cyberbop Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 τελικα τα καταφερα να το κανω root (milestone 2.1 με *προσοχη* Bootloader 90.78) και εχω να παρατηρησω καποια σημεια που ελπιζω να βοηθησουν: 1) αφου ακολουθησουμε πιστα τις οδηγιες του kalagas για να κάνουμε root το Milestone (για Milestone με Αndroid 2.1) προτου παμε να κανουμε την Διαδικασία Νandroid Restore εγκαθιστουμε στην καρτα και στο φακελο που δημιουργηθηκε απο την διαδικασια backup (sdcard/nadroid/adrecovery/ όποια από τις ROM που έφτιαξε .... 2) μετα Πατήστε ταυτόχρονα το Power και το κουμπί X του hardware (το Power και το κουμπί της φωτογραφική μηχανής δεν λειτουργει σε Bootloader 90.78) πληκτρολογίου, μέχρι να σας βγάλει στην οθόνη ένα τριγωνάκι με κίτρινο θαυμαστικό. Μετά κρατάτε πατημένο το volyme+ (στο πλάι του κινητού) και πατάτε μια φορά το κουμπί της φωτογραφικής μηχανής. 3) Μετα με το pad διαλέξτε την 2η επιλογή (με το pad του hardware πληκτρολογίου) που λέει για το update.zip, πατήστε το χρυσαφί από το pad του hardware πληκτρολογίου και αφήστε το να τελειώσει . 4) Μόλις τελείώσει, με το pad διαλέξτε την επιλογη restore (με το pad του hardware πληκτρολογίου) και μετα επιλεγετε την rom που εχετε αποθηκευσει κατα το βημα 1 που περιεγραψα πιο πανω, πατήστε το χρυσαφί από το pad του hardware πληκτρολογίου και αφήστε το να τελειώσει . 5) Μόλις τελείώσει, με το pad διαλέξτε go back και μετα reboot και ειστε ετοιμοι..!!! ετσι αποφευγετε στην διαδικασια Νandroid Restore το βημα οπου γράφουμε διαδοχικά τα ADB Commands οπου σε εμενα δεν καταφερα να τα λειτουργησω..??!?!?!? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cybernero Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 τελικα τα καταφερα να το κανω root (milestone 2.1 με *προσοχη* Bootloader 90.78) και εχω να παρατηρησω καποια σημεια που ελπιζω να βοηθησουν: 1) αφου ακολουθησουμε πιστα τις οδηγιες του kalagas για να κάνουμε root το Milestone (για Milestone με Αndroid 2.1) προτου παμε να κανουμε την Διαδικασία Νandroid Restore εγκαθιστουμε στην καρτα και στο φακελο που δημιουργηθηκε απο την διαδικασια backup (sdcard/nadroid/adrecovery/ όποια από τις ROM που έφτιαξε .... 2) μετα Πατήστε ταυτόχρονα το Power και το κουμπί X του hardware (το Power και το κουμπί της φωτογραφική μηχανής δεν λειτουργει σε Bootloader 90.78) πληκτρολογίου, μέχρι να σας βγάλει στην οθόνη ένα τριγωνάκι με κίτρινο θαυμαστικό. Μετά κρατάτε πατημένο το volyme+ (στο πλάι του κινητού) και πατάτε μια φορά το κουμπί της φωτογραφικής μηχανής. 3) Μετα με το pad διαλέξτε την 2η επιλογή (με το pad του hardware πληκτρολογίου) που λέει για το update.zip, πατήστε το χρυσαφί από το pad του hardware πληκτρολογίου και αφήστε το να τελειώσει . 4) Μόλις τελείώσει, με το pad διαλέξτε την επιλογη restore (με το pad του hardware πληκτρολογίου) και μετα επιλεγετε την rom που εχετε αποθηκευσει κατα το βημα 1 που περιεγραψα πιο πανω, πατήστε το χρυσαφί από το pad του hardware πληκτρολογίου και αφήστε το να τελειώσει . 5) Μόλις τελείώσει, με το pad διαλέξτε go back και μετα reboot και ειστε ετοιμοι..!!! ετσι αποφευγετε στην διαδικασια Νandroid Restore το βημα οπου γράφουμε διαδοχικά τα ADB Commands οπου σε εμενα δεν καταφερα να τα λειτουργησω..??!?!?!? Αν σου πω ότι βαριέμαι να κάνω όλη την διαδικασία και περιμένω πρώτα να βγει η 2.2 για να τα κάνω όλα μαζί? :D Παράθεση Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!! Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Αν σου πω ότι βαριέμαι να κάνω όλη την διαδικασία και περιμένω πρώτα να βγει η 2.2 για να τα κάνω όλα μαζί? :D 15 λεπτα ειναι :D Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cybernero Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 (edited) Ναι αλλά βαριέμαι :p Edited June 11, 2010 by Cybernero Παράθεση Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!! Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 υπαρχει καποια εφαρμογη ωστε να εγκαθιστά αυτοματα τις εφαρμογες στην καρτα σε rooted milestone ?? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cybernero Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 υπαρχει καποια εφαρμογη ωστε να εγκαθιστά αυτοματα τις εφαρμογες στην καρτα σε rooted milestone ?? Νομίζω η app2sd ή κάπως έτσι! Παράθεση Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!! Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 (edited) Νομίζω η app2sd ή κάπως έτσι! οκ την βρηκα ..την εγκατέστησα αλλα πως λειτουργει ????:( Edited June 11, 2010 by cyberbop Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Αν σου πω ότι βαριέμαι να κάνω όλη την διαδικασία και περιμένω πρώτα να βγει η 2.2 για να τα κάνω όλα μαζί? :D Nαι αλλά η 2.2 μπορεί να αργήσει να γίνει root.... Προσωπικά πρώτα περιμένω να γίνει root μια έκδοση και μετά αλλάζω αυτή που έχω... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 "Your system is currently up to date".πρωτη φορα που πηρα τετοιο μηνυμα σε χειροκινητο ελεγχο για updates!!!συνηθως μου εγραφε server not found ή κατι τετοιο. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cybernero Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 "Your system is currently up to date".πρωτη φορα που πηρα τετοιο μηνυμα σε χειροκινητο ελεγχο για updates!!!συνηθως μου εγραφε server not found ή κατι τετοιο. True, και εγώ σήμερα το μεσημέρι που το έκανα το ίδιο μου έγραψε... Βρε λες? :D Κάτι ετοιμάζουν εκεί στην motorola... Εγώ πάντως έχω κάνει εγγραφή για ειδοποιήσεις σε αυτό το thread και παρακολουθώ καθημερινά και εδώ... Παράθεση Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!! Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Καλημερα.Βρηκα χθες ενα,μικρο σε μεγεθος,προγραμμα που μπορει να σε γλυτωσει απο το να ερθεις σε δυσκολη θεση.Λεγεται call confirm και υπαρχει στο τηλεμαρκετινγκ δωρεαν.Απλα ειναι μια τελευταια επαληθευση πριν εκτελεσθει μια εξερχομενη κληση.Την πατησα πριν λιγες μερες και το αpp αυτο εμφανιστηκε σαν απο μηχανης θεος! Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 εμεις που εχουμε rooted rom το κνητο θα μπορουμε να κανουμε την official ..update??? ή θα πρεπει να βαλουμε παλι rooted rom ?? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 "Your system is currently up to date".πρωτη φορα που πηρα τετοιο μηνυμα σε χειροκινητο ελεγχο για updates!!!συνηθως μου εγραφε server not found ή κατι τετοιο. Σωστος. Το ειχα πριν λιγες μερες, αλλα δεν το θεωρησα σημαντικο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takkaros Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 so..καταφεραν μεχρι και στο iphone και το acer liquid να κανουν port την 2.2 με καποια μικροπροβληματα αλλα εμεις ακομα να βρουμε κατι καλο ε? υπαρχει κανενας τροπος να κανω αναβαθμιση τον bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cybernero Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Nαι αλλά η 2.2 μπορεί να αργήσει να γίνει root.... Προσωπικά πρώτα περιμένω να γίνει root μια έκδοση και μετά αλλάζω αυτή που έχω... Με έπεισες...μόλις γυρίσω από δουλειά το βράδυ θα περάσω την rooted 2.1 με βάση το HOW-TO σου. Το RDSLite το βρήκα στην 4.5.7, δεν νομίζω να παίξει κάποιο πρόβλημα, ε? Πάντως βαριέμαι να φλασάρω δις την ώρα 20 διαφορετικές συσκευές... μια το PSP, τώρα το κινητό, αύριο η τηλεόραση...πολύ kiddo hacking ρε παιδί μου...στο τέλος θα περνάμε και custom firmware στις φριτέζες κ τα αυτοκίνητα! Αν δεν μπορούν να καταλάβουν οι εταιρίες να κάνουν τις συσκευές τους πραγματικά "ανοιχτές", και πόσο μάλλον το Αndroid που βασίζεται σε ανοιχτό κώδικα...τι να λέμε! Παράθεση Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!! Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Με έπεισες...μόλις γυρίσω από δουλειά το βράδυ θα περάσω την rooted 2.1 με βάση το HOW-TO σου. Το RDSLite το βρήκα στην 4.5.7, δεν νομίζω να παίξει κάποιο πρόβλημα, ε? Πάντως βαριέμαι να φλασάρω δις την ώρα 20 διαφορετικές συσκευές... μια το PSP, τώρα το κινητό, αύριο η τηλεόραση...πολύ kiddo hacking ρε παιδί μου...στο τέλος θα περνάμε και custom firmware στις φριτέζες κ τα αυτοκίνητα! Αν δεν μπορούν να καταλάβουν οι εταιρίες να κάνουν τις συσκευές τους πραγματικά "ανοιχτές", και πόσο μάλλον το Αndroid που βασίζεται σε ανοιχτό κώδικα...τι να λέμε! εγω με την 4.5.7 ειχα προβλημα στα win-7 χρησιμοποίησα αυτη που προτείνεται στο how to..:ninja: Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cybernero Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Rooted! :) Επιτέλους, Super User δικαιώματα στο τηλέφωνο MOY :P Παράθεση Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!! Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 καλησπερα παιδια πως περναμε την custom room (pseudo) ; το κινητο ειναι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 βασικα εχω κατεβασει αυτην 2.1_EU_CleanGold-BbcRS αλλα δεν ειναι sdf και δεν ξερω πως να την περασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 βασικα εχω κατεβασει αυτην 2.1_EU_CleanGold-BbcRS αλλα δεν ειναι sdf και δεν ξερω πως να την περασω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=268909---->Διαδικασία Νandroid Restore επισης δες καποιες παρατηρησεις μου στο ποστ #2354 Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 χιλια ευχαριστω φιλε μου!!!! πανευκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Rooted! :) Επιτέλους, Super User δικαιώματα στο τηλέφωνο MOY :P Μπράβο παιδιά.... root και τα μυαλά στα κάγκελα.... Έφτιαξα μια μπλε από την αρχή, φοβερή κ όλα τα εικονίδια από την αρχή φτιαγμένα. Μόλις την τελειοποίησω θα την ανεβάσω... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cybernero Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Μπράβο παιδιά.... root και τα μυαλά στα κάγκελα.... Έφτιαξα μια μπλε από την αρχή, φοβερή κ όλα τα εικονίδια από την αρχή φτιαγμένα. Μόλις την τελειοποίησω θα την ανεβάσω... Εγώ προσπαθώ να καταλάβω πως στο καλό θα περάσω το superuser 2.1 από XDA... Πες μου ότι πρέπει να ανοίξω terminal να γουστάρω :D (αν μη τι άλλο αν για κάποιο λόγο μου αρέσει οτιδήποτε είναι unix/linux/bsd-οειδές είναι η δυνατότητα να κάνεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ μέσα από command line... ;) ) Παράθεση Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!! Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 Αν κανω root στο κινητο θα μπορω μετα να περασω την 2.2 'η οποια αναβαθμιση βγαλει η μοτορολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 Αν κανω root στο κινητο θα μπορω μετα να περασω την 2.2 'η οποια αναβαθμιση βγαλει η μοτορολα? Κανονικά... και μέσω FOTA και με sbf... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts