Jump to content

Sony Ericsson Satio

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, αν δεις πάλι να αργεί κάπως, κάνε ξανά το ίδιο με τη διαγραφή δεδομένων. Αν και το γεγονός ότι χρησιμοποιείς και την υποβοήθηση θα το κάνει να βρίσκει δορυφόρους γρήγορα. Αφού έχεις δωρεάν Mb τότε κομπλέ είσαι γιατί η κατανάλωση δεν είναι και μεγάλη, όχι μόνον για το gps αλλά για όλα (αρκεί βέβαια να μην θέλεις να δεις βίντεο στο youtube με τα Mb του προγράμματος σου..)

Σκέψου ένα πράγμα σαν τα cookies στα pc. Πληροφορίες οι οποίες χρησιμεύουν για να γίνει μια δουλειά, αλλά όταν μαζεύονται πολλές το σύστημα αργεί να τις επεξεργαστεί. Βέβαια στα pc η επεξεργαστική ισχύς είναι πολλαπλάσια.. Αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο παράδειγμα..:p

Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris...

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 1 month later...

καλησπερα ,ειχα παρα πολυ καιρο να κανω μεταφορα δεδομενων απο το κινητο μου σε υπολογιστη,κ οταν το εκανα το εκανα μεσω του pc suite.τωρα λοιπον που πηγα να αποθηκεύσω τα δεδομένα σε ένα άλλον υπολογιστή ανακάλυψα το συγγεκριμενο προγραμμα δεν ειναι διαθεσιμο πλεον!!κατεβασα λοιπον το pc companion k media go δεν βλεπω καπου να λεει για αποθηκευση μηνυματων γτ θελω να κρατησω κυριωσ καποια μηνυματα αλλα κ τα δεδομενα του κινητου μιασ κ θα αλλαξω συσκευη.τι πρεπει να κανω γτ με προγραμματα που κατεβασα μπερδευτικα κιολασ.

:!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Edited by zxr

καλησπερα ,ειχα παρα πολυ καιρο να κανω μεταφορα δεδομενων απο το κινητο μου σε υπολογιστη,κ οταν το εκανα το εκανα μεσω του pc suite.τωρα λοιπον που πηγα να αποθηκεύσω τα δεδομένα σε ένα άλλον υπολογιστή ανακάλυψα το συγγεκριμενο προγραμμα δεν ειναι διαθεσιμο πλεον!!κατεβασα λοιπον το pc companion k media go δεν βλεπω καπου να λεει για αποθηκευση μηνυματων γτ θελω να κρατησω κυριωσ καποια μηνυματα αλλα κ τα δεδομενα του κινητου μιασ κ θα αλλαξω συσκευη.τι πρεπει να κανω γτ με προγραμματα που κατεβασα μπερδευτικα κιολασ.

:!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Κατέβασε από εδώ το PCSuite

ή χρησιμοποίησε το MyPhoneExplorer.

• 2 weeks later...

παιδες, διαγραψα καταλαθος ενα εισερχομενο μηνυμα που τωρα το χρειαζομαι .. εψαξα και βρηκα στο διαδικτυο το Fexplorer επειδη καπου ελεγε οτι μπορεις να επαναφαρεις μηνυματα.. ομως δεν καταφερα κατι ..

εχεις κανεις ιδεα πως μπορω να κανω κατι ;;

ΥΓ1:το κινητο δεν το εχω κανει κλεισει απο τοτε που ελαβα/διεγραψα το μηνυμα (δεν ξερω αν εχει καμια σημασια)

ΥΓ2:σας παρακαλω οσο πιο γρηγορα μπορεσει καποιος να απαντησει γιατι χρειαζομαι το μηνυμα

παιδες, διαγραψα καταλαθος ενα εισερχομενο μηνυμα που τωρα το χρειαζομαι .. εψαξα και βρηκα στο διαδικτυο το Fexplorer επειδη καπου ελεγε οτι μπορεις να επαναφαρεις μηνυματα.. ομως δεν καταφερα κατι ..

ΥΓ1:το κινητο δεν το εχω κανει κλεισει απο τοτε που ελαβα/διεγραψα το μηνυμα (δεν ξερω αν εχει καμια σημασια)

ΥΓ2:σας παρακαλω οσο πιο γρηγορα μπορεσει καποιος να απαντησει γιατι χρειαζομαι το μηνυμα

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος τρόπος να βρεις ένα διεγραμμένο μήνυμα αν και δεν έχω γνώση της εφαρμογής που λες...

Υπάρχουν προγράμματα και SIM Readers και μπορείς να κάνεις ανάκτηση των διεγραμμένων SMS.

Βάλε στο google "recover sms" και θα βρεις πολλούς τρόπους.

Επίσης, έχει σημασία και το που είχες ρυθμίσει να αποθηκεύονται τα SMS (κάρτα SIM, κάρτα μνήμης).

ευχαριστω για τις απαντησεις

δεν εψαξα παλι το θεμα γιατι βρηκα αλλη λυση (μου ξαναεστειλαν τον μηνυμα)

1)Βάλε στο google "recover sms" και θα βρεις πολλούς τρόπους.

2)Επίσης, έχει σημασία και το που είχες ρυθμίσει να αποθηκεύονται τα SMS (κάρτα SIM, κάρτα μνήμης).

1)ειναι το πρωτο πραγμα που εκανα

2)πρεπει να το εχω βαλει να τα αποθηκευει στην καρτα μνημης,οποτε δεν νομιζω να με βοηθουσαν τετοια προγραμματα :/

τωρα ομως εχω μια αλλη απορια .. :P

χρειαζομαι να συνδεθω σε ενα wifi, και πρεπει να του δηλωσω ονομα και κωδικο .

απο καποια samsung, εχω δει οτι πας στις ρυθμησεις του wifi (στα nokia και στο satio στους προορισμους που εχει στην συνδεσιμοτητα),και επιλεγεις να μην ειναι WEP-WAP/WAP2 αλλα 802.1χ (σε αυτους το ειχε αυτοματα).μετα πηγαινοντας στις ρυθμισεις ασφαλειας, σε αυτους εχει επιλεγμενο αυτοματα παλι το EAP-PEAP, οποτε επελεξα αυτο μονο.στη συνεχεια δηλωσα ονομα χρηστη και βρηκα οτι υπαρχει η ρυθμιση EAP-MSCHAPv2, που δινεις παλι ονομα χρηστη και κωδικο προσβασης.

ομως οταν παω να συνδεθω μου λεει οτι εντοπιστηκε σφαλμα στις ρυθμισεις EAP.

αν εχεις κανει καμια ιδεα για το πως μπορω να συνδεθω ας μου την πει .

ευχαριστω για τον χρονο σας :)

• 3 weeks later...
καλησπερα παιδες!φιλη εχει το εν λογω κινητο και εχει το εξης προβλημα.δεν εχει αρκετη μνημη ωστε να αποθηκευσει φωτο και μηνυματα.οταν παει να γραψει μηνυμα ή να ανοιξει τα πολυμεσα της βγαζει μηνυμα για ανεπαρκη χωρο και δεν την αφηνει να προχωρησει.ειναι σαν να εχουν αποθηκευτει ολα τα αρχεια στην εσωτερικη μνημη.της γυρισα εγω τα μηνυματα ωστε να αποθηκευονται στην εξωτερικη μνημη,ομως με τις φωτο δεν βρηκα κατι αντιστοιχο.γινεται κατι τετοιο;να σας πω οτι δεν εχει κανει αναβαθμιση τη συσκευη.
[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα παιδες!φιλη εχει το εν λογω κινητο και εχει το εξης προβλημα.δεν εχει αρκετη μνημη ωστε να αποθηκευσει φωτο και μηνυματα.οταν παει να γραψει μηνυμα ή να ανοιξει τα πολυμεσα της βγαζει μηνυμα για ανεπαρκη χωρο και δεν την αφηνει να προχωρησει.ειναι σαν να εχουν αποθηκευτει ολα τα αρχεια στην εσωτερικη μνημη.της γυρισα εγω τα μηνυματα ωστε να αποθηκευονται στην εξωτερικη μνημη,ομως με τις φωτο δεν βρηκα κατι αντιστοιχο.γινεται κατι τετοιο;να σας πω οτι δεν εχει κανει αναβαθμιση τη συσκευη.

Αν άλλαξες την ρύθμιση "Μηνύματα - Επιλογές - Ρυθμίσεις - Άλλο - Μνήμη σε χρήση (από C: NO NAME σε E: PHONE CARD)" θα πηγαίνουν και όλα τα αρχεία που της στέλνουν (π.χ. με Bluetooth) στην Κάρτα Μνήμης, μιας και τα αρχεία πηγαίνουν σαν μήνυμα στο κινητό.

Αν μετά θες να αποθηκεύσεις το αρχείο αυτόνομο (εκτός μηνύματος), ανοίγεις το μήνυμα και μετά πατάς "Πίσω". Θα σε ενημερώσει πως το αρχείο δεν έχει αποθηκευθεί και θα ρωτήσει αν θες να το αποθηκεύσεις. Αν επιλέξεις "Ναι" σου δίνει επιλογή για Μνήμη Τηλεφώνου ή Κάρτα Μνήμης.

Ελπίζω να έχω καταλάβει σωστά την ερώτησή σου και να βοήθησα.

Αν άλλαξες την ρύθμιση "Μηνύματα - Επιλογές - Ρυθμίσεις - Άλλο - Μνήμη σε χρήση (από C: NO NAME σε E: PHONE CARD)" θα πηγαίνουν και όλα τα αρχεία που της στέλνουν (π.χ. με Bluetooth) στην Κάρτα Μνήμης, μιας και τα αρχεία πηγαίνουν σαν μήνυμα στο κινητό.

Αν μετά θες να αποθηκεύσεις το αρχείο αυτόνομο (εκτός μηνύματος), ανοίγεις το μήνυμα και μετά πατάς "Πίσω". Θα σε ενημερώσει πως το αρχείο δεν έχει αποθηκευθεί και θα ρωτήσει αν θες να το αποθηκεύσεις. Αν επιλέξεις "Ναι" σου δίνει επιλογή για Μνήμη Τηλεφώνου ή Κάρτα Μνήμης.

Ελπίζω να έχω καταλάβει σωστά την ερώτησή σου και να βοήθησα.

Φιλε spaul ευχαριστω πολυ για τον κοπο σου.θα δοκιμασω ο,τι μου πες.

Αυτο εκανα με το Ε: που ειπες.

Ο λογος που δεν εχει χωρο στις φωτο ποιος ειναι;εχει πολλα γιγα αδεσμευτα στην sd.πως μπορω να τις μεταφερω ή να επιλεξω να αποθηκευονται εκει οι φωτο;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλε spaul ευχαριστω πολυ για τον κοπο σου.θα δοκιμασω ο,τι μου πες.

Αυτο εκανα με το Ε: που ειπες.

Ο λογος που δεν εχει χωρο στις φωτο ποιος ειναι;εχει πολλα γιγα αδεσμευτα στην sd.πως μπορω να τις μεταφερω ή να επιλεξω να αποθηκευονται εκει οι φωτο;;

Αν της στέλνανε τις φωτογραφίες με Bluetooth και μιας και τα μηνύματα αποθηκεύονταν στην Μνήμη Τηλεφώνου, είναι λογικό να γεμίσει γρήγορα και να μην έχει χώρο. Με τη ρύθμιση που έκανες δεν θα υπάρχει πρόβλημα (μέχρι να γεμίσει και η SD...). Αρκεί βέβαια όταν σώζει τις φωτογραφίες από το μήνυμα, να τις σώζει πάντα στην SD (μετά μπορεί να διαγράφει το μήνυμα).

Για να μεταφέρεις όσες είναι τώρα στη Μνήμη Τηλεφώνου, πήγαινε "Μενού - Organizer - Διαχ. αρχ. - C: Μνήμη τηλεφ. - Εικόνες (ή όπου αλλού έχεις αρχεία). Εκεί μπορείς να επιλέξεις κάποιο ή να μαρκάρεις (από το "Επιλογές") όποια αρχεία θέλεις και μετά από το "Επιλογές" πάλι επιλέγεις "Οργάνωση - Μετακίνηση σε φάκελο - E: PHONE CARD - και επιλέγουμε τον φάκελο προορισμού στην SD."

Όσο για τις φωτογραφίες που τραβάει με την κάμερα, το κινητό τσεκάρει πάντα μόλις ανοίγεις το κάλυμμα της κάμερας, αν υπάρχει Κάρτα Μνήμης και τις αποθηκεύει εκεί (αυτόματα). Αν δεν βρει SD, εμφανίζει ένα μήνυμα που λέει πως δεν βρέθηκε Κάρτα Μνήμης και οι φωτογραφίες θα αποθηκευθούν στην Μνήμη Τηλεφώνου.

Φιλαράκι είσαι τέλειος.θα της πω να τα δοκιμάσει και θα επανέλθω!

sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard...

[sIGPIC][/sIGPIC]

χθες επεσε της γυναικας μου το κινητο και μετα κατι πατηθηκε. απο την ωρα εκεινη το ρολοι πηγε 2 ωρες πισω. το ρυθμιζω στην κανονικη ωρα και το πρωι(αφου το εκλεισε το βραδυ) δειχνει την ωρα που του εβαλα εγω 21.26 . σαν να κολλησε το ρολοι. θελει κανενα reset να φτιαξει?

Δοκίμασέ το,δεν έχεις τίποτα να χάσεις. (εκτός από τα δεδομένα σου αν δεν τα κάνεις backup πρώτα :D )

Καμιά συσκευή για να αντικαταστήσει το Satio δεν θα βγει?

Με αρκετά MPixels, Xenon+Led flash (ανεξαρτήτως πλατφόρμας)?

Το νοκια Ν8 δε σου κανει?

Από αυτά που συγκεκριμένα είπα ότι θα ήθελα, δεν έχει Led (για νυχτερινή βιντεοσκόπιση).

Επειδή χρησιμοποιώ αρκετά το τηλέφωνο για φωτογραφία και βίντεο, περιμένω μια συσκευή με ίδια ή λίγο μεγαλύτερη οθόνη από το Satio, αρκετά MPixels, Xenon+Led flash, λίγο πιο λεπτό (αν και υπάρχει περιορισμός λόγω του xenon flash), Exmor R κάμερα και υποθέτω πως θα είναι Adroid ή WP (όπως τα περισσότερα από 'δω και πέρα).

Χρόνια Πολλά σε όλους!!!

Xenon και Led flash μαζί δύσκολο το βλέπω ξανά. Τουλάχιστον στη από εδώ μεριά του στρατοπέδου..:D

Νομίζω θα πρέπει να περιοριστείς στα LED για φωτισμό.Ο όγκος του του xenon είναι λίγο βραχνάς είναι η αλήθεια αν και πάντα με ενθουσίαζε η ύπαρξή του (είχα κατενθουσιαστεί με το Κ800 και όταν ανακάλυψα τη συμβίωση led-xenon στο satio κόντεψα να δακρύσω από χαρά:lol::lol: )

Kαλησπερα και απο μένα.Εδω και καιρο εχω ενα προβλημα με το SATIO και θα ηθελα την βοηθεια σας.Εδω και 1 μηνα περιπου ρυθμιζω την ωρα στο κινιτο και μετα απο λιγες ωρες αρχιζει να μενει πισς και σε διαρκεια λιγων μερων μενει πισω 5 και 10 λεπτα και γενικα οσο το αφινω αυτο ολο και περισσοτερα λεπτα χανει.Το εχω παει στο servise της SE και μου εκαναν αναβαθμιση αλλα δεν εγινε τιποτα.Μου το εχουν αναβαθμισει ηδη 3 φορες.Τι μπορει να φταει και τι μπορω να κανω?? Αν γνωριζει καποιος ας με βοηθησει.Ευχαριστω εκ των προταιρων......

• 4 weeks later...
Παιδιά θέλω την βοήθεια σας. Έχω το sony ericcson satio U1 το οποίο έχει λειτουργικό symbian s60 5th edition απ' ότι εχω καταλάβει. Όλες οι εφαρμογές που ψάχνω στο internet αναφέρονται σε nokia κινητά με αυτό το λειτουργικό και τίποτα στο sony ericsson. Όπως επίσης και στο site σας εδώ όλα αναφέρονται στα nokia. Έχω πρόβλημα με το A-GPS το οποίο μου δείχνει συνεχώς χωρίς σύνδεση όπως και με την ενημέρωση του λογισμικού του κινητού μου. Επίσης θέλω να μπορώ να ανοίγω έγγραφα PDF αλλά και πάλι δεν μπορώ να βρώ κάτι. Αν γίνεται να με διαφωτίσει καποιος με αυτά τα θέματα και γενικά για το κινητό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καινούριος στην παρέα σας.

Παιδιά θέλω την βοήθεια σας. Έχω το sony ericcson satio U1 το οποίο έχει λειτουργικό symbian s60 5th edition απ' ότι εχω καταλάβει. Όλες οι εφαρμογές που ψάχνω στο internet αναφέρονται σε nokia κινητά με αυτό το λειτουργικό και τίποτα στο sony ericsson. Όπως επίσης και στο site σας εδώ όλα αναφέρονται στα nokia. Έχω πρόβλημα με το A-GPS το οποίο μου δείχνει συνεχώς χωρίς σύνδεση όπως και με την ενημέρωση του λογισμικού του κινητού μου. Επίσης θέλω να μπορώ να ανοίγω έγγραφα PDF αλλά και πάλι δεν μπορώ να βρώ κάτι. Αν γίνεται να με διαφωτίσει καποιος με αυτά τα θέματα και γενικά για το κινητό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καινούριος στην παρέα σας.

* Οι περισσότερες εφαρμογές που είναι για Nokia με symbian s60 5th edition, λειτουργούν και στο Satio (όπως και σε κάθε κινητό με το ίδιο λειτουργικό).

* Αν για το GPS εννοείς ότι δεν βρίσκει δορυφόρους το πρόγραμμα πλοήγησης που χρησιμοποιείς, κάνε το εξής:

Ενώ είσαι στην αρχική οθόνη, πάτα τα κουμπιά κλήσης και απόρριψης με την εξής σειρά:

Κόκκινο-Πράσινο-Κόκκινο-Κόκκινο-Πράσινο-Κόκκινο. (μη σε νοιάζει τι εμφανίζεται στην οθόνη όταν τα πατάς)

Αφού το κάνεις αυτό, θα εμφανιστεί ένα κρυφό μενού.

Επέλεξε: "Δοκιμές συσκευής" - "GPS" - "Διαγρ. δεδομ. υποβοήθησης".

Βγες από το μενού και δοκίμασε αν τώρα βρίσκεις δορυφόρους.

. Αν εννοείς ότι δεν συνδέεται στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, ίσως δεν έχεις ρυθμίσει το κινητό για σύνδεση δεδομένων.

* Με το λογισμικό τι πρόβλημα έχεις?

Μπορείς να κάνεις ενημέρωση μέσω του υπολογιστή σου με το SEUS.

Η τελευταία ενημέρωση κυκλοφόρησε στις 15/03/2010.

. Αν πάλι εννοείς ότι δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση κατευθείαν στο κινητό, ίσως φταίει αυτό που είπα και πιο πάνω με τις ρυθμίσεις δεδομένων.

* Αρχεία PDF μπορείς να διαβάζεις αν εγκαταστήσεις κάποιον PDF Reader στο κινητό. Αυτός που είναι ήδη εγκατεστημένος είναι σε δοκιμαστική έκδοση και μετά πρέπει να τον αγοράσεις.

Αν μας πεις πιο συγκεκριμένα τα προβλήματά σου θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε περισσότερο.

* Οι περισσότερες εφαρμογές που είναι για Nokia με symbian s60 5th edition, λειτουργούν και στο Satio (όπως και σε κάθε κινητό με το ίδιο λειτουργικό).

* Αν για το GPS εννοείς ότι δεν βρίσκει δορυφόρους το πρόγραμμα πλοήγησης που χρησιμοποιείς, κάνε το εξής:

Ενώ είσαι στην αρχική οθόνη, πάτα τα κουμπιά κλήσης και απόρριψης με την εξής σειρά:

Κόκκινο-Πράσινο-Κόκκινο-Κόκκινο-Πράσινο-Κόκκινο. (μη σε νοιάζει τι εμφανίζεται στην οθόνη όταν τα πατάς)

Αφού το κάνεις αυτό, θα εμφανιστεί ένα κρυφό μενού.

Επέλεξε: "Δοκιμές συσκευής" - "GPS" - "Διαγρ. δεδομ. υποβοήθησης".

Βγες από το μενού και δοκίμασε αν τώρα βρίσκεις δορυφόρους.

. Αν εννοείς ότι δεν συνδέεται στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, ίσως δεν έχεις ρυθμίσει το κινητό για σύνδεση δεδομένων.

* Με το λογισμικό τι πρόβλημα έχεις?

Μπορείς να κάνεις ενημέρωση μέσω του υπολογιστή σου με το SEUS.

Η τελευταία ενημέρωση κυκλοφόρησε στις 15/03/2010.

. Αν πάλι εννοείς ότι δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση κατευθείαν στο κινητό, ίσως φταίει αυτό που είπα και πιο πάνω με τις ρυθμίσεις δεδομένων.

* Αρχεία PDF μπορείς να διαβάζεις αν εγκαταστήσεις κάποιον PDF Reader στο κινητό. Αυτός που είναι ήδη εγκατεστημένος είναι σε δοκιμαστική έκδοση και μετά πρέπει να τον αγοράσεις.

Αν μας πεις πιο συγκεκριμένα τα προβλήματά σου θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε περισσότερο.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.Αυτό που μου είπες για το GPS με βοήθησε πάρα πολύ. Τωρα βρίσκει δορυφόρους αμέσως.Θέλω αν μπορείς να μου προτείνεις καποιο πρόγραμμα που να έχει χάρτες κλπ για να κάνω την δουλεία μου. Από μόνο του είχε μεσα το wisepilot αλλα δεν μου ανοίγει τους χάρτες..μου γράφει "getting maps" και δεν καταφέρνει να κάνει κάτι παραπάνω. Επίσης κάποιο απλό προγραμματάκι για PDF. Διάβασα βέβαια γενικά στο internet οτι μπορεί καποιος να ξεκλειδώσει το PDF reader της Acrobat που είναι ήδη εγκατεστημένο αλλά δεν ξέρω περισσότερα. Κάτι τελευταίο..κάποιο site για εφαρμογές και παιχνίδια για το κινητό. Μου είπες ό,τι υπάρχει για τα nokia symbian κανουν και για το δικό μου. Άρα οτι βρίσκω για nokia το χρησιμοποιώ?

• The title was changed to Sony Ericsson Satio