Jump to content

Pamis78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Pamis78

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Pamis78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπ΄ρα. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει δυνατότητα να έχω μια εφαρμογή ανοιχτη, πχ έγγραφο pdf συγχρόνως να χρησιμοποιώ την αναπαρααγωγή μουσικης?
  2. Χαίρετε. Έχω ένα Packard Bell TK85. Θέλω να κάνω format αλλά πηγαίνονατς στο BIOS / BOOT μου βγάζει πέντε επιλογές εκ των οποίων δεν γνωρίζω τις 2. Οι υπόλοιπες 2 αναφέρουν το USB και η τελευταια αναφέρει USB DVD ROM. Επιλέγω την τελευταία, την ανεβάζω στην σειρά 1 με το f6 και πατάω f10. Τοποθετώ στο drive το dvd ( 1 από τα 3) που αντέγραψα από το laptop όταν το αγόρασα γιατί δεν συνοδευόταν από dvd εγκατάστασης, αλλά δεν ξεκινάει να διαβάζει το dvd ενώ αντιθέτως ξεκινούν να τρέχουν τα windows. Γνωρίζει κανείς τί λάθος κάνω? Υπάρχει κάποια λύση? Μπορώ να κάνω αντιγραφή το περιεχόμενο των DVD εγκατάστασης σε USB φλασάκι και να δοκιμάσω μήπως και bootαρω αυτό? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  3. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος για τη συνδεση htc Desire hd σε pc? προσπαθώ από το απόγευμα αλλά δεν εχω καταφερει τπτ.
  4. Γεια σας κ παλι παιδες. Με το καινουργιο HTC Desire hd δεν μπορω να συνδεθω με το pc με usb. Υπάρχει καμιά ρύθμιση ή κάτι που πρέπε να κάνω?
  5. Χαιρετίζω κι εγω το Forum. Πρόσφατα πήρα κι εγώ το HTC Desire HD. Αυτό που με προβληματίζει είναι σχετικά με την περιαγωγή. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για να μην μπαίνει στο internet μέσω της εταιρίας. Δηλαδή να μπαίνει μόνο με χρήση WI-FI? Eυχαριστώ προκαταβολικά.
  6. Γεια σας . Πέρασα το NDrive 3.5.27 στο Satio. Ο χάρτης της Ελλάδας δουλεύει κανονικά αλλά όταν βάζω τις Τσεχίας και Γερμανίας αρχικά κολούσε και τώρα δεν τους βρίσκει καν. Καμιά βοήθεια ρε παιδιά.
  7. Ναι αλλά επιλέγοντας την σύζευξη νέου gps είτε την επιλογή ενεργοποίηση, ενεργοποιεί αυτόματα το bluetooth. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να επιλέξω?
  8. Καλημέρα. Προσπάθησα να περάσω το garmin συμφωνα με αυτά που γράφετε εδώ στο sony ericsson satio. Το πρόγραμμα φαίνετε να εγκατίστηκε κανονικά αλλά το ανοίγω και μου βγάζει ένα μύνημα όταν πηγαίνω στην πλοήγηση ότι δεν είναι συνδεμένο με το gps του τηλεφώνου. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου? Ευχαριστώ.
  9. Γεια σας, μπορεί κανείς να μου πει πως ξεκλειδώνει το w 880i?
  10. Γεία σας. Απόκτησα πριν από δύο εβδομάδες περίπου ένα satiο και έκανα κανονικά την πρώτη φόρτιση της μπαταρίας όπως μου είπαν από το κατάστημα, Πρόσεξα όμως ότι η μπαταρία του τηέφώνου , χωρίς να κάνω την παραμικρή χρήση του, τελείωνει και αυτό κλείνει σε λιγότερο από 24 ώρες. Όταν λέω χωρίς την παραμικρή χρήση, εννοώ ότι φορτίζω το τηλέφωνο και το αφήνω ανοικτό, χωρίς όμως να κάνω ή να δέχομαι τηλεφωνήματα και χωρίς να χρησιμοποιώ κάποιες λειτουργίες του. Απλά το έχω ανοικτό . Σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό και κάτι δεν πάει καλά. Μπορεί να βοηθήσει κανείς?
×
×
  • Create New...