Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι γιατί πρέπει να αντιγραφεί και το TimeStamps του παλιού για να λειτουργήσει. Αυτό κάνει και το αρχειακι cpts (copy timestamps).

Κάποιος στο xda μου είπε να φτιάξω ένα update.zip με το phone.apk μόνο μέσα, αλλά δεν το δοκίμασα.

Τη πηρε το ματι μου τη συζητηση στο xda.

Aλλα και εγω δε γνωριζω πως να κανω sign το update.zip ωστε να σε βοηθησω.

Απο την αλλη βδομαδα που θα ειμαι πιο ελευθερος θα το προσπαθησω...

Σε ευχαριστω

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω απο χθες και εγώ το Milestone, οπότε και πολλές απορίες :happy:

Όσο και αν έψαξα δεν το βρήκα και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.

Έχω βρει πως ανοίγει ο Task Manager, αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να κάνω terminate μια απο τις εφαρμογές που βλέπω εκεί ...

Οποιαδήποτε εφαρμογή, δεν έχει σημασία...

Ξέρει κάποιος πως γίνεται???

Thank you

Γεια χαρα κατεβασε απο το μαρκετ το advanced task killer

Καλησπέρα!Θέλω να κάνω μια ερώτηση οσον αφορά την Θερμoκρασία που αναπτύσσει το milstone!Εχω βαλει ενα widget που μετράει την θερμοκρασία παίζοντας παιχνίδια φτανει περίπου στους 41c me 42c ποια θερμοκρασια μπορεί να θεωρηθεί επικύνδυνη για το κινητό?(κ στην περίπτωση που γίνεi overclock?).
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Μια χαρα εισαι. Μετα τους 55 να ανησυχεις..
Καλησπέρα!Θέλω να κάνω μια ερώτηση οσον αφορά την Θερμoκρασία που αναπτύσσει το milstone!Εχω βαλει ενα widget που μετράει την θερμοκρασία παίζοντας παιχνίδια φτανει περίπου στους 41c me 42c ποια θερμοκρασια μπορεί να θεωρηθεί επικύνδυνη για το κινητό?(κ στην περίπτωση που γίνεi overclock?).

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Καλησπερα, ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος... Καμια καλη εφαρμογη που να μετραει το ποσο μιλαω καθε μερα καθε μηνα κ να το σβηνω οταν θελω για να μετρησω τον επομενο μηνα η ημερα

Καλησπερα, ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος... Καμια καλη εφαρμογη που να μετραει το ποσο μιλαω καθε μερα καθε μηνα κ να το σβηνω οταν θελω για να μετρησω τον επομενο μηνα η ημερα

Call Meter NG από Market.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Όποιος θέλει περισσότερες λειτουργίες από το Phone.apk ας κάνει αυτά που θα πώ...

Πρώτα παραθέτω τις λειτουργίες του νέου Phone.apk όπως τις γράφει ο δημιουργός του cytown στο xda (με κόκκινα γράμματα είναι αυτά που τα θεωρώ εγώ σημαντικά και δεν υπάρχουν στο Phone.apk που έχει από default το κινητό μας):

The main features are:

• add notification differ than talking when dialing.
  • vibrate on outgoing call on answered.
  • vibrate on 45 sec when outgoing talking, i.e. 45", 1'45", 2'45"... (also have attached without this function.)
  • 2 short vibrate on off hook.
  • more awake time for screen on while talking.(Method from derfolo)
  • notify with led blink when missing call (τώρα δεν θα χρειαζόμαστε βοηθητικό πρόγραμμα για να αναβοσβήνει το LED όταν έχουμε αναπάντητες..)
  • vibrate on call waiting
  • force return to call log screen after a call out end
  • settings for on/off of all above
  • show avatar when outgoing call not answered
  • ringer performance improved with method from itp@xda.
  • show organization in call screen, request by pascanu@xda
  • larger avatar
  • black list!
  • layout from eclair
  • force use touch ui keyboard(διαλέξτε αυτή την επιλογή από το Ρυθμίσεις - Ρυθμίσεις κλήσης, αν θέλετε να φαίνεται όπως ήταν ακριβώς πρίν)
  • turn over to silence incoming phone
  • support left hand user
  • support wire control to hangup
  • show nickname in call screen

Και πάμε στις οδηγίες:

1) Κατεβάστε από ΕΔΩ το Phone.apk και βάλτε χύμα στην κάρτα μνήμης σας ( όχι σε φάκελο - χύμα).

2) Κατεβάστε το cpts.zip που έχω παρακάτω και ξεζιπάρετε το. Μέσα υπάρχει ένα αρχείο με όνομα cpts, το οποίο ΟΠΩΣ είναι (χωρίς επέκταση δηλαδή), το αντιγράφετε με τον Root Explorer στο /system/xbin και του δίνεται permissions ---rwxr-x

3) Με το καινούργιο Phone.apk στην κάρτα μνήμης χύμα και το αρχείο cpts στο /system/xbin , ανοίγουμε το cmd στο PC μας και πάμε στο φάκελο tools του AndroidSDK με τις παρακάτω εντολές:

cd\

cd androidsdk\tools

Στη συνέχεια γράφουμε:

adb shell

su

mount -o remount,rw -t yaffs2 /dev/block/mtdblock6 /system

cpts /sdcard/Phone.apk /system/app/Phone.apk

Μπορεί να σας βγάλει κάποιο μλήνυμα στο κινητό και να κάνει επανεκκίνηση μόνο του... Δεν τρέχει τίποτα...

Μόλις ξανανοίξει, πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις - Ρυθμίσεις Κλήσης και θα δείτε πολλές καινούργιες δυνατότητες....

Σημείωση: Το Phone.apk το καινούργιο είναι τροποποιημένο από εμένα (εικονίδια κλπ) ώστε να είναι το ίδιο (σε εμφάνιση) με το Phone.apk που έχω στη Mixed ROM v.2

τα εκανα ολα αλλα βγαζει σφαλμα οταν παω στο cmd απο το pc οτι δεν βρισκει την διαδρομη

Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα

τα εκανα ολα αλλα βγαζει σφαλμα οταν παω στο cmd απο το pc οτι δεν βρισκει την διαδρομη

Κάτι δεν κάνεις καλά.....

Έκανες τη διαδικασία όπως ακριβώς την περιγράφω???

Γιατί για να σου λέει αυτό που λες ή το αρχείο cpts δεν έχεις βάλει στο /system/xbin ή δεν του έχεις δώσει τα κατάλληλα permissions ή το Phone.apk δεν έχεις βάλει στην κάρτα χύμα....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παιδιά γίνεται με κάποιον τρόπο να αναβαθμίσω την έκδοση Google Maps της συσκευής (βγήκε η 4.5 και το Moto έχει την 4.1 ακόμα), ή πρέπει να εγκαταστήσω την καινούρια παράλληλα?

Περιμένω βέβαια να δω πότε θα βγάλει και ο brut την νέα έκδοση, μήπως και βάλω αυτήν κατεθείαν..

Αντίστοιχο θέμα έχω και με τις εφαρμογές GMail, facebook, κλπ.. Τις προεγκατεστημένες γενικά. Υπάρχει λύση για Update, ή μόνο όταν πάρουμε την 2.2 θα έχουμε Update και στις εφαρμογές αυτές?

Ευχαριστώ.

--- Sony Xperia 5 II ---

Παιδιά γίνεται με κάποιον τρόπο να αναβαθμίσω την έκδοση Google Maps της συσκευής (βγήκε η 4.5 και το Moto έχει την 4.1 ακόμα), ή πρέπει να εγκαταστήσω την καινούρια παράλληλα?

Περιμένω βέβαια να δω πότε θα βγάλει και ο brut την νέα έκδοση, μήπως και βάλω αυτήν κατεθείαν..

Αντίστοιχο θέμα έχω και με τις εφαρμογές GMail, facebook, κλπ.. Τις προεγκατεστημένες γενικά. Υπάρχει λύση για Update, ή μόνο όταν πάρουμε την 2.2 θα έχουμε Update και στις εφαρμογές αυτές?

Ευχαριστώ.

Ολες οι εφαρμογές αναβαθμίζονται :p Πρεπει ομως πρωτα να "ανοιξεις" το market με το market enabler (απαιτει root) Οσο για χαρτες βαλε την εκδωση του Brut απο το XDA. Για το gmail εχει διαρευσει απο την 2.2 ...

function cdl { cd $1; ls;}

Ευχαριστώ γι ατην απάντηση, το δοκίμασα το Market Enabler αλλά δεν είδα καμία επιλογή για αναβάθμιση μέσω του Market για το Google Maps, ούτε για το GMail..
--- Sony Xperia 5 II ---

Βάλε να κάνει spoof την αμερικάνικη Τ-Mobile (αφού κανεις backup τα default settings πρώτα) και ξαναμπές στο Market -> Downloads, λογικά θα σου βγάλει τα updates...
Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

Αυτό νομίζω έκανα, αλλά θα ξαναδοκιμάσω από αύριο που θα έχω χρόνο. Ευχαριστώ πολύ πάντως φίλε μου.

:)

Εdit: Το ξαναδοκίμασα και μου βγάζει ότι δεν είναι εγκατεστημένη η εφαρμογή. Πατάω στην αναζήτηση Google Maps και μου εμφανίζει την 4.5 διαθέσιμη προς κατέβασμα..

Edited by babis200sx
--- Sony Xperia 5 II ---

Καλησπέρα παίδες.

Sorry που θα ρωτήσω κάτι το οποίο έχει ειπωθεί τόοοοοοοοσες φορές!!!

Αλλά πραγματικά μετά απο πολύυυυυυ διάβασμα έχασα τον μπούσουλα !!!!

Το θέμα μου αφορά τους Ελληνικούς χάρτες πλοήγησης ...

Τελικά ποιό πρόγραμμα είναι καλό για πλοήγηση στην Ελλάδα? και πως θα το αποκτήσω? Πρέπει να το αγοράσω ή να το "αγοράσω" ???

Thanks εκ των προτέρων σε όποιον απαντήσει!!!

Πολυ ομορφα νεα τις τελευταιες μερες. Ειναι θεμα ημερων ο ξεκλειδωτος bootloader.:O

παρακολουθω και εγω το αντιστοιχο thread (αν καταλαβα καλα...!)αν δε το δω με τα ματια μου δε θα το πιστεψω.η τελευταια εξελιξη ειναι πως βρηκε τροπο να σπασει το 516bit κωδικο του bootloader μονος του με "δικους" του υπολογιστες εντος 10 ημερου αν δε κανω λαθος.μου φαινεται πολυ περιεργο να συμβει αυτο χωρις boinc...!καποιος θα το ειχε κανει ηδη.αυτα σαν δικηγορος του διαβολου...

Απο την αλλη βεβαια:

μακαρι να τα καταφερει και να γινει ο θεος ολων των milestoneκατοχων...

Sent from my Milestone using Tapatalk

Καλησπέρα παίδες.

Sorry που θα ρωτήσω κάτι το οποίο έχει ειπωθεί τόοοοοοοοσες φορές!!!

Αλλά πραγματικά μετά απο πολύυυυυυ διάβασμα έχασα τον μπούσουλα !!!!

Το θέμα μου αφορά τους Ελληνικούς χάρτες πλοήγησης ...

Τελικά ποιό πρόγραμμα είναι καλό για πλοήγηση στην Ελλάδα? και πως θα το αποκτήσω? Πρέπει να το αγοράσω ή να το "αγοράσω" ???

Thanks εκ των προτέρων σε όποιον απαντήσει!!!

Θα πρεπει να ρωτησεις στο θεμα που αφορά τους χαρτες και την πλοηγηση

Sent from my Milestone using Tapatalk

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Πολυ ομορφα νεα τις τελευταιες μερες. Ειναι θεμα ημερων ο ξεκλειδωτος bootloader.:O

Θα εκπλαγω πολυ αν γινει κατι τετοιο,ο κωδικος λενε ειναι τοσο μεγαλος,που για να σπαστει,θα χρειαζοντουσαν κυριολεκτικα χιλιαδες υπολογιστες ενωμενοι και να υπολογιζουν για χρονια,μιλαμε για παρα παρα πολλα ψηφια...για να παρακαμψουν το bootloader ισως και να γινεται,με κανα dual boot η κατι τετοιο,ετσι λενε τουλαχιστον...

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Και εγω θα εκπλαγω αλλα...

ουσιατικα ο συνολικος κωδικος ειναι 2048bit ο οποιος ειναι αυτος που δε σπαει με τη καμια(αν και ο τυπος υποστηριζει πως και αυτος σπαει).Ομως αν σπασει ο 516bitos παλι κανουμε δουλεια γιατι αυτος ευθυνεται για το signing της ROM.

Oλα αυτα που γραφω ειναι απλοικη και ελευθερη προσωπικη μεταφραση αυτων που διαβαζω.

Καπως ετσι το εχω καταλαβει ολο το πραγμα.Παντως ειτε θετικα ειτε αρνητικα,θα εχουμε νεα συντομα....

Καλησπέρα. Φένεται έχω χάσει επεισόδια. Δηλαδή ισχυρίζονται ότι θα σπάσει ο bootlloader? Αν ναι μπορώ να έχω παραπάνω πληροφορίες? Και κάτι άλλο από σήμα πως πάει? Φτάνει άνετα συσκευές nokia που από όσο γνωρίζω έχουν γενικά από την καλύτερη λήψη?

Παιδιά τόσες γνώσεις περι boinc κλπ δεν φτάνω.....

Αλλά αυτό που ξέρω στα σίγουρα είναι πως ότι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.....

Το πότε δεν είναι σίγουρο, αλλά αν βρεθούν 5 αλάνια (αλλά μιλάμε για αλάνια) που τα έχουν πάρει με την Motorola, τότε το ξεκλείδωμα του Milestone είναι θέμα χρόνου, αν αποφασίσουν να ασχοληθούν σοβαρά....

Αλλάζω θέμα.....

Άρχισε και η Ομάδα CyanogenMod να ασχολήτε μαζί μας.....

Αυτό και αν είναι ενθαρρυντικό .......

Και δεν ξέρω κιόλας αν άρχισε η Ομάδα CyanogenMod να ασχολείτε με το Μilestone, επειδή κάτι άκουσε ή κάτι ξέρει σε σχέση με τα προηγούμενα που λεγαμε περί ξεκλειδώματος μέσω του Boinc......

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Θα εκπλαγω πολυ αν γινει κατι τετοιο,ο κωδικος λενε ειναι τοσο μεγαλος,που για να σπαστει,θα χρειαζοντουσαν κυριολεκτικα χιλιαδες υπολογιστες ενωμενοι και να υπολογιζουν για χρονια,μιλαμε για παρα παρα πολλα ψηφια...για να παρακαμψουν το bootloader ισως και να γινεται,με κανα dual boot η κατι τετοιο,ετσι λενε τουλαχιστον...

Και εγω θα εκπλαγω αλλα...

ουσιατικα ο συνολικος κωδικος ειναι 2048bit ο οποιος ειναι αυτος που δε σπαει με τη καμια(αν και ο τυπος υποστηριζει πως και αυτος σπαει).Ομως αν σπασει ο 516bitos παλι κανουμε δουλεια γιατι αυτος ευθυνεται για το signing της ROM.

Oλα αυτα που γραφω ειναι απλοικη και ελευθερη προσωπικη μεταφραση αυτων που διαβαζω.

Καπως ετσι το εχω καταλαβει ολο το πραγμα.Παντως ειτε θετικα ειτε αρνητικα,θα εχουμε νεα συντομα....

Οπως τα λεει ο agelkap ειναι.Ο συνολικος κωδικος ειναι 2048bit ΑΛΛΑ το sign check (enable η disable δλδ) ειναι κλειδωμενο με 512key. Πιο απλα, το 2048key προσωπικα δε πιστευω οτι θα σπασει ποτε αλλα το 512 ειναι piece of cake πλεον και για τον απλο χρηστη. Ακομα πιο απλα με το που θα σπασει το 512key σημαινει οτι μπορουμε να παρακαμψουμε το keycheck του bootloader.

Αυτο που εδωσες Kalagas υπαρχει λιγο καιρο.Σημερα εβγαλαν full working CM6(bastardized!!) αλλα δυστυχως και τα δυο ειναι απλα ported με ιδιο kernel οποτε ως συνηθως με τα αντιστοιχα προβληματα...!

Εγω εχω καταληξει πως το ξεκλειδωμα του bootloader ειναι μονοδρομος!!!

CM6 bastardized(lol)

Boinc Project

Αυτο που εδωσες Kalagas υπαρχει λιγο καιρο.Σημερα εβγαλαν full working CM6(bastardized!!) αλλα δυστυχως και τα δυο ειναι απλα ported με ιδιο kernel οποτε ως συνηθως με τα αντιστοιχα προβληματα...!

Εγω εχω καταληξει πως το ξεκλειδωμα του bootloader ειναι μονοδρομος!!!

CM6 bastardized(lol)

Boinc Project

Συμφωνώ μαζί σου...

Απλά το ανέφερα επειδή πιστεύω ότι έχει σχέση με το ξεκλείδωμα του bootloader...

Δηλαδή πιστεύω ότι οι CyanogenMod κάνουν προβίτσες για αυτό που έρχεται...

Γιατί το Milestone έχει γίνει rooted πάρα πολύ καιρό και δεν είδα να ξανά έχουν ασχοληθεί...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.