Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Name:Wind Gr MMS

APN:mnet.b-online.gr

MMSC:http://192.168.200.95/servlets/mms

MMS proxy:192.168.200.11

MMS port:9401

MCC:202

MNC:10

APN type:mms

Τις ποστάρω και πάλι (credits to stispan).

Δυστυχως για κάποιο λόγο ενώ στην αρχή είχαν πάιξει οκ, πλέον δε δουλεύουν για κάποιο λόγο ούτε σε μένα...

τα ιδια εχω βαλει αλλα τζιφος....:(:(....το βρηκα τι θα κανω:mad::mad:....τιποτα :lol::lol:....

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχουμε καποιον τροπο μεσω ρύθμισης ή εφαρμογής να γραφουμε Ελληνικα στα μηνυματα χωρίς να μειωνεται στο μισο η χωρητικοτητα του μηνυματος (απο 160 σε 70) ? Προσπαθησα να γραφω μονο με κεφαλαια αλλα παλι ριχνει την χωρητικοτητα στα 70 αμεσως. Εχω βαλει και τα δυο greek input/ greek keyboard applications που εχει το market.
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

ναι φίλε μου σε mp4 τις βλέπω.

Το Milestone δεν παίζει .avi αρχεία?? Θέλουν μετατροπή σε mp4 για να τα δείς?

Παιδιά για να μην συνεχίζω εδώ με απορίες και συγκρίσεις και για να κρατήσουμε το θέμα "καθαρό" και να μην βγούμε offtopic, παρακαλώ απαντήστε ΕΔΩ όσοι έχετε την συσκευή να κάνουμε μια απευθείας σύγκριση με το Ν1.
What u take is what u give...

παιδιά ας με διαφωτησει κάποιος?οι εφαρμογές σε κινητα android τι λενε?πχ στο milestone θα μπορω αν το αγορασω να διαβάζω αρχεια σε pdf,word?το space time 4.0 που ειναι το καλυτερο προγραμμα γ μαθηματικα ξερω οτι τρεχει σε iphone,σε android υπαρχει κάτι αντίστοιχο?ευχαριστώ

bravo pvt4 s-off

hboot:0.93.0001

radio:5.17.05.23

rom:oxygen V 2.3.2

Εχουμε καποιον τροπο μεσω ρύθμισης ή εφαρμογής να γραφουμε Ελληνικα στα μηνυματα χωρίς να μειωνεται στο μισο η χωρητικοτητα του μηνυματος (απο 160 σε 70) ? Προσπαθησα να γραφω μονο με κεφαλαια αλλα παλι ριχνει την χωρητικοτητα στα 70 αμεσως. Εχω βαλει και τα δυο greek input/ greek keyboard applications που εχει το market.

Αν τσεκαρεις την επιλογη του greek ΙΜΕ keyboard (settings --> language & keyboard) για 7bit sms/im mode τοτε θα εχεις κανονικα 160 χαρακτηρες στα μηνυματα.

θελεις να με διαφωτισεις λιγο παραπανω? γιατι εχω κανει αυτο που λες, αλλα εξακολουθω να εχω 70 χαρακτηρες στα sms μου, οταν γραφω ελληνικα. Μηπως χρειαζεται και καποια αλλη ρυθμιση?
Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

θελεις να με διαφωτισεις λιγο παραπανω? γιατι εχω κανει αυτο που λες, αλλα εξακολουθω να εχω 70 χαρακτηρες στα sms μου, οταν γραφω ελληνικα. Μηπως χρειαζεται και καποια αλλη ρυθμιση?

Κανονικα, εχοντας επιλεξει τη συγκεκριμενη ρυθμιση θα πρεπει να εχεις αυτοματα κεφαλαια ελληνικα (στο ελληνικο πληκτρολογιο παντα, που εχεις και λατινικα- το android keyboard απενεργοποιησε το απο τα settings), ητοι το gsm αλφαβητο και 160 χαρακτηρες στα μηνυματα...

το βρηκα λοιπον το προβλημα! χρησιμοποιουσα το handcent sms app και γι αυτο δεν μου εδινε 160 χαρακτηρες στα ελληνικα. Στην μαμα εφαρμογη για sms ειναι οκ!
Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

παιδια επειδη εχω χασει επεισοδια κυκλοφορει τελικα το κινητο στα ελληνικα???προκειται ποτε να το φερει κανενας ελληνικος παροχος????

παιδια επειδη εχω χασει επεισοδια κυκλοφορει τελικα το κινητο στα ελληνικα???προκειται ποτε να το φερει κανενας ελληνικος παροχος????

Η έστω αν υπάρχει custom ROM στα ελληνικά!! Και κάτι άλλο απο εμένα!! Θα υπάρξει κάποια ROM σαν το nexus one ή ακόμα καλύτερα σαν του Desire με το Sense UI??

Παιδια οχι δεν κυκλοφορει καμια ελληνικη rom ουτε καποια αλλη για τον απλουστατο λογο οτι δεν μπορουμε να περασουμε custom rom γιατι η μοτο θεωρησε σωστο να κλειδωσει το bootloader στο milestone.Περιμενουμε μηπως καποιος μπορεσει να το σπασει η να τον ελευθερωσει η μοτο πραγμα που το βλεπω δυσκολο.Οποιος θελει να ασχοληθει με custom roms καλυτερα να στραφει στο νεχυς η στο desire.

Παιδια οχι δεν κυκλοφορει καμια ελληνικη rom ουτε καποια αλλη για τον απλουστατο λογο οτι δεν μπορουμε να περασουμε custom rom γιατι η μοτο θεωρησε σωστο να κλειδωσει το bootloader στο milestone.Περιμενουμε μηπως καποιος μπορεσει να το σπασει η να τον ελευθερωσει η μοτο πραγμα που το βλεπω δυσκολο.Οποιος θελει να ασχοληθει με custom roms καλυτερα να στραφει στο νεχυς η στο desire.

δυστηχως και γω αυτα ειδα και το εδωσα το κινητο...

με την 2.1 ισως δουλεψει το custom locale αναλογα τον κερνελ

επισης με απογοητευει οτι βλεπω εναν εναν τους μεγαλους developers να παρατανε την συσκευη και ειναι κριμα γιατι αξιζει πολυ..

εγω παντως μετα και απο αυτα που ειδα δεν ξανα αγοραζω μοτορολα με τιποτα ουτε καν *bt απλα η εταιρεια εσβησε απο τον χαρτη της ευρωπης και δυστηχως το επελεξε η ιδια...

δυστηχως και γω αυτα ειδα και το εδωσα το κινητο...

με την 2.1 ισως δουλεψει το custom locale αναλογα τον κερνελ

επισης με απογοητευει οτι βλεπω εναν εναν τους μεγαλους developers να παρατανε την συσκευη και ειναι κριμα γιατι αξιζει πολυ..

εγω παντως μετα και απο αυτα που ειδα δεν ξανα αγοραζω μοτορολα με τιποτα ουτε καν *bt απλα η εταιρεια εσβησε απο τον χαρτη της ευρωπης και δυστηχως το επελεξε η ιδια...

E φυσικα θα το παρατησουν τι νοημα εχει να ασχοληθουν.Το θεμα ειναι οτι η μοτο στην ουσια μας παραπλανησε αφου το droid ειναι ελευθερο και εμεις οταν αγορασαμε το Milestone δεν ξεραμε οτι ηταν κλειδωμενο αφου ακομα δεν ειχε γινει root.Στην ουσια χανεται το νοημα του android και η μοτο καταφευγει σε πρακτικες apple.Κριμα γιατι το κινητο ειναι φοβερο κατα τα αλλα και η μοτο εχασε μια τεραστια ευκαιρια να ανακαμψει στην Ευρωπη

Καλά, για ποιό λόγο το Droid το άφησαν ελεύθερο και το Milestone όχι??? Δηλαδή αν δεν κάνει άμεσα κατι η Motorola θα χάσει ακόμα περισσότερους πελάτες!! Κρίμα και ενώ έλεγα να το πάρω τώρα πάω αναγκαστικά σε nexus-desire!!

Προσωπικά,δε με πολύ ενδιαφέρει αν θα παίρνει custom ROM το Milestone.

Με υπερκαλύπτει και όπως είναι τώρα και φαντάζομαι και με την επίσημη 2.1 θα είναι ακόμη καλύτερο.

Προσωπικά,δε με πολύ ενδιαφέρει αν θα παίρνει custom ROM το Milestone.

Με υπερκαλύπτει και όπως είναι τώρα και φαντάζομαι και με την επίσημη 2.1 θα είναι ακόμη καλύτερο.

Ούτε και εμένα με ενδιαφέρει η custom rom σε θέμα root και τέτοια, το ελληνικό μενου με ενδιαφέρει γιατί έχω κόλημα το κινητό να έχει ελληνικά!! Το 2.1 ξέρεις αν θα αργήσει να βγεί? Και κάτι άλλο!! Αρχεία .avi παίζει ή υπάρχει πρόγραμμα για Android που να τα παίζει??

Σύμφωνα με τη Μοτορόλα,η 2.1 θα βγει ως τέλος Μαρτίου (έτσι είχε γράψει στο facebook).

Ελληνικά έχεις και τώρα σε μηνύματα και επαφές εκτός από το μενού.Φήμες και χρήστες εδώ λένε πως θα βγει και ελληνική επίσημη έκδοση.

Επαναλαμβάνω,λένε...

avi δεν έχω δοκιμάσει να παίξω στη συσκευή,γενικά δεν πολυασχολούμαι με την αναπαραγωγή βίντεο.

παιδιά ας με διαφωτησει κάποιος?οι εφαρμογές σε κινητα android τι λενε?πχ στο milestone θα μπορω αν το αγορασω να διαβάζω αρχεια σε pdf,word?

Ναι,μπορείς.

Γενικότερα,οι εφαρμογές όλο και πληθαίνουν,όλο και βελτιώνονται.

Edited by bomber21

παιδιά ας με διαφωτησει κάποιος?οι εφαρμογές σε κινητα android τι λενε?πχ στο milestone θα μπορω αν το αγορασω να διαβάζω αρχεια σε pdf,word?το space time 4.0 που ειναι το καλυτερο προγραμμα γ μαθηματικα ξερω οτι τρεχει σε iphone,σε android υπαρχει κάτι αντίστοιχο?ευχαριστώ

Υπαρχουν παρα πολλες εφαρμογες. Οτι μπορει να σκεφτεις να ψαξεις θα το βρεις... Κανε ενα search για .APK να δεις τι πληθωρα εφαρμογων υπαρχει..

Για δεστε και AYTO :blink:. Μια συγκριση με το iphone :)

Τι εννοείς φίλε komos οταν λες οτι ένας ένας oι developers παρατάνε την συσκευή;

Και γενικά εκτός του ελληνικού μενού, τι σας λείπει που θα μπορούσε να υπάρχει με μια custom rom και δεν έχετε τώρα στο κινητό με root;

What u take is what u give...

Η έστω αν υπάρχει custom ROM στα ελληνικά!! Και κάτι άλλο απο εμένα!! Θα υπάρξει κάποια ROM σαν το nexus one ή ακόμα καλύτερα σαν του Desire με το Sense UI??

Δεν πας να παιξεις κανενα λοτο ???:lol::lol::lol:

HTC Desire Sense Ported to Motorola Droid

http://drippler.com/motorola_droid/htc-desire-sense-ported-to-motorola-droid/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Δεν πας να παιξεις κανενα λοτο ???:lol::lol::lol:

HTC Desire Sense Ported to Motorola Droid

http://drippler.com/motorola_droid/htc-desire-sense-ported-to-motorola-droid/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

για το ξεκλειδωτο droid.... :lol:

πολυ λογοκρισια πεφτει μου φαινετε :mad:

Τι εννοείς φίλε komos οταν λες οτι ένας ένας oι developers παρατάνε την συσκευή;

Και γενικά εκτός του ελληνικού μενού, τι σας λείπει που θα μπορούσε να υπάρχει με μια custom rom και δεν έχετε τώρα στο κινητό με root;

ταχυτητα περισοτερη ελευθερη ραμ ρομ εφαρμογες ενσωματομενες στον κερνελ

και γενικα ΕΠΙΛΟΓΕΣ για το ποιος developer ειναι πιο καλος για το τηλ μου ;)

Edited by mcde

καλημερα και καλο μηνα σε ολους τους stoners.

εγω πηρα το κινητο προσφατως και μονο καλα λογια εχω να πω. Συγχωρεστε με που δεν μπορεσα να διαβασω ολα τα ποστ, αλλα ειναι λιγο χρονοβορο.

Εχω δυο ερωτησεις:

1. απο ο,τι καταλαβα δεν υπαρχει αναβαθμιση αυτη τη στιγμη? Αρα παραμενω με την μαμισια σε αναμονη για την 2.1? Η υπαρχει κατι αλλο που εχετε δοκιμασει κ αξιζει?

2. Μπορει καποιος αν εχει την καλωσυνη να μου κανει ενα ΤΟΠ-5 εφαρμογων για το κινητο μας? Το μαρκετ ειναι λαβυρινθος!

Ευχαριστω

Οντως εφταιγε το handcent sms και σε μενα.τωρα ολα οκ. Ερωτηση: γιατι οταν γραφω εδω στο myphone η πληκτρολογηση ειναι Απιστευτα αργη? Σε βαθμο που ειναι σχεδον αδυνατο να ποσταρεις . Χρησιμοποιω τον δικο του browser.το εχει συναντησει αλλος αυτο?
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)