Cybernero Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Εγώ όταν πάω να δώσω πιστωτική στις χώρες δεν έχει Ελλάδα για να διαλέξω... Πως θα βάλω λοιπόν πιστωτική δηλώνοντας άλλη χώρα??? EDIT: Τελικά έφτιαξα λογαριασμό από το google checkout κατευθείαν και όταν συνδέθηκα στο market (αφού βέβαια χρησιμοποίησα το market enabler) με άφησε να αγοράσω... Εχμμμ.... ναι, εννοείται google checkout :P Νόμιζα ότι "έπαιζες" ήδη με checkout :) Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!! Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 (edited) Από τη στιγμή που απευθύνεσαι στο eshop , πρέπει και το μαγαζί να επιβεβαιώσει αυτά που λες. Η πιο σωστή τακτική κατά τη γνώμη μου είναι πρώτα να απευθυνθεί ο φίλος στο σέρβις της μοτορόλα, όπου θα ζητήσει να του διαπιστώσουν τη βλάβη και να του το δώσουν γραπτώς, όχι όμως να το επισκευάσουν κιόλας. Δηλαδή μόνο γνωμάτευση. 'Υστερα, με το χαρτί αυτό, πας στο eshop και στο κάθε eshop και τους λες ότι κύριοι, η συσκευή έχει διαπιστωμένο πρόβλημα από το σέρβις του κατασκευαστή και ζητώ αλλαγή ή οτιδήποτε άλλο. Δεν είπα κάτι διαφορετικό... Αλλά αυτό θα έπρεπε να το κάνει το κάθε e-shop κατευθείαν. Δηλαδή να το στείλει στην Motorola κατευθείαν και η Motorola να αποφανθεί αν έχει ή δεν έχει πρόβλημα.... Και όχι να λένε θα το δει δικός μας τεχνικός πρώτα.... Αυτά είναι απαράδεκτα. Ποιος τεχνικός και με ποια αρμοδιότητα? Εκτός αν έχουν εξουσιοδωτημένο service... αλλά δεν το βλέπω... Edited August 5, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Δεν είπα κάτι διαφορετικό... Αλλά αυτό θα έπρεπε να το κάνει το κάθε e-shop κατευθείαν. Δηλαδή να το στείλει στην Motorola κατευθείαν η Motorola να αποφανθεί αν έχει ή δεν έχει πρόβλημα.... Και όχι να λένε θα το δει δικός μας τεχνικός πρώτα.... Αυτά είναι απαράδεκτα. Ποιος τεχνικός και με ποια αρμοδιότητα? Εκτός αν έχουν εξουσιοδωτημένο service... αλλά δεν το βλέπω... Ναι, σιγα μην κατσει να κανει τετοιο πραγμα το eshop. Για τους τεχνικους του eshop εχεις απολυτο δικιο φυσικα, αλλα δεν νομιζω οτι ανοιγουν το κινητο. Απλα προσπαθουν να επιβεβαιωσουν το προβλημα χρησιμοποιωντας το κινητο. Ελπιζω τουλαχιστον... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Εγώ όταν πάω να δώσω πιστωτική στις χώρες δεν έχει Ελλάδα για να διαλέξω... Πως θα βάλω λοιπόν πιστωτική δηλώνοντας άλλη χώρα??? EDIT: Τελικά έφτιαξα λογαριασμό από το google checkout κατευθείαν και όταν συνδέθηκα στο market (αφού βέβαια χρησιμοποίησα το market enabler) με άφησε να αγοράσω... Ποιό market enabler χρησιμοποίησες? Το 3.0.8 που δοκιμάζω βγαζει "there was an error parsing the package" και δεν εγκαθίσταται. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Όταν την ρώτησα γιατί να μην το στείλω κατευθείαν στην Moto, η απάντηση ήταν πως αυτοί είναι ο μεσάζων και καλύτερα να το στείλουν αυτοί..... (λες και είναι... λάδι). Επειδή όμως είχα στο μυαλό μου αυτό που αναφέρει ο ddr2 παραπάνω, πήρα τώρα στην Motorola. Δυστυχώς, μου επανέλαβε πως κάνουν αντικατάσταση πολύ δύσκολα και μόνο μετά από αλλεπάλληλες επισκευές. Μου είπε να ενημερώσει στα κεντρικά, αλλά θα είναι τζάμπα κόπος. Ρώτησα όμως αν μπορώ να το στείλω στο service για γνωμάτευση (έτσι ώστε να μου πουν αν όντως έχει πρόβλημα) και η απάντηση ήταν καταφατική, οπότε αυτό θα κάνω, μιας και είναι η καλύτερη λύση :). Όσον αφορά το market και τις πιστωτικές που αναφέρεται παραπάνω, σε εμένα έπαιξε κανονικά με prepaid της Κύπρου. Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Σωστός... και με την γνωμάτευση από τους ειδικούς πλέον, πήγαινε στο μαγαζί που το πήρες (όπως πρότεινε και ο ddr2) και ζήτα άμεση αντικατάσταση.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Για οποιον δεν το διαβασε ηδη,κατι θετικο επιτελους δια στοματος μοτο: http://ausdroid.net/2010/08/05/android-2-2-for-motorola-milestone-before-the-years-end/ Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avatar_GR Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Ακρίβυνε το milestone, η είναι ιδέα μου; Πριν απο λίγο καιρό το έβρισκες με κάτω απο 380-400 ευρώ, τώρα έχει 420+ Γιατί άραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Για οποιον δεν το διαβασε ηδη,κατι θετικο επιτελους δια στοματος μοτο: http://ausdroid.net/2010/08/05/android-2-2-for-motorola-milestone-before-the-years-end/ Sent from my Milestone using Tapatalk Θα γίνει παιδιά, θα γίνει...:):) Πιο σύντομα πιστεύω. Έχω μείνει στη δήλωση της Ο2 για μέσα με τέλη Σεπτεμβρίου. Σωστός... και με την γνωμάτευση από τους ειδικούς πλέον, πήγαινε στο μαγαζί που το πήρες (όπως πρότεινε και ο ddr2) και ζήτα άμεση αντικατάσταση.... Αυτό ακριβώς. Βέβαια, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Μπορεί και πάλι να αρνηθούν. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 new open recovery rom 2.2 (3G)with a lot's apps + 3d theme.(flash 10.1 working)..for rooted milestones! http://rapidshare.com/files/410709908/MotoFrenzyv04.zip.html (rom) and after with open recovery updates install this http://rapidshare.com/files/410811694/MotoFrenzy-v04-theme-UDexteme5.0.1--nosign.zip.html (t...heme) ...and install flash 10.1 is in the folder of the rom (perfect. not working Video recording) Και δεν την δοκιμαζει κανεις; Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Και δεν την δοκιμαζει κανεις; Του Dexter είναι αυτή; Από που την είδες???? Edit: Α ok του Dexter είναι... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bo8ran8rwpos Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Καλησπέρα ή καλημέρα αναλόγως. ;p Χρησιμοποιώ το default maps της 2.1 και αναρωτιέμαι αν υπάρχει τρόπος να μένει ανοιχτή ο οθόνη οταν είναι ανοιχτή η εφαρμογή (και δεν είναι σε κάποιο dock/ρεύμα)? Προφανώς να είναι αυτόματο, δηλαδή οχι να μπω στα settings και να πειράξω το screen timeout. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis12 Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Καλησπέρα ή καλημέρα αναλόγως. ;p Χρησιμοποιώ το default maps της 2.1 και αναρωτιέμαι αν υπάρχει τρόπος να μένει ανοιχτή ο οθόνη οταν είναι ανοιχτή η εφαρμογή (και δεν είναι σε κάποιο dock/ρεύμα)? Προφανώς να είναι αυτόματο, δηλαδή οχι να μπω στα settings και να πειράξω το screen timeout. Στο market κατεβασε του Κωνσταντινου Πολυχρονη την εφαρμογη screen on. ;-) Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Παιδιά καλησπέρα!Μπορεί κάποιος να μου παραθέσει τις ρυθμίσεις για mms wind και cosmote.Γίνεται να στέλνω mms χωρίς να με χρεώνει στο internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Καλησπέρα, χρησιμοποιεί κανένας το lock 2; ξέρεις κάποιος πως γίνεται να ξεκινάει η εφαρμογή μόλις ανοίγει το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Τελικά το δικό μου πρόβλημα με τη γραμματοσειρά δεν ξέρει κανένας να το λύσει? Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Τελικά το δικό μου πρόβλημα με τη γραμματοσειρά δεν ξέρει κανένας να το λύσει? Sent from my Milestone using Tapatalk Σου είπα ψάξε να κατεβάσεις τα γνήσια fonts. Εκτός αν κάποιος φίλος από εδώ που έχει την.0.36 και δεν έχει αλλάξει fonts μπορεί να στα ανεβάσει... Αν θες κάνε και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Δοκιμασμένα και τα δύο.... αλλά τίποτα... Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Δοκιμασμένα και τα δύο.... αλλά τίποτα... Sent from my Milestone using Tapatalk Ε κάνε την διαδικασία από την αρχή. Παίρνα με το RSDLite την got 0.36EU και μετά με το OpenRecovery ξανά κάνε root και ότι άλλο θες... Έτσι θα φτιάξει σίγουρα... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltostammy2 Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Παιδιά καλησπέρα. Ξέρετε α υπάρχει εφαρμογή να στελνει αρχεια word, excel, pdf για εκτύπωση μεσω bluetooth; Όχι wifi γιατι απαιτει συνδεση ιντερνετ. Εαν ξερετε και με wifi offline δεν εχω πρόβλημα. Έχω που ψαχνω στο ιντερετ 2 εβδομαδες τιποτα. Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Παιδιά καλησπέρα. Ξέρετε α υπάρχει εφαρμογή να στελνει αρχεια word, excel, pdf για εκτύπωση μεσω bluetooth; Όχι wifi γιατι απαιτει συνδεση ιντερνετ. Εαν ξερετε και με wifi offline δεν εχω πρόβλημα. Έχω που ψαχνω στο ιντερετ 2 εβδομαδες τιποτα. Ευχαριστω πολυ Με την εφαρμογη bluetooth file transfer απο το μαρκετ μπορεις να στειλεις οποιοδηποτε αρχειο παντου. Γιατι οχι και σε εκτυπωτη? Το εχεις δοκιμασει? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltostammy2 Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Με την εφαρμογη bluetooth file transfer απο το μαρκετ μπορεις να στειλεις οποιοδηποτε αρχειο παντου. Γιατι οχι και σε εκτυπωτη? Το εχεις δοκιμασει? Τα αρχεια word, excel, pdf, τα στελνει αλλα δεν γινεται τιποτα, ενω μου γραφει οτι εσταλησαν. Αντιθετα τις φωτογραφιες τις στελνει και εκτυπωνονται κανονικα. Λετε να φταιει το bluetooth adapter ειναι 2ετιας. Εχει δοκιμασει κανεις να εκτυπωσει κατευθειαν αρχειο word απο το κινητο του με bluetooth με επιτυχια; Μην αγορασω τσαμπα αλλο bluetooth adapter. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel2000 Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Πήρα ένα milestone μετ/νο και πρέπει να είναι rooted kai overclocked. Πως μπορώ να το δω αυτό και πως μπορώ να επαναφέρω την κανονική συχνότητα?? Το ψαξα αλλά δε βρήκα κάτι στο κιν. Ευχαριστω! Παράθεση http://www.defrost.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 (edited) Έψαξες όμως μόνο στο κινητό. Εδώ στο thread δεν έψαξες... Διάβασε λίγο στο thread πριν ρωτήσεις και θα βρεις απαντήσεις για όλα.... Δεν είμαι κακός ούτε moderator, απλά άμα αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια το thread γίνεται Α-συνεχές και Α-διάβαστο.... και οι νέοι χρήστες που μπαίνουν να διαβάσουν χάνουν την μπάλα.... Edited August 9, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel2000 Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Διάβασα το φόρουμ και είδα ότι γίνετε ή με prog η με αλλαγή ενός αρχείου, εγώ προγ δεν είδα άρα υποθέτω θα έγινε με την αλλαγή του αρχείου. Αυτο που ρωτάω αν έχει κανένα κρυφό μενού που να μου λέει τεχνικά χαρακτηριστικά του τηλεφώνου όπως πχ την ταχύτητα του επεξεργαστη. Παράθεση http://www.defrost.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts