kouf Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Άλλαξαν τον τρόπο που σου στέλνουν από το site τις ρυθμίσεις για το ιντερνετ και δεν μπορώ να βρω άλλο τρόπο. Ούτε και στο site της βονταφον δεν το έχει το κινητό. Δοκίμασα αυτό που λέει εδώ αλλά τίποτα http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/howtogetinternetsettings/satio?cc=gr&lc=el Κανείς καμιά ιδέα?:wacko: καντο μεσου κηνιτου......εχει επιλογη να τισ κατεβασει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Γιατί δεν μπορεί να μου φορτώσει την εφαρμογή του Facebook? Την έσβησα και την έκανα εγκατάσταση ξανά και πάλι τα ίδια. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Εφαρμογη facebook? που την βρηκες? Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis76 Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 λοιπόν, το έκανα μόνος μου!!! πήγα στην ελληνική σελίδα της se και αφού πρώτα μου κατεβασε δύο προγράμματα, pc suite και ένα άλλο το media go στον υπολογιστή, μετά έκανα αναβάθμιση λογισμικού. επιτυχής έγραψε. Είχα λογισμό 7/9/09 ή 9/7/09 δεν θυμάμαι, και τώρα έχω λογισμικό με ημερομηνία έκδοσης 18-02-10. Δεν μου έσββησε τίποτα. Ούτε καν τις ρυθμισεις που είχα. Εύκολο ήταν. Μένει να δουμε αν θα ξανασβήσει το κινητό. κουφό... σοσ χθες και σήμερα γύρω στις 2, έκανε restart μόνο του!!! δεν έσβησε και έπρεπε να βγαλω την μπαταρία και να την ξαναβάλω για να ανοίξει όπως πριν την αναβάθμιση που του έκανα, έκλεισε και άνοιξε και ζητούσε το πιν!!! τι κουφό είναι αυτό? τι κανω? υ.γ. κατά τα άλλα την υπόλοιπη ημέρα, δουλεύει μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 (edited) Εφαρμογη facebook? που την βρηκες? Αυτην που ειχε μεσα το κινητο μετα την τελευταια αναβαθμιση και την εχει και το site της SE στο δωρεαν λογισμικο. κουφό... σοσ χθες και σήμερα γύρω στις 2, έκανε restart μόνο του!!! δεν έσβησε και έπρεπε να βγαλω την μπαταρία και να την ξαναβάλω για να ανοίξει όπως πριν την αναβάθμιση που του έκανα, έκλεισε και άνοιξε και ζητούσε το πιν!!! τι κουφό είναι αυτό? τι κανω? υ.γ. κατά τα άλλα την υπόλοιπη ημέρα, δουλεύει μια χαρά Αυτο λογικα ειναι bug της νεας αναβαθμισης...αναμενουμε την καινουργια! Edited July 5, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis76 Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Αυτο λογικα ειναι bug της νεας αναβαθμισης...αναμενουμε την καινουργια! 18-2-2010 η ημερομηνία του λογισμικού που την κατέβασα από το ελληνικό site της se και το έβαλα. κάθε πότε περίπου βγάζει αναβάθμιση; υ.γ. η πλάκα ειναι ότι το c510 που μου την είχε δώσει στα νεύρα επειδή ήταν αργό και γιαυτό πήρα νέο κινητό, του έκανα αναβάθμιση και πετάει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 18-2-2010 η ημερομηνία του λογισμικού που την κατέβασα από το ελληνικό site της se και το έβαλα. κάθε πότε περίπου βγάζει αναβάθμιση; Λογικα τωρα το καλοκαιρι περιμενουμε μια αναβαθμισουλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis76 Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Λογικα τωρα το καλοκαιρι περιμενουμε μια αναβαθμισουλα. να το αφήσω λες? τι να κανω? να περιμενω? κατά τα άλλα το κινητό, πετάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 να το αφήσω λες? τι να κανω? να περιμενω? κατά τα άλλα το κινητό, πετάει Περιμενε να δουμε την νεα αναβαθμιση,δεν χανεις τπτ. Περιμενουμε και kinetic scrolling...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis76 Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Περιμενε να δουμε την νεα αναβαθμιση,δεν χανεις τπτ. Περιμενουμε και kinetic scrolling...:rolleyes: τι είναι τούτο πάλι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 τι είναι τούτο πάλι!!! Να δουλευει το μενου και η περιηγηση στο ιντερνετ οπως οταν ειναι οταν μπαινεις στα πολυμεσα. Να rollαρει σαν iphone φαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis76 Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Να δουλευει το μενου και η περιηγηση στο ιντερνετ οπως οταν ειναι οταν μπαινεις στα πολυμεσα. Να rollαρει σαν iphone φαση. αναμενω λοιπόν. γιατί και για να το παω για αναβαθμιση στον... "Γ" πάλι την ίδια έκδοση λογισμικού θα βάλει λογικά. Οπότε περιμένω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 αναμενω λοιπόν. γιατί και για να το παω για αναβαθμιση στον... "Γ" πάλι την ίδια έκδοση λογισμικού θα βάλει λογικά. Οπότε περιμένω... Ναι, μην κανεις το λαθος και το πας στο ''Γ'' γιατι θα σου περασουν την ιδια αναβαθμιση. Ακου 30ευρω...μου πεσαν τα μαλλια:X:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xploder Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 καντο μεσου κηνιτου......εχει επιλογη να τισ κατεβασει Δοκίμασα αυτό που λέει εδώ αλλά τίποτα http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/howtogetinternetsettings/satio?cc=gr&lc=el Τελικά έστειλα από την βονταφον τις ρυθμίσεις του Ν97 και δουλεύουν μια χαρα. Παράθεση Everybody_Lies... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xploder Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Παιδιά το βλέπω να αργεί πάρα πολύ το καινούριο update στο firmware, αν βγει ποτέ.:( Η sonyericsson το έχει ρίξει στα android:!: Παράθεση Everybody_Lies... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Λοιπον, για οσους εχουν το προβλημα με το GPS που δεν κλειδωνει δορυφορους κανετε το εξης: Ανοιχτο το κινητο και πατατε τα κουμπια της κλησης με την εξης σειρα: Κοκκινο - Πρασινο - Κοκκινο - Κοκκινο - Πρασινο - Κοκκινο Μπαινουμε στο "κρυφο μενου". Πηγαινουμε στην επιλογη "Δοκιμες Συσκευης", ψαχνουμε με το GPS και κανουμε Διαγραφη Δεδομενων απο την επιλογη που εχει. Εγω το εκανα και δουλεψε και μου λοκαρε δορυφορους σε χρονο απιστευτο. Δουλευει κομματια μιλαμε παλι. Αντε αυτα και καληνυχτα! Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 οκ, το δοκιμαζω να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Ξερει κανενας αν κανω unbrand το satio μου που ειναι Βογκαφον αν υπαρχει προβλημα με την εγγυηση? Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Ξερει κανενας αν κανω unbrand το satio μου που ειναι Βογκαφον αν υπαρχει προβλημα με την εγγυηση? Την χάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Λοιπον, για οσους εχουν το προβλημα με το GPS που δεν κλειδωνει δορυφορους κανετε το εξης: Ανοιχτο το κινητο και πατατε τα κουμπια της κλησης με την εξης σειρα: Κοκκινο - Πρασινο - Κοκκινο - Κοκκινο - Πρασινο - Κοκκινο Μπαινουμε στο "κρυφο μενου". Πηγαινουμε στην επιλογη "Δοκιμες Συσκευης", ψαχνουμε με το GPS και κανουμε Διαγραφη Δεδομενων απο την επιλογη που εχει. Εγω το εκανα και δουλεψε και μου λοκαρε δορυφορους σε χρονο απιστευτο. Δουλευει κομματια μιλαμε παλι. Αντε αυτα και καληνυχτα! Παντως εγω μπηκα στο κρυφο μενου και εκανα "Διαγραφη Δεδομενων" σε vivaz και σημερα επιασε σημα μεσα σε ενα λεπτο πανω-κατω, ενω χθες τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1908 Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Όντωωωωωωως Έχει δίκιο ο EddieX Πιάνει σήμα σε μισό λεπτοοοό!!!! :) Thaaaaaaank you!!! Παράθεση ----------------------- Knowledge Is Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Απ' οτι φαινεται ειχε δικιο, ευχαριστουμε φιλε!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Τπτ παιδες. Και μενα μου ειχε σπασει τα νευρα και το εψαξα εξω. ;) Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 (edited) 4 λεπτα το ειχα αφησει και σημα γιοκ. θα πρεπει να το αφησω περισσοτερο διοτι εκανα και ενα hard format χθες? μετα την πρωτη φορα που το αφησα εξω για καμποσο χρονικο διαστημα (δεν ξερω ποσο ακριβως) και επιασε σημα, κατοπιν με το κολπο που ειπε ο φιλος EddieX, το κινητο πιανει σημα σε χρονο 0. τετοιο πραγμα δεν εχει ξαναγινει. μπραβο στον EddieX!!! Edited July 6, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Τροποποίηση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 (edited) Έχει βγει κάποιο νέο update ;; Λοιπον, για οσους εχουν το προβλημα με το GPS που δεν κλειδωνει δορυφορους κανετε το εξης: Ανοιχτο το κινητο και πατατε τα κουμπια της κλησης με την εξης σειρα: Κοκκινο - Πρασινο - Κοκκινο - Κοκκινο - Πρασινο - Κοκκινο Μπαινουμε στο "κρυφο μενου". Πηγαινουμε στην επιλογη "Δοκιμες Συσκευης", ψαχνουμε με το GPS και κανουμε Διαγραφη Δεδομενων απο την επιλογη που εχει. Εγω το εκανα και δουλεψε και μου λοκαρε δορυφορους σε χρονο απιστευτο. Δουλευει κομματια μιλαμε παλι. Αντε αυτα και καληνυχτα! το έκανα,και έψαξα,και μου βρήκε 5 δορυφόρους και αποθήκευσε σε 2.05' .Για να δούμε..Παιδία...εκτός του google maps και του garmin ,τί άλλα υπάρχουν; Δεν θέλω να με χρεώνει όποτε ανοίγω το gps .. Edited July 7, 2010 by xtrmsnpr Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts