Jump to content

Sony Ericsson Satio

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επανερχομαι παλι. Του εκανα τελικα hard format κ με το που το ανοιγω μου γραφει καρτα μνημης κλειδωμενη!!! Κ θελει κωδικο για ξεκλειδωμα! Τι φλασια εφαγε παλι ρε παιδια ???

Πολυ προβληματικο τηλεφωνο...

Edit: Aκυρο... Το βρηκα...

Edited by Leon_G

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Στις ρυθμίσεις για το GPS και συγκεκριμένα ως σημείο πρόσβασης και διεύθυνση διακομιστή τι πρέπει να έχω;

Αυτήν τη στιγμή έχω Σημείο Πρόσβασης Vflive και Διεύθυνση διακομιστή supl.sonyericsson.com .

Είναι σωστά ή να αλλάξω κάτι;

Edit: Τώρα είδα ότι εν μέρει η ερώτησή μου έχει ήδη απαντηθεί εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3200719#post3200719 :O

Επομένως μια επιβεβαίωση και για το Σημείο Πρόσβασης ... (προφανώς έχω vodafone). :)

Τα ιδια εχω και εγω και δουλευει....

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Τα ιδια εχω και εγω και δουλευει....

Α! Ωραία, θα το ξαναδοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία και θα το αφήσω παραπάνω ώρα να ψάξει για δορυφόρους. Σ'ευχαριστώ πολύ.:)

Καλημερα κ καλες γιορτες σε ολους.Εβαλα το garmin προσφατα,που θα βρω ελληνικους χαρτες?.

Ευχαριστω τον φιλο Karthan7

Καλα χριστουγεννα σε ολους

Edited by billias7

Καλημερα κ καλες γιορτες σε ολους.Εβαλα το garmin προσφατα,που θα βρω ελληνικους χαρτες?.

Ευχαριστω τον φιλο Karthan7

Καλα χριστουγεννα σε ολους

help-help!.garmin ok,χαρτες ok.το προβλημα ειναι οτι δειχνει να μην προλαβενη να φορτωσει τον χαρτη στην οθονη!.οταν ειμαι στασιμος ολα μια χαρα,με το που ξεκιναω χανει τον χαρτη κ μενει μονο το αμαξι στην οθονη.

ξερει καποιος κατι για αυτο?

help-help!.garmin ok,χαρτες ok.το προβλημα ειναι οτι δειχνει να μην προλαβενη να φορτωσει τον χαρτη στην οθονη!.οταν ειμαι στασιμος ολα μια χαρα,με το που ξεκιναω χανει τον χαρτη κ μενει μονο το αμαξι στην οθονη.

ξερει καποιος κατι για αυτο?

Το εχεις φουλ στο ζουμ? εγω το εχω στο αυτοματο και δουλευει μια χαρα, επισης δοκιμασε να σου εμφανιζει λιγοτερα POI και λιγοτερες πληροφοριες.

Βαλε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228594&page=160 το ερωτημα σου φιλε για ποιο σιγουρη απαντηση!

Χρονια πολλα σε ολους :lol:

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Γειά σας.

Φίλος είχε c905 και πήρε satio και προσπαθούμε να περάσουμε τις επαφές.

Αυτό που έχουμε είναι ένα backup του c905 με το se pc suite (.bkp αν θυμάμαι καλά) και το satio.

Το backup δεν μπαίνει στο satio, οπότε ψάχνουμε άλλη μέθοδο (πχ να δούμε τις επαφές στο backup). Εξερεύνησα το backup μέσω του pc suite, αλλά βλέπω κανονικά τη δομή τον φακέλων, δεν εντόπισα τις επαφές.

Κάποια βοήθεια;

Δοκιμάστε το MyPhoneExplorer. Εκτός από το δικό του τύπου backup σας δίνει τη δυνατότητα για εξαγωγή σε .xls, .doc κ.α.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Γειά σας.

Φίλος είχε c905 και πήρε satio και προσπαθούμε να περάσουμε τις επαφές.

Αυτό που έχουμε είναι ένα backup του c905 με το se pc suite (.bkp αν θυμάμαι καλά) και το satio.

Το backup δεν μπαίνει στο satio, οπότε ψάχνουμε άλλη μέθοδο (πχ να δούμε τις επαφές στο backup). Εξερεύνησα το backup μέσω του pc suite, αλλά βλέπω κανονικά τη δομή τον φακέλων, δεν εντόπισα τις επαφές.

Κάποια βοήθεια;

Με την καρτα τη SIM, περασε της επαφες απο το 905 μεσα σε αυτην και μετα να την βαλεις στο σατιο. (εκτος αν εχεις πολλες επαφες και δεν της χοραει η SIM)

Με την καρτα τη SIM, περασε της επαφες απο το 905 μεσα σε αυτην και μετα να την βαλεις στο σατιο. (εκτος αν εχεις πολλες επαφες και δεν της χοραει η SIM)

Δεν υπάρχει πλέον το c905, μόνο ένα backup του, οπότε δεν είναι εφικτό αυτό.

Ευχαριστώ πάντως!

Καλησπερα παιδες! Εχω το spb shell την τελευταια εκδοση νομιζω(3.7.2.673) κ εχω ενα μικρο προβληματακι που σε προηγουμενη εκδοση δεν ειχα! Δλδ οταν παω στον καιρο μου γραφει πως ειναι χωρις δεδομενα,μπαινω σε καποιο δικτυο wifi αλλα δεν κανει ανανεωση οπως παλια που μου εδειχνε τον καιρο για ολη την εβδομαδα.

Αν ειναι κατι στις ρυθμισεις του δωστε μου τα φωτα σας. Επισης θελω να ρωτησω αν μπορω να αλλαξω τον κωδικο εγγραφης του μηπως κ αλλαξει(μου λεει πως ειναι καταχωρημενο) κ αν γινεται αυτο πως μπορω να το κανω???

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Καλησπερα παιδες! Εχω το spb shell την τελευταια εκδοση νομιζω(3.7.2.673) κ εχω ενα μικρο προβληματακι που σε προηγουμενη εκδοση δεν ειχα! Δλδ οταν παω στον καιρο μου γραφει πως ειναι χωρις δεδομενα,μπαινω σε καποιο δικτυο wifi αλλα δεν κανει ανανεωση οπως παλια που μου εδειχνε τον καιρο για ολη την εβδομαδα.

Αν ειναι κατι στις ρυθμισεις του δωστε μου τα φωτα σας. Επισης θελω να ρωτησω αν μπορω να αλλαξω τον κωδικο εγγραφης του μηπως κ αλλαξει(μου λεει πως ειναι καταχωρημενο) κ αν γινεται αυτο πως μπορω να το κανω???

Το καταχωρημένο είναι νορμάλ, έστω και αν το πέρασες με... ανορθόδοξο τρόπο;)

Αυτό με την ανανέωση κι εμένα μου το έβγαζε καμιά φορά. Για να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι πως σταμάτησε να μην έχει δεδομένα. Νομίζω δοκίμασα μερικές περισσότερες ανανεώσεις απανωτά και τώρα είναι οκ. Δεν είμαι όμως σίγουρος αν όντως έτσι είχε λυθεί το θέμα. Πάντως έχει καιρό που τώρα τρέχει jet.:D

Χρόνια πολλά σε όλους!

Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris...

Το καταχωρημένο είναι νορμάλ, έστω και αν το πέρασες με... ανορθόδοξο τρόπο;)

Αυτό με την ανανέωση κι εμένα μου το έβγαζε καμιά φορά. Για να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι πως σταμάτησε να μην έχει δεδομένα. Νομίζω δοκίμασα μερικές περισσότερες ανανεώσεις απανωτά και τώρα είναι οκ. Δεν είμαι όμως σίγουρος αν όντως έτσι είχε λυθεί το θέμα. Πάντως έχει καιρό που τώρα τρέχει jet.:D

Χρόνια πολλά σε όλους!

Δεν το εβαλα με ανορθοδοξο τροπο,απλα ειχα μια προηγουμενη εκδοση για την οποια ειχα κλειδια(αριθμους εγγραφης) κ αφου την εσβησα για να περασω αυτην την εκδοση που εχω μου την περασε σαν καταχωρημενη! Απλα δεν ξερω αν μπορω να αλλαξω αριθμο εγγραφης με καποιο τροπο! Ευχαριστω κ χρονια πολλα!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

καλησπέρα... μια μικρή βοήθεια... υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης του a-GPS και να δουλεύει μόνο το GPS για να μη χρεώνομαι?

καλησπέρα... μια μικρή βοήθεια... υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης του a-GPS και να δουλεύει μόνο το GPS για να μη χρεώνομαι?

γινεται αυτο που λες. απενεργοποιησε το.

μενου-υπηρεσιες εντοπισμου-και απο εκει το απενεργοποιεις.

Δεν το εβαλα με ανορθοδοξο τροπο,απλα ειχα μια προηγουμενη εκδοση για την οποια ειχα κλειδια(αριθμους εγγραφης) κ αφου την εσβησα για να περασω αυτην την εκδοση που εχω μου την περασε σαν καταχωρημενη! Απλα δεν ξερω αν μπορω να αλλαξω αριθμο εγγραφης με καποιο τροπο! Ευχαριστω κ χρονια πολλα!

Νομίζω ότι εφόσον αναβάθμισες από παλαιότερη έκδοση τα serial θα παραμείνουν ίδια, σαν καταγραφή στη registry ή ότι άλλο χρησιμοποιούνε τα κινητά. Δεν το έχω ψάξει περισσότερο όμως, οπότε ότι και να πω περεταίρω θα σε γελάσω.

• 2 weeks later...

Στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων, έχω βάλει ως "Αριθμό αποθηκευμένων μηνυμάτων" τα 200. Είχα διαβάσει εδώ πως όσοι άφηναν την προεπιλογή (20) και έφταναν αυτό τον αριθμό, μετά έπερεπε να διαγράφουν παλαιότερα μηνύματα για να λάβουν νέα.

Εγώ αυτή τη στιγμή έχω 206 Εισερχόμενα, 169 Σταλθέντα και 2 Πρόχειρα. Συνεχίζω να λαμβάνω και να στέλνω κανονικά μηνύματα και όλα αποθηκεύονται. Η ρύθμιση είναι να αποθηκεύονται στη συσκευή.

Μήπως αφορά κάτι άλλο αυτή η ρύθμιση?

Καλημερα σε ολους!!!

Γνωριζει καποιος αν υπάρχει τροπος να αποθηκευονται τα αρχεια που μου στελνουν με bluetooth κατευθειαν στους φακελους του κινητου και οχι στα μυνηματα?

Ευχαριστω

Στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων, έχω βάλει ως "Αριθμό αποθηκευμένων μηνυμάτων" τα 200. Είχα διαβάσει εδώ πως όσοι άφηναν την προεπιλογή (20) και έφταναν αυτό τον αριθμό, μετά έπερεπε να διαγράφουν παλαιότερα μηνύματα για να λάβουν νέα.

Εγώ αυτή τη στιγμή έχω 206 Εισερχόμενα, 169 Σταλθέντα και 2 Πρόχειρα. Συνεχίζω να λαμβάνω και να στέλνω κανονικά μηνύματα και όλα αποθηκεύονται. Η ρύθμιση είναι να αποθηκεύονται στη συσκευή.

Μήπως αφορά κάτι άλλο αυτή η ρύθμιση?

Καταρχάς αυτή η ρύθμιση αφορά τα σταλθέντα μηνύματα.

Κάθε καινούριο μήνυμα παίρνει την θέση του παλαιότερου, δηλαδή όταν στείλεις 200 μηνύματα και στείλεις άλλο ένα σβήνεται το παλαιότερο μήνυμα (το 1 δηλαδή) και μένει το καινούριο αποθηκευμένο.

Everybody_Lies...

Καταρχάς αυτή η ρύθμιση αφορά τα σταλθέντα μηνύματα.

Κάθε καινούριο μήνυμα παίρνει την θέση του παλαιότερου, δηλαδή όταν στείλεις 200 μηνύματα και στείλεις άλλο ένα σβήνεται το παλαιότερο μήνυμα (το 1 δηλαδή) και μένει το καινούριο αποθηκευμένο.

OK.

Κοντεύω και τα 200 Σταλθέντα...

Καλησπερα. ειχα δοκιμασει σε trial κ μου αρεσε πολυ το SPB Mobile Shell.

Oταν του εβαλα serial απο γνωστο site τον δεχτηκε αλλα απο την επομενη μερα δεν μπορουσα να κανω καμια κληση!!

Το προβλημα το ελυσα με απεγκατασταση κ αναβαθμιση του κινητου

Ξαναδοκιμασα αλλες τρεις φορες κ παντα το ιδιο-την επομενη μερα δεν μπορω να κανω καμια κληση[δεχομαι κανονικα κ στελνω κανονικα και sms]

Τι φταιει?

Τι κανω λαθος?

help?

Edited by billias7

Εβαλα το SPB Mobile Shell με υπογραφη,πρεπει να περασω κ serial number?

Αν δεν θέλεις να μείνεις με την trial, ναι.

Αν δεν θέλεις να μείνεις με την trial, ναι.

Το υπογραψα..εβαλα serial..κ με το που αλλαξε η μερα παλι τα ιδια!!!!

Δεν μπορω να κανω καμια κληση!!!!

Παιδια..καμια ιδεα γιατι γινετε συνεχεια αυτο?

[Για να ειμαι σιγουρος πως το υπογραψα σωστα,ετσι το κανουμε?-πχ.αρχειο με ονομασια 5555.cer το μετονομαζουμε σε xyz.cer]???

• The title was changed to Sony Ericsson Satio