vagelisda Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Το jit το έχει σαν επιλογη η τελευταία recovery των got,στην αρχή ήταν ψιλομουφιτσα,αλλά το διορθωσαν,και τώρα νομίζω πως το κινητό ανταποκρίνεται πιο γρηγορα. . Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Το έχει σαν επιλογη η τελευταία recovery των got,στην αρχή ήταν ψιλομουφιτσα,αλλά το διορθωσαν,και τώρα νομίζω πως το κινητό ανταποκρίνεται πιο γρηγορα. . Sent from my Milestone ναι το εχω δει και αυτο αλλα οταν το εκανα δεν ειδα πρακτικη διαφορα ουτε διαφορα στα benchmarks. Ενω με τη rom αυτη δεν ειδα μεγαλη πρακτικη διαφορα αλλα τα benchmarks ανεβηκαν κατα 20%. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Ναι, η GOT Προτείνει να το έχουμε στα 56 vesel γιατί αν βάζουμε παραπάνω μπορεί να υπερθερμανθεί και να ακούσουμε κανά μπουμ λογώ υψηλού voltage. Το θέμα είναι να μην κάνει μπούμ, ενώ έχεις πάνω custom rom. Διαφορετικά, χάρη θα μας κάνει:rolleyes: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis12 Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 (edited) συγνώμη...διπλό ποστάρισμα. :-/ Edited July 21, 2010 by alkis12 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis12 Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Πέρασα ένα update του alarm clock plus V2 και απο τότε έχω βάλει 2 ξυπνητήρια τα οποία ΔΕΝ χτύπησαν!!! Υπάρχει άλλος με το ίδιο προβλημα. :cry::blink: Α ΥΓ: Είμαι με G.O.T. SHOLS_U2_36.0 και ως τωρα όλα τα ξυπνητήρια δούλευαν. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 ΥΓ: Είμαι με G.O.T. SHOLS_U2_36.0 και ως τωρα όλα τα ξυπνητήρια δούλευαν. Γιατί δε χρησιμοποιείς την default εφαρμογή για τα ξυπνητήρια??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
personGR Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Milestone owners for Greece (retail), Netherlands, and Poland can now update to new software via PC or Over The Air. Details of the release can be found in the discussion tab (see link). As other European countries are released we will notify the community. Thank you. http://www.facebook.com/motorolaeurope Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 http://www.facebook.com/motorolaeurope Αυτό δεν είναι καινούριο ε? Ξέρει κανείς από στη got recovery τι επιλέγω για να μεταφερθούν οι εφαρμογές στην sd?:worry: Μπαίνω στο μενού αυτό, αλλά έχει 4 επιλογές. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis12 Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Γιατί δε χρησιμοποιείς την default εφαρμογή για τα ξυπνητήρια??? Και αυτη παρομοια με την default ειναι, αλλα ειναι ποιο customisable (πχ μικρη πραξη μαθηματικων για snooze ή dismiss) Μου αρεσει λιγο περισσοτερο απο την default αισθητικα. Τελικα μαλλον ηταν το χαμηλο volume.... :-/ Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 (edited) Και ναι η Motorola αφαίρεσαι το "flash ready" από την σελίδα του Milestone (μιλάμε για απαταιώνες όχι αστεία - εγώ ο μόνος λόγος που πήρα αυτό το κινητό ήταν γιατί διαφημιζόταν ως "flash ready" και ότι όταν η adobe έβγαζε το flash 10.1 το Milestone θα το έπαιρνε) ..... Επίσης έχει ξεκινήσει ένας ψιλοχαμός με το ότι μάλλον το Milestone ΔΕΝ θα πάρει την 2.2. Διαβάστε εδώ και εδώ... Δεν με νοιάζει αν η Motorola μου δώσει το froyo 2.2, μια και ποτέ δεν μου υποσχέθηκε κάτι τέτοιο, αλλά ΑΠΑΙΤΩ το flash γιατί το διαφήμισαν... τόσο απλά... το διαφημίζεις, το δίνεις... αλλιώς επιστρέφεις τα χρήματα σε όποιον θέλει... Πρωτείνω όποιος έχει κρατήσει κάποιο pdf ή κάτι άλλο που να φαίνεται το "flash ready" από την παλιά παρουσίαση του Milestone, να το ανεβάσει εδώ και να πιέσουμε μαζικά το expansys και τους άλλους πωλητές του Milestone (wind, e-shop κλπ), να πιέσουν με την σειρά τους την Motorola για το flash 10.1 είτε μέσω froyo 2,.2 είτε σκέτο, αλλιώς να κινηθούμε για επιστροφή των χρημάτων μας (έχουμε το δικαίωμα μια και η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πολύ αυστηρή σε θέματα παραπλάνησης των καταναλωτών με ψευδή διαφημιστικά).... Ο δικηγόρος (ddr2) της παρέας μπορεί να μας συμβουλέψει, ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι και πάνω από όλα να ΜΗΝ μας παιρνάνε για κορόϊδα.... Edited July 22, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 (edited) Και ναι η Motorola αφαίρεσαι το "flash ready" από την σελίδα του Milestone (μιλάμε για απαταιώνες όχι αστεία - εγώ ο μόνος λόγος που πήρα αυτό το κινητό ήταν γιατί διαφημιζόταν ως "flash ready" και ότι όταν η adobe έβγαζε το flash 10.1 το Milestone θα το έπαιρνε) ..... Επίσης έχει ξεκινήσει ένας ψιλοχαμός με το ότι μάλλον το Milestone ΔΕΝ θα πάρει την 2.2. Διαβάστε εδώ και εδώ... Δεν με νοιάζει αν η Motorola μου δώσει το froyo 2.2, μια και ποτέ δεν μου υποσχέθηκε κάτι τέτοιο, αλλά ΑΠΑΙΤΩ το flash γιατί το διαφήμισαν... τόσο απλά... το διαφημίζεις, το δίνεις... αλλιώς επιστρέφεις τα χρήματα σε όποιον θέλει... Πρωτείνω όποιος έχει κρατήσει κάποιο pdf ή κάτι άλλο που να φαίνεται το "flash ready" από την παλιά παρουσίαση του Milestone, να το ανεβάσει εδώ και να πιέσουμε μαζικά το expansys και τους άλλους πωλητές του Milestone (wind, e-shop κλπ), να πιέσουν με την σειρά τους την Motorola για το flash 10.1 είτε μέσω froyo 2,.2 είτε σκέτο, αλλιώς να κινηθούμε για επιστροφή των χρημάτων μας (έχουμε το δικαίωμα μια και η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πολύ αυστηρή σε θέματα παραπλάνησης των καταναλωτών με ψευδή διαφημιστικά).... Ο δικηγόρος (ddr2) της παρέας μπορεί να μας συμβουλέψει, ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι και πάνω από όλα να ΜΗΝ μας παιρνάνε για κορόϊδα.... Εχεις απολυτο δικιο.Παρακολουθω αυτο το θεμα εδω και 2 μερες και εχω απογοητευτει πληρως. Απλα απαραδεκτη η MOTO.Μπαινει στην ευρωπαικη αγορα τοσο δυναμικα και αντι να υποστιξει του πελατες τους διωχνει και εξαπατωντας και εξαγριώνοντας τους. Για μενα το milestone ηταν απο τις καλυτερες συσκευες που ειχα παρει ποτε(και ειναι πολλες) και ειχα αποφασισει πως αν η ΜΟΤΟ αποφασιζε να συνεχισει με αυτο το στυλ θα την ακολουθουσα αρκετο καιρο.Με τετοια, ομως , συμπεριφορα προς τους πελατες της που εσκασαν αρκετα χρηματα, δεν θα ξαναπαρω ΜΟΤΟ κινητο και ας βγαζει φτερα και να πεταει. Ελπιζω να μην ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα και απλα να μας τα μεγαλοποιουν...αλλα αν ειναι ετσι Hello MOTO- goodbye Moto Return your Milestone Edited July 22, 2010 by agekalp Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Και ναι η Motorola αφαίρεσαι το "flash ready" από την σελίδα του Milestone (μιλάμε για απαταιώνες όχι αστεία - εγώ ο μόνος λόγος που πήρα αυτό το κινητό ήταν γιατί διαφημιζόταν ως "flash ready" και ότι όταν η adobe έβγαζε το flash 10.1 το Milestone θα το έπαιρνε) ..... Επίσης έχει ξεκινήσει ένας ψιλοχαμός με το ότι μάλλον το Milestone ΔΕΝ θα πάρει την 2.2. Διαβάστε εδώ και εδώ... Δεν με νοιάζει αν η Motorola μου δώσει το froyo 2.2, μια και ποτέ δεν μου υποσχέθηκε κάτι τέτοιο, αλλά ΑΠΑΙΤΩ το flash γιατί το διαφήμισαν... τόσο απλά... το διαφημίζεις, το δίνεις... αλλιώς επιστρέφεις τα χρήματα σε όποιον θέλει... Πρωτείνω όποιος έχει κρατήσει κάποιο pdf ή κάτι άλλο που να φαίνεται το "flash ready" από την παλιά παρουσίαση του Milestone, να το ανεβάσει εδώ και να πιέσουμε μαζικά το expansys και τους άλλους πωλητές του Milestone (wind, e-shop κλπ), να πιέσουν με την σειρά τους την Motorola για το flash 10.1 είτε μέσω froyo 2,.2 είτε σκέτο, αλλιώς να κινηθούμε για επιστροφή των χρημάτων μας (έχουμε το δικαίωμα μια και η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πολύ αυστηρή σε θέματα παραπλάνησης των καταναλωτών με ψευδή διαφημιστικά).... Ο δικηγόρος (ddr2) της παρέας μπορεί να μας συμβουλέψει, ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι και πάνω από όλα να ΜΗΝ μας παιρνάνε για κορόϊδα.... Πολύ ευχαρίστως να συμβουλεύσω και να βοηθήσω όποιον θέλει. Αλλά επειδή στο φόρουμ δεν επιτρέπεται η ανάπτυξη επαγγελματικής δραστηριότητας, όποιος θέλει οτιδήποτε, παρακαλώ με π.μ :) Αλήθεια, πάνω στο κουτάκι του μιλεστονε, γράφει τίποτα για φλας ready?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Πολύ ευχαρίστως να συμβουλεύσω και να βοηθήσω όποιον θέλει. Αλλά επειδή στο φόρουμ δεν επιτρέπεται η ανάπτυξη επαγγελματικής δραστηριότητας, όποιος θέλει οτιδήποτε, παρακαλώ με π.μ :) Αλήθεια, πάνω στο κουτάκι του μιλεστονε, γράφει τίποτα για φλας ready?? Ψάξτε όλοι μήπως βρούμε αποδεικτικά που το έλεγαν. Για το κουτί δε ξέρω, θα το δω όμως, αλλά στο site τους το είχαν σίγουρα. Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Ρε παιδιά τι είναι αυτά που ακούω; Εγώ εν τω μεταξύ τώρα το χω στείλει στην Cellcome για αλλαγή πλακέτας και μου είπαν ότι την Παρασκευή θα είναι έτοιμο (σήμερα είναι Πέμπτη, οπότε το βλέπω χλωμό). Τα αλλά τα ακούσατε φαντάζομαι, ότι είχε βγει φήμη ότι το Droid θα έπαιρνε 2.2 και τελικά διαψεύσθηκε. Άντε να δούμε... Έστω κι ανεπίσημα να την πάρουμε.. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Παιδιά, επειδή δεν έχω καταλάβει καλά, υπάρχει διαθέσιμη η επίσημη 2.1 έκδοση του λογισμικού, ή όχι; Ρωτάω γιατί κάθε φορά που κάνω αναζήτηση για update μέσω του κινητού (έχω την 2.0.1 και Αγγλικό Milestone από expansys), μου βγάζει μήνυμα ότι δε μπορεί να συνδεθεί με τον server για να ελέγξει. Η σύνδεση που προσπαθώ είναι μέσω Wifi. Μήπως να δοκιμάσω μέσω 3G; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 (edited) Παιδιά, επειδή δεν έχω καταλάβει καλά, υπάρχει διαθέσιμη η επίσημη 2.1 έκδοση του λογισμικού, ή όχι; Ρωτάω γιατί κάθε φορά που κάνω αναζήτηση για update μέσω του κινητού (έχω την 2.0.1 και Αγγλικό Milestone από expansys), μου βγάζει μήνυμα ότι δε μπορεί να συνδεθεί με τον server για να ελέγξει. Η σύνδεση που προσπαθώ είναι μέσω Wifi. Μήπως να δοκιμάσω μέσω 3G; Η 2.1 υπάρχει επίσημα ήδη από το Πάσχα. Για τη 2.2 καιγόμαστε... Edited July 22, 2010 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
personGR Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Και ναι η Motorola αφαίρεσαι το "flash ready" από την σελίδα του Milestone (μιλάμε για απαταιώνες όχι αστεία - εγώ ο μόνος λόγος που πήρα αυτό το κινητό ήταν γιατί διαφημιζόταν ως "flash ready" και ότι όταν η adobe έβγαζε το flash 10.1 το Milestone θα το έπαιρνε) ..... Επίσης έχει ξεκινήσει ένας ψιλοχαμός με το ότι μάλλον το Milestone ΔΕΝ θα πάρει την 2.2. Διαβάστε εδώ και εδώ... Δεν με νοιάζει αν η Motorola μου δώσει το froyo 2.2, μια και ποτέ δεν μου υποσχέθηκε κάτι τέτοιο, αλλά ΑΠΑΙΤΩ το flash γιατί το διαφήμισαν... τόσο απλά... το διαφημίζεις, το δίνεις... αλλιώς επιστρέφεις τα χρήματα σε όποιον θέλει... Πρωτείνω όποιος έχει κρατήσει κάποιο pdf ή κάτι άλλο που να φαίνεται το "flash ready" από την παλιά παρουσίαση του Milestone, να το ανεβάσει εδώ και να πιέσουμε μαζικά το expansys και τους άλλους πωλητές του Milestone (wind, e-shop κλπ), να πιέσουν με την σειρά τους την Motorola για το flash 10.1 είτε μέσω froyo 2,.2 είτε σκέτο, αλλιώς να κινηθούμε για επιστροφή των χρημάτων μας (έχουμε το δικαίωμα μια και η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πολύ αυστηρή σε θέματα παραπλάνησης των καταναλωτών με ψευδή διαφημιστικά).... Ο δικηγόρος (ddr2) της παρέας μπορεί να μας συμβουλέψει, ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι και πάνω από όλα να ΜΗΝ μας παιρνάνε για κορόϊδα.... Δυστυχώς, θα'θελες... :S Οι εταιρίες έχουν καλυμμένους τους πισινούς από 10^7 μεριές - και να το παρουσίαζε ως flash ready, κάπου καταχωνισμένο στην ίδια παρουσίαση/φυλλάδιο/διαφημιστικό, θα πέταγε ένα "specifications subject to change", ή "motorola has the right to change the specifications". Πρακτικά, όταν αγόρασες το κινητό, μπορεί να ήταν flash-ready, αλλά παράλληλα συμφωνούσες και στα παραπάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Δυστυχώς, θα'θελες... :S Οι εταιρίες έχουν καλυμμένους τους πισινούς από 10^7 μεριές - και να το παρουσίαζε ως flash ready, κάπου καταχωνισμένο στην ίδια παρουσίαση/φυλλάδιο/διαφημιστικό, θα πέταγε ένα "specifications subject to change", ή "motorola has the right to change the specifications". Πρακτικά, όταν αγόρασες το κινητό, μπορεί να ήταν flash-ready, αλλά παράλληλα συμφωνούσες και στα παραπάνω... Ευτυχώς για την ανθρωπότητα, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά για αυτούς που θέλουν να κοροιδεύουν τον κόσμο. Η μοτορόλα διατηρεί το δικαίωμά της να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση τα χαρακτηριστικά της δικής της συσκευής (εννοείται, εκείνη την κατασκευάζει, και την κάνει ότι θέλει). Όμως όταν την ημέρα που εγώ αγόρασα το τηλέφωνο έγραφε συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, το οποίο δεν είχε εκείνη την ημέρα της αγοράς μου και δεν πρόκειται μάλιστα να προστεθεί και στο μέλλον, τότε η μοτορόλα την έχει πατήσει.;);) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 (edited) Ψάξτε όλοι μήπως βρούμε αποδεικτικά που το έλεγαν. Για το κουτί δε ξέρω, θα το δω όμως, αλλά στο site τους το είχαν σίγουρα. Σε πολλά site πλασάρανε το κινητό με αυτό το χαρακτηριστικό του ( flash player/ Adobe flash 10 / flash lite v3 / flash ready ). Ίσως είναι μια καλή απόδειξη.... (έτσι κατ'επέκταση εμπλέκονται και τα καταστήματα αφού πουλάνε κάτι το οποίο δεν υπάρχει.) http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=17937 http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=18598&catid=283 http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=91eabb7a-d3b8-4eee-a722-131657219b3b http://www.pc2everyone.gr/shop/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1538&category_id=114&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart http://www.jbwebstores.gr/index.php?target=products&product_id=32135 http://www.apiastos.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=565 http://www.birdphone.gr/gr/prdid/1bd74e4badd241d2a4573bd1e83ba14e/productinfo.aspx http://www.cellphones.gr/product_details.asp?id=1118 http://www.birdphone.gr/gr/prdid/0a4b14878e2b4e288f4fec703b287dab/productinfo.aspx http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs068.snc4/34758_127903770586324_100001001054310_151038_1674840_n.jpg Edited July 22, 2010 by tsoump Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 (edited) Μούφα μου ακούγεται η όλη υπόθεση. Η motorola στριμώχνεται ετσι και δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια να φάει μηνύσεις αφού δεν είναι και σε καλή οικονομική κατάσταση... Μια φασαρία μπας και κινητοποιηθεί ειναι κι ετσι τους "σπρώχνουμε" με τον χαμό μας. Άλλωστε αυτές οι διαμαρτυρίες έχουν γίνει πολλάκις όπως με την LG (kc910) που δεν έδινε άδειες για κάτι εφαρμογές και έκαναν φασαρίες τα παιδά του εξωτερικού και τελικά ανακοινώθηκε μια λύση για να υπάρχει άδεια στην χρήση των java, αν θυμάμαι καλα... Edited July 22, 2010 by tsoump Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Μούφα μου ακούγεται η όλη υπόθεση. Η motorola στριμώχνεται ετσι και δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια να φάει μηνύσεις. Δεν είναι και σε καλή οικονομική κατάσταση... Μια φασαρία μπας και κινητοποιηθεί ειναι. Τους "σπρώχνουμε" με τον χαμό μας. Άλλωστε αυτές οι διαμαρτυρίες έχουν γίνει πολλάκις όπως με την LG (kc910) που δεν έδινε άδειες για κάτι εφαρμογές και έκαναν φασαρίες τα παιδά του εξωτερικού και τελικά ανακοινώθηκε μια λύση για να υπάρχει άδεια στην χρήση των java, αν θυμάμαι καλα... Δεν πρεπει να στραφει καποιος κατα της μοτορολα, αλλα κατα του μαγαζιου που του το πουλησε. Ο πωλητης ευθυνεται για την ελλειψη συμφωνημενων ιδιοτητων. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Δεν πρεπει να στραφει καποιος κατα της μοτορολα, αλλα κατα του μαγαζιου που του το πουλησε. Ο πωλητης ευθυνεται για την ελλειψη συμφωνημενων ιδιοτητων. Ναι αλλα η μοτορολα τις παρεχει.... Ο πωλητης τι να σου κανει; να σου φορτωσει flash player? Βρήκα κι αυτό ...... :confused: Hi everyone, Below are details and install instructions for the latest Milestone update: Software Update for Motorola MILESTONE (MR2.5) Introduction This update provides improvements to the phone’s performance. For optimal performance, we encourage you to download and install this latest software update. For more information on your Motorola MILESTONE, visit us at http://www.motorola.com/mymilestone Who Can Use This Release: All Motorola MILESTONE users. After downloading and installing the software, you will notice the following improvements: Improved Stability Prevents the phone from random power cycling (turning off and on), and minimizes force closes in certain applications. Alarm Improvements Resolves issues with alarm functionality. Music Player Functionality Eliminates accidental starting of music. Audio Quality Enhancements Eliminates instances of choppy audio experienced by some users. PIN Lock Improvements Allows users more flexibility in setting the PIN Lock timer when using Exchange email. Proximity Sensor Enhancement Provides more accurate proximity sensing during phone calls. Flight Mode Enhancement Ensures phone service is restored after leaving airplane mode. “My Location” Improvements Resolves the issue of Google Maps failing to find "My Location" when "Use Wireless Network" is enabled without using GPS. Instructions for Installing Software OVER THE AIR 1. We recommend downloading the update over Wi-Fi or 3G (with a fully charged battery and active SIM card installed in your phone). 2. To update the phone, follow the steps below or wait for the phone to automatically connect to the server • From the main menu, select the Settings icon • Select About phone, • Select System updates, • Select Download; after software is downloaded, select Install now. • After the software is installed, your phone will re-start automatically. There is no charge for this update, other than your usual data connection costs. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 (edited) Δυστυχώς, θα'θελες... :S Οι εταιρίες έχουν καλυμμένους τους πισινούς από 10^7 μεριές - και να το παρουσίαζε ως flash ready, κάπου καταχωνισμένο στην ίδια παρουσίαση/φυλλάδιο/διαφημιστικό, θα πέταγε ένα "specifications subject to change", ή "motorola has the right to change the specifications". Πρακτικά, όταν αγόρασες το κινητό, μπορεί να ήταν flash-ready, αλλά παράλληλα συμφωνούσες και στα παραπάνω... Ευτυχώς για την ανθρωπότητα, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά για αυτούς που θέλουν να κοροιδεύουν τον κόσμο. Η μοτορόλα διατηρεί το δικαίωμά της να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση τα χαρακτηριστικά της δικής της συσκευής (εννοείται, εκείνη την κατασκευάζει, και την κάνει ότι θέλει). Όμως όταν την ημέρα που εγώ αγόρασα το τηλέφωνο έγραφε συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, το οποίο δεν είχε εκείνη την ημέρα της αγοράς μου και δεν πρόκειται μάλιστα να προστεθεί και στο μέλλον, τότε η μοτορόλα την έχει πατήσει.;);) Πιστεύω personGR να πήρες την απάντηση σου από τα γραφόμενα του ddr2.... Την ώρα που το πήρα και διαφήμιζε αυτά τα χαρακτηριστικά, είναι υποχρεωμένη να τα παρέχει... Αν κάποιος αγοράσει ΤΩΡΑ το Milestone (που έχει πάψει η Motorola να διαφημίζει το "flash 10.1 ready") ναι συμφωνώ δεν θα μπορεί να απαιτήσει τίποτα.. Νομίζει ότι τυχαία έβγαλε η Motorola το "flash 10.1 ready" από την παρουσιάση του Milestone στην επίσημη ιστοσελίδα της??? Το κακό για αυτήν έχει γίνει... Το διαφήμισε και πρέπει να το παρέχει, αλλιώς πρέπει να αποζημιώση όσους παραπλάνησε.... Και συμφωνώ με τον φίλο παρπάνω ότι επειδή υπάρχουν πιέσεις από όλα τα forum, θα αναγκαστούν οι ίδιοι οι πωλητές του Milestone (expansys, e-shop, hard-shop, play247 κλπ) να πιέσουν την Motorola, γιατί βλέπω σε λίγο καιρό αν δεν υπάρξει επίσημο ΝΑΙ ή ΟΧΙ από την Motorola, να δέχονται κατά δεκάδες όλους εμάς για επιστροφή χρημάτων.... Αν δεν έχουν την διάθεση-χρήματα να φτιάξουν την 2.2 από την αρχή για εμάς, να αγοράσουν το flash 10.1 από την adobe και να μας δώσουν αυτό σκέτο, όπως η HTC είχε αγοράσει το flash από την adobe και ο browser του HERO με Android 1.6 έπαιζε flash κανονικά.... Δεν είναι λοιπόν τόσο απλά τα πράγματα.... όσο μεγάλες και να είναι οι εταιρείες, η δύναμη ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ είναι μεγαλύτερη.... και οι νόμοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί παραπλάνησης των καταναλωτών κλπ, ακόμα ισχυρότεροι... Edited July 22, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Ναι αλλα η μοτορολα τις παρεχει.... Ο πωλητης τι να σου κανει; να σου φορτωσει flash player? Ειναι νομικο θεμα αυτο. Μην το πας με τη λογικη. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Τι να πω.... Τα ξέρεις καλύτερα... ;) Δηλαδη μπορούμε να κανουμε , δικαιολογημενα, παραπονα στα μαγαζακια ? Τι φταίνε οι καρμοιρηδες με τις βλακείες της μοτορολα... Πάντως κι εμεις πρεπει με την σειρα μας να πιέσουμε μεσω mails τους πωλητές και την ίδια την μοτορολα. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts