spaul Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Η μπαταρία μπορεί να έχει ακόμα ρεύμα γιατί σβήνει κάπου στο 10%. Με αυτό το ρεύμα όμως δεν σε αφήνει να ανοίξεις το κινητό. 1) Βάλε ίδια φορτισμένη μπαταρία από ένα άλλο κινητό για να δεις αν ανάβει το δικό σου. Αν ανάβει σημαίνει πως λειτουργεί κανονικά. 2) Δοκίμασε να φορτίσεις αυτή την μπαταρία ενώ βρίσκεται στο κινητό σου (και είναι σε ποσοστό κάτω από 90%). Αν φορτίζει, μάλλον φταίει η δική σου μπαταρία. Αν δεν φορτίζει: α) δεν κάνει καλή επαφή (όπως λες και εσύ), β) έχει πρόβλημα το κύκλωμα φόρτισης, οπότε πρέπει να το πας σε service για αλλαγή βύσματος ή πλακέτας. 3) Δοκίμασε αν γίνεται φόρτιση με άλλο φορτιστή (ίδιου τύπου). 4) Βάλε την δική σου μπαταρία σε άλλο κινητό για να δεις αν φορτίζει εκεί. Αν φορτίζει, αποκλείεις το να φταίει η μπαταρία σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAZIAGGELOS Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 παιδια το κινητο μου οταν παο να το ανοιξω δονιτε μια φορα και μετα γα 5 δευτερολεπτα αναφοσβινει το LED φωτακι και μετα τιποτα! αυτο μου σινεβει οταν το εκλισα ενα βραδι και το πρωι που πιγα να το ανοιξω επαθε αυτο! σας παρακαλω βοηθειτε με! Παράθεση | Xperia X8 White | Unlock bootloader | Overclock at 787Mhz | [ROM] GingerCruzt Revision 8.4 | [KERNEL] Alfs for GingerDX v05 | http://speedtest.net/result/1646516346.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Man1ac Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 (edited) Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Προσπάθησα να κάνω hard reset το κινητό μου γιατί πλέον πήγαινε αρκετά αργά αλλά δεν μπορώ να κάνω το repair από το pc suite. Το πρόβλημά μου είναι ενώ μου ζητάει να το κλείσω, να βγάλω την μπαταρία του και να το συνδέσω στο usb πατώντας και το πλήκτρο κλήσης... εκεί δεν συμβαίνει τίποτα απολύτως! Δεν προχωράει στην επόμενη φάση, απλά φορτίζει και το βρίσκει ο υπολογιστής σαν mass storage. Ξέρει κανείς τι να κάνω;; Το ίδιο ισχύει και στο pc companion στην ίδια φάση που μου ζητάει να το συνδέσω στο usb πατώντας το πλήκτρο κλήσης..! Σημείωση: Το πλήκτρο κλήσης λειτουργεί κανονικά **Τελικά το έλυσα μόνος μου με τον απλό τρόπο... το δοκίμασα σε άλλον υπολογιστή και όλα έγιναν κανονικά! Φοβερό; :) Edited September 25, 2012 by Man1ac Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Το pc σου δεν έκανε εγκατάσταση τους drivers που χρειάζονται,γι' αυτό και δεν στο αναγνώριζε.. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fomaxrge Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Καλησπέρα σας! Θα ήθελα την βοήθειά σας, σας παρακαλώ. Έχω ένα satio που πριν λίγες ημέρες η οθόνη του δεν δούλευε σωστά. Τώρα λίγες μέρες μετά όταν πατώ το κουμπί να ανοίξει η οθόνη κανει άσπρα και μαυρο-γκρι κύματα. Φυσικά δεν μπορώ να το ανοίξω αφού δεν βλέπω τίποτα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να σώσω τις επαφές που είναι αποθηκευμένες στο τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Γενικά μπορείς να το βάλεις στο pc σου και να αποθηκεύσεις-μεταφέρεις τις επαφές σου με το pc companion. Αρκεί βέβαια το πρόβλημα να είναι μόνο στην οθόνη. Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Babantza_ Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 ενα πιστοποιητικο για το satio IMEI 356810036613414 ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1987 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 γεια σας ειμαι κενουργιος στο φορουμ κ εχω πρόβλημα με το κινητό μου σατιο υ1, δεν λεει να ξεκινήσει πατώ να ανοίξει κ μπαίνει μεχρι το λογότυπο της σονυ καθώς ανάβει κ το κόκκινο λεντ σταθερά. προσπάθησα να κανω αναβάθμιση αλλα ενω φτάνω στο σημείο που παει να του στείλει την αναβάθμιση στο κινητό περνάει λιγη ωρα κ μετα λεει να ξαναπροσπαθήσω. προσπα8ω απο χθες! μηπως εχει κανεις καμια ιδεα? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsthsxalkida Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 καλησπερα σας. εχω το σατιο εδω και ενα 6μηνο και τους τελαιφτεους 2 μηνες προσπαθο να του βαλω GPS το γκαρμιν και δεν μπορω να βγαλω ακρη βαζω μεσα τους φακελους στην μεμορι αλλα δεν ανοιγουν καν... μπορει καποιως να με βοιθισει σας παρακαλω γιατι εχω απελπιστη ??? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asd123 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 (edited) Παιδια προτες μερες ειναι π παρακολουθω το mypone..... Ειχα κ εγω σατιο ηταν καλο οαο δουλευε με πολι καλι αναλιση σε φοτο κ γενικα καλο θ το ελεγα μιας κ ειμαι τιπος π βγαζω αρκετες φοτο κ μεχρι σημερα σαν καμερα το εχω αρκετα ψιλα στα top... αλλα :lol: χαλασε κ το δικο μου ναι στεναχωριθικα αλλα ειδα εσας κ ειπα μαλον δεν ειμαι προτος...... δυστιχως θα το πω οτι ηταν αποτιχεια το SATIO.. Το εχω σπιτι το τηλ κ θα το χρισιμοποιω σαν φοτογραφικη μηχ μιας κ αυτο εκανε καλυτερα απ ολα τα πραματα που το φορτοσαν........:hunter::kill::chair::knife::whip::dash::w00t:.... Αν υπαρχει ενας με SATIO που του λιτουργη κανονικα ας μας πο πει..... Edited March 18, 2013 by asd123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 (edited) Παιδια προτες μερες ειναι π παρακολουθω το mypone..... Ειχα κ εγω σατιο ηταν καλο οαο δουλευε με πολι καλι αναλιση σε φοτο κ γενικα καλο θ το ελεγα μιας κ ειμαι τιπος π βγαζω αρκετες φοτο κ μεχρι σημερα σαν καμερα το εχω αρκετα ψιλα στα top... αλλα :lol: χαλασε κ το δικο μου ναι στεναχωριθικα αλλα ειδα εσας κ ειπα μαλον δεν ειμαι προτος...... δυστιχως θα το πω οτι ηταν αποτιχεια το SATIO.. Το εχω σπιτι το τηλ κ θα το χρισιμοποιω σαν φοτογραφικη μηχ μιας κ αυτο εκανε καλυτερα απ ολα τα πραματα που το φορτοσαν........:hunter::kill::chair::knife::whip::dash::w00t:.... Αν υπαρχει ενας με SATIO που του λιτουργη κανονικα ας μας πο πει..... εγω 3 μέρες το έχω .. μου το έδωσε ενας φίλος που το είχε χρησιμοποιήσει μόνο λίγες μέρες και απο ατυχία του έσπασε η LCD screen.Απο τότε το έβαλε στο κουτί του...Του άλλαξα οθόνη και ψάχνομαι με τις εφαρμογές. :cry: Εχω το xperia T και ολα ειναι ευκολα στην εγκατάσταση... με αυτο το μόνο που κατάφερα να εγκαταστήσω ειναι το opera mini .. το skype δεν εχω βρεί εκδοση που να λειτουργεί.. Ολες κολάνε στο sing in .. η μπάρα μένει στάσιμη.. Επίσης και το pc suite δεν αναγνωρίζει το τηλέφωνο..λογικά θέλει κάποια συγκεκριμένη έκδοση. Το pc companion και το sus το βλέπουν κανονικότατα.Του έκανα και repair στο τελευταίο λογισμικό του. Η φωτογραφική του σε σύγκριση με το xperia T τολμώ να πώ οτι ειναι ίσως και λίγο καλύτερη,, Φοβερα χρώματα!! Αν μπορεί να βοηθήσει κανείς με την εγκατάσταση εφαρμογών skype viber ΑΝ παίρνει και αλλες θα το εκτιμούσα. UPDATE το SKYPE το εγκατέστησα και δουλεύει.. video κλήση free μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε αυτό το κινητό; viber ή κάποιο παρεμφερές δουλεύει; Edited March 20, 2013 by Prof_Chaos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsthsxalkida Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 εγω 3 μέρες το έχω .. μου το έδωσε ενας φίλος που το είχε χρησιμοποιήσει μόνο λίγες μέρες και απο ατυχία του έσπασε η LCD screen.Απο τότε το έβαλε στο κουτί του...Του άλλαξα οθόνη και ψάχνομαι με τις εφαρμογές. :cry: Εχω το xperia T και ολα ειναι ευκολα στην εγκατάσταση... με αυτο το μόνο που κατάφερα να εγκαταστήσω ειναι το opera mini .. το skype δεν εχω βρεί εκδοση που να λειτουργεί.. Ολες κολάνε στο sing in .. η μπάρα μένει στάσιμη.. Επίσης και το pc suite δεν αναγνωρίζει το τηλέφωνο..λογικά θέλει κάποια συγκεκριμένη έκδοση. Το pc companion και το sus το βλέπουν κανονικότατα.Του έκανα και repair στο τελευταίο λογισμικό του. Η φωτογραφική του σε σύγκριση με το xperia T τολμώ να πώ οτι ειναι ίσως και λίγο καλύτερη,, Φοβερα χρώματα!! Αν μπορεί να βοηθήσει κανείς με την εγκατάσταση εφαρμογών skype viber ΑΝ παίρνει και αλλες θα το εκτιμούσα. UPDATE το SKYPE το εγκατέστησα και δουλεύει.. video κλήση free μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε αυτό το κινητό; viber ή κάποιο παρεμφερές δουλεύει; καλησπερα φιλε μου, απο ασηρματο εσενα πως ειναι?? εγω του εκανα ενημερωση και δεν μου βρισκει δυκτια τωρα ουτε στο μισο μετρο απο το ρουτερ να παω!!!! εχεις τπτ υποψην σου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 καλησπερα φιλε μου, απο ασηρματο εσενα πως ειναι?? εγω του εκανα ενημερωση και δεν μου βρισκει δυκτια τωρα ουτε στο μισο μετρο απο το ρουτερ να παω!!!! εχεις τπτ υποψην σου?? δοκίμασε repair απο SUS ή pc companion ..θα σου εγκαταστήσει ξανά το λογισμικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsthsxalkida Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 δοκίμασε repair απο SUS ή pc companion ..θα σου εγκαταστήσει ξανά το λογισμικό. μπορεις με καποιο τροπο αν εχεις λιγο χρονο φυσικα να μου εξιγησεις πως θα το κανω?? μεσο φβ η skype για να βγαλω μια ακρη επιτελους γιατι αν το παω εδω επαρχεια στον γερμανο δεν θα βγαλω ακρη και θα πλυροσο τα μαλια της κεφαλης μου, και ειναι κριμα πηγα το 1το σατιο που ειχα και το χαλασε να μην παω και αυτο που μολις το πηρα ειναι κριμα:(:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 μπορεις με καποιο τροπο αν εχεις λιγο χρονο φυσικα να μου εξιγησεις πως θα το κανω?? μεσο φβ η skype για να βγαλω μια ακρη επιτελους γιατι αν το παω εδω επαρχεια στον γερμανο δεν θα βγαλω ακρη και θα πλυροσο τα μαλια της κεφαλης μου, και ειναι κριμα πηγα το 1το σατιο που ειχα και το χαλασε να μην παω και αυτο που μολις το πηρα ειναι κριμα:(:(:(:( Ελα ειναι πολύ ευκολο.. κατέβασε το pc companion ή το sony update service.. Αφου τα εγκαταστήσεις εισάγεις το κινητό σου στην usb θύρα.. Θα το αναγνωρίσει απο το πρόγραμμα .. Κανε ενα backup θα το δείς σαν επιλογή , για να μην χάσεις τα δεδομένα σου Επειτα θα πατήσεις repair και θα σου εγκαταστήσει απο την αρχή το λογισμικό.Θα περιμένεις 10 λεττά με το κινητό στην usb χωρίς να το βγάλεις να τελειώσει η διαδικασία και είσαι έτοιμος. Οσο για τα προγραμματα .. Δεν εχει κανείς ιδέα απο που βρίσκουμε προγραμματα που να λειτουργούν σωστα για Satio; Για πχ το SKYPE λειτουργεί με echo .. σε όσους το δοκίμασα. Σίγουρα δεν φταίει το τηλέφωνο γιατι στις κλήσεις λειτουργεί άψογα.. Κρίμα είναι το θέλω για δεύτερο κινητό και χρειάζομαι ενα πρόγραμμα για instant message και ένα άλλο τύπου SKYPE Viber που να δουλεύει σωστά όμως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koucos Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Μπορείς φίλε να μου πεις από που κατέβασες το skype; Παράθεση Koucos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Viber δεν κυκλοφορεί για symbian. Το what's app λειτουργεί κανονικά με μόνο ελάττωμα το γεγονός ότι σου κρατάει ανοιχτά είτε τα δεδομένα,είτε το wi-fi. Επίσης έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω εδώ σε αυτή τη συσκευή και δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια καινούρια έκδοση που να έπιτρέπει και κλήσεις. Το skype κι εμένα μου κολλάει στην μπάρα στο sign in όσες φορές το δοκίμασα. Το έλυσες με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο ή απλά δοκίμαζες ξανά και ξανά; Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 (edited) http://www.nokiavnn.com/2013/02/whatsapp-messenger-2-9-6-s60v3-s60v5-s3-signed-symbian-app-download/ επιβεβαιώνω το what's up λειτουργεί άψογα.. Είναι free για ένα χρόνο και μετά 0,89 λεπτά το χρόνο .. Για το skype πρέπει να βρώ το σωστό link ..Μόλις το βρώ θα σας το ποστάρω να γράψετε εντυπώσεις απο το πρόγραμμα Επίσης στο πρώτο login κάνει 1-2 λεπτά και μετά μπαίνει αμέσως δηλαδή απο την δεύτερη φορά.. Εμένα το πρόβλημα με το skype οπως έχω ξαναγράψει είναι οτι ο συνομιλητής μου ακούει την φωνή του ή ακουει θόρυβο πολλές φορές..περίεργο..Πρέπει να βρώ μια αλλη έκδοση να δοκιμάσω..αλλα βλέπω οτι η υποστήριξη είναι 0 οσο αναφορά το symbian ..δυσκολα βρίσκω προγράμματα και γενικά ειναι διάσπαρτα.. Edited March 29, 2013 by Prof_Chaos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Το τελευταιο καιρο αρχισε να κανει κατι κολπα η οθονη , οπου και να πατησω παντα ανοιγει το κατω αριστερο κουμπι απο την οθονη. Αν βγαλω λιγη ωρα την μπαταρια και την ξαναβαλω ολα καλα και παλι . Λετε να αρχισε να τα φτύνει η οθονη αφης ? Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 (edited) Το τελευταιο καιρο αρχισε να κανει κατι κολπα η οθονη , οπου και να πατησω παντα ανοιγει το κατω αριστερο κουμπι απο την οθονη. Αν βγαλω λιγη ωρα την μπαταρια και την ξαναβαλω ολα καλα και παλι . Λετε να αρχισε να τα φτύνει η οθονη αφης ? και έτσι να ναι με ενα 10αρικο απο ebay αγοράζεις αλλη... video tutorial step by step υπάρχουν στον νετ αφθονα.. Για αρχή κάντου μια επανεγκατάσταση του λογισμικού με SUS Επίσης στα προγράμματα της sonny μου βγάζει πάντα "οι πληροφορίες ενημέρωσης λογισμικού κινητού δεν ειναι προσβάσιμες αυτη τη στιγμή"..Σας το βγάζει εσάς; Edited March 29, 2013 by Prof_Chaos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylianos0726 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Καλησπερα στη παρεα. εχει κανα 2μηνο και κατι που το SATIO της γυναικας μου τα έπαιξε... Δηλαδη: Εσβηνε απο μονο, επανεκκινουσε, "ετρωγε" μπαταρία και στο τελος η οθόνη έκανε του κεφαλιου της. αλλου πατουσες και άλλο λειτουργουσε. Τελικα πήρα τη μεγαλη απόφαση... το λέγόμενο "φορματ". Εγκατεστησα το λογισμικό απο την αρχη μεσω του update service και κατι έγινε... Βεβαια μονο ορισμενα προφίλ λειτουργουσαν καλα. Τελικα, εδω και δυο μερες "ξανακολλαει"... Δηλαδή δεν πατιέται τίποτα στην οθόνη αφής. Η μονη περίπτωση που το κανει να επανερθει είναι το κλείσιμο απο το on - off κουμπι και βγαλσιμο της μπαταρίας... Βεβαια δε πιανει με τη πρωτη... ισως χρειαστεί η ιδια διαδικασία 3-4 φορες... Αναφερω ότι είναι της γυναίκας μου η οποία δεν το χρησιμοποιεί περα απο τηλέφωνο και τη φωτογραφική του μηχανη η οποία επίσης πλέον δε λειτουργεί... Επομένως δε φορτωθηκαν ποτε προγραμματακια ή καποιο "επικινδυνο" λογισμικό... κατι το οποιο ενδεομενως να "παθαινε" στα δικα μου χερια :rolleyes: Αν καποιος είναι ομοιοπαθείς και είδε φως ή οποιαδείποτε ενημερωση για να βρουμε λύση είναι καλοδεχούμενη.... Διαφορετικα... θα δει το "Γερμανό" του.. Ευχαριστω εκ των προτέρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Για τα αρχικά συμπτώματα που αναφέρεις, το πιο πιθανό είναι να ήθελε μια επανεγκατάσταση του λογισμικού και καλά έκανες. Το ότι αλλού πατάς και αλλού πατιέται ή δεν πατιέται τίποτα ή πατιέται κάτι μόνο του, μάλλον είναι πρόβλημα της οθόνης αφής. Το έπαθα και εγώ σε δύο Satio που είχα. Μπορεί να δουλεύει για λίγο αν βγάλεις την μπαταρία ή αν το φορτίζεις αλλά μετά επανέρχεται το πρόβλημα. Αν προσέξεις καλά την οθόνη του κινητού και φαίνεται να ιριδίζει σε κάποια σημεία ή σαν να υπάρχουν κηλίδες νερού, σημαίνει πως έχουν ξεκολλήσει τα στρώματα της οθόνης αφής και η μόνη λύση είναι να την αλλάξεις (όχι την οθόνη, μόνο την οθόνη αφής). Εγώ είχα δώσει, πριν δυόμιση χρόνια, 40€ για γνήσια οθόνη αφής στο ένα Satio και 17€ για μαϊμού οθόνη στο άλλο. Η μαϊμού τελικά δεν λειτουργούσε σωστά (έπρεπε να πατάς με πολύ δύναμη για να κάνει επιλογή και αν...) και αναγκάστηκα να πάρω πάλι γνήσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylianos0726 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Spaul σε ευχαριστω πολύ για την ενημερωση. :) Τελικα δε βλεπω να γλυτώνω "το Γερμανό" . γιατι για να αλλαξω μονος μου οθόνη αφης .. δε το βλεπω... :O Θα επανελθω για τυχόν ενότερα... και παλι ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Είχα το ίδιο θέμα με το vivaz μιας φίλης. Δυστυχώς δεν έφτιαξε κάπως και το δώσαμε για αλλαγή οθόνης. Τώρα είναι κομπλέ. Νομίζω η διαδικασία κόστισε γύρω στα 60Ε μιας και δεν ήθελα να βάλω τα χέρια μου σε συσκευή άλλου και να αλλάξω εγώ την οθόνη... :p Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasbuilding Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Καλυσπερα!! Παιδια μια βοηθεια παρακαλω :worry: Το Satio της αδελφης μου ειχαμε κανονισει να το πουλισουμε σε ενα παιδι, οποτε το επιασα να κανω επαναφορα εργοστασιακων δεδομένων, σβήστηκαν πραγματικα τα παντα και ηρθε στην αρχική του κατασταση, αλλα μετα απο ενα λεπτο ξανα επανηλθε η η φώτο που υπήρχε πριν την επαναφορα ως φοντο, ξανα κανω επαναφορα, τα ιδια, όσες φορες και αν εχω κανει και ενω δεν υπαρχει πουθενα η φώτο σε κανενα φακελο, αυτη ξανα εμφανιζετε μετα απο λιγο ως φοντο. Τι συμβαίνει αραγε, μπορει καποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts