komos Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 λοιποοον μετα απο 2 βδομαδες χρηση σαν να βρηκα τι φταιει με το περιβοητο bug στις κλησεις καθως επαιζα με τα φιλτρα κλησεων (°clear, crisp bright,normal) με το 1 και το 4 ολα καλα με τα αλλα 2 ειχα το γνωστο προβλημα (δεν με ακουγαν σωστα) μετα απο πολλους ελεγχους κατεληξα σε αυτο το συμπερασμα και για εξακριβωση το εκανα και σε ενα μοτο ΖΝ5 που εχω και ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα :blink: τι να πω ισως ειναι καποια κωδικοποιηση στα δικτυα μας η καποιος τυπος συμπιεσης που δεν υποστηριζουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 λοιποοον μετα απο 2 βδομαδες χρηση σαν να βρηκα τι φταιει με το περιβοητο bug στις κλησεις καθως επαιζα με τα φιλτρα κλησεων (°clear, crisp bright,normal) με το 1 και το 4 ολα καλα με τα αλλα 2 ειχα το γνωστο προβλημα (δεν με ακουγαν σωστα) μετα απο πολλους ελεγχους κατεληξα σε αυτο το συμπερασμα και για εξακριβωση το εκανα και σε ενα μοτο ΖΝ5 που εχω και ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα :blink: τι να πω ισως ειναι καποια κωδικοποιηση στα δικτυα μας η καποιος τυπος συμπιεσης που δεν υποστηριζουμε Mια και τα δοκίμασες ποια επιλογή είναι καλύτερη? Το Normal(1o) ή το Bright(4o)? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Οι αλγόρυθμοι συμπίεσης που χρησιμοποιούν τα δίκτυα δεν έχουν καμία σχέση με τις επιλογές που είναι διαθέσιμες στο Milestone και αφορούν το crystaltalk της Motorola. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 οπως γραφω με °clear,normal δεν εχω κανενα προβλημα 2 βδομαδες τωρα εχθες που επαιζα οταν γυρισα σε κρισταλ το εκανε οσες κλησεις κ να εκανα μολις το αλλαξα νορμαλ ολα οκ το ιδιο κ το ΖΝ5 μου δεν ξερω τι φταιει μια υποθεση εκανα ισως κ να ηταν συμπτωση επισης χθες καταλαθος αλλαξα γλωσα στο πληκτρολογιο με καποιο συνδιασμο κουμπιων αλλα δεν καταλαβα ποιον °alt και κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Ίσως πράγματι το πρόβλημα να εμφανίζεται μόνον σε αυτές τις 2 (από τις συνολικά 4 διαθέσιμες) επιλογές. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί δεν είμαι κάτοχος της συσκευής. Εγώ απλά διευκρίνησα ότι οι αλγόρυθμοι συμπίεσης των δικτύων δεν συνδέονται με κανέναν τρόπο με αυτές τις ρυθμίσεις ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 To προβλημα που ειχαν τα κινητα με android με το bluetooth εχει λυθει στο milestone?Νομιζω οτι στο android 2.0 θα μπορεις να κανεις μεταφορα δεδομενων με bluetooth.Ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 To προβλημα που ειχαν τα κινητα με android με το bluetooth εχει λυθει στο milestone?Νομιζω οτι στο android 2.0 θα μπορεις να κανεις μεταφορα δεδομενων με bluetooth.Ισχυει? εγω παντως οσο και αν εψαξα δεν βρηκα αποστολη αρχειου βεβαια οταν γινει ρουτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Ναι αντε να δουμε.Ελπιζω μεχρι να το παραλαβω να το εχει κανει καποιος:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 εγω παντως οσο και αν εψαξα δεν βρηκα αποστολη αρχειου βεβαια οταν γινει ρουτ... Στελνει και δεχεται κανονικοτατα...πατας λιγη ωρα πανω σε μια φοτο η σε οτι θελεις και μετα πατας το share... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Στελνει και δεχεται κανονικοτατα...πατας λιγη ωρα πανω σε μια φοτο η σε οτι θελεις και μετα πατας το share... Ωραια να και ενα καλο νεο.Για πες το εχεις καιρο το κινητο?Τι εντυπωσεις εχεις μεχρι τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Απο σημερα το πρωι και εχω κατενθουσιαστει απο την ταχυτητα του και την αποκριση της οθονης...σκεψου οτι θεωρουσα αρκετα γρηγορο το Galaxy που εχω και μιλαμε δεν εχουν καμια σχεση...!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Αντε καλοριζικο.Φανταζομαι θα το εχεις λιωσει απο το πρωι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Eννοειτε...χα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Τελικα το motonav δουλευει Ελλαδα η πρεπει να ψαχνουμε για αλλη εφαρμογη gps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Απο σημερα το πρωι και εχω κατενθουσιαστει απο την ταχυτητα του και την αποκριση της οθονης...σκεψου οτι θεωρουσα αρκετα γρηγορο το Galaxy που εχω και μιλαμε δεν εχουν καμια σχεση...!!! αυτη την στιγμη ειναι το πιο γρηγορο κινητο με εκλαιρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 http://troktiko.blogspot.com/2010/01/google-motorola.html λετε?? μονο ως θαυμα θα μπορουσε να χαρακτηριστει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 http://troktiko.blogspot.com/2010/01/google-motorola.html λετε?? μονο ως θαυμα θα μπορουσε να χαρακτηριστει Μεχρι τωρα η google ειχε πιο στενες σχεσεις με την ΗΤC.Λετε να τα σπασανε και να πηγαινει για το μπαμ με την μοτορολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Μεχρι τωρα η google ειχε πιο στενες σχεσεις με την ΗΤC.Λετε να τα σπασανε και να πηγαινει για το μπαμ με την μοτορολα? δεν ειναι απαραιτητο να τα σπασουνε φιλε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyanous Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 H διαφορά είναι ότι η Motorola έχει κάνει ειδική συμφωνία με την Google: 'Εμείς μόνο Android στα κινητά μας - Εσείς δώστε μας την 2.0'. Γι'αυτό και το Milestone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 http://troktiko.blogspot.com/2010/01/google-motorola.html λετε?? μονο ως θαυμα θα μπορουσε να χαρακτηριστει Αυτές οι φήμες πέρα απο το ότι ΔΕΝ είναι καινούργιες, π.χ. διαβάστε αυτό το άρθρο απο τον Μάρτιο του 2008 (!!!), δεν αφορούσαν/αφορούν μόνον τη Google ... Επίσης, αποψή μου είναι ότι αν η Google είχε (ή έχει) εντάξει στην στρατηγική της μια τέτοια κίνηση (να αγοράσει τη MOTOROLA), ΔΕΝ θα λάνσαρε στην αγορά τη ΠΡΩΤΗ της συσκευή (Nexus One) με την οποία ελπίζει να πετύχει ικανοποιητική διείσδυση στον κλάδο, υπο τη κατασκευαστική στέγη κάποιας άλλης εταιρίας (HTC), αλλά θα το έκανε μέσω της MOTOROLA την οποία είτε θα είχε ΗΔΗ αγοράσει είτε θα περίμενε πρώτα να αγοράσει και μετά θα παρουσίαζε το Nexus One υπο την στέγη του νέου της αποκτήματος (MOTOROLA) ... Με άλλα λόγια, πιστεύω ότι, για τη Google αυτή η κίνηση θα είχε νόημα ΠΡΙΝ τη κυκλοφορία του Nexus One ! Το γεγονός ότι αυτή η φημολογούμενη αγορά δεν πραγματοποιήθηκε ΠΡΙΝ τη κυκλοφορία του Nexus One, βάζει ταφόπλακα σε αυτές της φήμες μια και καλή γιατί φανερώνει ότι η Google απλά επέλεξε άλλη στρατηγική, δηλαδή τελικά να ΜΗΝ αγοράσει τη MOTOROLA (ΑΝ υποθέσουμε ότι το σκέφτηκαν και ΠΟΤΕ :lol: ) . Άρα, για μένα, "ράδιο αρβύλα" :p H διαφορά είναι ότι η Motorola έχει κάνει ειδική συμφωνία με την Google: 'Εμείς μόνο Android στα κινητά μας - Εσείς δώστε μας την 2.0'. Γι'αυτό και το Milestone. Κι αυτό το ξέρεις επειδή :what::what::what: ;;;;;;;;;;;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Τελικά χτές έφυγε το πακέτο απο Γαλλία και αυτή τη στιγμή το tracking λέει 'out for delivery' :) Θα ποστάρω σύντομα πρώτες εντυπώσεις... Ερώτηση προς τους κατόχους: εχω παραγγείλει ήδη ενα screen protector (Clarivue), η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το εργοστασιακό protector (για τις 1-2 μέρες μέχρι να έρθει το Clarivue) Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Τελικά χτές έφυγε το πακέτο απο Γαλλία και αυτή τη στιγμή το tracking λέει 'out for delivery' :) Θα ποστάρω σύντομα πρώτες εντυπώσεις... Ερώτηση προς τους κατόχους: εχω παραγγείλει ήδη ενα screen protector (Clarivue), η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το εργοστασιακό protector (για τις 1-2 μέρες μέχρι να έρθει το Clarivue) ντεν εχει σκριν προτεκτορ απο την μανα του καρντια μου ουτε θηκη εχει (μηπως μας κακομαθε η htc) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Εννοώ την προστατευτική ζελατίνα πάνω στην οθόνη με το 'Remove' στη γωνία... ;) Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Επισης βρηκα επιτελους πως αλλαζεις γλωσσα γραφης απο το hard πληκτρολογιο!! shift+space Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Επισης βρηκα επιτελους πως αλλαζεις γλωσσα γραφης απο το hard πληκτρολογιο!! shift+space Μεγάλε, όλους τους συνδιασμούς τους είχα κάνει εκτός αυτόν μάλλον... Ευχαριστώ... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts