Karthan7 Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Δοκιμασα 00000 12345 01234 98765 09876 11111 22222 33333 44444 55555 66666 77777 88888 99999 και δεν ειναι κανεις απο αυτους Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Δοκίμασε τα 8 μηδενικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 μπα.... πεντε αστερακια εχει, πενταψηφιο το νουμερο Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 ρε παιδια χτες ανακαλυψα τυχαια μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ελλειψη στο satio μου πηγα να τραβηξω μια φωτογραφια χτες με χρηση χρονοδιακοπτη και δεν τραβαει φωτογραφια ουτε μπανει στη διαδικασια να μετρησει αντιστροφα για να βγει η φωτογραφια με καμια παναγια.μηπως το εχετε προσεξει?ή ειναι μονο σε μενα??:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 ρε παιδια χτες ανακαλυψα τυχαια μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ελλειψη στο satio μου πηγα να τραβηξω μια φωτογραφια χτες με χρηση χρονοδιακοπτη και δεν τραβαει φωτογραφια ουτε μπανει στη διαδικασια να μετρησει αντιστροφα για να βγει η φωτογραφια με καμια παναγια.μηπως το εχετε προσεξει?ή ειναι μονο σε μενα??:blink: πατησες το κουμπι ??? μολις το δοκιμασα και δουλευει κανονικα Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 πατησες το κουμπι ??? μολις το δοκιμασα και δουλευει κανονικα αν το πατησα λεει.........κοντεψα να το σπασω απο την πιεση........!!! EDIT:το ξαναδοκιμασα μολις τωρα και δουλευει κανονικα........ ΠΡΕΠΕΙ να βγει αυτο το update συντομα......... παιδες να ρωτησω κατι τα satio εχει απο μονο του screen protection η απλα ετυχε να εχει η δικη μου συσκευη?:confused: κοιτα αν εννοεις ως screen protector την μεμβρανη που ειχε το κινητο πανω (οπως ολα) οταν το εβγαλες απο το κουτι οχι δεν ηταν μονο σε σενα αλλα γενικα αυτο δεν το θεωρω screen protector και αμφιβαλλω αν θεωρειται και γενικα...!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannissideratos Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 αν το πατησα λεει.........κοντεψα να το σπασω απο την πιεση........!!! EDIT:το ξαναδοκιμασα μολις τωρα και δουλευει κανονικα........ ΠΡΕΠΕΙ να βγει αυτο το update συντομα......... κοιτα αν εννοεις ως screen protector την μεμβρανη που ειχε το κινητο πανω (οπως ολα) οταν το εβγαλες απο το κουτι οχι δεν ηταν μονο σε σενα αλλα γενικα αυτο δεν το θεωρω screen protector και αμφιβαλλω αν θεωρειται και γενικα...!:D δε θα το ελεγα μεμβρανη ακριβος και σιγουρα σε καμια αλλη συσκευη μου δεν ειχε κατι παρομοιο ειναι τελεια κολιμενο πανω και δεν φευγει οπως στις συνιθισμενες μεμβραβες που εχουν μαμα τα κινιτα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 δε θα το ελεγα μεμβρανη ακριβος και σιγουρα σε καμια αλλη συσκευη μου δεν ειχε κατι παρομοιο ειναι τελεια κολιμενο πανω και δεν φευγει οπως στις συνιθισμενες μεμβραβες που εχουν μαμα τα κινιτα :) τι να σου πω εγω το εβγαλα αμεσως απο ........συνηθεια και δεν το προσεξα....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pamis78 Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Γεία σας. Απόκτησα πριν από δύο εβδομάδες περίπου ένα satiο και έκανα κανονικά την πρώτη φόρτιση της μπαταρίας όπως μου είπαν από το κατάστημα, Πρόσεξα όμως ότι η μπαταρία του τηέφώνου , χωρίς να κάνω την παραμικρή χρήση του, τελείωνει και αυτό κλείνει σε λιγότερο από 24 ώρες. Όταν λέω χωρίς την παραμικρή χρήση, εννοώ ότι φορτίζω το τηλέφωνο και το αφήνω ανοικτό, χωρίς όμως να κάνω ή να δέχομαι τηλεφωνήματα και χωρίς να χρησιμοποιώ κάποιες λειτουργίες του. Απλά το έχω ανοικτό . Σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό και κάτι δεν πάει καλά. Μπορεί να βοηθήσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Γεία σας. Απόκτησα πριν από δύο εβδομάδες περίπου ένα satiο και έκανα κανονικά την πρώτη φόρτιση της μπαταρίας όπως μου είπαν από το κατάστημα, Πρόσεξα όμως ότι η μπαταρία του τηέφώνου , χωρίς να κάνω την παραμικρή χρήση του, τελείωνει και αυτό κλείνει σε λιγότερο από 24 ώρες. Όταν λέω χωρίς την παραμικρή χρήση, εννοώ ότι φορτίζω το τηλέφωνο και το αφήνω ανοικτό, χωρίς όμως να κάνω ή να δέχομαι τηλεφωνήματα και χωρίς να χρησιμοποιώ κάποιες λειτουργίες του. Απλά το έχω ανοικτό . Σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό και κάτι δεν πάει καλά. Μπορεί να βοηθήσει κανείς? συνηθως οι μπαταριες για να αποδωσουν σωστα θελουν 4-5 φορτισεις. αν συνεχισει πηγαινε να στην αλλαξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oneirobatis Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Καλημερα παιδια μολις πηρα κ εγω το satio . Και εχω το εξης προβλημα. Θελω να μεταφερω απο το προηγουμενο κιν. se c905 παλι . Δοκιμασα να κανω backup με το pcsuite αλλα δν ειναι συμβατο το restore . Δοκιμασα μαζικη αποστολη μεσω bluetooth αλλα φαινονται ανακατεμενα. Ο μονος τροπος που φαινονται κανονικα ειναι να στελνω ενα ενα με bluetooth κ να τα αποθηκευω ως επαγγελματικη καρτα.... αλλα δν γινεται να το συνεχισω καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Δες στη σελιδα 26 το 383 post μπορει να σε βοηθησει Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Καλησπερα...Εφαρμογες κανετε εγκατασταση στα τυφλα και οτι ειναι συμβατο σε σχεση με τα νοκια?Ειναι πολλες οι εφαρμογες οι συμβατες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biglatoman Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 καλησπερα θα ηθελα να μου απαντησετε αν φυσικα ξερεται αμα υπαρχει αλλη πιο προχωρημενη εκδοση του flash player απο αυτη που εχει το κινητο διοτι σε μερικες σελιδες που προσπαθω να μπω δεν μπορει να παιξει τα βινεο ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Όχι, δεν μπορείς να αναβαθμίσεις τον flash player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biglatoman Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 υπαρχει πιθανοτητα να γινει στο μελλον η στην αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Απίθανο. Μέχρι στιγμής το μοναδικό που υποστηρίζει πλήρως flash περιεχόμενο είναι το Nokia N900 (flash player 9.4). Δε νομίζω να δούμε τέτοια υποστήριξη στα symbian 9.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Οτι ειναι συμβατο με 5800/Ν97 ειναι συμβατο και με αυτο. οχι ολα, πχ το torch που κανει φακο το 5800 δεν δουλευει ουτε στο ι8910 ουτε στο σασιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannissideratos Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 οχι ολα, πχ το torch που κανει φακο το 5800 δεν δουλευει ουτε στο ι8910 ουτε στο σασιο. πραγματι το παρατηρισα και εγω αυτο μιπος υπαρχει καποιο αλλο προγραμα που να μπορει να το κανει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 πραγματι το παρατηρισα και εγω αυτο μιπος υπαρχει καποιο αλλο προγραμα που να μπορει να το κανει αυτο? ουτε το brightlight δουλευει. δεν ξερω αλλα μαλλον καμμια αντιστοιχη δεν πρεπει να δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 για αυτο λεω να δημιουργησουμε ενα θεμα με ποιοες εφαρμογες που δοκιμασαμε δουλευουν στο satio απροβληματιστα Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Γεια χαρα.Εχω παρει το satio εδω και 20 ημερες και παρατηρω πολλες διακυμανσεις στην αποδοση της μπαταριας.Αλλες φορές κραταει 3 μερες με ελάχιστη χρήση αλλες φορές με ίδια χρηση κρατάει 1 μέρα.Μεσα σε δίαστημα 2 ημερων με ενα 20 λεπτο σερφαρισμα και κανα μισαωρο ομιλια και η μπαταρία ειχε εξαντληθεί.Για πρωτη φορά κινητο το έβαλα να φορτίσει 2 φορές σε 2 ημερες.Πραγματικά αλλοπροσαλλη συμπεριφορά.Δεν ξέρω αν ειναι θεμα απλως μπαταριας η και λογισμικου.Εχω μετανοιώση που το πηρα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xavste Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 παιδια εγω θελω να μου πει καποιος αν ειναι δυνατον να εγκαταστησω το flash player 10 η μια ολοκληρωμενη εκδοση flash ωστε να μπορω να βλεπω βιντεακια απο ολα τα site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Ρίξε μια ματιά στα ποστ #445 και #447. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Μήπως είναι γενικότερη συμπεριφορά της S60?Διότι και στο Omnia HD την ίδια-και χειρότερη-συμπεριφορά παρατηρώ!Διαπιστωμένο και με άλλα 2 HD φίλων μου!Από άποψης hardware(πλην κάμερας)είναι ίδια τα τηλέφωνα.Και το HD,με 550 mAh παραπάνω κρατάει με το ζόρι 1,5 μέρα με μέτρια χρήση.Μήπως τρέχει κάτι με τη διαχείριση ενέργειας της 5th edition?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts