληκτρολόγιο με τα καμπυλωτά κουμπιά, μεταγενέστερες συσκευές έχουν το πιο 'σκληρό' αν δεν απατώμαι). Κοιτόντας το φαίνεται σα να κάνει ενα φούσκωμα πάνω αριστερά και κάτω στη μέση, στο Space.. Πιέζοντάς το σ εκείνα τα σημεία το νιώθεις να υποχωρεί (ουσιαστικά ολο το πληκτρολόγιο ειναι μια πλαστική μεμβράνη πάνω απο ηλεκτρικές επαφές..)

Τώρα το πως ξεκόλλησε δε μπορώ να το καταλάβω.

Μάλλον απ το συνεχες σκίσιμο και τις αυξημένες θερμοκρασίες απο O/C κλπ.. Λειτουργεί κανονικά απλά τώρα που το παρατήρησα ξενέρωσα.

Κρίμα!!!!Πώς έγινε αυτό? Από τη ζέστη λες?

Πότε είχες αγοράσει το δικό σου? εγώ που αγόρασα τον Απρίλιο τι έχω? το σκληρό?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

βάλε το greek ime keyboard (greek input).

Κρίμα!!!!Πώς έγινε αυτό? Από τη ζέστη λες?

Πότε είχες αγοράσει το δικό σου? εγώ που αγόρασα τον Απρίλιο τι έχω? το σκληρό?

Τα δύο πληκτρολόγια είναι αυτά:

http://www.androidguys.com/wp-content/uploads/2010/05/droid_keyboards-300x181.jpg

Στο πάνω μέρος ειναι το 'σκληρό' πληκτρολόγιο δίχως καμπυλα πλήκτρα.

Στο κατω μέρος ειναι φωτογραφία του πληκτρολογίου του Droid 2, παρ' ολα αυτά και τα μισα Droid/Milestone κυκλοφόρησαν με αυτο το τύπο 'μαλακού' πληκτρολογίου. Δεν μπόρεσα να βρω φωτογραφία με τα 2 πληκτρολόγια του Droid/Milestone διπλα διπλα.

Τα δύο πληκτρολόγια είναι αυτά:

http://www.androidguys.com/wp-content/uploads/2010/05/droid_keyboards-300x181.jpg

Στο πάνω μέρος ειναι το 'σκληρό' πληκτρολόγιο δίχως καμπυλα πλήκτρα.

Στο κατω μέρος ειναι φωτογραφία του πληκτρολογίου του Droid 2, παρ' ολα αυτά και τα μισα Droid/Milestone κυκλοφόρησαν με αυτο το τύπο 'μαλακού' πληκτρολογίου. Δεν μπόρεσα να βρω φωτογραφία με τα 2 πληκτρολόγια του Droid/Milestone διπλα διπλα.

Κατάλαβα. Και το δικό μου καμπυλωτό είναι. Σαν το δικό σου δηλαδή.

Ορίστε και μια φωτογραφία απ' το πληκτρολόγιό μου.. Φαίνονται εύκολα τα σημεία που έχει 'πρηστεί'.. σνιφ.:cry:

http://img251.imageshack.us/img251/6730/swelling.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Ορίστε και μια φωτογραφία απ' το πληκτρολόγιό μου.. Φαίνονται εύκολα τα σημεία που έχει 'πρηστεί'.. σνιφ.:cry:

http://img251.imageshack.us/img251/6730/swelling.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Αν στα σημεία αυτά το πατήσεις με ένα τσιμπιδάκι?

Σαν να έχει ξεκουμπώσει φαίνεται....

Ελαττωματικό... να πας για σέρβις.

απο το market ψαξε greek input method

και ναι γραφει,τα λεει και στις σελιδες πισω θα τα εβρισκες με λιγο ξεφυλλισμα στο thread

το βρήκα ευχαριστω πολυ.

EDIT

Υπάρχει δυνατότιτα να αλλαξουμε τα εικονιδια μπαταρας δυκτιου και wifi γιατι ειναι πολυ σκουρα αυτα της GOT?

Edited by steliosk

Πω πω! εβγαλα το φλας και ανεπνευσε ο browser...

Ρε παιδια ελληνικα πως γραφουμε με το hardware πληκτρολογιο?

Πω πω! εβγαλα το φλας και ανεπνευσε ο browser...

Ρε παιδια ελληνικα πως γραφουμε με το hardware πληκτρολογιο?

αν εχεις το greek input method απο το market τοτε πατας το πληκτρο με το βελακι πάνω(shift) και space.

αν εχεις το greek input method απο το market τοτε πατας το πληκτρο με το βελακι πάνω(shift) και space.

Δεν μου την αλλαζει πάντα όμως με τον τρόπο αυτό.

Δεν μου την αλλαζει πάντα όμως με τον τρόπο αυτό.

εχεις απενεργοποιησει το παλιο πληκτρολόγιο? (Πλκτρολογιο android)

εχεις απενεργοποιησει το παλιο πληκτρολόγιο? (Πλκτρολογιο android)

Ναι αλλά δεν

Βασικα για να μου αλλάξει τη γλώσσα πρεπει να σβησω όλα όσα εχω γράψει μέχρι εκείνο το σημείο και μετά αλλαζει τη γλώσσα.

θα το ψάξω καλύτερα.

Edited by ddr2