Jump to content

Sony Ericsson Satio

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μολις το πηρα κι εγω απο πλαισιο ολα αψογα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απ το κινητο,αλλα ρε παιδια ειναι απαραδεκτο σε τετοια συσκευη η se να μην συμπεριλαμβανει στη συσκευασια cd με τους drivers εστω του κινητου!!...που τους βρισκουμε,ξερει κανεις?:(

Γεια σου ΝΙΚΑΚΙ το πηρα γ εγω το τηλ. κ μπηκα στην σελιδα τις sonyericson k κατεβασα τις οδηγιες στα ελληνικα, εκει μπορει να εχει κ τις εφαρμογες που ζητας.

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σήμερα είχα την πρώτη επαφή με το εν λόγο κινητό. Σαν μέγεθος και πάχος είναι μια χαρά και απορώ που πολύς κόσμος παραπονιέται για το καπάκι στο πίσω μέρος που παρεπιπτόντος έχει κορυφαία ποιότητα ανοίγματος. Η όλη ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή. Αν χρειαζόμουν άλλο κινητό, μάλλον θα το αγόραζα.

οντως ειχε αναφερθει οτι δεν εχει καλη κατασκευη αλλα εγω το βρισκω αψογο απλα.καλυτερος κριτης ειναι ο εαυτος μας...βιαστηκαν να το θαψουν αλλα το κινητο δινει ρεστα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Γεια σου ΝΙΚΑΚΙ το πηρα γ εγω το τηλ. κ μπηκα στην σελιδα τις sonyericson k κατεβασα τις οδηγιες στα ελληνικα, εκει μπορει να εχει κ τις εφαρμογες που ζητας.

Παιδιά το ειχαμε πει και νωριτερα, δεν εχει CD με τους drivers, γιατι απλα ολά περιεχονται στην memory card to κινητου, για ριξτε μια ματια και καντε εγκατασταση το set up.;)

Παιδιά γεια σας. Ξέρω ότι το θέμα είναι για διαξιφισμούς, βλέπω όμως και εδώ πολλές συγκρίσεις μεταξύ Satio / 8910 Samsung / i-phone 3GS. Είμαι ακριβώς μεταξύ των τριών κινητών, λιγότερο προς i-phone διότι με ενδιαφέρει αρκετά το θέμα της κάμερας (και δεν μου αρέσει το ότι δεν έχει αναφορά παράδοσης μηνυμάτων). Δε με αφήνει αδιάφορη όμως και το θέμα του ήχου, που στο Satio δε σας βλέπω να είστε ευχαριστημένοι (λόγω μονοφωνικου ηχείου και όσον αφορά την εγγραφή βίντεο). Ο φίλος μάλιστα πιο πάνω ανέφερε ότι για Symbian, το 8910 είναι "βασιλιάς". Από την άλλη, δεν υπάρχουν updates βλέπω για τo 8910. Ωστόσο το 8910 έχει καλύτερη οθόνη αφής, έχει και έξοδο ακουστικών 3,5, αν δεν κάνω λάθος. Βασική ερώτηση: το 8910 παίρνει garmins? Έχω μπερδευτεί πολύ, μπορείτε να βοηθήσετε? Το άλλο που με προβληματίζει είναι τo service Samsung: έχω ακούσει ότι είναι απαράδεκτο.

Παιδιά γεια σας. Ξέρω ότι το θέμα είναι για διαξιφισμούς, βλέπω όμως και εδώ πολλές συγκρίσεις μεταξύ Satio / 8910 Samsung / i-phone 3GS. Είμαι ακριβώς μεταξύ των τριών κινητών, λιγότερο προς i-phone διότι με ενδιαφέρει αρκετά το θέμα της κάμερας (και δεν μου αρέσει το ότι δεν έχει αναφορά παράδοσης μηνυμάτων). Δε με αφήνει αδιάφορη όμως και το θέμα του ήχου, που στο Satio δε σας βλέπω να είστε ευχαριστημένοι (λόγω μονοφωνικου ηχείου και όσον αφορά την εγγραφή βίντεο). Ο φίλος μάλιστα πιο πάνω ανέφερε ότι για Symbian, το 8910 είναι "βασιλιάς". Από την άλλη, δεν υπάρχουν updates βλέπω για τo 8910. Ωστόσο το 8910 έχει καλύτερη οθόνη αφής, έχει και έξοδο ακουστικών 3,5, αν δεν κάνω λάθος. Βασική ερώτηση: το 8910 παίρνει garmins? Έχω μπερδευτεί πολύ, μπορείτε να βοηθήσετε? Το άλλο που με προβληματίζει είναι τo service Samsung: έχω ακούσει ότι είναι απαράδεκτο.

Σε θέμα έντασης ήχου και ηχείων γενικά το i8910 είναι αναμφισβήτητα ένα απ'τα κορυφαία τηλέφωνα.Η μουσική του απόδοση πάντως με τα ακουστικά δεν ξετρελαίνει..Μέτρια πράγματα(με την έννοια ότι έχουμε ακούσει πολύ καλύτερες προτάσεις από το i8910).Αν σ'ενδιαφέρει η ένταση και η ποιότητα ήχου από τα ενσωματωμένα ηχεία πας για το i8910 σίγουρα.

Όσον αφορά την οθόνη,το i8910 είναι πιο ευαίσθητο στην αφή.Μη φανταστείς τρελές διαφορες,αλλά είναι καλύτερο του Satio.

Η υποδοχή ακουστικών επίσης είναι πλεονέκτημα του i8910 μόνο στην περίπτωση που χρησιμοποιείς ενσύρματα ακουστικά.Αν χρησιμοποιείς ασύρματα(bluetooth)ακουστικά,δε χρειάζεται να σ'απασχολεί η ύπαρξή της.

Επίσημες αναβαθμίσεις για την Ελλάδα μέχρι στιγμής για το i8910 δεν υπάρχουν.Το Satio θα υποστηριχθεί ούτως ή άλλως από την SE(και δε βλέπω το λογο να αποτελέσει εξαίρεση,καθώς αναβαθμίσεις βγάζει για κάθε της μοντέλο η SE με τακτικούς ρυθμούς-σχεδόν κάθε 1,5-2 μήνες για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 1 έτους).

Το Garmin που σ'ενδιαφέρει μπαίνει και στις 2 συσκευές.

Το HD βίντεο του i8910 επίσης έχει άθλιο ήχο.Με το ζόρι ακούς τι καταγράφεις.Τουλάχιστον το Satio γράφει καθαρό ήχο που ακούγεται.

Πρόσθεσε επίσης στο i8910 διάφορα κολλήματα με τον browser και ένα ελαφρώς πιο μπερδεμένο μενού.

Από την άλλη,το i8910 έχει και ενσωματωμένη μνήμη 8 GB,που είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα.Η ποιότητα φωτογραφίας την ημέρα είναι και στα 2 πολύ καλή.Τη νύχτα υπερτερεί σαφώς το Satio λόγω xenon flash.Το interface της κάμερας του Satio είναι επίσης πιο καλά δομημένο συν το ότι έχει και λειτουργία touch focus(μιας και σ'απασχολεί η κάμερα.)

Αποφάσισε :p

kotsianis7, σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Είμαι όλη μέρα στο ιντερνετ και ψάχνω, έχω ζαλιστεί και πρέπει να αποφασίσω γιατί θα τρελαθώ στο τέλος! Μάλλον με βλέπω για το Satio, γιατί το Samsung, ενώ έχει τρομερές προδιαγραφές, έχει και διάφορα θεματάκια που το χαλάνε τελικά. Αυτό κατάλαβα από το ψάξιμό μου! Άλλωστε τη SE την έχω δοκιμάσει και τη θεωρώ αρκετα καλή. Ουφφφ, ελπίζω να παίρνω σωστή απόφαση.

Λοιπον.Εχω εδω και λιγες μερες στα χερια μου αυτο το κινητο καλο μεν αλλα εχω παρατηρησει οτι οταν το βαζω στο wifi συνδεεται αλλα μετα απο 5 δευτερα μου βγαζει οτι δεν υπαρχει δικτυο διαθεσιμο??:(:O Ενω οταν βαζω αλλα κινητα που εχω συνδεονται κανονικα χωρις διακοπες:wacko:λετε να φταιει το κινητο η το μοντεμ μου να μην ειναι συμβατο με το satio:O Βοηθηστε με ρε παιδια γιατι στεναχωρεθηκα που δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ:(

Eγω δεν εχω αντιμετωπισει καποιο θεμα με το Wi-fi sto Satio και το χρησιμοποιω καθε μερα. Να ρωτησω εχεις κωδικο στο Wifi μην φταιει αυτο?

ναι εχει κωδικο τον βαζω και συνδεεται κανονικα και μετα κλεινει βγαζει ενα stop:(

ναι εχει κωδικο τον βαζω και συνδεεται κανονικα και μετα κλεινει βγαζει ενα stop:(

μου λεει οτι διακοπηκε η συνδεση και σταματαει:cry:

kotsianis7, σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Είμαι όλη μέρα στο ιντερνετ και ψάχνω, έχω ζαλιστεί και πρέπει να αποφασίσω γιατί θα τρελαθώ στο τέλος! Μάλλον με βλέπω για το Satio, γιατί το Samsung, ενώ έχει τρομερές προδιαγραφές, έχει και διάφορα θεματάκια που το χαλάνε τελικά. Αυτό κατάλαβα από το ψάξιμό μου! Άλλωστε τη SE την έχω δοκιμάσει και τη θεωρώ αρκετα καλή. Ουφφφ, ελπίζω να παίρνω σωστή απόφαση.

ειχα το 8910 πριν το σασιο.

το 8910 εχει καλυτερη οθονη, πιο φωτεινη πιο καλη αποκριση πιο μεγαλη(amoled) παιζει divx, πολυ καλο το βιντεο απο αποψη εικονας και καλουτσικο απο ηχο.

το φλας το βραδυ καλουτσικο.

το σασιο εχει καλυτερη φωτο και την μερα και το βραδυ, ειναι πιο βολικο λογω μεγεθους, καλο βιντεο (απο αποψη εικονας το 8910 καλυτερο) και καλυτερος ηχος απο το 8910.

Λοιπον.Εχω εδω και λιγες μερες στα χερια μου αυτο το κινητο καλο μεν αλλα εχω παρατηρησει οτι οταν το βαζω στο wifi συνδεεται αλλα μετα απο 5 δευτερα μου βγαζει οτι δεν υπαρχει δικτυο διαθεσιμο??:(:O Ενω οταν βαζω αλλα κινητα που εχω συνδεονται κανονικα χωρις διακοπες:wacko:λετε να φταιει το κινητο η το μοντεμ μου να μην ειναι συμβατο με το satio:O Βοηθηστε με ρε παιδια γιατι στεναχωρεθηκα που δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ:(

βοηθεια :cry::cry::cry:

Μαλλον ησουν ατυχη κ επεσες σε ελλατωματικη συσκευη..Βεβαιωσου οτι δεν φταιει το modem σου και αν δεν εχει παρελθει το επταημερο πηγαινε με την αποδειξη αγορας με το κουτι του κινητου κ ολα τα παρελκομενα και ΑΠΑΙΤΗΣΕ αντικατασταση συσκευης λογω ελλατωματος στη συνδεση με ασυρματα δικτυα(δειξε το προβλημα σου στον πωλητη) και εαν εχουν περασει οι 7 ημερες το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να το τρεξεις σε ενα σερβις της Ερικσον και Ο Θεος βοηθος...Σου ευχομαι τα καλυτερα..
Poco X3 nfc 6/128

Λοιπον.Εχω εδω και λιγες μερες στα χερια μου αυτο το κινητο καλο μεν αλλα εχω παρατηρησει οτι οταν το βαζω στο wifi συνδεεται αλλα μετα απο 5 δευτερα μου βγαζει οτι δεν υπαρχει δικτυο διαθεσιμο?? Ενω οταν βαζω αλλα κινητα που εχω συνδεονται κανονικα χωρις διακοπεςλετε να φταιει το κινητο η το μοντεμ μου να μην ειναι συμβατο με το satio Βοηθηστε με ρε παιδια γιατι στεναχωρεθηκα που δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ

βοηθεια :cry::cry::cry:

mksspecial δεν χρειάζεται να κάνεις quote το ίδιο σου το post μια ώρα μετά το αρχικό προκειμένου να το δει κάποιος. Σίγουρα τα παιδιά το βλέπουν και αν ξέρουν θα σου απαντήσουν.

Δοκίμασε να συνδέσεις το κινητό και σε κάποιο άλλο δίκτυο (πέραν του δικού σου). Αν συνεχίσει να αποσυνδέεται τότε πράττεις όπως λεει ο nikaki 71.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

το μοντεμ δεν νομιζω να φταιει γιατι αμα βαζω με το laptop συνδεεται κανονικα ακομα και οταν βαζω αλλες συσκευες που εχουν wifi παλι συνδεοντε κανονικα:cry::cry:

το μοντεμ δεν νομιζω να φταιει γιατι αμα βαζω με το laptop συνδεεται κανονικα ακομα και οταν βαζω αλλες συσκευες που εχουν wifi παλι συνδεοντε κανονικα:cry::cry:

Παρολαυτα βρες ενα αλλο δικτυο και προσπαθησε ετσι ωστε να βεβαιωθεις αν φταιει το μοντεμ σου η αν ειναι προβλημα hardware.

βασικα το σημα που εχω ειναι αρκετα καλο απλα με το που συνδεεται μετα απο 20 δευτερα χανει το σημα και βγαζει ενα στοπ οτι αποσυνδεθηκε δεν ξερω αλλα δεν εχω αλλα δικτυα απο εδω μαλλον θα το παω εκει στο πλαισιο να το δουν ευχομαι να μην ειναι θεμα hardware.Αν εχετε κατι κατα νου για να κανω βοηθηστε με:wacko:

βασικα το σημα που εχω ειναι αρκετα καλο απλα με το που συνδεεται μετα απο 20 δευτερα χανει το σημα και βγαζει ενα στοπ οτι αποσυνδεθηκε δεν ξερω αλλα δεν εχω αλλα δικτυα απο εδω μαλλον θα το παω εκει στο πλαισιο να το δουν ευχομαι να μην ειναι θεμα hardware.Αν εχετε κατι κατα νου για να κανω βοηθηστε με:wacko:

Μηπως φταιει ο browser της συσκευης? Για δοκιμασε να βαλεις καποιον αλλον (πχ. opera mobile, skyfire,ozone κτλ).

Φίλε μου, είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα. Η κωδικοποίηση του password μου ήταν wpa+wpa2. Εκεί ήταν το όλο πρόβλημα. Το άλλαξα σε wpa2 και πάλι τα ίδια. Με σκέτη wpa κωδικοποίηση, ή και ακόμα πιο χαμηλή θα δεις φως !!!!!!!

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ

ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ

:D

ειχα το 8910 πριν το σασιο.

το 8910 εχει καλυτερη οθονη, πιο φωτεινη πιο καλη αποκριση πιο μεγαλη(amoled) παιζει divx, πολυ καλο το βιντεο απο αποψη εικονας και καλουτσικο απο ηχο.

το φλας το βραδυ καλουτσικο.

το σασιο εχει καλυτερη φωτο και την μερα και το βραδυ, ειναι πιο βολικο λογω μεγεθους, καλο βιντεο (απο αποψη εικονας το 8910 καλυτερο) και καλυτερος ηχος απο το 8910.

Σε ευχαριστώ. Το έχω υπόψη ότι το 8910 παίζει divx και ήταν ένας από τους λόγους που το σκεφτόμουν σοβαρά. Μου είπαν όμως (δεν είμαι και πολύ σχετική) ότι μπορείς εύκολα να μετατρέψεις ένα αρχείο divx σε μορφή που να διαβάζεται από το Satio. Ισχύει αυτό? Θα μπορώ να κατεβάσω divx internet και με κάποια εύκολη μετατροπή να το δω στο Satio? Εσύ, αν επιτρέπεται, αντικαθιστάς το κινητό επειδή δεν είσαι ικανοποιημένος ή απλά για αλλαγή?

Σε ευχαριστώ. Το έχω υπόψη ότι το 8910 παίζει divx και ήταν ένας από τους λόγους που το σκεφτόμουν σοβαρά. Μου είπαν όμως (δεν είμαι και πολύ σχετική) ότι μπορείς εύκολα να μετατρέψεις ένα αρχείο divx σε μορφή που να διαβάζεται από το Satio. Ισχύει αυτό? Θα μπορώ να κατεβάσω divx internet και με κάποια εύκολη μετατροπή να το δω στο Satio? Εσύ, αν επιτρέπεται, αντικαθιστάς το κινητό επειδή δεν είσαι ικανοποιημένος ή απλά για αλλαγή?

συγγνώμη, δεν πρόσεξα, ικανοποιημένη έπρεπε να γράψω

Φίλε μου, είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα. Η κωδικοποίηση του password μου ήταν wpa+wpa2. Εκεί ήταν το όλο πρόβλημα. Το άλλαξα σε wpa2 και πάλι τα ίδια. Με σκέτη wpa κωδικοποίηση, ή και ακόμα πιο χαμηλή θα δεις φως !!!!!!!

Μήπως αγόρασες τη συσκευή σου από κατάστημα Vodafone?Γιατί κάτι μου θυμίζει αυτό που λέτε με τις κωδικοποιήσεις.. :rolleyes:

Δεν το πήρα από voda το δικό μου. Δεν ξέρω αν το κάνει και σε άλλους, αλλά μόνο με wpa και κάτω δούλεψε κανονικά. Και τώρα κανένα πρόβλημα!

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ

ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ

:D

συγγνώμη, δεν πρόσεξα, ικανοποιημένη έπρεπε να γράψω

ικανοποιημενος ημουν. εγω κατεβαζα ταινιες απο το νετ τις περναγα μεσα και τις εβλεπα, αναγνωριζε κανονικα τους υποτιτλους.

για αλλαγη το εκανα περισσοτερο.

ικανοποιημενος ημουν. εγω κατεβαζα ταινιες απο το νετ τις περναγα μεσα και τις εβλεπα, αναγνωριζε κανονικα τους υποτιτλους.

για αλλαγη το εκανα περισσοτερο.

Σε ευχαρισώ. Δε μου είπες όμως αν η μετατροπή divx σε μορφή που διαβάζεται από το Satio είναι εύκολη. Αφού βλέπεις κατεβασμένες ταινίες στο κινητό, θα έχεις άποψη για το θέμα, υποθέτω. Το έχεις δοκιμάσει? Αν δεν είναι "μανίκι", μάλλον πάω για το Satio.

• The title was changed to Sony Ericsson Satio