skoj Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Εισαι αρχηγοοοοοοοοοος...:lol: Μια και αρχισα παλι να ρωτησω κατι,εχει περασει κανενας σας ρυθμισεις για mms και ιντερνετ της wind???? ναι,,,και εγω τις χρειαζομαι...τισ ξερει κανεις μηπως????????? Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 13, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Motorola Europe @ Facebook: Android fans, the 2.01 update for MILESTONE is on its way – we shared this news last week but didn’t specify an exact date. DROID was on sale in the US a month earlier than MILESTONE, which is why its update runs on a different schedule. Google is in the process of approving the MILESTONE 2.01 update and we ask for you...r patience. As soon as we have a confirmed date, we’ll share this with you here - stay tuned... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 ναι,,,και εγω τις χρειαζομαι...τισ ξερει κανεις μηπως????????? Λοιπον εχουμε και λεμε... Οτι δεν σου γραφω το αφηνεις κενο... Θα φτιαξεις 2 apn.Το πρωτο ειναι το οποιο θα επιλεξεις κιολας ειναι, Name:Wind Gr Internet Apn:gint.b-online.grapndroid MCC:202 MNC:10 APN type:defaultapndroid και το 2ο ειναι, Name:Wind Gr MMS APN:mnet.b-online.gr MMSC:http://192.168.200.95/servlets/mms MMS proxy:192.168.200.11 MMS port:9401 MCC:202 MNC:10 APN type:mms Αυταααααα...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Εχει κανεις προβλημα με echo της φωνης του οταν μιλαει?Ο συνομιλητης μου ακουει μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 tip: οσοι εχετε εγκαταστησει το (unofficial) Google Maps Navigation, ισως θελετε να εγκαταστησετε επισης την εφαρμογη Nav Launcher απο το Market, η οποια σας δινει την δυνατοτητα να κανετε αναζητηση στις διευθυνσεις των επαφων σας ή οποιαδηποτε αλλη διευθυνση, πληκτρολογωντας ή με ηχο και να εκκινησει κατευθειαν το Google Navigation. :) Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nObRaIn Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Εχει κανεις προβλημα με echo της φωνης του οταν μιλαει?Ο συνομιλητης μου ακουει μια χαρα εχω και εγω echo αλλα ακουγομαι καλα απο την αλλη πλευρα της γραμμης και θα ηθελα να ξερω αν ειναι φυσιολογικο η οχι, αν και μετα την πρωτη μερα το συνηθισα. με την ευκαιρια, γεια σε ολους. σας διαβαζω καιρο αλλα μολις σημερα με επιασε προκοπη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Λοιπον εχουμε και λεμε... Οτι δεν σου γραφω το αφηνεις κενο... Θα φτιαξεις 2 apn.Το πρωτο ειναι το οποιο θα επιλεξεις κιολας ειναι, Name:Wind Gr Internet Apn:gint.b-online.grapndroid MCC:202 MNC:10 APN type:defaultapndroid και το 2ο ειναι, Name:Wind Gr MMS APN:mnet.b-online.gr MMSC:http://192.168.200.95/servlets/mms MMS proxy:192.168.200.11 MMS port:9401 MCC:202 MNC:10 APN type:mms Αυταααααα...... σε ευχαριστουμε πολυ.......μια παρατηρηση....απο wind... μου ειπαν και εβαλα Apn:gint.b-online..gr για ιντερνετ...και δουλευει ετσι.... αν βαλω Apn:gint.b-online.grapndroid τι διαφορα εχει????? Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 σε ευχαριστουμε πολυ.......μια παρατηρηση....απο wind... μου ειπαν και εβαλα Apn:gint.b-online..gr για ιντερνετ...και δουλευει ετσι.... αν βαλω Apn:gint.b-online.grapndroid τι διαφορα εχει????? Δεν νομιζω να εχει καμια διαφορα και απο την στιγμη που δουλευει και ετσι αστο οπως ειναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoFan Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Αν και ξέρω ότι άν είχε ακουστεί κάτι καινούριο θα το γράφατε..αλλά ας ρωτήσω καλού κακού...:D Έχουμε κανά νεότερο περί της άφιξης του Milestone στην Ελλάδα...? ..thanx.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Αν και ξέρω ότι άν είχε ακουστεί κάτι καινούριο θα το γράφατε..αλλά ας ρωτήσω καλού κακού...:D Έχουμε κανά νεότερο περί της άφιξης του Milestone στην Ελλάδα...? ..thanx.. Οταν θα βγαλει η HTC το upgrade για το HERO σε 2.1 :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Αν και ξέρω ότι άν είχε ακουστεί κάτι καινούριο θα το γράφατε..αλλά ας ρωτήσω καλού κακού...:D Έχουμε κανά νεότερο περί της άφιξης του Milestone στην Ελλάδα...? ..thanx.. Μπορείς να ρωτήσεις τη WIND,η οποία είχε απαντήσει καταφατικά σε σχετική ερώτηση μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Μπορείς να ρωτήσεις τη WIND,η οποία είχε απαντήσει καταφατικά σε σχετική ερώτηση μου. Μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία γιατί οι εταιρείες βγάζουν κινητά για ευρώπη όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση η Motorola και το διαθέτουν σε σχεδόν όλες τις χώρες εκτός την Ελλάδα? Δηλαδή η motorola hellas γιατί υπάρχει? Για να αγοράσουν όσοι Έλληνες είναι να αγοράσουν το Milestone από εξωτερικό και μετά θα το εισάγει αυτή? Να το κάνει τι τότε? Αφού όσοι ήταν να το πάρουν, θα το έχουν πάρει όταν εισαχθεί Ελλάδα. Δώρον άδωρον δεν θα είναι? Και το χειρότερο είναι ότι βγάζεις ένα τηλέφωνο που έχει γίνει πάταγος, γιατί δεν το δίνεις σε όλες τις χώρες που έχεις παραρτήματα? Γιατί μετά από 2 μήνες κυκλοφορίας του δεν έχουν βάλει ελληνικό μενού όπως στην επίσημη πανευρωπαϊκή rom του Hero? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 εχω και εγω echo αλλα ακουγομαι καλα απο την αλλη πλευρα της γραμμης και θα ηθελα να ξερω αν ειναι φυσιολογικο η οχι, αν και μετα την πρωτη μερα το συνηθισα. με την ευκαιρια, γεια σε ολους. σας διαβαζω καιρο αλλα μολις σημερα με επιασε προκοπη... Φιλε καλως ηρθες στην παρεα μας Το τηλεφωνο δεν το χρησιμοποιω ακομα σαν κυριο γιατι περιμενω να ερθει το screen protector οποτε δεν με απασχολει ιδιατερα και οπως διαβασα σε αλλο forum το ιδιο προβλημα το ειχαν τα droid και λυθηκε με το update 2.0.1.Αντε να δουμε ποτε θα γινει και σε εμας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 εχω και εγω echo αλλα ακουγομαι καλα απο την αλλη πλευρα της γραμμης και θα ηθελα να ξερω αν ειναι φυσιολογικο η οχι, αν και μετα την πρωτη μερα το συνηθισα. με την ευκαιρια, γεια σε ολους. σας διαβαζω καιρο αλλα μολις σημερα με επιασε προκοπη... Όταν λέτε echo φαντάζομαι να εννοείτε ότι ακούτε το ευατό σας την ώρα μιλάτε? Αντίλαλο δηλαδή? 'Εχω και γω αντίλαλο.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Όταν λέτε echo φαντάζομαι να εννοείτε ότι ακούτε το ευατό σας την ώρα μιλάτε? Αντίλαλο δηλαδή? 'Εχω και γω αντίλαλο.... Ναι αυτο.Μηπως το εχουμε ολοι?Δοκιμασα ολα τα settings sto crystal talk αλλα τιποτα.Ας ελπισουμε οτι με το 2.0.1 θα διορθωθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Εγώ δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Γενικώς διαβάζω στο net πολλούς κατόχους του Milestone να αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα που δεν τα έχω δει στο δικό μου ή σε κάποιον άλλο από εδώ μέσα. Όπως για παράδειγμα το πρόβλημα που έχουν πολλοί με το focus της κάμερας ή το πρόβλημα με το να μην ακούγονται στον συνομιλητή τους... Και αναρωτιέμαι μήπως η Motorola ανα παρτήδες διορθώνει και μικροπροβλήματα χωρίς να το λέει σε κανένα... Και κάτι άλλο διαβάζω ότι η αναβάθμιση σε 2.0.1 προκαλεί πρόβλημα στο rolling του browser... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 δεν ξερω για προβλημα στην 201 αλλα και ετσι να ειναι βαζεις τον firefox και εισαι κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 (edited) δεν ξερω για προβλημα στην 201 αλλα και ετσι να ειναι βαζεις τον firefox και εισαι κομπλε Όταν λες τον firefox εννοείς τον Dolphin? Edited January 15, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 δεν ξερω για προβλημα στην 201 αλλα και ετσι να ειναι βαζεις τον firefox και εισαι κομπλε Αμα βαλεις εσυ FF στο Android θα σε γραψουν στο Βιβλιο Guinness !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Για αυτό μου φάνηκε και μένα παράξενο. Δεν ξέρω να έχει βγει ο firefox για Android. Μάλλον τον Dolphin εννοεί... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 (edited) Από το Facebook της Motorola: Motorola Milestone: OTA-Update auf Android 2.01 in Kürze - Android-Hilfe.de Seit mehreren Wochen gibt es Spekulationen über ein OTA-Update (Over-The-Air-Update) von Android 2.0 auf Android 2.01 für das Motorola Milestone . Tägl Μόνο για Γερμανούς από ότι λένε... Edited January 15, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Παιδια καλη χρονια, επειδη με ενδιαφερει πολυ το κινητο, αν εχει καποιος κάτοχος την καλωσυνη ας μου απαντησει 1. αν μπορεις να κανεις αναζητηση στις επαφες με ελληνικους χαρακτηρες 2. αν μπορεις να γραφεις ελληνικα στα σμσ 3. υπαρχει Τ9? 4. Περα απο το αγγλικο μενου υπαρχει καποιο αλλο προβλημα σε σχεση με τα ελληνικα, που δεν ανεφερα? 5. ειναι ευκολο να κανεις κλησεις? γιατι δεν εχει hardware button για κλησεις ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Παιδια καλη χρονια, επειδη με ενδιαφερει πολυ το κινητο, αν εχει καποιος κάτοχος την καλωσυνη ας μου απαντησει 1. αν μπορεις να κανεις αναζητηση στις επαφες με ελληνικους χαρακτηρες 2. αν μπορεις να γραφεις ελληνικα στα σμσ 3. υπαρχει Τ9? 4. Περα απο το αγγλικο μενου υπαρχει καποιο αλλο προβλημα σε σχεση με τα ελληνικα, που δεν ανεφερα? 5. ειναι ευκολο να κανεις κλησεις? γιατι δεν εχει hardware button για κλησεις ευχαριστω Άμα διάβαζες λίγο τις σελίδες πιο πίσω θα είχες λύσει όλες τις απορίες σου. 1,2,3) Όλα αυτά γίνονται με το Greek IME input (πληκτρολόγιο ελληνικό) που το κατεβάζεις από το market και είναι free. 4) Κανένα 5) Αντί για harware button έχει εικονίδιο τηλεφώνου στην home screen για τις κλήσεις που λες... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Γενικώς διαβάζω στο net πολλούς κατόχους του Milestone να αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα που δεν τα έχω δει στο δικό μου ή σε κάποιον άλλο από εδώ μέσα. Όπως για παράδειγμα το πρόβλημα που έχουν πολλοί με το focus της κάμερας ή το πρόβλημα με το να μην ακούγονται στον συνομιλητή τους... Και αναρωτιέμαι μήπως η Motorola ανα παρτήδες διορθώνει και μικροπροβλήματα χωρίς να το λέει σε κανένα... Και κάτι άλλο διαβάζω ότι η αναβάθμιση σε 2.0.1 προκαλεί πρόβλημα στο rolling του browser... Αυτό εννοείται! Πάει με τις φουρνιές . Ένα παράδειγμα να σου φέρω είναι το SE w580, που όλοι , στην αρχή , είχαν πρόβλημα με σπασμένα κουμπιά κ.ο.κ (κάτι με τα πορτάκια της κάμερα, κάτι με το ηχείο.... 1002 προβλήματα) Μετά από πολλές πωλήσεις ήρθε η επόμενη φουρνιά αυτών με αποτέλεσμα να διορθωθούν (ανεπίσημα ή κι όχι) κάποια θέματα... Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts