kalagas Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 το μπλεδοντι δουλευει για αποστολη αρχειων ?? Από την 2.0 δουλεύει κανονικά το bluetooth σε ολα... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xoulis_ Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Έχει κανένας ιδέα πως μπορούμε να βάλουμε το patched Motonav στο backup του nadlaback ; Παράθεση function cdl { cd $1; ls;} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Όχι δεν ειναι φυσιολογικό. Ξανα πέρνα μια 2.0.1 με RSDLite και μετά μια nandroid 2.1 Εμένα πάλι φυσιολογικό μου φαίνεται... Και στα 2 backups το boot image ειναι το ίδιο, το recovery δε το πειράζουν, ούτε το bpsw... Και το data partition μένει ανέγγιχτο... Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 (edited) Μια-δυο σελίδες πίσω έχω screenshot από φυλλάδιο της WIND όπου αναφέρεται και η τιμή και η έκδοση λογισμικού που θα έχει...................... http://img532.imageshack.us/img532/2834/clipboard01nw.jpg Edited March 25, 2010 by bomber21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Δε ξερω αν εδω ειναι το καταλληλο μερος για να ρωτησει αλλα: Τι συνεπειες εχει στο κινητο η ποσοτητα των apps που εγκαθιστουμε(ως προς τη ταχυτητα)? Γνωριζει καποιος πως μπορουμε να εγκαταστησουμε apps στην sd? Κριμα ειναι να τα βαζουμε ολα στη μνημη του τηλεφωνου ενω εχουμε 8gbs να καθονται. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinos01 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Παιδιά το GPS Location του κινητού μου λέει ψέματα :p . Η τοποθεσία που λέει ειναι καμιά 600 μέτρα μακριά από την πραγματική μου τοποθεσία. Υπάρχει κάτι που μπόρω να κάνω γιαυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 (edited) Παιδιά το GPS Location του κινητού μου λέει ψέματα :p . Η τοποθεσία που λέει ειναι καμιά 600 μέτρα μακριά από την πραγματική μου τοποθεσία. Υπάρχει κάτι που μπόρω να κάνω γιαυτό? Έμενα είναι ακριβεστατο... Εμένα πάλι φυσιολογικό μου φαίνεται... Και στα 2 backups το boot image ειναι το ίδιο, το recovery δε το πειράζουν, ούτε το bpsw... Και το data partition μένει ανέγγιχτο... Έχεις δίκιο... οι 2 αυτές rom είναι ίδιες... Edited March 26, 2010 by bomber21 Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Καλημερα motorolling stoners,:p εχω το κινητο πανω απο μηνα και πλεον με σαφηνεια μπορω να πω οτι το μονο προβλημα :!: που εχω ειναι η μπαταρια που με κανονικη χρηση δε κραταει πανω απο μερα. Μια ερωτηση: Αξιζει να μπω στη διαδικασια να βαλω 2.1 με RSDLite? Η να μεινω με την 2.0.1 και να περιμενω για το επισημο update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis12 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 (edited) Καλημερα motorolling stoners,:p εχω το κινητο πανω απο μηνα και πλεον με σαφηνεια μπορω να πω οτι το μονο προβλημα :!: που εχω ειναι η μπαταρια που με κανονικη χρηση δε κραταει πανω απο μερα. Μια ερωτηση: Αξιζει να μπω στη διαδικασια να βαλω 2.1 με RSDLite? Η να μεινω με την 2.0.1 και να περιμενω για το επισημο update? Εγώ την πέρασα την 2.1 με RSDLite αλλά η μπαταρία δεν κρατάει παραπάνω. 1 μέρα άνετα 1μισι με πολύ δυσκολια [απενεργοποιημένο το 3G (APN) και όχι πολλή ενασχόληση με το κινητό] Είναι θέμα η μπαταρία για αυτό το κινητό αλλά από την άλλη μια συνήθεια είναι. Απλά κάθε βράδυ το βάζω στο Dock του. Παιδιά το GPS Location του κινητού μου λέει ψέματα :p . Η τοποθεσία που λέει ειναι καμιά 600 μέτρα μακριά από την πραγματική μου τοποθεσία. Υπάρχει κάτι που μπόρω να κάνω γιαυτό? Εμένα στο SYGIG10, GPS Status, Maps, My Tracks δουλευει αψογα με το NDRIVE όμως απο τότε που πέρασα την 2.1 ΔΕΝ λεει να πιασει δορυφόρους με τίποτα!! Συνεχώς μου λέει "Αναμονή για στίγμα GPS" Εκεί έχει επιλογή να πας πίσω στο χάρτη ή στην διαμόρφωση του GPS. Mέσα στη διαμόρφωση γράφει NO FIX και ας μου δείχνει σωστά την ταχύτητα μου και το γεωγραφικό μου πλάτος/μήκος. Τι να φταίει???:worry: Γιατί παίζει καλά με όλα τα αλλά εκτός του NDrive??? Edited March 26, 2010 by Petros the Great Συνένωση μηνυμάτων. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Το nDrive αν και ειναι από τα πιό γρήγορα λογισμικά πλοήγησης από όλα οσα δοκίμασα τόσον καιρό, και κυρίως εντοπίζει γρηγορότερα από όλα αλλαγές στην κίνηση κτλ. έχει το χειρότερο κλείδωμα δορυφόρων ανεξαρτήτως έκδοσης λειτουργικού. Είναι φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί από πολλούς χρήστες σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις και είναι και ο λόγος που σταμάτησα να χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο λογισμικό πλοήγησης. Επίσης ένα πολυ βασικό μειονέκτημα του είναι ότι δεν υποστηρίζει (ή τουλάχιστον με τον σωστό τρόπο) , την πλοήγηση σε συγκεκριμένη διεύθυνση. Και δε μιλάω για την Ανω Ραχούλα. Κινούμενος στη Λεοφώρο Αθηνών με προορισμό έναν αριθμό (διεύθυνση) που βρίσκεται ακριβώς επάνω στη Συγγρού το nDrive με οδήγησε στο σωστό ύψος μεν αλλά στο αντίθετο ρεύμα του δρόμου. Το αποτέλεσμα ηταν ότι για να διασχίχω τη Συγγρού και να φτάσω τον προορισμό μου έκανα έξτρα δρομολόγιο 15 λεπτών! Οταν δοκίμασα με άλλο λογισμικό για την ίδια διαδρομή και προορισμό μου έδειξε πως 1 τετράγωνο πριν τον προορισμό μου έκανα δεξιά, διέσχιζα υπογείως τη Συγγρού και έφτανα ακριβώς εκεί που ήθελα. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 το παρήγγειλε κάποιος από wind ??? θα έχει ελληνικό μενού ??? σε περίπτωση επισκευής που θα αποστέλλεται ??? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceearth Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 το παρήγγειλε κάποιος από wind ??? θα έχει ελληνικό μενού ??? σε περίπτωση επισκευής που θα αποστέλλεται ??? +!Ας μας πει κάποιος..Επίσης για θήκη του κινητού υπάρχει μέσα ήδη στο κουτί ? Παράθεση bravo pvt4 s-off hboot:0.93.0001 radio:5.17.05.23 rom:oxygen V 2.3.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
personGR Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Πλέον και στο επίσημο site... Θα περιμένω μέχρι το Nexus Two κλαίγοντας ;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 το παρήγγειλε κάποιος από wind ??? θα έχει ελληνικό μενού ??? σε περίπτωση επισκευής που θα αποστέλλεται ???φίλε μου μία σελίδα πριν αν διαβάσεις θα δεις ότι αν έχει την 2.1 θα έχει ελληνικά αν δεν την έχει την περνάς εσύ κα τελειώνεις,δεν έχει θήκη μέσα ,νομίζω δεν το εχει φέρει η wind ακόμη.. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 θαυμα εν τελει με βουλωσε κανονικα η wind... δεν πιστευα οτι θα ερχοταν ελλαδα ποτε τι να πω καλες πωλησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 26, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Πριν μια σελίδα ΞΑΝΑέβαλα το screenshot όπου λέει ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 θαυμα εν τελει με βουλωσε κανονικα η wind... δεν πιστευα οτι θα ερχοταν ελλαδα ποτε τι να πω καλες πωλησεις Φιλε Μανωλη τα ειχαμε πει εδω και μηνες οτι η κινηση θα γινοταν, εστω και καθυστερημενα. Ευχομαι κι εγω να παει καλα αυτη η συσκευη (αν και δεν το βλεπω, δε θα εκτιμηθει οπως πρεπει...). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Σημερα που ρωτησα σε καταστημα wind για να κανω χρηση της επιδοτησης...μου ειπαν εντος του μηνος αναμενουμε..!!!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepao113 Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 και εγω που ρωτησα σημερα στο καταστημα του mall μου ειπαν μετα το πασχα Παράθεση MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soufis Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 να ρωτισω κατι? εμαθα οτι το κινιτο οποτε το ανοιγεις κανει αυτοματα συνδεση στο ιντερνετ κ οτι αν δν εχεις απαιριοριστη συνδεση στο ιντερνετ σε χρεωνει αρκετα πολυ... ισχυει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Οχι δεν ισχυει κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Καλα μεταξυ μας, να εχεις ενα τετοιο κινητο με τοσες online χρησεις-λειτουργιες και να μην εχεις ιντερνετ το καθιστας τελειως αναπηρο. Δηλαδη αν δεν εχεις το γαματο push email απο το gmail σου, αν δεν εχεις το gtalk, το msn, το facebook, την προβλεψη καιρου, το google maps, τι να το κανεις το android? Παιδια βαλτε internet, αλλιως εχετε ενα απλο κινητο με μια ωραια οθονη κ τπτ παραπανω... Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soufis Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 μα δν ειπα οτι δν εχω ιντερνετ! απλα δν εχω απαιριοριστο ιντερνετ :s κ γιαυτο απλα ρωτισα αν ισχυει αυτο..... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 μα δν ειπα οτι δν εχω ιντερνετ! απλα δν εχω απαιριοριστο ιντερνετ :s κ γιαυτο απλα ρωτισα αν ισχυει αυτο..... :/Tα πιο πολλά προγράμματα σε ρωτάνε κάθε πότε θέλεις να κάνεις ανανέωση δεδομένων και τα πιο πολλά εχουν ρύθμιση να γινεται χειροκίνητα όποτε θέλεις εσύ,στη χειρότερη ενεργοποιείς απενεργοποιείς το mobile ιντερνετ που εχεις όποτε θέλεις εσύ. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 αν και το εχουμε πει πολλες σελιδες πισω 150 200 mb ειναι υπερ αρκετα αλλα χωρις youtube και πολλα downloads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts