Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα και παλι.

Τελικα οι φωτογραφιες που τραβαει,ειναι τοσο χαλια?Μηπως φιλε ddr2 Μπορεις να ανεβασεις μια εδω να την δουμε.Λεω εσενα που εχεις την πιο φρεσκια συσκευη με την 2.1 προεγκατεστημενη.

~~

απο multitasking,πως τα παει το κινητο?

Χρόνια πολλά σε όλους.

Σόρρυ για την καθυστέρηση, αλλά ήμουν εκτός Αθηνών

Για τις φώτο, δεν υπάρχει λόγος να ανεβάσω.....

Είναι μέτριες σε καλό φωτισμό, ενώ σε εσωτερικούς χώρους είναι δύσκολο να μη βγεί κουνημένη.

Γενικά, κινείται εκεί που κινούνται όλες οι συσκευές του είδους στο θέμα κάμερα.

Λίγα πράγματα δηλαδή. Επίσης τα χρώματα είναι αρκετά πάλ, όπως συνήθως συμβαίνει με τις κάμερες της μοτορόλα.

Το multitasking υπάρχει και μάλιστα με πολύ έξυπνο τρόπο, καλύτερο από τα wm και symbian.

Στην ουσία δεν υπάρχει κουμπί εξόδου από μια εφαρμογή.

Κάθε εφαρμογή που ανοίγει ο χρήστης συνεχίζει και τρέχει στο παρασκήνιο. Αυτό δεν επηρεάζει καθόλου την ταχύτητα της συσκευής.

Αν όμως το σύστημα κρίνει ότι κάποια εφαρμογή πρέπει να κλείσει γιατί απειλείται η σταθερότητα του συστήματος, την κλείνει αυτόματα.

Με παρατεταμένο πάτημα του εικονιδίου με το σπιτάκι (όπου και να βρίσκεσαι μέσα στο μενού) ο χρήστης έχει πρόσβαση στις 6 τελευταίες ανοιχτές εφαρμογές.

Οπότε φαντάζομαι ότι αυτός είναι και ο μόνος περιορισμός στο multitask , μέχρι 6 εφαρμογές δηλαδή ταυτόχρονα. Στην πράξη όμως είναι υπεραρκετές.:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστω πολυ.Περιμενω αυριο την wind να το δω live...και αν "περασει" τον ελεγχο,θα προβω σε παραγγελια.

Χρονια πολλα και απο μενα.Πριν λιγο γυρισα διανυωντας 297Km σε 6μιση ωρες!!!

Edited by nekisia1

μια χαζη ερωτηση...

γινετε να κανεις update σε 2.1 μεσω κινητου αλλα οχι με στα κανονικο τροπο που ειναι στα setings ktl ktl αλλα μεσω μιασ ιστοσελιδας για παραδειγμα...

δλδ να μπω με το κινητο μου σε καποια σελιδα που εχει το update2.1 να το κατεβασω απο εκει και να το κανω:/?

Παιδια ενω εχω τικαρει για αναφορα μυνηματων και δεν κανει αναφορα,εχω την μανισια 2.1.....ξερει κανεις τι γινετε,εχει κανεις το ιδιο προβλημα.............
android or ios or wm......who cares.....???

Ξερουμε μηπως αν θα το φερει συντομα ο γερμανος?

Πήγα και ρώτησα σε γερμανό και vodafon και μου είπαν ότι δεν συνεργάζονται με την motorola, οπότε από τους 3,μόνο η wind

Πήγα και ρώτησα σε γερμανό και vodafon και μου είπαν ότι δεν συνεργάζονται με την motorola, οπότε από τους 3,μόνο η wind

Κριμα, οποτε μαλλον στο ομνια 2 θα καταληξω.

e-shop..........

LG G4

H WIND γράφει "αποκλειστικό" εννοώντας ότι θα το έχει αυτή από τους 3 παρόχους κινητής τηλεφωνίας.

H WIND γράφει "αποκλειστικό" εννοώντας ότι θα το έχει αυτή από τους 3 παρόχους κινητής τηλεφωνίας.

στο e-shop σου το δινει με συνδεση σε οποιοδηποτε παροχο:)

LG G4

Παιδια ενω εχω τικαρει για αναφορα μυνηματων και δεν κανει αναφορα,εχω την μανισια 2.1.....ξερει κανεις τι γινετε,εχει κανεις το ιδιο προβλημα.............

Κρατας πατημενο πανω στο μηνυμα που θελεις να δεις την αναφορα κι επιλεγεις απο εκει.

Ετσι δουλευει η αναφορα στο milestone, δεν ερχεται σαν flash μηνυμα...

Κρατας πατημενο πανω στο μηνυμα που θελεις να δεις την αναφορα κι επιλεγεις απο εκει.

Ετσι δουλευει η αναφορα στο milestone, δεν ερχεται σαν flash μηνυμα...

οk ευχαριστω παρα πολυ,ετσι λειτουργει......και κατι ακομα,υπαρχει καπου να διαβασω για να κανω ρυθμισεις για το ιντερνετ εχω wind,και δεν εχει για αυτο τον παροχο....

Εχει δοκιμασει κανεις σας
ή γενικα καποιον emulator?

Έχω δοκιμάσει τον SNESoid που ειναι αντίστοιχος αλλά για το SNES και παίζει άψογα. Φοβερή ταχύτητα και ομαλότητα. Τον δοκιμάζεις αν θελεις απο το market, είναι διαθέσιμος δωρεάν (σε lite έκδοση).

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

οk ευχαριστω παρα πολυ,ετσι λειτουργει......και κατι ακομα,υπαρχει καπου να διαβασω για να κανω ρυθμισεις για το ιντερνετ εχω wind,και δεν εχει για αυτο τον παροχο....

ίσως κάνουν αυτές

Operator: - Wind

GPRS APN: - gnet.b-online.gr ή gint.b-online.gr

Username: - {blank}

Password: - {blank}

MCC=202

MNC=10

APN type=default

Και μια χάρη,αν κάποιος πάει στη Wind να το πάρει,αν μπορεί ας ρωτήσει αν θα φέρουν και τη γνήσια Motorola θήκη του Motorola Milestone.

ίσως κάνουν αυτές

Operator: - Wind

GPRS APN: - gnet.b-online.gr ή gint.b-online.gr

Username: - {blank}

Password: - {blank}

MCC=202

MNC=10

APN type=default

Και μια χάρη,αν κάποιος πάει στη Wind να το πάρει,αν μπορεί ας ρωτήσει αν θα φέρουν και τη γνήσια Motorola θήκη του Motorola Milestone.

Αυτα εχω αλλα δεν μπαινει στο ιντερνετ...:(

τοτε, το μονο που μπορεις να κανεις, ειναι να ελενξεις ξανα τις ρυθμισεις σου, να δεις μηπως εχεις περασει και καμια αλλη τιμη κατα λαθος, εκει οπου δεν επρεπε. Στο 95% αυτων των περιπτωσεων, ειναι συνηθως καποιο λαθακι, το οποιο δεν μπορουμε να εντοπισουμε αν δεν τα ξαναδουμε 50 φορες.

Μάλλον είμαι στο 5%... Τις περασα 4-5 φορες τις ρυθμίσεις, πηρα και το tech support της voda, αλλα δεν βρισκω λυση.... Μαλλον αυριο θα παρω ενα τηλεφωνο στο expansys...

Edited by pierce21
Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8

Ρε παιδιά θα παλαβωθώ, είχα κάνει την παραγγελία από e-shop την Παρασκευή το απόγευμα και στην σελίδα με την Εξέλιξη παραγγελίας είναι ακόμα στο τρίτο στάδιο: Έλεγχος διαθεσιμότητας προϊόντων. Είναι πολύ ανησυχητικό αυτό...

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Ρε παιδιά θα παλαβωθώ, είχα κάνει την παραγγελία από e-shop την Παρασκευή το απόγευμα και στην σελίδα με την Εξέλιξη παραγγελίας είναι ακόμα στο τρίτο στάδιο: Έλεγχος διαθεσιμότητας προϊόντων. Είναι πολύ ανησυχητικό αυτό...

Έπεσαν πολλές παραγγελίες μαζί και εξαντλήθικε πριν προλάβει να ενυμερωθεί το απόθεμα. Έτσι κάποιες παραγγελίες σαν την δικιά σου δεν πρόλαβαν να εκτελεστούν, και τώρα περημένουν νέα παραλαβή.

Έπεσαν πολλές παραγγελίες μαζί και εξαντλήθικε πριν προλάβει να ενυμερωθεί το απόθεμα. Έτσι κάποιες παραγγελίες σαν την δικιά σου δεν πρόλαβαν να εκτελεστούν, και τώρα περημένουν νέα παραλαβή.

Πω ρε φίλε, είναι σίγουρο αυτό ή απλά το υποθέτεις; :( Ε με το F5 στο χέρι καθόμουν και το παρήγγειλα κατευθείαν. Πριν καν το βάλουν έπρεπε να παραγγείλω; :p

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Πω ρε φίλε, είναι σίγουρο αυτό ή απλά το υποθέτεις; :( Ε με το F5 στο χέρι καθόμουν και το παρήγγειλα κατευθείαν. Πριν καν το βάλουν έπρεπε να παραγγείλω; :p

Μου είχε τύχει μια φορά σε άλλο προϊόν

Ρε μοτορολα, την ψυχη μας εβγαλες... Ενα update ειπες να κανεις και μας εχει παρει μηνες... Δηλαδη θελεις με ζορι, να αρχισουμε να βαζουμε αλλες ρομ, να μην μεινουμε με την μαμισια. Ας το βγαζει νωριτερα η google to Nexus και δεν θα πεφτα στα χερια σου, αλλα...
Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

Βάζεις και τη μαμίσια με ένα flash με το RSD Lite.

Όσο για το eshop,δε νομίζω ότι είναι εδώ το κατάλληλο θέμα.

Αυτα εχω αλλα δεν μπαινει στο ιντερνετ...

Τότε τους παίρνεις τηλέφωνο και ρωτάς.

Καλημέρα!!

Χρησιμοποιώ το πρόγραμμα profiles από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά έχω μια μικρή ένσταση.

Δεν μπορώ με μια ρύθμιση να επιλέξω δόνηση και για τις κλήσεις και για τα μηνύματα- μέιλ κλπ ταυτόχρονα. (η ίδια βλακεία όπως στα wm) , αλλά μόνο για τις κλήσεις.

Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα προφίλ που να μπορείς σε ένα προφίλ να ορίσεις δόνηση γενικώς για όλα και όχι μόνο για τις εισερχόμενες??

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350