stispan1 Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Eυχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε kalagas. Αυτό με την κάμερα η αλήθεια είναι ότι με μπλόκαρε κάπως, καθότι έχω συνηθίσει με το Viewty που βγάζει αρκετά καλές (για τα λεφτά που κοστίζει ειδικά). Το Droid 2 θα έχει θύρα HDMI? Έχουμε κάποιο site που να το δείχνει? Γιατί κοιτούσα σε διάφορα android site και δεν το πήρα πρέφα..! 8MP camera το καινούριο, ε? χμ.. Σημαντική βελτίωση. Ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει Ελλάδα, στο περίπου? Να περιμένω αν είναι.. Off Topic: Ήδη χαζεύω τις Gold ROMs σου..! :) Οποιαδήποτε άλλη απάντηση στο προηγούμενο post μου είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη παιδιά! http://www.gsmarena.com/motorola_milestone_xt720-3375.php Εδω μπορεις να το δεις...οσο για τις ημερομηνιες αγγνωστο.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 (edited) Eυχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε kalagas. Αυτό με την κάμερα η αλήθεια είναι ότι με μπλόκαρε κάπως, καθότι έχω συνηθίσει με το Viewty που βγάζει αρκετά καλές (για τα λεφτά που κοστίζει ειδικά). Το Droid 2 θα έχει θύρα HDMI? Έχουμε κάποιο site που να το δείχνει? Γιατί κοιτούσα σε διάφορα android site και δεν το πήρα πρέφα..! 8MP camera το καινούριο, ε? χμ.. Σημαντική βελτίωση. Ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει Ελλάδα, στο περίπου? Να περιμένω αν είναι.. Off Topic: Ήδη χαζεύω τις Gold ROMs σου..! :) Οποιαδήποτε άλλη απάντηση στο προηγούμενο post μου είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη παιδιά! Και το καλό με την κάμερα των 8 MP του Μilestone XT720 (Milestone 2) είναι ότι αποτελείται από κομμάτια CANON και έχει και XENON το οποίο δεν συγκρίνεται με τα LED flash που χρησιμοποιούν όλες οι εταιρείες τελευταία... Επίσης έχει και FM Radio... Το μόνο που με προβληματίζει είναι η μπαταρία που για μένα θα έπρεπε να ήταν το λιγότερο 1500 mAh και όχι 1390 mAh. Αλλά επειδή είμαστε off topic θα παρακαλούσα κάποιον Moderator να ανοίξει καινούργιο thread μια και έγινε και επίσημη ανακοίνωση από την Motorola... Edit: Οι mods έχουν ανοίξει ήδη thread το οποίο δεν το είχα δει.... και είναι ΕΔΩ... Edited June 22, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 http://www.gsmarena.com/motorola_milestone_xt720-3375.php Εδω μπορεις να το δεις...οσο για τις ημερομηνιες αγγνωστο.... Eυχαριστώ καταρχήν για το ενδιαφέρον. Αυτό όμως δεν νομίζω ότι είναι Droid/Milestone 2, αλλά απλά μία άλλη συσκευή Milestone, γιατί δεν βλέπω Full keyboard να βγαίνει από κάτω... Σωστά? Με έχει ψήσει, η αλήθεια είναι, η ιδέα qwerty πληκτρολογίου στο smartphone μου..! Και το καλό με την κάμερα των 8 MP του Μilestone XT720 (Milestone 2) είναι ότι αποτελείται από κομμάτια CANON και έχει και XENON το οποίο δεν συγκρίνεται με τα LED flash που χρησιμοποιούν όλες οι εταιρείες τελευταία... Επίσης έχει και FM Radio... Το μόνο που με προβληματίζει είναι η μπαταρία που για μένα θα έπρεπε να ήταν το λιγότερο 1500 mAh και όχι 1390 mAh. Τα χαρακτηριστικά της κάμεράς του είναι πολύ δυνατά, Canοn φακός με Xenon Flash.. Έχω μπερδευτεί, δεν ξέρω τι να κάνω..! Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Eυχαριστώ καταρχήν για το ενδιαφέρον. Αυτό όμως δεν νομίζω ότι είναι Droid/Milestone 2, αλλά απλά μία άλλη συσκευή Milestone, γιατί δεν βλέπω Full keyboard να βγαίνει από κάτω... Σωστά? Με έχει ψήσει, η αλήθεια είναι, η ιδέα qwerty πληκτρολογίου στο smartphone μου..! Αυτό είναι το Milestone 2 (το ονομάσανε Μilestone XT720) και ΔΕΝ θα έχει hardware πληκτρολόγιο. Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Καλημέρα σε όλους. Αναβάθμιση σε 2.2 προβλέπεται ή έληξε η ιστορία? http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=17937 Μιας και που ενδιαφερεσαι για το κινητο , μπορεις να το παρεις με 6 δοσεις (απο 399 παει στα 419) με 69 ευρω τον μηνα! Ειναι πολυ καλη κινηση..... Σιγουρα το κινητο θα το κρατησεις χρονο +, οποτε δεν προκειται να πληρωνεις κατι που εχει "πεθανει". + 2 ετη εγγυηση απο την motorola. :happy: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=17937 Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Παιδιά η αυτονομία της 1-1.5 μέρας με τη χρήση είναι;Με 3g και gps ενεργοποιημένο η όχι; Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Mάλιστα. Ευχαριστώ πολύ και πάλι. Είναι εύκολο μήπως να απαντήσετε και σε μερικές από τις ερωτήσεις-απορίες που έγραψα και πιο πάνω? Θα με βοηθούσατε πάρα πολύ. 1) Βλέπω βιντεάκια στο YouTube με reviews κυρίως για το web surfing, με το overclocking στα 800ΜΗz πχ γίνεται πιο "smooth" το σερφάρισμα? Γιατί βλέπω ότι όταν κάνει zoom-in/out με τα δαχτυλα αργεί ένα κλικ να κάνει render την σελίδα.. 2) Απ'ότι κατάλαβα περιμένουμε επίσημα έκδοση Froyo 2.2 κάποια στιγμή μέσα στο 2010? 3) Το να κάνεις Root την συσκευή, το να περνάς νέες ROM (όπως οι πολύ όμορφες και με νέα features που βλέπω στο φόρουμ ), κλπ, είναι απλό για κάποιον που δεν έχει ξανασχοληθεί με smarphones, rom, κλπ? 4) Μετά από το Froyo η Motorola πιστεύετε θα υποστηρίξει την συσκευή και με νέα Updates, ή ότι κάνουμε μόνοι μας με Custom ROM κλπ? 5) Στο πληκτρολόγιο δεξιά είναι trackball? Η χρήση του βολεύει? Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα την πολύτιμη συμβουλή και βοήθειά σας και πάλι: Σκέφτομαι να παω το πρώτο μου Smartphone (εδώ και 2 χρόνια είμαι με το LG Viewty) και κοιτούσα και το Milestone. Βασικά χαρακτηριστικά επιλογής για μένα είναι: Όμορφο design, εύχρηστο, άνετο σερφάρισμα, και καλή κάμερα γιατί τραβάω αρκετές φωτό. Σκεπτόμενος λοιπόν το Milestone έχω μερικές απορίες: 1) Βλέπω βιντεάκια στο YouTube με reviews κυρίως για το web surfing, με το overclocking στα 800ΜΗz πχ γίνεται πιο "smooth" το σερφάρισμα? Γιατί βλέπω ότι όταν κάνει zoom-in/out με τα δαχτυλα αργεί ένα κλικ να κάνει render την σελίδα.. 2) Απ'ότι κατάλαβα περιμένουμε επίσημα έκδοση Froyo 2.2 κάποια στιγμή μέσα στο 2010? 3) Το να κάνεις Root την συσκευή, το να περνάς νέες ROM (όπως οι πολύ όμορφες και με νέα features που βλέπω στο φόρουμ :) ), κλπ, είναι απλό για κάποιον που δεν έχει ξανασχοληθεί με σμαρτπηονεσ, rom, κλπ? 4) Κοιτούσα και το Desire, απ' ότι διαβάζω αξίζει γιατί είναι πιο γρήγορο και λόγω AMOLED, αλλά το Milestone μου αρέσει γιατί είναι μεταλλικό, ενώ το Desire έχει πλαστικό περίβλημα.. Θα δω τρελλές διαφορές στο Desire τόσο που να αξίζει να το προτιμήσω? 5) Με χαλάει λίγο είναι η αλήθεια η μνήμη RAM του, που δεν είναι 512. Επηρεάζει πολύ την απόδοση της συσκευής. Έχετε χρησιμοποιοιήσει κάποια εφαρμογή, που να είπατε: "Εδώ θα χρειαζόταν η παραπάνω RAM.." 6) Διαβάζω ότι όπου να ναι θα κυκλοφορήσει το Droid 2, με αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με το 1. Μήπως πρέπει να περιμένω να κυκλοφορήσει και σε μας το Milestone 2, ή θα αργήσει πάρα πολύ? 7) Μετά από το Froyo η Motorola πιστεύετε θα υποστηρίξει την συσκευή και με νέα Updates, ή ότι κάνουμε μόνοι μας με Custom ROM κλπ? 8) Υπάρχουν κάπου φωτό τραβηγμένες με το Milestone ώστε να δούμε τι κάνει και σε αυτόν τον τομέα? Γιατί για μένα είναι αρκετά σημαντικός. 9) Στο πληκτρολόγιο δεξιά είναι trackball? Η χρήση του βολεύει? Οποιαδήποτε άλλη πρόταση (ακόμα και κινητού), συμβουλή, κλπ, είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας, περιμένω εναγωνίως τις απαντήσεις σας! Μπάμπης Καταρχήν, σε σχέση με το LG θα σου φανεί σπύντι γκονζάλς το κινητό. Έχω και το αρένα και ξέρω... Στα ερωτήματά σου τώρα: 1. Ναι, υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση στην προσαρμογή του κειμένου στην οθόνη, μετά το ζουμ. ΠΟλύ μικρή καθυστέρηση, φυσιολογική δηλαδή, τίποτα το ενοχλητικό. 2.Ναι. Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, αλλά δεν λέει πότε. Πιστεύω μέσα στο καλοκαίρι. 3.Δεν ξέρω, δεν ασχολούμαι και δεν είναι καθόλου απαραίτητο να το κάνεις. 4. Από όσο μου έχει πεί ένα ς κάτοχος και των 2 κινητών, το desire είναι περίπου 20% πιο γρήγορο σε κάποια πράγματα. Αλλά και το μιλεστονε είναι σφαίρα. Δεν θα σε προβληματίσει το θέμα ταχύτητα καθόλου. Επίσης η οθόνη του μιλεστόνε έχει πολύ καλύτερη συμπεριφορά κάτω από τον ήλιο και γενικά σε εξωτερικούς χώρους από αυτή του desire που δεν βλέπεις τίποτα. 5. Όχι, είναι υπέραρκετή. Καταρχήν, στο android όλα τα χειρίζεται το σύστημα μόνο του και αυτόματα. Ούτε πόση ραμ έχεις ελεύθερη σε ενδιαφέρει, ούτε η ποσότητά της. Εσύ μόνο χειρίζεσαι το μηχάνημα. Όσο εξαντλείται η ραμ, εσύ δεν καταλαβαίνεις καμία διαφορά στην απόδοση ή στην ταχύτητα. 6. Δεδομένου ότι είσαι με το LG , δεν νομίζω να θες να περιμένεις ούτε ώρα... Βέβαια, πάντα θα βγαίνουν καινούρια μοντέλα. Το θέμα είναι πότε θα έρθουν κατά δω μεριά. 7. Από ότι διαβάζω, οι συσκευές με 2.2 θα δέχονται τα core updates από την ίδια τη google αυτόματα, χωρίς την παρέμβαση της κάθε εταιρίας. Γι αυτό είναι βασική η αναβάθμιση σε 2.2. 8. Είναι μέτριες οι φώτο. Πολύ παλ... Το βίντεο είναι αρκετά καλό κατά τη γνώμη μου. 9. Όχι είναι πολυπλήκτρο 5 κατευθύνσεων. Δεδομένου ότι έχεις οθόνη αφής, είναι ζήτημα αν θα το πατήσεις ποτέ..... Πάντως, είναι βολικό. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Φίλε Γιάννη ευχαριστώ πάρα πολύ για την διευκρινιστικότατη και διεξοδική απάντησή σου, κάλυψες κάθε απορία μου! Σημαντικότατο χαρακτηριστικό ότι μετά το 2.2 τα core updates θα έρχονται κατευθείαν από την Google. Βλέπω και σε κάτι φωτό, "Kernel 2.6.32...". Πυρήνα Linux τρέχει το Android???? :) Γιατί στο Ubuntu 10.04 που έχω για Λειτουργικό είμαστε σε έκδοση πυρήνα 2.6.32! Με ψήσατε πάρα πολύ για το Milestone, θα πάω αύριο να ρωτήσω τιμή με συμβόλαιο.. Το έχει αποκλειστικά η Wind, ή κάνω λάθος? Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 (edited) 3.Δεν ξέρω, δεν ασχολούμαι και δεν είναι καθόλου απαραίτητο να το κάνεις. Επειδή αναφέρεσαι στο ROOT για μένα είναι βασικότατο και εξηγούμαι: Προσοχή όχι επειδή ασχολούμε και μ' αρέσει να φτιάχνω Roms, αλλά επειδή όταν είσαι rooted μπορείς να βγάλεις πολλές άχρηστες τελείως εφαρμογές, όπως πχ το Motonav (που και πάρα πολύ κακό πρόγραμμα είναι και πάρα πολύ αργό και πάρα πολύ μεγάλο (περίπου 40ΜΒ όταν το κάνεις install) και πάρα πολύ ακριβό) ελευθερόνοντας έτσι χώρο για άλλες εφαρμογές που χρειάζεσαι. Επίσης μια και μιλάμε για χώρο, όταν είσαι rooted μπορείς να κάνεις το τρικ με την dalvik-cache και να μεταφέρεις την cache των εφαρμογών αλλού κερδίζοντας άλλα 40-50MB χώρο για εφαρμογές... Πολύ σημαντικό για μένα είναι επίσης (έχει να κάνει και αυτό με το ότι μπορείς να αφαιρέσεις stock εφαρμογές) το ότι μπορείς να βγάλεις πχ το MediaGallery που έχει από τη μάνα του και να βάλεις το Gallery3D που είναι απείρος καλύτερο και δίνει άλλη αίσθηση στο κινητό. Αν ΔΕΝ είσαι rooted είσαι αναγκασμένος να έχει 2 προγράμματα (αν θες το Gallery3D) που να κάνουν την ίδια δουλεία, πράγμα που είναι πάλι άχρηστο για μένα. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει πχ και με το Maps. To stock Maps ΔΕΝ έχει navigation ενώ αν είσαι rooted μπορείς να το βγάλεις και να βάλεις άλλο Maps modified που να EXEIΣ και navigation. Άλλο παράδειγμα είναι οι Μedia players. Έχουν βγει Media Players που παίζουν από avi μέχρι και mkv. Αν λοιπόν θες ένα τέτοιον Player (αν ΔΕΝ είσαι rooted) είσαι αναγκασμένος να έχεις και τον Motorola VideoPlayer (αφού δεν θα μπορείς να τον αφαιρέσεις) και τον άλλο για να βλέπεις avi, οπότε πάλι 2 προγράμματα που θα κάνουν την ίδια δουλειά. Μπορώ να συνεχίσω να λέω πάρα πολλά τέτοια παραδείγματα, οπότε το αφήνω να μη σας κουράσω... Το συμπέρασμα όμως είναι ότι το ROOTING (πέρα την κ@@λα που μπορεί να έχουν κάποιοι σαν εμένα για overclocking, για modding των εικονιδίων κλπ) είναι κάτι τελείως πρακτικό και αποδοτικό για την λειτουργία του τηλεφώνου. Μπορείς να έχεις ένα τηλέφωνο όπως ακριβώς το θές χωρίς να αναγκάζεσαι να έχεις πολλές εφαρμογές, ήχους κλπ που βάζει η κάθε Motorola, κερδίζοντας αρκετό χώρο μνήμης. Τέλος (όχι πως αυτά είναι τα μόνα θετικά του rooting) υπάρχουν προγράμματα (όπως πχ το Autostart) που μπορείς να ρυθμίσεις ποιες εφαρμογές να ανοίγουν, όταν ανοίγει το κινητό, απενοργοποιόντας πχ το Maps, το Music κλπ έχοντας ενα πολύ πιο γρήγορο κινητό. Προσοχή ΔΕΝ αναφαίρομαι σε task killers, το Autostart είναι τελείως διαφορετικό και εφαρμογές σαν το Autostart που απενεργοποιούν το άνοιγμα stock εφαρμογών μαζί με το άνοιγμα του κινητού απαιτούν root access. Τις εφαρμογές αυτές βέβαια, που δεν θα ανοίγουν με το άνοιγμα του κινητού, τις ανοίγεις όποτε θες, απλά δεν τρέχουν από την αρχή στο background. Όλα λοιπόν τα παραπάνω θεωρώ ότι είναι πρακτικά πράγματα και όταν έχεις την δυνατότητα να τα έχεις νομίζω ότι πρέπει να το εκμεταλεύεσαι... Και για να κλείσω πρέπει να πω ότι όταν κάνεις ΜΟΝΟ ROOTING και δεν πολυπαίζεις (όπως κάνω εγώ) απλά το χρησιμοποιείς συνετά και κάνεις 5 βασικά πράγματα, είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ακίνδυνο και έχεις ένα τηλέφωνο πολύ πιο λειτουργικό, γρήγορο και προσαρμοσμένο στις δικές σου ανάγκες... Το κάνεις δηλαδή ΜΥ PHONE όπως και το όνομα του forum που βρισκόμαστε... Δεν θέλω να επιβάλλω σε καμία περίπτωση το ROOTING απλά εκθέτω τις απόψεις μου... Edited June 22, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Φυσικα το rooting εχει πλεονεκτηματα, οπως και μειονεκτηματα, σχετικα με την ευγυηση κυριως. Απλα λεω οτι δεδομενου πως το λειτουργικο δεν εχει χαζοπεριορισμους, δεν ειναι απαραιτητο, προκειμενου να χαρεις το κινητο και τις δυνατοτητες του. Επισης, με την ελευση της 2.2 και της δυνατοτητας αποθηκευσης εφαρμογων στην καρτα μνημης, δεν ενδιαφερει η διαγραφη των native εφαρμογων. (Βασικα, η αληθεια ειναι οτι δεν μου κανει ορεξη να ασχοληθω.) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 (edited) Φυσικα το rooting εχει πλεονεκτηματα, οπως και μειονεκτηματα, σχετικα με την ευγυηση κυριως. Απλα λεω οτι δεδομενου πως το λειτουργικο δεν εχει χαζοπεριορισμους, δεν ειναι απαραιτητο, προκειμενου να χαρεις το κινητο και τις δυνατοτητες του. Επισης, με την ελευση της 2.2 και της δυνατοτητας αποθηκευσης εφαρμογων στην καρτα μνημης, δεν ενδιαφερει η διαγραφη των native εφαρμογων. (Βασικα, η αληθεια ειναι οτι δεν μου κανει ορεξη να ασχοληθω.) H τελευταία σου κουβέντα ήταν η πιο σωστή... Όσο για την εγγύηση που λές άμα θες να το στείλεις στην Motorola ξαναπερνάς ένα .sbf (που είναι τα γνήσια releases) από αυτά που κυκλοφορούν και επαναφέρεις το κινητό όπως το πήρες οπότε η εγγύηση ισχύει κανονικά (εκτός και αν έχει χαλάσει κανένα usb που δεν θα μπορείς να το συνδέσεις για να περάσεις τα .sbf, οπότε θα αναγκαστείς να το στείλεις rooted και τότε ναι δεν θα ισχύει η εγγύηση).... Η διαγραφή των native εφαρμογών και με την 2.2 πάλι θα ενδιαφέρει γιατί θα πιάνουν χώρο RAM που σημαίνει ότι το κινητό καθυστερεί περισσότερο... Λίγο παραπάνω από όταν τις βγάλεις, αλλά καθυστερεί... Και αυτό με τις εγκατάσταση των εφαρμογών στην κάρτα μη νομίζεις ότι λύνει προβλήματα χώρου, γιατί οι εφαρμογές θα είναι αρκέτα πιο αργές όταν φορτώνονται από την κάρτα, οπότε πολλοί δεν θα το χρησιμοποιήσουν... Edited June 22, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 H τελευταία σου κουβέντα ήταν η πιο σωστή... Όσο για την εγγύηση που λές άμα θες να το στείλεις στην Motorola ξαναπερνάς ένα .sbf (που είναι τα γνήσια releases) από αυτά που κυκλοφορούν και επαναφέρεις το κινητό όπως το πήρες οπότε η εγγύηση ισχύει κανονικά (εκτός και αν έχει χαλάσει κανένα usb που δεν θα μπορείς να το συνδέσεις για να περάσεις τα .sbf, οπότε θα αναγκαστείς να το στείλεις rooted και τότε ναι δεν θα ισχύει η εγγύηση).... Η διαγραφή των native εφαρμογών και με την 2.2 πάλι θα ενδιαφέρει γιατί θα πιάνουν χώρο RAM που σημαίνει ότι το κινητό καθυστερεί περισσότερο... Λίγο παραπάνω από όταν τις βγάλεις, αλλά καθυστερεί... Και αυτό με τις εγκατάσταση των εφαρμογών στην κάρτα μη νομίζεις ότι λύνει προβλήματα χώρου, γιατί οι εφαρμογές θα είναι αρκέτα πιο αργές όταν φορτώνονται από την κάρτα, οπότε πολλοί δεν θα το χρησιμοποιήσουν... Εντάξει, θα τα δούμε αυτά στην πράξη. Λογικά, με τις ταχύτητες που υπόσχεται η 2.2 μια εφαρμογή από την κάρτα θα τρέχει πιο γρήγορα στη 2.2 από ότι μια εφαρμογή στη 2.1 (που είναι στην εσωτερική μνήμη). Αλλά, ναι, έχεις δίκιο, είναι ότι βαριέμαι να ασχοληθώ. Γενικά δεν είμαι του πειράγματος, ούτε στο κινητό, ούτε στο αμάξι... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Να δούμε πότε θα την πάρουμε αυτή τη 2.2; Δεν έχει βγει κάποια ανακοίνωση από τι Motorola κ αυτό για μένα σημαίνει τουλάχιστον ένα δίμηνο... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Να δούμε πότε θα την πάρουμε αυτή τη 2.2; Δεν έχει βγει κάποια ανακοίνωση από τι Motorola κ αυτό για μένα σημαίνει τουλάχιστον ένα δίμηνο... Νομιζω οτι κατι ειχα διαβασει στα φορα της Μοτο, αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Ημερομηνια σιγουρα δεν ξερουμε. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xoulis_ Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 (edited) Και για να κλείσω πρέπει να πω ότι όταν κάνεις ΜΟΝΟ ROOTING και δεν πολυπαίζεις (όπως κάνω εγώ) απλά το χρησιμοποιείς συνετά και κάνεις 5 βασικά πράγματα, είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ακίνδυνο και έχεις ένα τηλέφωνο πολύ πιο λειτουργικό, γρήγορο και προσαρμοσμένο στις δικές σου ανάγκες... Το κάνεις δηλαδή ΜΥ PHONE όπως και το όνομα του forum που βρισκόμαστε... Δεν θέλω να επιβάλλω σε καμία περίπτωση το ROOTING απλά εκθέτω τις απόψεις μου... Θα ήθελα να διαφωνήσω ελαφρως μαζι σου. Νομιζω οτι οι περισοτεροι χρηστες δεν εχουν UNIX background και τους ειναι δυσκολο να καταλαβουν τι γινεται οταν δινουν δικαιωματα υπερχρηστη σε μια εφαρμογη. Πραγμα που πρακτηκα σημαινει οτι μπορει να κανει τα παντα στο τηλεφωνο σου!!!! Ενα απλο σεναριο ειναι να ανεβασω τoν νεo σουπερ ντουπερ ουαου 3D media player που για να κανει φραπε θελει δικαιωματα υπερχρηστη και αυτος να υποκλεπτει προωπικα δεδομενα του χρηστη ή να απλως να του "φορμαρει" το τηλεφωνο και την καρτα.... Εγω σε ενα πρωταρη θα ελεγα οτι rooting = control + power "but with great power comes great responsibility", οποτε σε ενα rooted κιν. ΔΕΝ αρχιζουμε να σβηνουμε εφαρμογες απο οπου βρουμε για να κανουμε χωρο (και μετα να παραπονιόμαστε οτι το τηλ. δεν δουλευει) ,ΔΕΝ περναμε οτι εφαρμογη βρουμε και της δινουμε δικαιωματα αν μας το ζητησει χωρις να ψαξουμε αν πραγματηκα ΠΡΕΠΕΙ. Απο την αλλη θα συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ με τον φιλο kalaga σε οσα ειπε. Προσωπικα πιστευω οτι ενα android τηλ. χωρις την δυνατητα root ειναι το λιγοτερο ΛΕΙΨΟ. Edited June 23, 2010 by xoulis_ Παράθεση function cdl { cd $1; ls;} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Γενικά ότι και να κάνεις χωρίς να έχεις γνώσεις ή χωρίς να έχεις διαβάσεις πολύ και να τσεκάρεις τις απόψεις άλλων, είναι επικίνδυνο.... Αν διαβάσετε από την αρχή το thread θα δείτε ότι ήμουνα ο πρώτος που παραλίγο να μείνει χωρίς κινητό και όλα αυτά γιατί βιαζόμουνα να κάνω πράγματα που δεν είχα ξανά ασχοληθεί... Ημουνα τυχερός γιατί μια μέρα πριν το στείλω στην Motorola, βγήκαν στην φόρα το RSDLite και οι ROM σε μορφή .sbf.... οπότε το φλάσαρα και την γλύτωσα... Από τότε για να κάνω κάτι διαβάζω πολύ σε ξένα forum και παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις για να είμαι ενήμερος, αλλά ποτέ δεν χρησιμοποιώ κάτι καινούργιο αν δεν καταλάβω από τα σχόλια άλλων χρηστών ότι δουλεύει... Με αυτές τις προυποθέσεις επιμένω ότι με το rooting μόνο θετικά μπορείς να έχεις... Άμα είσαι συνετός και διπλοτσεκάρεις τι χρησιμοποιείς και δεν βιάζεσαι δεν θα έχεις προβλήματα... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Παιδιά μιας και αναφερθήκατε σε "Unix background", όντας χρήστης Ubuntu Linux εδώ και 2 χρόνια ήθελα να ρωτήσω αν χρησιμοποιεί κανείς Linux για σύνδεση με το Milestone, αν συνδέεται άμεσα, και αν οι οδηγίες που βλέπω για τις ROM/nandroid, κλπ, γίνονται και μέσω τερματικού linux. Eυχαριστώ πολύ. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 (edited) Απαντάω και σε κάποιο φίλο που είπε πιο πάνω ότι μπορεί να βοηθούσα με το Unix background. Δεν έχω λοιπόν καθόλου σχεδόν γνώσεις από Unix και ότι scripts κλπ έμαθα, αφορούν μόνο το Android και όλα αυτά μόνο από το cmd των windows.... Όποιος λοιπόν έχει παραπάνω γνώσεις Unix/Linux κλπ και μπορούν να εκμεταλλευτούν και άλλες δυνατότητες του Milestone ας μας τις εκθέσει να τις συζητήσουμε.... Γενικά ακόμα δεν έχω βρει κ εγώ χρόνο να ψάξω τα shell features, μέσω adb...ο kalagas λογικά θα το γνωρίζει να μας πει αν γίνεται...(για να πω την αλήθεια δεν έχω ψάξει καθόλου τα "εσώψυχα" του Ανδροειδούς...ακόμα!). Edited June 23, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cybernero Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Απαντάω και σε κάποιο φίλο που είπε πιο πάνω ότι μπορεί να βοηθούσα με το Unix background. Δεν έχω λοιπόν καθόλου σχεδόν γνώσεις από Unix και ότι scripts κλπ έμαθα, αφορούν μόνο το Android και όλα αυτά μόνο από το cmd των windows.... Όποιος λοιπόν έχει παραπάνω γνώσεις Unix/Linux κλπ και μπορούν να εκμεταλλευτούν και άλλες δυνατότητες του Milestone ας μας τις εκθέσει να τις συζητήσουμε.... Adb = unix shell Όταν μας βγάζει δίεση ότι κάνουμε παίζει σαν unix/linux. Απλά δεν γνωρίζω αν το android έχει την δυνατότητα για symlinks(σκεφτείτε το ως συντομεύσεις που όμως φαίνονται σαν πραγματικά αρχεία στο λειτουργικό, δηλαδή έχεις ένα αρχείο σε 2 θέσεις χωρίς να "τρώει" χώρο 2 φορές.) Ειδικά για την περίπτωση να έχεις δυο bin folders βολεύει, ώστε να μην τρως τον (πολύτιμο) χώρο του system (αν και δεν χρησιμεύει μόνο γι'αυτό). Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!! Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cybernero Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Παιδιά μιας και αναφερθήκατε σε "Unix background", όντας χρήστης Ubuntu Linux εδώ και 2 χρόνια ήθελα να ρωτήσω αν χρησιμοποιεί κανείς Linux για σύνδεση με το Milestone, αν συνδέεται άμεσα, και αν οι οδηγίες που βλέπω για τις ROM/nandroid, κλπ, γίνονται και μέσω τερματικού linux. Eυχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω, αν και νομίζω ότι η απάντηση θα είναι θετική, αφού η επικοινωνία μεταξύ linux/android είναι native... Συνδέεις το terminal στο device και λογικά θα δουλεύει άμεσα... Υποθέσεις κάνω κ εγώ βέβαια... Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!! Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Θα το δοκιμάσω και θα σου πω, αν και νομίζω ότι η απάντηση θα είναι θετική, αφού η επικοινωνία μεταξύ linux/android είναι native... Συνδέεις το terminal στο device και λογικά θα δουλεύει άμεσα... Υποθέσεις κάνω κ εγώ βέβαια... Sent from my Milestone using Tapatalk Ευχαριστώ για την απάντηση, περιμένουμε λοιπόν τα σχόλιά σου από πρώτο χέρι..! Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση, περιμένουμε λοιπόν τα σχόλιά σου από πρώτο χέρι..! Δουλεύει σίγουρα το adb αφού εγκαταστήσεις το SDK Tools. Εγώ το χρησιμοποιώ. Το τηλέφωνο πρέπει να είναι rooted βέβαια και πρέπει να δώσεις Su permissions. Εδώ μπορείς να δεις μερικές... Edited June 23, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Από πλοηγους τι υπάρχει? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Αν και δεν έχω το κινητό, φαντάζομαι οι εκδόσεις για Αndroid των γνωστών προγραμμάτων θα λειτρουργούν και στο Milestone. Κοίταξε τα: Navigon, iGO, NDrive, Sygic Mobile, Copilot Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts