tassosmer Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Λογικά κάπως έτσι θα γίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Οποιοδήποτε Milestone ευρωπαϊκό πάρει την 2.2 θα την πάρουμε και μεις.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Παντως κατι θεματα που διαβαζω, λενε πως στην γερμανια εχουν απαντησει στο ερωτημα αν θα ερθει η froyo για το milestone (η O2 και η orange, νομιζω) και λένε για τα μέσα ή τέλη σεπτεμβρίου.... Δωσε κανενα λινγκ... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Δωσε κανενα λινγκ... Απο εδω ενημερωνομαι , ο καθενας ποσταρει τις εμπειριες του. Αρκετοι εχουν καλεσει και εχουν παρει απαντηση. Επίσημα δεν εχουν πει κατι, αλλα στους πελατες εμφανιζονται θετικοι και σιγουροι. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Όσοι ξέρουν γερμανικά ας διαβάσουν αυτό σχετικά με το Milestone και το update στην έκδοση 2.2 από τη γερμανική εταιρεία O2 που προβλέπεται για τα μέσα/τέλη Αυγούστου. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 (edited) Όσοι ξέρουν γερμανικά ας διαβάσουν αυτό σχετικά με το Milestone και το update στην έκδοση 2.2 από τη γερμανική εταιρεία O2 που προβλέπεται για τα μέσα/τέλη Αυγούστου. Ελπιδοφορο. Ρε λες??? Βασικά, δεν είναι θέμα χρημάτων να πάρω ένα desire ή ένα galaxy και να έχω τη 2.2. Το θέμα μου είναι ότι ΔΕΝ θέλω να αλλάξω κινητό, λόγω ποιότητας του μιλεστονε και του qwerty. Και λόγω της παρακάτω εικόνας βέβαια... [ATTACH]16815[/ATTACH] I love my milestone:love::love::love: Edited August 1, 2010 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 (edited) Οι περιπέτειες μου με αυτό το άθλιο κινητό τηλέφωνο που ονομάζεται Milestone συνεχίζονται... Αφού το είχα πάει πίσω στην Motorola για επισκευή, αφού του έχωσαν 7 ανταλλακτικά, αφού το πρόβλημα δεν διορθώθηκε (και είναι και σπάσιμο να έχεις επισκευασμένο), αφού έγινε χοντρή φασαρία στο μαγαζί από όπου το πήρα και αφού μου έδωσαν καινούριο (θεωρητικά), έχω και πάλι προβλήματα. Και αυτή η συσκευή, υπερθερμαίνεται. Σε τραγικό βαθμό και μετά από 2 λεπτά κλήσης. Αν έτσι είναι το Milestone, αναρωτιέμαι τι ακριβώς μου είχαν φτιάξει στην πρώτη συσκευή (η οποία καιγόταν και αφού μου την επέστρεψαν) και γιατί μου είχαν γράψει πως "πλέον δεν υπερθερμαίνεται". Αξιόπιστο service, αξιόπιστο κινητό τηλέφωνο. Το βασικό πρόβλημα είναι άλλο: όταν οι κλήσεις γίνονται μέσω GSM/GPRS, ακούω στο ακουστικό τον θόρυβο που ακούει κάποιος όταν πλησιάσει το κινητό κοντά σε ηχεία υπολογιστή (αυτό το τακ τακ που κάνει η κεραία όταν εκπέμπει). Παρεμβολή στο ακουστικό από την εσωτερική κεραία δηλαδή. Σε 3G κτλ, δεν το κάνει. Βρίσκομαι σε διακοπές και το κινητό χρησιμοποιεί συνήθως το "απλό" σήμα, άρα είμαι αναγκασμένος να ακούω την κεραία να κουδουνίζει μέσα στο αυτί μου. Κάτιι που δεν το κάνει ούτε το LG των 20 ευρώ της μάνας μου. Κι εγώ να κάτσω να φτιάξω ένα κινητό τηλέφωνο τώρα, αυτό δεν θα το κάνει. Έλεος. Τρίτο ψιλοπροβληματάκι είναι ότι η οθόνη κάπου δεν "πατάει" καλά και κάποιες φορές όταν την αγγίζεις κάνει ένα κλικ, σαν να μην στέκεται κάπου καλά. Αλλά μακάρι να ήταν μόνο αυτό και θα ήμουν χαρούμενος.. Υπογραμμίζω πως το κινητό είναι σε άριστη κατάσταση (από την πλευρά μου, γιατί από μόνο του δεν την παλεύει) και το προσέχω σαν τα μάτια μου. Το κινητό το έχω κάνει root, άρα τέλος η εγγύηση (αυτά που ισχύουν στο Αμέρικα εδώ πρέπει να τα κυνηγήσεις). Και να ίσχυε όμως, δεν έχω καμία διάθεση ούτε για επισκευές ούτε για αντικαταστάσεις. Είμαι σίγουρος πως πάλι πρόβλημα θα έχω. Απλώς, εγώ προσωπικά δεν θα πρότεινα σε κανέναν να πάρει ένα Mlestone, ούτε τζάμπα. Κι όχι μόνο Milestone. Τίποτα που να φέρει πάνω το logo της Motorola. Σε καμία 10αριά μέρες πάω για άλλα και αντίο Motorola και Milestone. Ούτε τζάμπα. 3 μήνες τώρα ασχολούμαι με ένα κινητό των 500 ευρώ. Τι ξεφτίλα Θεέ μου.. ΥΓ: Είναι επίσης ξεφτίλα το ότι η Motorola μας εμπαίζει και σκέφτεται ακόμη το αν θα βγάλει το 2.2 για Milestone. Ρε δε πα να. Πίσω στην αφάνεια και στα "χαμένα"¨Motorola και γρήγορα. ΥΓ2: Ναι, είμαι πολύ τσαντισμένος. ΥΓ3: Όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής στην οποία αναφέρονται ορισμένοι, θα την δοκιμάσω πετώντας το από τον πέμπτο όροφο και θα σας αναφέρω εδώ τα αποτελέσματα. Edited August 1, 2010 by DJDB Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Εγώ δεν έχω καθόλου jit και μου βγάζει από 7,200 μέχρι 7,450. Επίσης το έχω στα max 900ΜΗz και 60 vsel με minimum στα 125ΜΗz... και το interactive governor ενεργό... Είχα σήμερα τη φρογιο έτσι για δοκιμή,ψιλοκολλαει ακόμα η αλήθειά είναι,αλλά με oc στα 800 και 56 vsel και τπτ άλλο,μου έδειχνε σταθερά γύρω στα 12.500 mflops,παντως δεν ειναι ακομα για καθημερινη χρηση,αμα μουλαρωσει σε πρηζει ελαφρως,με το wifi τρωει ακομα καλα κολληματα. Επισης και το jit μου δημιουργει ολο bugs και δεν το χρησιμοποιω προς το παρων. Πισω στην got λοιπον,μονο με το ενσωματομενο οβερκλοκ,χωρις jit και βλεπουμε... edit Το φλας σε σπορ εφ εμ,και ζουγκλα που το ειδα,δουλευε κανονικα σε ολα,αλλα ο browser εγινε πολυ πιο αργος στη χρηση. Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 (edited) Οι περιπέτειες μου με αυτό το άθλιο κινητό τηλέφωνο που ονομάζεται Milestone συνεχίζονται... Αφού το είχα πάει πίσω στην Motorola για επισκευή, αφού του έχωσαν 7 ανταλλακτικά, αφού το πρόβλημα δεν διορθώθηκε (και είναι και σπάσιμο να έχεις επισκευασμένο), αφού έγινε χοντρή φασαρία στο μαγαζί από όπου το πήρα και αφού μου έδωσαν καινούριο (θεωρητικά), έχω και πάλι προβλήματα. Και αυτή η συσκευή, υπερθερμαίνεται. Σε τραγικό βαθμό και μετά από 2 λεπτά κλήσης. Αν έτσι είναι το Milestone, αναρωτιέμαι τι ακριβώς μου είχαν φτιάξει στην πρώτη συσκευή (η οποία καιγόταν και αφού μου την επέστρεψαν) και γιατί μου είχαν γράψει πως "πλέον δεν υπερθερμαίνεται". Αξιόπιστο service, αξιόπιστο κινητό τηλέφωνο. Το βασικό πρόβλημα είναι άλλο: όταν οι κλήσεις γίνονται μέσω GSM/GPRS, ακούω στο ακουστικό τον θόρυβο που ακούει κάποιος όταν πλησιάσει το κινητό κοντά σε ηχεία υπολογιστή (αυτό το τακ τακ που κάνει η κεραία όταν εκπέμπει). Παρεμβολή στο ακουστικό από την εσωτερική κεραία δηλαδή. Σε 3G κτλ, δεν το κάνει. Βρίσκομαι σε διακοπές και το κινητό χρησιμοποιεί συνήθως το "απλό" σήμα, άρα είμαι αναγκασμένος να ακούω την κεραία να κουδουνίζει μέσα στο αυτί μου. Κάτιι που δεν το κάνει ούτε το LG των 20 ευρώ της μάνας μου. Κι εγώ να κάτσω να φτιάξω ένα κινητό τηλέφωνο τώρα, αυτό δεν θα το κάνει. Έλεος. Τρίτο ψιλοπροβληματάκι είναι ότι η οθόνη κάπου δεν "πατάει" καλά και κάποιες φορές όταν την αγγίζεις κάνει ένα κλικ, σαν να μην στέκεται κάπου καλά. Αλλά μακάρι να ήταν μόνο αυτό και θα ήμουν χαρούμενος.. Υπογραμμίζω πως το κινητό είναι σε άριστη κατάσταση (από την πλευρά μου, γιατί από μόνο του δεν την παλεύει) και το προσέχω σαν τα μάτια μου. Το κινητό το έχω κάνει root, άρα τέλος η εγγύηση (αυτά που ισχύουν στο Αμέρικα εδώ πρέπει να τα κυνηγήσεις). Και να ίσχυε όμως, δεν έχω καμία διάθεση ούτε για επισκευές ούτε για αντικαταστάσεις. Είμαι σίγουρος πως πάλι πρόβλημα θα έχω. Απλώς, εγώ προσωπικά δεν θα πρότεινα σε κανέναν να πάρει ένα Mlestone, ούτε τζάμπα. Κι όχι μόνο Milestone. Τίποτα που να φέρει πάνω το logo της Motorola. Σε καμία 10αριά μέρες πάω για άλλα και αντίο Motorola και Milestone. Ούτε τζάμπα. 3 μήνες τώρα ασχολούμαι με ένα κινητό των 500 ευρώ. Τι ξεφτίλα Θεέ μου.. ΥΓ: Είναι επίσης ξεφτίλα το ότι η Motorola μας εμπαίζει και σκέφτεται ακόμη το αν θα βγάλει το 2.2 για Milestone. Ρε δε πα να. Πίσω στην αφάνεια και στα "χαμένα"¨Motorola και γρήγορα. ΥΓ2: Ναι, είμαι πολύ τσαντισμένος. ΥΓ3: Όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής στην οποία αναφέρονται ορισμένοι, θα την δοκιμάσω πετώντας το από τον πέμπτο όροφο και θα σας αναφέρω εδώ τα αποτελέσματα. Φιλε τι να σου πω μαλλον εισαι πολυ ατυχος.Παρακουλουθω αυτο το topic σχεδον απο την αρχη και νομιζω οτι ελαχιστοι ειχαν hardware προβληματα.Τωρα οσο για το root δεν εχεις χασει καμια εγγυηση απλως φλασαρε ενα εργοστασιακο sbf που μπορεις να βρεις ευκολα και κανεις δεν θα καταλαβει οτι το ειχες κανει root.Επειδη εχεις ξενερωσει με το κινητο στειλτο για εγγυηση και πουλα το μετα τουλαχιστον να παρεις καποια λεφτα. Edited August 1, 2010 by ivyhae Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 (edited) Οι περιπέτειες μου με αυτό το άθλιο κινητό τηλέφωνο που ονομάζεται Milestone συνεχίζονται... Αφού το είχα πάει πίσω στην Motorola για επισκευή, αφού του έχωσαν 7 ανταλλακτικά, αφού το πρόβλημα δεν διορθώθηκε (και είναι και σπάσιμο να έχεις επισκευασμένο), αφού έγινε χοντρή φασαρία στο μαγαζί από όπου το πήρα και αφού μου έδωσαν καινούριο (θεωρητικά), έχω και πάλι προβλήματα. Και αυτή η συσκευή, υπερθερμαίνεται. Σε τραγικό βαθμό και μετά από 2 λεπτά κλήσης. Αν έτσι είναι το Milestone, αναρωτιέμαι τι ακριβώς μου είχαν φτιάξει στην πρώτη συσκευή (η οποία καιγόταν και αφού μου την επέστρεψαν) και γιατί μου είχαν γράψει πως "πλέον δεν υπερθερμαίνεται". Αξιόπιστο service, αξιόπιστο κινητό τηλέφωνο. Το βασικό πρόβλημα είναι άλλο: όταν οι κλήσεις γίνονται μέσω GSM/GPRS, ακούω στο ακουστικό τον θόρυβο που ακούει κάποιος όταν πλησιάσει το κινητό κοντά σε ηχεία υπολογιστή (αυτό το τακ τακ που κάνει η κεραία όταν εκπέμπει). Παρεμβολή στο ακουστικό από την εσωτερική κεραία δηλαδή. Σε 3G κτλ, δεν το κάνει. Βρίσκομαι σε διακοπές και το κινητό χρησιμοποιεί συνήθως το "απλό" σήμα, άρα είμαι αναγκασμένος να ακούω την κεραία να κουδουνίζει μέσα στο αυτί μου. Κάτιι που δεν το κάνει ούτε το LG των 20 ευρώ της μάνας μου. Κι εγώ να κάτσω να φτιάξω ένα κινητό τηλέφωνο τώρα, αυτό δεν θα το κάνει. Έλεος. Τρίτο ψιλοπροβληματάκι είναι ότι η οθόνη κάπου δεν "πατάει" καλά και κάποιες φορές όταν την αγγίζεις κάνει ένα κλικ, σαν να μην στέκεται κάπου καλά. Αλλά μακάρι να ήταν μόνο αυτό και θα ήμουν χαρούμενος.. Υπογραμμίζω πως το κινητό είναι σε άριστη κατάσταση (από την πλευρά μου, γιατί από μόνο του δεν την παλεύει) και το προσέχω σαν τα μάτια μου. Το κινητό το έχω κάνει root, άρα τέλος η εγγύηση (αυτά που ισχύουν στο Αμέρικα εδώ πρέπει να τα κυνηγήσεις). Και να ίσχυε όμως, δεν έχω καμία διάθεση ούτε για επισκευές ούτε για αντικαταστάσεις. Είμαι σίγουρος πως πάλι πρόβλημα θα έχω. Απλώς, εγώ προσωπικά δεν θα πρότεινα σε κανέναν να πάρει ένα Mlestone, ούτε τζάμπα. Κι όχι μόνο Milestone. Τίποτα που να φέρει πάνω το logo της Motorola. Σε καμία 10αριά μέρες πάω για άλλα και αντίο Motorola και Milestone. Ούτε τζάμπα. 3 μήνες τώρα ασχολούμαι με ένα κινητό των 500 ευρώ. Τι ξεφτίλα Θεέ μου.. ΥΓ: Είναι επίσης ξεφτίλα το ότι η Motorola μας εμπαίζει και σκέφτεται ακόμη το αν θα βγάλει το 2.2 για Milestone. Ρε δε πα να. Πίσω στην αφάνεια και στα "χαμένα"¨Motorola και γρήγορα. ΥΓ2: Ναι, είμαι πολύ τσαντισμένος. ΥΓ3: Όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής στην οποία αναφέρονται ορισμένοι, θα την δοκιμάσω πετώντας το από τον πέμπτο όροφο και θα σας αναφέρω εδώ τα αποτελέσματα. Και γω στη θέση σου έτσι θα αντιδρούσα.... Μόνο που κάπου από τα νεύρα σου υπερβάλεις.. Προφανώς γύρισες ένα προβληματικό τηλέφωνο και σου δώσανε ένα μεταχειρισμένο και επίσης προβληματικό τηλέφωνο... Τα λέω αυτά γιατί κανένας δεν έχει τα προβλήματα με την οθόνη και το τακ τακ που λες... Και γω δεν ξαναπαίρνω Motorola αλλά όχι για τους λόγους που περιγράφεις αλλά για το άθλιο marketing και την άθλια φιλοσοφία με τα κλειδώματα κλπ που ακολουθεί η Motorola... Πάντως εχω παρατηρήσει ότι όσοι έχουνε ψωνίσει από Ελλάδα το milestone έχουν προβλήματα, ενώ όσοι αγόρασαν από έξω πριν έρθει στην Ελλάδα το κινητό, δεν έχουν προβλήματα... Δεν ξέρω λοιπόν μήπως η παρτίδα που έφτασε επίσημα στην Ελλάδα ήταν προβληματική... Edited August 1, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cybernero Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Εγώ πάντως δεν αντιμετωπίζω κανένα(μεχρι στιγμής, δόξα σοι ο θεός) πρόβλημα με το Motorola μου, και φυσικά αν πάρει την froyo, θα είναι σίγουρα το κινητό που θα χρησιμοποιώ για τα επόμενα 2 χρόνια (εκτός απροόπτου). Πάντως με το τελευταίο update όλα πάνε μια χαρά, τραβάω και κάθε εβδομάδα ένα backup, και δεν χρειάζεται να κάνω τπτ άλλο... Επίσης το LauncherPro που τρέχω στο κινητό μου ως home screen, λειτουργεί αψεγαδιαστα, αν και το GDE που έχω αγορασμένο λειτουργεί και αυτό μια χαρά... Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!! Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastodon Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Έχεις δίκιο που αντιδράς έτσι , αλλά μην το αφήσεις ! Όπως είπε και ο συνκινητός από πάνω , πέρνα τα πάντα ''μαμά'' και ξαναστείλε το για αντικατάσταση. Και αν όντως έχεις κουραστεί μετα πούλα το ή δωρησέ το . Το ξέρω οτι δεν θες να το ακούσεις αλλά μάλλον είσαι άτυχος ρε συ γιατί ούτε και εγώ έχω πρόβλημα με το κινητό ( φτου φτου ) ως τώρα , και σαν ποιότητα κατασκευής είναι πάρα πολύ καλό :/ Πάντως μην το αφήσεις ρε , αμα δεν έχεις το κουράγιο θα το γυρίσουμε εμείς στην τελική :p Είναι κρίμα γιατί και καλό κινητό είναι και αρκετά χρήματα έδωσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 πηρε και το desire την 2.2 και εμεις ακομα περιμενουμε... Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltostammy2 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 πηρε και το desire την 2.2 και εμεις ακομα περιμενουμε... Sent from my Milestone using Tapatalk Πάρε το desire :ρ:ρ:lol::lol: Το καλό το πράγμα αργεί;););) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 να σου πω το σκεφτομαι πολυ σοβαρα. και μαλλον θα το παρω. αν βρω και αγοραστη για το milestone δεν το συζητω καθολου. Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltostammy2 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 να σου πω το σκεφτομαι πολυ σοβαρα. και μαλλον θα το παρω. αν βρω και αγοραστη για το milestone δεν το συζητω καθολου. Sent from my Milestone using Tapatalk Εάν καίγεσαι για κινητό πάρτο. Απλά εγώ με το motorola θα περιμένω κάτι πολύ καλλίτερο στην αγορά δεν θα αγοράσω ακόμα πιστεύω θα έρθουν πολύ καλλίτερα από το desire. Εγώ δεν θα άλλαζα κινητό μόνο για την 2.2 αλλά λόγω πολύ καλλίτερης συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 το θεμα ειναι δεν μας λενε ξεκαθαρα ποτε και αν παρουμε την 2.2. αν μας πουν οτι σε 1 -2 μηνες θα την εχουμε ενταξει. Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltostammy2 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 το θεμα ειναι δεν μας λενε ξεκαθαρα ποτε και αν παρουμε την 2.2. αν μας πουν οτι σε 1 -2 μηνες θα την εχουμε ενταξει. Sent from my Milestone using Tapatalk Φίλε μου είναι πολλά τα χρήματα (που ήδη έδωσες για το moto και αυτά που θα δώσεις για το desire) μόνο και μόνο για την αλλαγή από 2.1 σε 2.2. Κάνε υπομονή και αν δεν την πάρει βλέπεις. Αλλά και αν την πάρει πάλι θα ψαχτούμε :food::food: να πάρουμε κάποια καλλίτερη συσκευή :w00t::w00t: έτσι είναι η πρόοδος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 (edited) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά (και για το κουράγιο σας :p). Όσον αφορά την αλλαγή που μου είχαν κάνει, το "καινούργιο" μου είχε έρθει σε κανονικό κουτί, με όλα τα αυτοκόλλητα ασφαλείας και τα πλαστικά κανονικά στην θέση τους. Αν όντως είναι μεταχειρισμένο, τότε υποψιάζομαι πως η όλη διαδικασία γίνεται σε συνεργασία με την επίσημη εταιρεία (κάτι που με εκνευρίζει ακόμη περισσότερο). Εκτός αν κάνουν παραεισαγωγή μεταχειρισμένων, τι να πω. Το κινητό στο e-shop (από όπου το είχα πάρει) δεν υπάρχει περίπτωση να το επιστρέψω. Εκεί μέσα δεν ξαναπατάω μετά από όλα αυτά που πέρασα (εξαιτίας τους) και την κοροϊδία in my face που έφαγα. Άλλωστε, διαδικασίες DOA κτλ, τέλος. Τώρα πια, μπορούν να μου πουν και ότι "εμείς στο αλλάξαμε". Αν υπάρξει κάποια περίπτωση να το κυνηγήσω θα είναι μόνο μέσω της Motorola, αν και δεν περιμένω και πολλά. Για να του φτιάξουν τα προβλήματα που έχει θα αντικαταστήσουν καμιά 50αριά πράγματα -ξενέρα-. Για να μου το αντικαταστήσουν από την Motorola πάρα πολύ χλωμό (μου το είχαν πει άλλωστε, ότι αντικατάσταση κάνουν σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις που η ζημιά είναι πολύ μεγάλη και μη επιδιορθώσιμη). Τώρα θα μου πεις "χάνεις τπτ να δοκιμάσεις;". Όχι. Αλλά αν μου το επιστρέψουν (και μου πουν ότι είναι εντάξει) και μετά από λίγες μέρες εμφανίσει κάτι άλλο, δεν ξέρω πως θα αντιδράσω, ειλικρινά. Αν αποφασίσω να το γυρίσω Motorola: έχω περάσει αυτό το sbf: SHOLS_U2_02.31.0_UCASHLSMR2EMEAB1B805C.0R_PDS003_USASHLS00RTEU_P042_A005_HWp2a_1FF.sbf. Είμαστε εντάξει; Τι άλλο να κάνω; Να σβήσω και ότι αρχεία openrecovery κτλ υπάρχουν στην sd και ένα factory reset; Τπτ άλλο; Ήμουν έτοιμος να πάω το πρωί να παραγγείλω ένα HTC Wildfire (ναι, με ενδιαφέρει περισσότερο το Desire, αλλά τόσα λεφτά φοβάμαι να ξαναδώσω), αλλά τώρα με κάνατε και τα σκέφτομαι λίγο... Και πάλι όμως λέω πως πλέον έχω ξενερώσει/απογοητευτεί και δεν περιμένω και πολλά (βασικά, δεν περιμένω τπτ). Edited August 1, 2010 by DJDB Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά (και για το κουράγιο σας :p). Όσον αφορά την αλλαγή που μου είχαν κάνει, το "καινούργιο" μου είχε έρθει σε κανονικό κουτί, με όλα τα αυτοκόλλητα ασφαλείας και τα πλαστικά κανονικά στην θέση τους. Αν όντως είναι μεταχειρισμένο, τότε υποψιάζομαι πως η όλη διαδικασία γίνεται σε συνεργασία με την επίσημη εταιρεία (κάτι που με εκνευρίζει ακόμη περισσότερο). Εκτός αν κάνουν παραεισαγωγή μεταχειρισμένων, τι να πω. Το κινητό στο e-shop (από όπου το είχα πάρει) δεν υπάρχει περίπτωση να το επιστρέψω. Εκεί μέσα δεν ξαναπατάω μετά από όλα αυτά που πέρασα (εξαιτίας τους) και την κοροϊδία in my face που έφαγα. ;Άλλωστε, διαδικασίες DOA κτλ, τέλος. Τώρα πια, μπορούν να μου πουν άλλωστε ότι "εμείς στο αλλάξαμε". Αν υπάρξει κάποια περίπτωση να το κυνηγήσω θα είναι μόνο μέσω της Motorola, αν και δεν περιμένω και πολλά. Για να του φτιάξουν τα προβλήματα που έχει θα αντικαταστήσουν καμιά 50αριά πράγματα -ξενέρα-. Για να μου το αντικαταστήσουν από την Motorola πάρα πολύ χλωμό (μου το είχαν πει άλλωστε, ότι αντικατάσταση κάνουν σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις που η ζημιά είναι πολύ μεγάλη και μη επιδιορθώσιμη). Τώρα θα μου πεις "χάνεις τπτ να δοκιμάσεις;". Όχι. Αλλά αν μου το επιστρέψουν (και μου πουν ότι είναι εντάξει) και μετά από λίγες μέρες εμφανίσει κάτι άλλο, δεν ξέρω πως θα αντιδράσω, ειλικρινά. Αν αποφασίσω να το γυρίσω Motorola: έχω περάσει αυτό το sbf: SHOLS_U2_02.31.0_UCASHLSMR2EMEAB1B805C.0R_PDS003_USASHLS00RTEU_P042_A005_HWp2a_1FF.sbf. Είμαστε εντάξει; Τι άλλο να κάνω; Να σβήσω και ότι αρχεία openrecovery κτλ υπάρχουν στην sd και ένα factory reset; Τπτ άλλο; Ήμουν έτοιμος να πάω το πρωί να παραγγείλω ένα HTC Wildfire (ναι, με ενδιαφέρει περισσότερο το Desire, αλλά τόσα λεφτά φοβάμαι να ξαναδώσω), αλλά τώρα με κάνατε και τα σκέφτομαι λίγο... Και πάλι όμως λέω πως πλέον έχω ξενερώσει/απογοητευτεί και δεν περιμένω και πολλά (βασικά, δεν περιμένω τπτ). Φιλε μου, σιγουρα εισαι ατυχος. Και εγω απο eshop πηρα, αλλα δεν εχω προβληματα. Να το πας για επισκευη και να το τονισεις οτι ειχες προβλημα και στο παρελθον. 500 ευρω εδωσες, μην το αφησεις ετσι. Συγκεκριμενα παντως, για το θεμα της υπερθερμανσης που ανεφερες, νομιζω οτι εισαι υπερβολικος. Ολα τα κινητα σε 3g υποφερουν απο θερμοκρασια, ειδικα τα κινητα με μεγαλες οθονες αφης. Εγκατεστησε το προγραμμα monitor os και παρακολουθησε λιγο τις θερμοκρασιες. Μπαταρια μεχρι 40-45 βαθμους ειναι φυσιολογικο. επισης, cpu σε αυτες τις θερμοκρασιες ειναι επισης φυσιολογικο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 (edited) Φιλε μου, σιγουρα εισαι ατυχος. Και εγω απο eshop πηρα, αλλα δεν εχω προβληματα. Να το πας για επισκευη και να το τονισεις οτι ειχες προβλημα και στο παρελθον. 500 ευρω εδωσες, μην το αφησεις ετσι. Συγκεκριμενα παντως, για το θεμα της υπερθερμανσης που ανεφερες, νομιζω οτι εισαι υπερβολικος. Ολα τα κινητα σε 3g υποφερουν απο θερμοκρασια, ειδικα τα κινητα με μεγαλες οθονες αφης. Εγκατεστησε το προγραμμα monitor os και παρακολουθησε λιγο τις θερμοκρασιες. Μπαταρια μεχρι 40-45 βαθμους ειναι φυσιολογικο. επισης, cpu σε αυτες τις θερμοκρασιες ειναι επισης φυσιολογικο. Εγώ να αποδεχθώ πως μπορεί να είμαι μίζερος και υπερβολικός (αν και δε νομίζω, με 2 λεπτά ομιλίας καίγεται. Και όχι 3g, GPRS). Όταν είχα στείλει το πρώτο στην Moto για το θέμα της υπερθέρμανσης, γιατί αλλάξανε 7 πράγματα από μέσα του (κάτι ακουστικά κτλ) και μου το επέστρεψαν με υποσημείωση πως το πρόβλημα φτιάχτηκε και πλέον δεν υπερθερμαίνεται; (παρότι και πάλι καιγόταν και πιο εύκολα από πριν). Τι είχε και τι έφτιαξαν; Όπως έγραψα και στο άλλο post, αν έτσι είναι το Milestone (που είναι πιθανό), τι ακριβώς "έφτιαξαν"; Το πρόβλημα της υπερθέρμανσης, δεν με ενοχλεί πια τόσο. Συνήθισα να μιλάω 3-4 λεπτά στο κινητό και να ζεματάει μετά το αυτί μου. Αλλά όχι και να κάνει παρεμβολές η κεραία στο ακουστικό.... Αν το κρατήσω κάνα μήνα ακόμα, είμαι σίγουρος πως όταν παίρνω τηλέφωνα, μπορεί να με δέρνει κιόλας.. ΥΓ: Ευτυχώς τουλάχιστον που κάνει καλό tether μέσω easytether και voda και έχω net εδώ που είμαι. Και μπορώ ναπώ πως με 1 ώρα net, δεν καίει καθόλου. Αν πάρω κάνα τηλέφωνο όμως, θα πάθω έγκαυμα. ΥΓ2: Μπα, μάλλον θα το πάρω το Wildfire (εκτός αν ψηθώ τελευταία στιγμή να τα σκάσω για το Desire). Και σε καμία δεκαριά μέρες που θα γυρίσω, θα στείλω και το Milestone για service. Να αλλάξουν καμιά 50αριά πράγματα, να μου το στείλουν πίσω λέγοντας μου πως είναι OK και μετά πάλι τα ίδια. Όποιος γνωρίζει, ας με ενημερώσει αν χρειάζεται κάτι παραπάνω απο το sbf που αναφέρω παραπάνω πως έχω περάσει. Edited August 1, 2010 by DJDB Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Το θέμα της θερμοκρασίας υπάρχει,αλλά δυστυχώς δε θα απαλλαγείς απο αυτο αν πάρεις desire,η σχεδόν οποίο αντροιντ.είναι το τσιπ του πομποδεκτη που αναπτυσει τρέλες θερμοκρασιες είτε όταν σερφαρεις με 3g,είτε όταν μιλάς και με το wifi ελάχιστα.και μένα ώρες ώρες ζεματαει,ειναι πολυ κλασσικο για το milestone.παιζει να μη σου αλλαξαν και κατι.όσον αφορά το sbf,νομίζω το δικό μας είναι αυτό που αφορά την κεντρική Ευρώπη,δεν ξέρω αν είναι το συγκεκριμένο,αλλά ναι,κάνοντάς αυτό ξεμπερδευεις,την sd δεν τους τη δίνεις εννοείται.οσο για το wildfire,παρά είναι entry level,παίζει να το μετανιώσεις.ακομα και το legend εγω το θεωρω κατωτερο.anyway,οσο γκαντεμοσαυρος και αν εισαι,μιας και μιλαμε μαλλον για μια φοβερα αξιοπιστη συσκευη (ειναι ισως η μοναδικη στα φορουμ παγκοσμιως που παρα παρα πολυ σπανια αναφερεται κατασκευαστικο προβλημα),και οσο δικαιως και αν τα εχεις παρει,στειλτη σερβις,μη χαριζεις/χαρμιζεις τα λεφτουδακια σου,αλλωστε σαν μεταχειρισμενο,λογω αυτης ακριβως της αξιοπιστιας του,μοσχοπουλαει. Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Βαγγέλη, δεν μπορώ να πω πως δεν έχω τις επιφυλάξεις μου για το Wildfire. Δυστυχώς, δεν μπορώ να βρω κάτι παρόμοιων δυνατοτήτων σε αυτά τα χρήματα (το x10 mini pro μου φαίνεται κατώτερο. Λιγότερη μνήμη κτλ) και 400+ ευρώ λυπάμαι να τα ξαναδώσω. Αυτό που σίγουρα είναι πρόβλημα είναι η πολύ χαμηλή ανάλυση, αλλά με αυτά τα λεφτά... Anyway, μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω. Θα το στείλω service και βλέπουμε. Το ξαναδοκίμασα τώρα με GPRS και είναι πραγματικά ενοχλητικό. Ακούς συνεχώς την κεραία να εκπέμπει. Δεν μου φαίνεται φυσιολογικό. Έχει κανείς link για την central european sbf; Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltostammy2 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 (edited) Βαγγέλη, δεν μπορώ να πω πως δεν έχω τις επιφυλάξεις μου για το Wildfire. Δυστυχώς, δεν μπορώ να βρω κάτι παρόμοιων δυνατοτήτων σε αυτά τα χρήματα (το x10 mini pro μου φαίνεται κατώτερο. Λιγότερη μνήμη κτλ) και 400+ ευρώ λυπάμαι να τα ξαναδώσω. Αυτό που σίγουρα είναι πρόβλημα είναι η πολύ χαμηλή ανάλυση, αλλά με αυτά τα λεφτά... Anyway, μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω. Θα το στείλω service και βλέπουμε. Το ξαναδοκίμασα τώρα με GPRS και είναι πραγματικά ενοχλητικό. Ακούς συνεχώς την κεραία να εκπέμπει. Δεν μου φαίνεται φυσιολογικό. Έχει κανείς link για την central european sbf; έχεις π.μ.:p;);):p Φίλε μου το milestone είναι πολύ καλό κινητό. Μην το σκοτώσεις. Edited August 2, 2010 by miltostammy2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 (edited) Σε ευχαριστώ :). Δεν ξέρω αν είναι πολύ καλό κινητό. Εγώ εδώ και 3 μήνες ασχολούμαι με προβλήματα και με service. Το πιθανότερο είναι πως αν το στείλω service, θα το διορθώσουν. Άρα, θα έχω ένα κινητό των 500 ευρώ, μεταχειρισμένο (πιθανότατα), που το έχω στα χέρια μου κοντά στον 1 μήνα και θα είναι (και πάλι) επισκευασμένο. Απογοήτευση; Είναι να μην μπλέξεις... (αντικατάσταση δεν υπάρχει περίπτωση να μου κάνουν. Αλλά και πάλι μεταχειρισμένο θα πάρω, οπότε..). Άρα, και να το στείλω και να φτιάξουν αυτό με την παρεμβολή, δεν πρόκειται να είμαι ευχαριστημένος. Ξενερωμένος θα έλεγα πως θα είμαι. Μάλλον θα το στείλω όμως service. Έτσι, για το "γμτ" της υπόθεσης. Αλλά δεν πρόκειται να ασχοληθώ περαιτέρω. Πάμε για άλλο (δεν έχω καταλήξει ποιο όμως). Edited August 2, 2010 by DJDB Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts