ddr2 Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Παιδια σκεφτομαι να αλλαξω το milestone για ενα htc legend τι πιστευετε ? Καλύτερα, άνοιξε ένα θέμα στους διαξιφισμούς. ( http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 ). Εδώ δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για τέτοιες συζητήσεις και είναι σίγουρο ότι ο bomber στην πρώτη του άδεια θα τα διαγράψει αυτά τα μηνύματα.:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Άμα σπάσανε πραγματικά τον kernel και έχουμε πραγματικά custom roms τι σε απασχολεί η 2.2??? Ότι λείπει θα το βάλουν σε νέες roms που θα φτιάξουν τα αλάνια όπως στην Bugless Beast, Canoyen κλπ.... Kalagas πιστευω πως στο κανανε σαν γαμηλιο δωρο.... Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Εκτός από την βασική εφαρμογή για email, μήπως έχετε στα υπόψιν σας κάποια άλλη από το Market? Συνεχίζει η συσκευή και μου κάνει "νερά" όσο αναφορά την παραλαβή των email. Ενω τα εχω κανει read. μου τα ξαναεμφανίζει ξανα και ξανα... Μου εχει σπάσει τα νευρα! Αραγε στα αλλα android συμβαίνει το ίδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Εκτός από την βασική εφαρμογή για email, μήπως έχετε στα υπόψιν σας κάποια άλλη από το Market? Συνεχίζει η συσκευή και μου κάνει "νερά" όσο αναφορά την παραλαβή των email. Ενω τα εχω κανει read. μου τα ξαναεμφανίζει ξανα και ξανα... Μου εχει σπάσει τα νευρα! Αραγε στα αλλα android συμβαίνει το ίδιο? Δεν εχει να κανει με την εφαρμογη η με το android. Ο pop3 server που χρησιμοποιει ο παροχος σου φταιει. Το μονο αρνητικο της εφαρμογης ειναι οτι παντα κατεβαζει ολα τα συνημμενα, χωρις να μπορεις να το αλλαξεις αυτο. Τα μειλ που διαγραφονται πριν κατεβουν ολοκληρα, στην επομενη συνδεση ξανακατεβαινουν. Δοκιμασε και το outlook στον υπολογιστη σου. Τις ιδιες χαζομαρες κανει. επισης και στα wm τα ιδια... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Αν τα διαγράψω, τότε δεν ξανακατεβαίνουν. Το πρόβλημα είναι αν τα κάνω ( ή δεν τα κάνω) read. Σε κάθε περίπτωση θα με ξαναενημέρωσει το κινητό για την υπαρξη μη αναγνωσμένων email. Αν τα εχω κάνει read ( χωρίς να τα ανοίξω) τότε μου τα ξαναπαρουσιάζει σαν καινούργια. Δοκίμασα το maildroid. Ειναι καλή εφαρμογή όσο αναφορά τις παρεχόμενες δυνατότητες. Εχει δυνατότητα για προκαθορισμένη υπογραφή στα email. Εχει δυνατότητα να ορίσεις πότε να σε ειδοποιεί για email.πχ μετατις 00:00 και μεχρι τις 07:00 να μην χτυπάει το κινητό. Εχει επιλογή χρώματος για το led κτλ. Δεν μου εδειξε να εχει το προβλημα της βασικης εφαρμογης του milestone με τα αδιαβαστα email, αλλά ειναι κάπως αργό και ψιλοκολουσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Αν τα διαγράψω, τότε δεν ξανακατεβαίνουν. Το πρόβλημα είναι αν τα κάνω ( ή δεν τα κάνω) read. Σε κάθε περίπτωση θα με ξαναενημέρωσει το κινητό για την υπαρξη μη αναγνωσμένων email. Αν τα εχω κάνει read ( χωρίς να τα ανοίξω) τότε μου τα ξαναπαρουσιάζει σαν καινούργια. Δοκίμασα το maildroid. Ειναι καλή εφαρμογή όσο αναφορά τις παρεχόμενες δυνατότητες. Εχει δυνατότητα για προκαθορισμένη υπογραφή στα email. Εχει δυνατότητα να ορίσεις πότε να σε ειδοποιεί για email.πχ μετατις 00:00 και μεχρι τις 07:00 να μην χτυπάει το κινητό. Εχει επιλογή χρώματος για το led κτλ. Δεν μου εδειξε να εχει το προβλημα της βασικης εφαρμογης του milestone με τα αδιαβαστα email, αλλά ειναι κάπως αργό και ψιλοκολουσε. Καταφερες να διαβασεις τα μειλ σου με αυτη την εφαρμογη? εγω οχι... Καταρχην, αρχιζει και κατεβαζει οοολα τα μειλ. Καποια στιγμη σταματαει, χωρις να τα εχει ομως κατεβασει ολα και μετα, οποιο και να παω να ανοιξω μου βγαζει error. Σου ξαναλεω, δεν ειναι θεμα εφαρμογης. Στο htc hd ορισμενες φορες οταν εκανε συγχρονισμο μου εσβηνε ολα τα μειλ απο το κινητο! Το ιδιο κανει και το outlook μερικες φορες. Αν ο mailsever σου δεν υποστηριζει ρυθμισεις imap , οπως το gmail, δεν λειτουργει σωστα. Τι να σου κανιυν και οι εφαρμογες? Ο μονος τροπος να δουλευει χωρις προβληματα το μειλ σου ειναι ενας ενδιαμεσος σερβερ. Με αυτον τον τροπο δουλευει πχ το nokia messaging. Και φυσικα, στην περιπτωση αυτη υποστηριζεται και push email για αμεση ενημερωση. Τετοια εφαρμογη για android ειναι το shang mail. Αλλα τα μηνυματα ερχονται στο κινητο οποτε του καπνισει... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis4000J Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 (edited) καλημέρα παιδια, χθες βράδυ πηρα το ilestone απ το καταστημα της πολης που μένω. Μου έκανε εντυπωση που ενω την προηγυμενη φορά τους είπα να μου δωσουν άλλο και οχι αυτο που εδειχναν σε όλο το κοσμο και ηταν γεμάτο δαχτυλιές.Αυτοι μου έδωσαν το ιδιο απλα το ειχαν σκουπισει με ενα πανι :mad:.Ανοιξα την συσκευασια σπιτι και βρήκα μέσα το φορτιστη -ενα cd- το hans free -1 βιβλιαρακι που λέει για την εγγυηση του κινητου και ενα φιλάδιο που λέει τα πολυ απλα τα βασικά δλδ..2 σελιδούλες πθ λένε πως μπαινει η κάρτα σιμ η μπαταρια κλπ.Καλά δεν θα πρεπε να έχει manual χρήσης αναλυτικο η συσκευασία?---γραφίδα περιλαμβάνει η συσκευασια? Θήκη περιλαμβάνει η συσκευασία? Καλα οι απαραδεκτοι στην wind της θήβας ούτε΄μία θήκη δε μου έκαναν δώρο, ειχε μία και μου είπαν ότι ειναι ακριβη 13ευρω.. και οχι οτι μου άρεσε και πολυ η θήκη αλλα για προχειρη λύση καλη ήταν, και άλλη θήκη που να χωράει αυτο το κινητο δεν είχαν, όσο γι αυτους θα με ξανα δουν πάλι στο μαγαζί τους :mad::mad:. Που θα βρω βρέ παιδια μία αξιολογη θήκη για αυτο το κινητο? μου αρεσε μία που εχει για το iphone που το καληπτει ολόκληρο και αφηνει την οθόνη σε επαφη με τον χρήστη, τετοιου τυπου Θηκη υπάρχει για το ΜΟΤΟ? να μην το βγάζω και το βάζω δλδ για να το χρησιμοποιω.. και που θα την βρω σε ποιο μαγαζι? Το cd το εγκατεστησα στο υπ/στη.. συνδεσα το τηλέφωνο και ειδα ότι μεσα απο motorola media link μόνο τα τραγούδια τα βιντεο και τις επαφες μπορω να διαχειριστω. τωρα το τηλ σαν συσκευη ειναι πολυ καλη κατασκευαστικα αν και τσογαρει λίγο οταν ανοιγεις το πληκτρολογιο και πατας τα πλήκτρα. καθησα καμια ωρα χθές και ασχολήθηκα να το μάθω, Με δυσκόλευει να τρεχω με το δαχτυλο τα μενου πάνω κάτω, εχει μιά παυλα στην δεξια πλευρα αλλα δε ξέρω πως να την εμφανιζω για να ανεβωκατεβενω στα μενου στην οθονη.Δε ξέρω ακόμη πολλα πράγματα αλλα θα τα πουμε στην πορεία αυτα που δεν ξέρω. εγραψα πολλα παιδια sory Edited June 5, 2010 by giannis4000J Παράθεση TO KAΛΗΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΟ! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 μια ερωτησουλα... πως κλεινουμε μια εφαρμογη με το ζορι? οταν πχ δεν εχει απο μενου κλεισιμο? παταω καμια φορα παρατεταμενα το σπιτακι και μου εμφανιζει καποιες εφαρμογες οτι τρεχουν ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 καλημέρα παιδια, χθες βράδυ πηρα το ilestone απ το καταστημα της πολης που μένω. Μου έκανε εντυπωση που ενω την προηγυμενη φορά τους είπα να μου δωσουν άλλο και οχι αυτο που εδειχναν σε όλο το κοσμο και ηταν γεμάτο δαχτυλιές.Αυτοι μου έδωσαν το ιδιο απλα το ειχαν σκουπισει με ενα πανι :mad:.Ανοιξα την συσκευασια σπιτι και βρήκα μέσα το φορτιστη -ενα cd- το hans free -1 βιβλιαρακι που λέει για την εγγυηση του κινητου και ενα φιλάδιο που λέει τα πολυ απλα τα βασικά δλδ..2 σελιδούλες πθ λένε πως μπαινει η κάρτα σιμ η μπαταρια κλπ.Καλά δεν θα πρεπε να έχει manual χρήσης αναλυτικο η συσκευασία?---γραφίδα περιλαμβάνει η συσκευασια? Θήκη περιλαμβάνει η συσκευασία? Καλα οι απαραδεκτοι στην wind της θήβας ούτε΄μία θήκη δε μου έκαναν δώρο, ειχε μία και μου είπαν ότι ειναι ακριβη 13ευρω.. και οχι οτι μου άρεσε και πολυ η θήκη αλλα για προχειρη λύση καλη ήταν, και άλλη θήκη που να χωράει αυτο το κινητο δεν είχαν, όσο γι αυτους θα με ξανα δουν πάλι στο μαγαζί τους :mad::mad:. Που θα βρω βρέ παιδια μία αξιολογη θήκη για αυτο το κινητο? μου αρεσε μία που εχει για το iphone που το καληπτει ολόκληρο και αφηνει την οθόνη σε επαφη με τον χρήστη, τετοιου τυπου Θηκη υπάρχει για το ΜΟΤΟ? να μην το βγάζω και το βάζω δλδ για να το χρησιμοποιω.. και που θα την βρω σε ποιο μαγαζι? Το cd το εγκατεστησα στο υπ/στη.. συνδεσα το τηλέφωνο και ειδα ότι μεσα απο motorola media link μόνο τα τραγούδια τα βιντεο και τις επαφες μπορω να διαχειριστω. τωρα το τηλ σαν συσκευη ειναι πολυ καλη κατασκευαστικα αν και τσογαρει λίγο οταν ανοιγεις το πληκτρολογιο και πατας τα πλήκτρα. καθησα καμια ωρα χθές και ασχολήθηκα να το μάθω, Με δυσκόλευει να τρεχω με το δαχτυλο τα μενου πάνω κάτω, εχει μιά παυλα στην δεξια πλευρα αλλα δε ξέρω πως να την εμφανιζω για να ανεβωκατεβενω στα μενου στην οθονη.Δε ξέρω ακόμη πολλα πράγματα αλλα θα τα πουμε στην πορεία αυτα που δεν ξέρω. εγραψα πολλα παιδια sory και σε εμενα το ιδιο πηγαν να νανουν αλλα τους ειπα οτι απο την στιγμη που εχει παραβιαστει η ταινια ασφαλειας απαιτω να φερουν νεο και κλειστο οποτε και μετα απο 2-3 ημερες το εφεραν..:D mikemilos δεν χρειαζεται εαν δεν εχει exit ..το κινητο και το συστημα ειναι ικανα να δουλευουν ολα αψογα.... εγω εχω καταργησει τους task killer..!!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis4000J Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 και σε εμενα το ιδιο πηγαν να νανουν αλλα τους ειπα οτι απο την στιγμη που εχει παραβιαστει η ταινια ασφαλειας απαιτω να φερουν νεο και κλειστο οποτε και μετα απο 2-3 ημερες το εφεραν..:D γραφίδα για την οθόνη έχει η συσκευασία? manual αναλυτικο βρήκες στην συσκευασία? βρήκα αυτα τα καλήματα-θηκες http://www.gocellular.ca/index.php?cp_tpl=product.html&cp_pid=1905&cp_sid=483984678f717 ειναι καλα? καλα μου φένονται... μερικα εχει και το http://www.expansys.com.gr/s.aspx?search=milestone&x=38&y=13 εδω στην ελλάδα. που θα βρω ενχειριδιο με τις βασικές λειτουργείες του κινητου φιλε στα ελληνικα?. η δικη σου συσκευασια είχε? το θέλω για να μάθω να δουλευω το μενου και την οθόνη. Και τέλος το κουμπακι που εχει κάτω απο το κουμπάκι που αυξάνει την ενταση του ακουστικου τι ακριβως κανει, αυτο το κουμπι ειναι στο πλάει του κινητου δεξια κάτω. Παράθεση TO KAΛΗΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΟ! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 γραφίδα για την οθόνη έχει η συσκευασία? manual αναλυτικο βρήκες στην συσκευασία? βρήκα αυτα τα καλήματα-θηκες http://www.gocellular.ca/index.php?cp_tpl=product.html&cp_pid=1905&cp_sid=483984678f717 ειναι καλα? καλα μου φένονται... μερικα εχει και το http://www.expansys.com.gr/s.aspx?search=milestone&x=38&y=13 εδω στην ελλάδα. που θα βρω ενχειριδιο με τις βασικές λειτουργείες του κινητου φιλε στα ελληνικα?. η δικη σου συσκευασια είχε? το θέλω για να μάθω να δουλευω το μενου και την οθόνη. Και τέλος το κουμπακι που εχει κάτω απο το κουμπάκι που αυξάνει την ενταση του ακουστικου τι ακριβως κανει, αυτο το κουμπι ειναι στο πλάει του κινητου δεξια κάτω. Γραφίδα δεν έχει το κινητό. Δεν την χρειάζεσαι για την λειτουργία του. Το κουμπάκι κατω δεξιά στο πλάι, είναι το κουμπί της φωτογραφικής μηχανής. Το πατάς παρατεταμένα και "ανοίγει" η φωτοραφική.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 γραφίδα για την οθόνη έχει η συσκευασία? manual αναλυτικο βρήκες στην συσκευασία? βρήκα αυτα τα καλήματα-θηκες http://www.gocellular.ca/index.php?cp_tpl=product.html&cp_pid=1905&cp_sid=483984678f717 ειναι καλα? καλα μου φένονται... μερικα εχει και το http://www.expansys.com.gr/s.aspx?search=milestone&x=38&y=13 εδω στην ελλάδα. που θα βρω ενχειριδιο με τις βασικές λειτουργείες του κινητου φιλε στα ελληνικα?. η δικη σου συσκευασια είχε? το θέλω για να μάθω να δουλευω το μενου και την οθόνη. Και τέλος το κουμπακι που εχει κάτω απο το κουμπάκι που αυξάνει την ενταση του ακουστικου τι ακριβως κανει, αυτο το κουμπι ειναι στο πλάει του κινητου δεξια κάτω. Η οθόνη ΔΕΝ λειτουργεί με γραφίδα. Οπότε γιατί να έχει? Ακόμα και αν βρείς μια γραφίδα, δεν λειτουργεί σε αυτό το κινητό. Η χρήση γίνεται με τα δάκτυλα. Ούτε εγχειρίδιο υπάρχει στη συσκευασία. Δεν μου χρειάστηκε ποτε να σου πώ την αλήθεια. Κάπου στο ίντερνετ θα υπάρχει. Ψάξου λίγο στο google. Το κουμπί αυτό που λες (το χρυσό) με παρατεταμένη πίεση ενεργοποιεί την κάμερα. Στα μενού, δεν χρειάζεσαι καμία πλαινή μπάρα. Απλά πήγαινε πάνω κάτω. Τα πράγματα είναι πολύ μα πολύ απλά..... Και τέλος, πράγματι το κινητό, όταν το γυρίσεις στο πλάι για να γράψεις το πληκτρολόγιο, μπορεί να νιώσεις κάτι σαν τζόγο. Δεν είναι όμως τζόγος.... Δοκίμασε να το κάνεις χωρίς την μπαταρία πάνω στο τηλέφωνο, θα δείςότι δεν κάνει τίποτα. Δεν έχει κανένα τζόγο το κινητάκι....:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Αν τα διαγράψω, τότε δεν ξανακατεβαίνουν. Το πρόβλημα είναι αν τα κάνω ( ή δεν τα κάνω) read. Σε κάθε περίπτωση θα με ξαναενημέρωσει το κινητό για την υπαρξη μη αναγνωσμένων email. Αν τα εχω κάνει read ( χωρίς να τα ανοίξω) τότε μου τα ξαναπαρουσιάζει σαν καινούργια. Δοκίμασα το maildroid. Ειναι καλή εφαρμογή όσο αναφορά τις παρεχόμενες δυνατότητες. Εχει δυνατότητα για προκαθορισμένη υπογραφή στα email. Εχει δυνατότητα να ορίσεις πότε να σε ειδοποιεί για email.πχ μετατις 00:00 και μεχρι τις 07:00 να μην χτυπάει το κινητό. Εχει επιλογή χρώματος για το led κτλ. Δεν μου εδειξε να εχει το προβλημα της βασικης εφαρμογης του milestone με τα αδιαβαστα email, αλλά ειναι κάπως αργό και ψιλοκολουσε. Δοκίμασε το k-9. Θεωρείται το καλύτερο πρόγραμμα email... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis4000J Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Η οθόνη ΔΕΝ λειτουργεί με γραφίδα. Οπότε γιατί να έχει? Ακόμα και αν βρείς μια γραφίδα, δεν λειτουργεί σε αυτό το κινητό. Η χρήση γίνεται με τα δάκτυλα. Ούτε εγχειρίδιο υπάρχει στη συσκευασία. Δεν μου χρειάστηκε ποτε να σου πώ την αλήθεια. Κάπου στο ίντερνετ θα υπάρχει. Ψάξου λίγο στο google. Το κουμπί αυτό που λες (το χρυσό) με παρατεταμένη πίεση ενεργοποιεί την κάμερα. Στα μενού, δεν χρειάζεσαι καμία πλαινή μπάρα. Απλά πήγαινε πάνω κάτω. Τα πράγματα είναι πολύ μα πολύ απλά..... Και τέλος, πράγματι το κινητό, όταν το γυρίσεις στο πλάι για να γράψεις το πληκτρολόγιο, μπορεί να νιώσεις κάτι σαν τζόγο. Δεν είναι όμως τζόγος.... Δοκίμασε να το κάνεις χωρίς την μπαταρία πάνω στο τηλέφωνο, θα δείςότι δεν κάνει τίποτα. Δεν έχει κανένα τζόγο το κινητάκι....:) παλι καλα που ειστε και εσεις και ξεστραβωνομαστε :). 1)μια και ειπες για φοτογραφιες τραβηξα μερικες και ηταν πολυ καλες, το ιδιο και 2 βιντεο 2 λεπτα που πηρα. 2)θελω να αλαξω τον προσανατολισμο που ανεβοκατεβαινω στα μενου με το δάχτυλο, δλδ παω το δαχτυλο απο το κατω μέρος της οθόνης προς τα πάνω και κατεβενει το μενου.Γινετε να ρυθμίσω να πηγαινει το μενου με την φορα του δαχτυλου μου? 3)Και για να μάθω το μενου του που λές στο googlarontas... θα ψαξω γενικα για τροπο λειτουργείας μενου anroid sto google ή για μενου moto milestone.Δλδ θα γραψω anroid + search ή milestone menu.Μπορει να φενεται χαζο αυτο που λέω αλλα δε κατεχω γρι απο κινητομικρουπολογιστακια... μια και ειναι το πρωτο μου αυτο εδω. 4) Για την θήκη που ρώτησα πιο πάνω ξερεις τίποτα ή κανας αλλος να βοηθησει? τι θηκη εχεις εσυ? 5) ψαχνόντας το κινητο ειδα διαφορα μενου που πρεπει να φτιαξω λογαριασμους μεσω toy net, ακόμα και αλλες λειτουργειες που έλεγαν να συνδεθω στο νετ και μου μετρουσαν και τον χρονο που ειμαι στο μενου.πως θα απενεργοποιησω την πιθανότητα να μπω μέσω του παροχου κινητης τηλ που ειμαι στο ιντερνετ έτσι ώστε να μην χρεωθω.Σε ποιο μενου πρέπει να μπω για να το απενεργοποιησω.Το φοβαμε γιατι ακουσα απο κάτι ασχετους σα εμενα :wacko: κατι ταριφες 300 ευρω λόγο ασχετοσηνης :X. 6) Οταν συνδεω το κινητο στο υπ/στη μπορω να έχω μέσω του υπ/στη ιντερνετ στο κινητο? παλι πολλα εγραψα γκρρρ, ευχαριστω φίλε;) Παράθεση TO KAΛΗΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΟ! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 γραφίδα για την οθόνη έχει η συσκευασία? manual αναλυτικο βρήκες στην συσκευασία? βρήκα αυτα τα καλήματα-θηκες http://www.gocellular.ca/index.php?cp_tpl=product.html&cp_pid=1905&cp_sid=483984678f717 ειναι καλα? καλα μου φένονται... μερικα εχει και το http://www.expansys.com.gr/s.aspx?search=milestone&x=38&y=13 εδω στην ελλάδα. που θα βρω ενχειριδιο με τις βασικές λειτουργείες του κινητου φιλε στα ελληνικα?. η δικη σου συσκευασια είχε? το θέλω για να μάθω να δουλευω το μενου και την οθόνη. Και τέλος το κουμπακι που εχει κάτω απο το κουμπάκι που αυξάνει την ενταση του ακουστικου τι ακριβως κανει, αυτο το κουμπι ειναι στο πλάει του κινητου δεξια κάτω. ΤΑ παντα εδω-----> https://motorola-global-en-uk.custhelp.com/cgi-bin/motorola_global_en_uk.cfg/php/enduser/std_alp.php?p_new_search=1&prod_lvl1=30&prod_lvl2=6720&prod_lvl3=7215&p_pv=&p_pv=3.7215&p_country_code=GR&p_reference=moto_integration.php Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 2)θελω να αλαξω τον προσανατολισμο που ανεβοκατεβαινω στα μενου με το δάχτυλο, δλδ παω το δαχτυλο απο το κατω μέρος της οθόνης προς τα πάνω και κατεβενει το μενου.Γινετε να ρυθμίσω να πηγαινει το μενου με την φορα του δαχτυλου μου? Από όσο ξέρω, αυτό δεν γίνεται. 3)Και για να μάθω το μενου του που λές στο googlarontas... θα ψαξω γενικα για τροπο λειτουργείας μενου anroid sto google ή για μενου moto milestone.Δλδ θα γραψω anroid + search ή milestone menu.Μπορει να φενεται χαζο αυτο που λέω αλλα δε κατεχω γρι απο κινητομικρουπολογιστακια... μια και ειναι το πρωτο μου αυτο εδω. Ψάξε για android user manual ή milestone user manual φαντάζομαι. Κάτι θα βρείς, δεν μπορεί. 4) Για την θήκη που ρώτησα πιο πάνω ξερεις τίποτα ή κανας αλλος να βοηθησει? τι θηκη εχεις εσυ? Η συσκευασία δεν έχει θήκη. Και δεν είναι εύκολο να βρείς γενικά, γιατί το τηλέφωνο έχει κάπως περίεργες διαστάσεις. Εγώ έχω μια samsonite που βρήκα τυχαία στο saturn. 5) ψαχνόντας το κινητο ειδα διαφορα μενου που πρεπει να φτιαξω λογαριασμους μεσω toy net, ακόμα και αλλες λειτουργειες που έλεγαν να συνδεθω στο νετ και μου μετρουσαν και τον χρονο που ειμαι στο μενου.πως θα απενεργοποιησω την πιθανότητα να μπω μέσω του παροχου κινητης τηλ που ειμαι στο ιντερνετ έτσι ώστε να μην χρεωθω.Σε ποιο μενου πρέπει να μπω για να το απενεργοποιησω.Το φοβαμε γιατι ακουσα απο κάτι ασχετους σα εμενα :wacko: κατι ταριφες 300 ευρω λόγο ασχετοσηνης :X. Αυτό πρέπει να το προσέξεις!!!:!: Το καλύτερο είναι να πας σε ένα κατάστημα της εταιρίας κινητής που έχεις (πχ wind, vodafone, ότι έχεις τέλοσπάντων) και να δείς τι προγράμματα έχουν για πρόσβαση στο ίντερνετ μέσω του κινητού. Κάποιο πρόγραμμα που να σου δίνει δωρεάν mb για το ίντερνετ. Αλλιώς οι χρεώσεις είναι τραγικές! Και χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ, δεν μπορείς να το ευχαριστηθείς αυτό το τηλέφωνο, που έχει φτιαχτεί για αυτή τη δουλειά. 6) Οταν συνδεω το κινητο στο υπ/στη μπορω να έχω μέσω του υπ/στη ιντερνετ στο κινητο? Αυτό όχι, δεν γίνεται. Για ότι θέλεις μπορείς να ρωτάς άφοβα. Για αυτό είμαστε εδώ, να βοηθάμε όπως μπορούμε.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellogadgetman78 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Είδα στο mydroid.gr λένε οτι κάποιος έβγαλε ROM για Android 2.2 Froyo...Το έχει βάλει κανείς... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Δεν δουλευει το WiFi ομως σ αυτην την Rom... ΥΓ.1: Παιδια οπωσδηποτε ιντερνετ σ αυτο το κινητο, αλλιως τζαμπα οι δυνατοτητες του ΥΓ.2: Για το προβλημα στο email, υπαρχει κι αλλος τροπος. Μεσα απο το Gmail στο pc σας, ρυθμιζετε να κανει ανακτηση email και απο αλλους λογαριασμους, οπως hotmail, yahoo. Οποτε ολα τα email ερχονται στην Gmail εφαρμογη και λειτουργει αψογα :) Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takkaros Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Εγω ειμαι ευχαριστημενος με την Q. Τζαμπε ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Είδα στο mydroid.gr λένε οτι κάποιος έβγαλε ROM για Android 2.2 Froyo...Το έχει βάλει κανείς... Ποια η διαφορα Clockwork Recovery Nandroid <----->SP Recovery Nandroid ????:confused: Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Δοκίμασε το k-9. Θεωρείται το καλύτερο πρόγραμμα email... Σωστός! Είναι ακριβως αυτό που θέλω! Δεν εχει τα μειονεκτήματα και τα προβληματακια του βασικού προγραμματος της motorola, και επιπροσθετα εχει παροχες που με βολευουν (υπογραφες, προεπιλεγμενο bcc κτλ). Αν ειχε και δυνατοτητα για προεπιλογη χρονου κατεβασματος των email, θα ηταν τελειο.:D Ευχαριστω, ηταν αυτο που ζητουσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Σωστός! Είναι ακριβως αυτό που θέλω! Δεν εχει τα μειονεκτήματα και τα προβληματακια του βασικού προγραμματος της motorola, και επιπροσθετα εχει παροχες που με βολευουν (υπογραφες, προεπιλεγμενο bcc κτλ). Αν ειχε και δυνατοτητα για προεπιλογη χρονου κατεβασματος των email, θα ηταν τελειο.:D Ευχαριστω, ηταν αυτο που ζητουσα. Εχει βεβαια. Κοιτα τις ρυθμισεις λιγο πιο προσεκτικα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepao113 Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 γραφίδα για την οθόνη έχει η συσκευασία? manual αναλυτικο βρήκες στην συσκευασία? βρήκα αυτα τα καλήματα-θηκες http://www.gocellular.ca/index.php?cp_tpl=product.html&cp_pid=1905&cp_sid=483984678f717 ειναι καλα? καλα μου φένονται... μερικα εχει και το http://www.expansys.com.gr/s.aspx?search=milestone&x=38&y=13 εδω στην ελλάδα. που θα βρω ενχειριδιο με τις βασικές λειτουργείες του κινητου φιλε στα ελληνικα?. η δικη σου συσκευασια είχε? το θέλω για να μάθω να δουλευω το μενου και την οθόνη. Και τέλος το κουμπακι που εχει κάτω απο το κουμπάκι που αυξάνει την ενταση του ακουστικου τι ακριβως κανει, αυτο το κουμπι ειναι στο πλάει του κινητου δεξια κάτω.[/Q ενχειριδιο για το κινητο υπαρχει στο ελληνικο σαιτ της μοτορολα!! Παράθεση MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bo8ran8rwpos Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Κανα νεο για 2.2 ή custom με καλουδια? need... flash... hulk... smash..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 (edited) 1) Δεν μου βγάζει στην οθόνη ένα τριγωνάκι με κίτρινο θαυμαστικό όταν πατώ ταυτόχρονα το Power και το κουμπί της φωτογραφική μηχανής για να κάνω την Διαδικασία Νandroid Restore σε ένα κινητό φίλου..??? κάποια πρόταση (δεν θυμάμαι καθόλου τι πάτησα στο δικό μου) ?? (έχω κάνει πριν την διαδικασία για root το Milestone (για Milestone με Αndroid 2.1)..??? 2) επισης αφου εχω κανει root το Milestone (για Milestone με Αndroid 2.1) πως μπορω να βαζω τις εφαρμογες στην καρτα μου και οχι στην μνημη του τηλεφωνου? Edited June 6, 2010 by cyberbop Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts