cyanous Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Όταν κάνεις export από το phone portal 1)βγάζει τις επαφές με κινέζικα και 2) δεν γίνονται import στο Outlook 2007.... Να σου πω την αλήθεια έχω Οutlook 2003 και οι επαφές μου είναι στα αγγλικά δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο και δεν έχω πρόβλημα. Ενδεχομένως να διορθωθεί στο μέλλον.. Έχω την εντύπωση ότι η Motorola έχει 'κλειδώσει' το Android στο Milestone γιατί μην ξεχνάμε ότι είναι η μόνη εταιρία που είχε την έκδοση 2.0 εκτός από το Nexus πλέον. Ενδεχομένως να μην θέλαν να το δουν να τρέχει σε ήρωες ή αλλους ανταγωνιστές..αν κάνω λάθος πείτε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 οχι φιλε μου δεν στεκει το σκεπτικο σου ηδη η google εχει ανακοινωσει 2αρες για hero acer liquid tmobile g1 και δεν ξερω τι αλλο ΔΕΝ εχει δικαιωμα να κλειδωσει κατι η καθε μοτο μιας και δεν ειναι δικο της λογισμικο ειναι της °google και η γραμμη της ειναι ξεκαθαρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 μαγκες εσεις που ειστε τσακαλια και σκαλιζετε τα κινητα σας, υπαρχει κανενας τροπος να κανω κλησεις απο gtalk? ενταξει δεν εννοω σε σταθερα/κινητα, απλη κληση φωνης σε gtalk θελω. Για 3rd party εφαρμογες το ξερω, τυπου Nimbuzz, Fring, κτλ. Εννοω για την native εφαρμογη. Νομιζω μαγκες μου, αυτο θα ηταν πολυ χρησιμο. Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 φιλε εφαρμογες υπαρχουν πολλες με 1ο και καλυτερο τπ gvoice το οποιο δυστηχως δεν παιζει ελλαδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 To google voice, το ξερω, αλλα δυστυχως δεν υπαρχει πουθενα αλλου εκτος απο US. Επαναλαμβανω, οχι για 3rd party εφαρμογες. Για την native εφαρμογη του gtalk στο android, θα ηταν απιστευτα χρησιμο, και οικονομικο να μπορεις να κανεις voice call. Επειδη παιζετε με τις roms, λεω μηπως πηρε το ματι σας κατι... Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Καλησπέρα. Πήρα την πανέμορφη αυτή συσκευή τελικά, και προσπαθώ να μπω στο Google Account μου (Gmail). Κατά τη διαδικασία, μου βγάζει τελικά μήνυμα : "Can't establish a reliable data connection to the server" Είμαι συνδεδεμένος μέσω Wifi στο γραφείο μου. Το λέω σωστά; το Gmail που έχω δεν είναι το Google Account? Απο εχτές το βράδυ προσπαθώ να συγχρονίσω επαφές και ημερολόγιο, αλλά Google Account γιοκ! :wacko: Ψάχνω για ρυθμίσεις δικτύου ή κάτι τέτοιο, αλλά δεν είδα πουθενά. Πως θα ξέρω αν κατεβάζω ας πούμε δεδομένα μέσω Wifi ή wap? Ούτε φυσικά στο Market μπορώ να μπω.. Στη συσκευή έγινε hard reset πριν την πάρω, και πρέπει να είναι και root. Επίσης, την ώρα που προσπαθεί να κάνει sign in στον Google Account μου, το τηλέφωνο δεν λειτουργεί, έχω χάσει ήδη δύο κλήσεις τώρα (σε αυτούς που με πήραν τους έβγαινε μήνυμα οτι θα ειδοποιηθώ για τις κλήσεις). Τι γίνεται; Μήπως ξέρει κανείς; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 σου ζηταει sign in η log in? πατα το πληκτρο μενου να σε βγαλει στις επιλογες για να βαλεις τις ρυθμισεις του apn σου την πρωτη φορα θελει με 3g οχι wifi το ημερολογιο απο που,σε τι προσπαθεις να το συγχρονισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 (edited) Μου δίνει επλογές Create ή Sign in. Δοκίμασα και τις δύο περιπτώσεις. Πως θα πάρει 3G; Να αποσυνδεσω το Wifi; (όταν έχω wifi παίρνει απο εκεί, ενώ όταν δεν έχω παίρνει μέσω 3G? ) Θέλω να συγχρονίσω τα δεδομένα του Gmail μου, όπου έχω περάσει επαφές και ημερολόγιο. EDIT: Ρυθμίσεις του APN μου ποιές είναι; Το δοκίμασα τώρα χωρίς Wifi και μου γράφει οτι δεν έχω σύνδεση δικτύου. Είναι θέμα ΑΡΝ; Access Point Names? Edited February 3, 2010 by keras Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 μαλλον απλα μου κανει εντυπωση οτι εχει συνδεθει με wifi αρα εχει νετ και δεν χρειαζεται 3g το apn=access point names πχ °internet.vodafone.gr κανε μια επανεκινηση την συσκευη σου και μετα sign in internet εχεις κανονικα στο pc ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 (edited) Στο pc μου βέβαια έχω internet, απο αυτό γράφω. Έκανα επανεκκίνηση, τα ίδια. Στη συσκευή με το wifi έχω internet (Browser) κανονικά. Δεν μπορεί λέει να συνδεθεί στο δίκτυο. Δοκίμασα να κάνω και sync με corporate με Exchange server (αναφέρεται στο βιβλιαράκι) αλλά δεν μπορεί επίσης να συνδεθεί στον server.. EDIT: Έβαλα στο ΑΡΝ το internet.vodafone.gr και άνοιξε εικονάκι στην taskbar με Η και βελάκια (έκλεισα το wifi). Αλλά έβαλα μόνο αυτό. Δεν ξέρω τις άλλες ρυθμίσεις του ΑΡΝ τι πρέπει να βάλω. Δεν μπορεί να συνδεθεί ακόμα. Είμαι σαν χαμένος σήμερα χωρίς επαφές... Edited February 3, 2010 by keras Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 ειλικρινα δεν ξερω τι μπορει να φταιε.. ακουγετε να τα κανεις σωστα τα βηματα δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Στο pc μου βέβαια έχω internet, απο αυτό γράφω. Έκανα επανεκκίνηση, τα ίδια. Στη συσκευή με το wifi έχω internet (Browser) κανονικά. Δεν μπορεί λέει να συνδεθεί στο δίκτυο. Δοκίμασα να κάνω και sync με corporate με Exchange server (αναφέρεται στο βιβλιαράκι) αλλά δεν μπορεί επίσης να συνδεθεί στον server.. EDIT: Έβαλα στο ΑΡΝ το internet.vodafone.gr και άνοιξε εικονάκι στην taskbar με Η και βελάκια (έκλεισα το wifi). Αλλά έβαλα μόνο αυτό. Δεν ξέρω τις άλλες ρυθμίσεις του ΑΡΝ τι πρέπει να βάλω. Δεν μπορεί να συνδεθεί ακόμα. Είμαι σαν χαμένος σήμερα χωρίς επαφές... Και μένα μου τα έκανε αυτά το Hero 1 φορά. Δεν χρειάζεται APN για πρώτη φορά... και με το wifi έπρεπε να δουλέψει κανονικά. Άκου τι σου προτείνω: Από τα setting - privacy - factory data reset για να κάνεις επαναφορά... Όταν ξαναανοίξει το τηλέφωνο μην προσπαθήσεις να συνδέσεις το gmail σου (πάτα skip). Μετά από τις ρυθμίσεις πήγαινε και συνδέσου στο wifi σου. Μετά άνοιξε το market. Θα σου ζητήσει να κάνεις ρύθμιση του google account σου και θα δουλέψει κανονικά πιστεύω.... Εμένα μια φορά που στο Hero δεν έκανε με τίποτα sing in στο google account μου (στο gmail μου δηλαδή), έκανα τα παραπάνω και εκανε sing in κανονικά.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Και όμως... παρ' όλο που δεν το θεωρούσα οτι θα γίνει, με τις οδηγίες σου συνδέθηκα αμέσως και συγχρόνισα επαφές και ημερολόγιο... Ήθελε το reset factory settings... Χίλια ευχαριστώ! Μήπως το είχε μπλοκάρει το root?? Αν κατάλαβα καλά, όταν είμαι συνδεδεμένος σε wifi, pαίρνει απο εκεί internet, και όταν δεν είμαι παίρνει μέσω 3G, αφού ρυθμίσω το ΑΡΝ... Πήρα τη Vodafone και μου έστειλαν τις ρυθμίσεις. Αν θέλω να μην συνδέεται αυτόματα στο internet για κάποιες λειτουργίες που πιθανόν να ζητάει η συσκευή (π.χ. απο εφαρμογές που μπορεί να περάσω ή καιρός, κλπ.), βάζω το δίκτυο σε 2G και το γυρνάω σε 3G όποτε θέλω εγώ? Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 οχι περνας απο το μαρκετ το °widget apndroid η toggle data προτεινω το 2ο και ουσιαστικα εχεις ενα on off κουμπι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 +1 και από μένα για το toggle data. Μετά την εγκατάσταση, παρατεταμενο πάτημα στην home screen-widgets-toggle data. Tσέκαρε το leave mms enabled για να λαμβάνεις mms.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 παιδιά καλησπέρα τσέκαρε κανείς που εχει γερμανικό ή από το expansys αν εχει βγει το 2.01 ,του εχω περάσει την 2.01 που κυκλοφορει και ενω μεχρι εχτές μου έβγαζε οτι δεν μπορεί να συνδεθεί με τον σέρβερ τωρα μου βγάζει ότι το τηλεφωνό μου είναι ενημερωμένο, έχω το γερμανικό μοντέλο.Μήπως υπάρχει κάποιο site που κυκλοφορούν οι rom. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 για ποιο λογο θες να περασεις απο ΟΤΑ ? αν ειναι σαν την γαλικη δεν μπορεις να κανεις root γνωμη μου κατσε οπως εισαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Έχει δικιο ο komos. Η μόνη διαφορά με την OTA έκδοση του 2.0.1 είναι ότι έχουν κλειδώσει τον bootlader και δεν μπορεί να γίνει root. Οπότε αυτή που έχεις τώρα (από Hong Kong) είναι η μόνη 2.0.1 που μπορεί να γίνει root, για αυτό κάτσε εκεί που είσαι και μην πολυασχολήσε μέχρι να βγει η 2.1 αν βγει ποτέ.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Έχει δικιο ο komos. Η μόνη διαφορά με την OTA έκδοση του 2.0.1 είναι ότι έχουν κλειδώσει τον bootlader και δεν μπορεί να γίνει root. Οπότε αυτή που έχεις τώρα (από Hong Kong) είναι η μόνη 2.0.1 που μπορεί να γίνει root, για αυτό κάτσε εκεί που είσαι και μην πολυασχολήσε μέχρι να βγει η 2.1 αν βγει ποτέ.... θα βγει μεσα στο επομενο μηνα δυνηνο ετσι ειπε η μοτο στο facebook για την 2,0,1 τουλαχιστονε δεν ελεγε ψεματα... το θεμα ειναι να μας δωσει τον κερνελ και ας μη μας δωσει ποτε την 2,1... θα την παρουμε μονοι μας :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 θα βγει μεσα στο επομενο μηνα δυνηνο ετσι ειπε η μοτο στο facebook για την 2,0,1 τουλαχιστονε δεν ελεγε ψεματα... το θεμα ειναι να μας δωσει τον κερνελ και ας μη μας δωσει ποτε την 2,1... θα την παρουμε μονοι μας :lol::lol: χαχαχαχαχαχαχα σωστός....Θα τον δώσει όπως έδωσε και του Droid. Eξάλλου όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω δεν είναι στο χέρι της.... Μήπως ξέρει κανείς τι κάνει αυτή(Ιnstant root) η εφαρμογή? Και προτείνω να πει όποιος θέλει ποιες εφαρμογές θεωρεί must have για ένα rooted Milestone Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 (edited) σου περναει μεσω recovery (λογικα) ενα update αρχειο στον κερνελ για να εχεις root δικαιωματα λογικα δεν κανει για εμας( εσας:( ) αλλα για htc g1/g2(32b)/hero? Edited February 3, 2010 by komos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 ρε μαγκες να ρωτησω κάτι; μπορει βέβαια να το έχετε απαντήσει αλλα δεν είναι στα προσφατα σχόλια Αγοράζοντας τωρα το κινητό απο ένα μαγαζί που το έχει στην ελλαδα γύρω στο 500, τι μειονεκτήματα έχει; μόνο τα ελληνικά; Και αν ναι, μπορω μετά να τα περάσω εγώ; Παράθεση Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 ρε μαγκες να ρωτησω κάτι; μπορει βέβαια να το έχετε απαντήσει αλλα δεν είναι στα προσφατα σχόλια Αγοράζοντας τωρα το κινητό απο ένα μαγαζί που το έχει στην ελλαδα γύρω στο 500, τι μειονεκτήματα έχει; μόνο τα ελληνικά; Και αν ναι, μπορω μετά να τα περάσω εγώ; Καταρχάς το Milestone απ' όπου και να το πάρεις δεν έχει Ελληνικά.... Και δευτερον ναι έχει απαντηθεί και επειδή δεν είναι στα πρόσφατα post τι σημαίνει? Ότι διαβάζουμε τις 2-3 τελευταίες σελίδες του thread και αν δεν βρούμε απάντηση τότε ξαναρωτάμε? Νομίζω πως όχι... Διαβάζουμε ΟΛΕΣ τις σελίδες και αν έχουμε μια απορία που δεν έχει απαντηθεί τότε ρωτάμε.... Τουλάχιστον έτσι νομίζω δουλεύουν ΟΛΑ τα forums... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 μη το βαρατε ρε το παιδι.. :X Πισσα και πουπουλα φερτε :kill: απλα απο οπου το παρεις απο κει θα εχεις εγγυηση η ουσιαστικη διαφορα αυτη ειναι ολα τα υπολοιπα (γλωσσες μενου κτλ) τα βρισκεις στην πορεια... αυτο ισχυει σε ΟΛΕΣ τισ συσκευες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 υπαρχει φιλε μου και σε γνωστα μαγαζακια... αλλα και να το βαλεις οπως εγω δεν σε αφηνει να κανεις κληση γιατι εισαι απο ελλαδα σε αυτο φταινε οι εταιριες κινητης και το κρατος οχι η google Μετα απο ψαξιμο καταφερα να ενεργοποιησω το gVoice, εχω την εντυπωση οτι σ αφηνει να κανεις κλησεις. Εγω οταν κανω κληση μεσω gVoice συνδεεται κανονικα, στους σερβερς και μετα μου λεει οτι δεν εχω λεφτα για να κανω αυτην την κληση. Οποτε δεν νομιζω να με κοβει καμια κοσμοτε κτλ. Το προβλημα μου ομως, ειναι αλλο, ακομα και με το gVoice δεν μπορεις να κανεις κλησεις σε gtalk επαφες. Ακομη δεν μπορω να καταλαβω γιατι η google δεν εχει ενεργοποιησει μια τετοια δυνατοτητα. Και μην μου πειτε για τις εταιρειες κινητης, γιατι εδω η Apple που ξερουμε πως ειναι σ αυτα τα θεματα, εχω βγαλει native Skype, το οποιο επισης σε μας λειπει. Ρε σεις εκει στην Google, θελουμε Voip κλησεις γμτ... -και οχι με το fring- Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts