Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερώτηση μου προκλήθηκε σήμερα που έψαχνα μήπως βγήκε νέα ανακοίνωση για την v2.2 . Για όσους έχουμε την GOT rom κλπ μπορούμε να κάνουμε απευθείας αναβάθμιση? Ή θα φάμε κανένα κλείδωμα και θα τρέχουμε σε αντιπροσωπείες..?

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μια ερώτηση μου προκλήθηκε σήμερα που έψαχνα μήπως βγήκε νέα ανακοίνωση για την v2.2 . Για όσους έχουμε την GOT rom κλπ μπορούμε να κάνουμε απευθείας αναβάθμιση? Ή θα φάμε κανένα κλείδωμα και θα τρέχουμε σε αντιπροσωπείες..?

Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα για την αναβαθμιση και σιγουρα δεν θα χρειαστεις να το στειλεις στην αντιπροσωπεια.Μερικα παιδια εδω μεσα ξερουν πολλα περισσοτερα απο το επισημο service ;)

Δεν υπαρχει προβλημα,εκτος αν εχεις σβησει εφαρμογες που ειχε το κινητο απο το εργοστασιο. Σε αυτη την περιπτωση περνας ξανα τη γνησια ρομ,αφου εχεις κανει ενα back up τις εφαρμογες σου αν θες.

Λεπτομερειες δλδς...τιποτα που δε διορθωνεται εντος τριλεπτου.

Sent from my Milestone using Tapatalk

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα για την αναβαθμιση και σιγουρα δεν θα χρειαστεις να το στειλεις στην αντιπροσωπεια.Μερικα παιδια εδω μεσα ξερουν πολλα περισσοτερα απο το επισημο service ;)

Σε αυτό συμφωνώ και επαυξάνω...!

Δεν υπαρχει προβλημα,εκτος αν εχεις σβησει εφαρμογες που ειχε το κινητο απο το εργοστασιο. Σε αυτη την περιπτωση περνας ξανα τη γνησια ρομ,αφου εχεις κανει ενα back up τις εφαρμογες σου αν θες.

Λεπτομερειες δλδς...τιποτα που δε διορθωνεται εντος τριλεπτου.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου

Λοιπόν παιδιά. Επικοινώνησα πάλι σήμερα με την Motorola, από όπου και με έστειλαν στα κεντρικά. Αφού τους ξαναείπα όλο το story και μετά από αρκετή συζήτηση, με ενημέρωσαν πως έτσι είναι αυτή η συσκευή, λόγω του ότι έχει πολύ δυνατά πηνία τα οποία βρίσκονται πολύ κοντά στο ακουστικό. Όταν τους είπα για όλα αυτά που έγιναν στο service (ότι δηλαδή στην πρώτη είχαν προσπαθήσει να το φτιάξουν και στην δεύτερη δεν βρήκαν τπτ), μου είπαν (με λίγα λόγια) πως από το service δεν το γνωρίζουν το συγκεκριμένο θέμα (;;;; ) και πώς από εκεί δεν θα μπορέσουν να με βοηθήσουν. Μάλιστα, μου είπαν πως βλέπουν ότι υπάρχουν αναφορές για το συγκεκριμένο πρόβλημα και στην Αμερικανική Motorola.

Με τα πολλά, μου είπαν πως θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να μου το αλλάξουν με κάποιο άλλο μοντέλο (με ποιο όμως; με κάνα RAZR ή με κάνα ROKR; ) αν και δεν είναι σίγουρο, οπότε περιμένω τηλεφώνημα τους.

Άρτζι, μπούρτζι κι ο λουλάς...

ΥΓ: Αυτά όλα γιατί δεν μου τα έλεγαν εξ αρχής, όταν είχα πάρει για πρώτη φορά τον Μάιο στα κεντρικά, μόνο με έστειλαν στο service;

ΥΓ2: Ξέχασα να σημειώσω ότι, απ'ότι κατάλαβα, σε κάποια φάση μίλησα με υποδιευθυντή/προϊστάμενο, δεν ξέρω τι ήταν...

Edited by DJDB

Με τα πολλά, μου είπαν πως θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να μου το αλλάξουν με κάποιο άλλο μοντέλο (με ποιο όμως; με κάνα RAZR ή με κάνα ROKR; ) αν και δεν είναι σίγουρο, οπότε περιμένω τηλεφώνημα τους.

Θα σε χαλούσε ένα ΧΤ720? Γιατί για aura δεν το κόβω χεχε

Βασικά δεν ξέρω αν έχεις κάνει τεχνικός αλλά δεν μπορείς αν δεν πάρεις γραμμή από πάνω να δηλώσεις βλάβη ή αδυναμία.. Πόσο μάλλον αν είναι στη θέση της Μοτορόλα που ουσιαστικά μόνο μια της συσκευή κυκλοφορεί με μηδενική υποτήριξη προώθησης ...

ΥΓ. Μόνο στο digitallife έχω δει διαφήμιση της συσκευής... Ούτε σε wind δεν υπήρχε αφίσα στα καταστήματα στην Σαλονίκη ούτε βιτρίνα το είχαν... (Τηλεοπτικό σποτ δεν θυμαμαι αν έπαιξε λόγω αποκλειστικότητας)

Edited by dyannisb

Θα σε χαλούσε ένα ΧΤ720? Γιατί για aura δεν το κόβω χεχε

Βασικά δεν ξέρω αν έχεις κάνει τεχνικός αλλά δεν μπορείς αν δεν πάρεις γραμμή από πάνω να δηλώσεις βλάβη ή αδυναμία.. Πόσο μάλλον αν είναι στη θέση της Μοτορόλα που ουσιαστικά μόνο μια της συσκευή κυκλοφορεί με μηδενική υποτήριξη προώθησης ...

ΥΓ. Μόνο στο digitallife έχω δει διαφήμιση της συσκευής... Ούτε σε wind δεν υπήρχε αφίσα στα καταστήματα στην Σαλονίκη ούτε βιτρίνα το είχαν... (Τηλεοπτικό σποτ δεν θυμαμαι αν έπαιξε λόγω αποκλειστικότητας)

Όχι, δεν θα με χάλαγε, αλλά κάτσε να δούμε αν θα μου το αλλάξουν γενικώς... Μέχρι στιγμής, δεν έχω κάποιο τηλεφώνημα (κλασσικά).

Μμμ, ελπίζω αυτό για τους τεχνικούς να μην το αναφέρεις σαν δικαιολογία, ε; :p. Καταλαβαίνεις πως αυτό (που ισχύει) εκμηδενίζει κάθε αξιοπιστία ενός service point, αφού μπορεί πολύ απλά να πας μια συσκευή με πρόβλημα (εργοστασιακό ή μη) και επειδή δεν έχουν πάρει γραμμή, να μην στο φτιάξουν (ή να μην στο αναφέρουν καν, αγνοώντας το, φτιάχνεται δεν φτιάχνεται), λέγοντας σου πως είναι εντάξει. Πάνε τζάμπα και 500ευρα που ζητάνε και οι 2ετής εγγυήσεις και όλα.. Μιλάμε για κοροϊδία. ;)

Θα επανέλθω όταν με ενημερώσουν τι μπορεί να γίνει...

ΥΓ: Εγώ μόνο στο expansys, ένα bannerάκι. Πράγματι, δεν διαφημίστηκε σχεδόν καθόλου.

Edited by DJDB

Υπήρξε ενημέρωση τελικά. Δεν μου το αλλάζουν, είναι εργοστασιακό λέει, δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να μου δώσουν ένα ίδιο, αλλά δεν το κάνουν ούτε αυτό μιας και το άλλο λέει θα έχει το ίδιο θέμα. Όταν τους το είχα πάει την πρώτη φορά, ο τεχνικός έπρεπε λέει να αλλάξει κάτι μιας και του το πήγα, καθώς δεν γνωρίζανε για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Στο δεύτερο, που είχαν πια περισσότερες αναφορές για το συγκεκριμένο θέμα, δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα (και δεν έκαναν), ξέροντας πως δεν γίνεται τίποτα. Είναι από κατασκευής του έτσι. Αν λέει δεν το ανέχομαι ή δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω με κάποιο bluetooth, τότε δεν γίνεται τίποτα.

Μάλιστα. Αν μπορούσα θα το φώναζα τώρα αυτό: MOTOROLA ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ ΞΑΝΑ.

Και συγχαρητήρια στην Motorola και στους σχεδιαστές της γα τις υπέροχες κατασκευές που φτιάχνουν. Μπράβο.

Κλείνω εδώ, δεν θα επανέλθω γιατί το κούρασα. Καλή τύχη σε όλους τους κατόχους Milestone.

Αφού μπορούν λοιπον, γιατι δεν τους λες απλά, 'δώστε μου τοτε ενα άλλο και δεν θα σας ξαναενοχλήσω με το θέμα ακόμα κι αν κάνει το ίδιο'..

Εννοώ, οι πιθανότητες να πέσεις ξανα σε ελλατωματικό λογικά ειναι τραγικά μικρές..

Εγώ θα επέμενα για αλλαγή..

Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

Αφού μπορούν λοιπον, γιατι δεν τους λες απλά, 'δώστε μου τοτε ενα άλλο και δεν θα σας ξαναενοχλήσω με το θέμα ακόμα κι αν κάνει το ίδιο'..

Εννοώ, οι πιθανότητες να πέσεις ξανα σε ελλατωματικό λογικά ειναι τραγικά μικρές..

Εγώ θα επέμενα για αλλαγή..

Απ'ότι κατάλαβα, μου το είπαν υποθετικά για αλλαγή με ένα ίδιο. Ότι "να, και να στο αλλάξουμε με ένα ίδιο, το ίδιο θα κάνει. Το έχουμε διαπιστώσει, είναι γενικευμένο". Όταν είχα ρωτήσει παλαιότερα, μου είχαν πει πως η Motorola είναι από πολύ δύσκολο έως αδύνατο να αλλάξει συσκευή.

Tespa, θα δούμε. Μπορεί να το κρατήσω, μπορεί να το δώσω, μπορεί να το χρησιμοποιήσω για σουβέρ (αν και δεν βολεύει :p)...

Όταν είχα ρωτήσει παλαιότερα, μου είχαν πει πως η Motorola είναι από πολύ δύσκολο έως αδύνατο να αλλάξει συσκευή.

Όταν είχα πάρει το Α1200 είχα παρατηρήση πρόβλημα και την επόμενη μέρα που το πήγα μου δώααν καινούρια συσκευή... :s Τι να πω.. Μάλλον είναι καθαρά πως θα κάτσει.

Όσο για το θέμα των service που είπα πιο πάνω δεν είναι αυθαίρετο συμπέρασμα αλλά γενική στάση ανεξαρτήτως εταιρίας. Έχω προσωπική πείρα :X

Αν θυμάστε καλά πριν κάποια χρόνια η Motorola πουλούσε τρελά κυρίως στα καταστήματα Vodafone, μια και η Vodafone έφερνε σχεδόν όλα τα καινούργια Motorola σε αποκλειστικότητα....

Ξαφνικά (όχι και τόσο ξαφνικά), κανείς πάροχος αποκλειστικότητα, και επιπλέον πηγαίνεται αν έχετε γνωστό σας που έχει κατάστημα Vodafone να τον ρωτήσετε ή να του πείτε το όνομα Motorola...

Eκεί να δείτε την αντίδραση του και την γκριμάτσα του. Και αυτό για το SERVICE της Μοtorola. Η Vodafone είχε παράπονα από όλους τους καταστηματάρχες της και απλά ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ την Motorola. Kανείς που έχει μαγαζί Vodafone δεν θέλει να ακούσει για Motorola. ...

Και ο λόγος είναι αυτός που περιγράφει ο φίλος DJDB πιο πάνω.....

Το κακό, καθοδηγούμενο από συμφέροντα, μη εξυπηρετικό, κοροϊδευτικό, αλαζονικό SERVICE....

Εννοείται ότι παρ' όλο που έχω φάει απίστευτες ώρες σε ROMS κλπ για το Milestone μου.... ΜOTOROLA ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΠΟΤΕ..............

Και οι λόγοι είναι πολλοί: Service, Κλειδωμένο Bootloader, Άσχετοι Προγραμματιστές (ούτε μια εφαρμογή σωστή για την κάμερα δεν μπορούν να φτιάξουν - η εφαρμογή της HTC από το MotoFrezy 2.2 βγάζει πολύ καλύτερες φωτογραφίες), Πολύ Κακή Νοοτροπία - Αμερικάνικη (και καλά εγώ είμαι και άλλος δεν είναι) κλπ κλπ κλπ.....

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

φίλε kalagas (ή όποιος άλλος μπορεί) μήπως μπορείς να ανεβάσεις την εφαρμογή της κάμερας μόνο, ώστε να την δοκιμάσουμε κι εμείς με την 2.1?

Θα ήθελα να δω αν μπορεί να βγάλει ακόμα καλύτερες φωτό το Milestone μου.

Eυχαριστώ.

--- Sony Xperia 5 II ---

φίλε kalagas (ή όποιος άλλος μπορεί) μήπως μπορείς να ανεβάσεις την εφαρμογή της κάμερας μόνο, ώστε να την δοκιμάσουμε κι εμείς με την 2.1?

Θα ήθελα να δω αν μπορεί να βγάλει ακόμα καλύτερες φωτό το Milestone μου.

Eυχαριστώ.

Δυστυχώς δεν δουλεύει στις Rom που έχουμε εμείς... Πρέπει να βάλεις την MotoFrezy 2.2 του Dexter ή τη MotoSence πάλι του Dexter, για να την δοκιμάσεις.....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

OK ευχαριστώ. Βασικά έλεγα να μην αλλάξω RΟΜ. Θα περιμένω υπομονετικά για την επίσημη αναβάθμιση σε 2.2

Ούτως ή άλλως ακόμα καλύπτομαι απόλυτα από το κινητό. :)

--- Sony Xperia 5 II ---

Πολύ Κακή Νοοτροπία - Αμερικάνικη (και καλά εγώ είμαι και άλλος δεν είναι) κλπ κλπ κλπ.....

Φίλε μου νομίζω είναι κάπως χειρότερα τα πράγματα και όχι όπως το θέτεις... Δλδ μάλλον η νοοτροπία είναι : δεν με ενδιαφέρει η μικρή αγορά της Ελλάδας και όχι το εγώ είμαι... :wacko: και αυτό φαίνεται γενικότερα από την στάση του marketing της είτε πουλούσε είτε όχι..

Motorola Europe Good morning everyone! Milestone owners in France can now download via PC or over the air new

software that enhances performance. Please refer to the release notes on the Discussion Tab for more

information or check out the links below...Apologies for the delay, and thanks for your attention.

Νέα έκδοση είναι αυτή;Την έχουμε εμείς;

Motorola Europe Good morning everyone! Milestone owners in France can now download via PC or over the air new

software that enhances performance. Please refer to the release notes on the Discussion Tab for more

information or check out the links below...Apologies for the delay, and thanks for your attention.

Νέα έκδοση είναι αυτή;Την έχουμε εμείς;

Δεν είναι η 2.2 αν αυτό εννοείς.... Η αναβάθμιση της 2.1 είναι που την έχουμε πάρει καιρό τώρα εμείς. Αν έχει βέβαια και παραπάνω από την δίκη μας δεν το ξέρω. Σε μια δύο μέρες θα μάθουμε πιστεύω...

Α και ξέχασα.... Καλώς τον πάλι....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω απο χθες και εγώ το Milestone, οπότε και πολλές απορίες :happy:

Όσο και αν έψαξα δεν το βρήκα και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.

Έχω βρει πως ανοίγει ο Task Manager, αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να κάνω terminate μια απο τις εφαρμογές που βλέπω εκεί ...

Οποιαδήποτε εφαρμογή, δεν έχει σημασία...

Ξέρει κάποιος πως γίνεται???

Thank you

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω απο χθες και εγώ το Milestone, οπότε και πολλές απορίες :happy:

Όσο και αν έψαξα δεν το βρήκα και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.

Έχω βρει πως ανοίγει ο Task Manager, αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να κάνω terminate μια απο τις εφαρμογές που βλέπω εκεί ...

Οποιαδήποτε εφαρμογή, δεν έχει σημασία...

Ξέρει κάποιος πως γίνεται???

Thank you

Καλως ηρθες στην παρεα.

Αυτο που ζητας δεν γινεται.

Ειναι ενα απο τα χαρακτηριστικα του android.

Τα προγραμματα του παρασκηνιου παγωνουν, μεχρι να τα ξαναχρησιμοποιησεις (τα 6 τελευταια). Μονο αν το συστημα ζοριστει, θα κλεισει μια εφαρμογη μονο του, χωριε να το καταλαβεις εσυ.

Εναλλακτικα, μπορεις να χρησιμοποιησεις εναν task manager απο τους πολλους που θα βρεις στο μαρκετ.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Καλως ηρθες στην παρεα.

Αυτο που ζητας δεν γινεται.

Ειναι ενα απο τα χαρακτηριστικα του android.

Τα προγραμματα του παρασκηνιου παγωνουν, μεχρι να τα ξαναχρησιμοποιησεις (τα 6 τελευταια). Μονο αν το συστημα ζοριστει, θα κλεισει μια εφαρμογη μονο του, χωριε να το καταλαβεις εσυ.

Εναλλακτικα, μπορεις να χρησιμοποιησεις εναν task manager απο τους πολλους που θα βρεις στο μαρκετ.

ddr2 θα ηθελα μονο να προσθεσω σε αυτα που εγραψες οτι μπορεί καποιος να σταματήσει ενα προγραμμα που τρεχει στο παρασκηνιο και χωρις καποιον 3rd party task manager απο ρυθμησεις-->εφαρμογες-->διαχ. εφαρμογων-->#$%^#---> το κουμπακι που λεει σταματημα..

αυτο βεβαια δεν ειναι απαραιτητο μια και το android εχει ισως την κορυφαια διαχιρηση μνημης αυτη τη στιγμη (η μερα με την νυχτα με το WM) και οπως πολυ σωστα λες και συ απο οτι θυμαμαι σε παλαιοτερο post μονο κακο κανουν στη σταθεροτητα του συστηματος οι task managers τις ποιο πολες φορες..

function cdl { cd $1; ls;}

ddr2 θα ηθελα μονο να προσθεσω σε αυτα που εγραψες οτι μπορεί καποιος να σταματήσει ενα προγραμμα που τρεχει στο παρασκηνιο και χωρις καποιον 3rd party task manager απο ρυθμησεις-->εφαρμογες-->διαχ. εφαρμογων-->#$%^#---> το κουμπακι που λεει σταματημα..

αυτο βεβαια δεν ειναι απαραιτητο μια και το android εχει ισως την κορυφαια διαχιρηση μνημης αυτη τη στιγμη (η μερα με την νυχτα με το WM) και οπως πολυ σωστα λες και συ απο οτι θυμαμαι σε παλαιοτερο post μονο κακο κανουν στη σταθεροτητα του συστηματος οι task managers τις ποιο πολες φορες..

Έχεις δίκιο, αλλά είναι τόσο "πολύπλοκο" που το είχα ξεχάσει. Δεν το έχω κάνει και ποτέ...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Όποιος θέλει περισσότερες λειτουργίες από το Phone.apk ας κάνει αυτά που θα πώ...

Πρώτα παραθέτω τις λειτουργίες του νέου Phone.apk όπως τις γράφει ο δημιουργός του cytown στο xda (με κόκκινα γράμματα είναι αυτά που τα θεωρώ εγώ σημαντικά και δεν υπάρχουν στο Phone.apk που έχει από default το κινητό μας):

The main features are:

• add notification differ than talking when dialing.
  • vibrate on outgoing call on answered.
  • vibrate on 45 sec when outgoing talking, i.e. 45", 1'45", 2'45"... (also have attached without this function.)
  • 2 short vibrate on off hook.
  • more awake time for screen on while talking.(Method from derfolo)
  • notify with led blink when missing call (τώρα δεν θα χρειαζόμαστε βοηθητικό πρόγραμμα για να αναβοσβήνει το LED όταν έχουμε αναπάντητες..)
  • vibrate on call waiting
  • force return to call log screen after a call out end
  • settings for on/off of all above
  • show avatar when outgoing call not answered
  • ringer performance improved with method from itp@xda.
  • show organization in call screen, request by pascanu@xda
  • larger avatar
  • black list!
  • layout from eclair
  • force use touch ui keyboard(διαλέξτε αυτή την επιλογή από το Ρυθμίσεις - Ρυθμίσεις κλήσης, αν θέλετε να φαίνεται όπως ήταν ακριβώς πρίν)
  • turn over to silence incoming phone
  • support left hand user
  • support wire control to hangup
  • show nickname in call screen

Και πάμε στις οδηγίες:

1) Κατεβάστε από ΕΔΩ το Phone.apk και βάλτε χύμα στην κάρτα μνήμης σας ( όχι σε φάκελο - χύμα).

2) Κατεβάστε το cpts.zip που έχω παρακάτω και ξεζιπάρετε το. Μέσα υπάρχει ένα αρχείο με όνομα cpts, το οποίο ΟΠΩΣ είναι (χωρίς επέκταση δηλαδή), το αντιγράφετε με τον Root Explorer στο /system/xbin και του δίνεται permissions ---rwxr-x

3) Με το καινούργιο Phone.apk στην κάρτα μνήμης χύμα και το αρχείο cpts στο /system/xbin , ανοίγουμε το cmd στο PC μας και πάμε στο φάκελο tools του AndroidSDK με τις παρακάτω εντολές:

cd\

cd androidsdk\tools

Στη συνέχεια γράφουμε:

adb shell

su

mount -o remount,rw -t yaffs2 /dev/block/mtdblock6 /system

cpts /sdcard/Phone.apk /system/app/Phone.apk

Μπορεί να σας βγάλει κάποιο μλήνυμα στο κινητό και να κάνει επανεκκίνηση μόνο του... Δεν τρέχει τίποτα...

Μόλις ξανανοίξει, πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις - Ρυθμίσεις Κλήσης και θα δείτε πολλές καινούργιες δυνατότητες....

Σημείωση: Το Phone.apk το καινούργιο είναι τροποποιημένο από εμένα (εικονίδια κλπ) ώστε να είναι το ίδιο (σε εμφάνιση) με το Phone.apk που έχω στη Mixed ROM v.2

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ακουγεται πολυ καλο.

Θα το δοκιμασω οταν θα ξαναπαω σπιτι που εχω adb...!

Μηπως υπαρχει τροπος χωρις adb?Mεσω terminal ή μεσω καποιου script?

Ακουγεται πολυ καλο.

Θα το δοκιμασω οταν θα ξαναπαω σπιτι που εχω adb...!

Μηπως υπαρχει τροπος χωρις adb?Mεσω terminal ή μεσω καποιου script?

Όχι γιατί πρέπει να αντιγραφεί και το TimeStamps του παλιού για να λειτουργήσει. Αυτό κάνει και το αρχειακι cpts (copy timestamps).

Κάποιος στο xda μου είπε να φτιάξω ένα update.zip με το phone.apk μόνο μέσα, αλλά δεν το δοκίμασα.

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.