Leon_G Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 (edited) Επανερχομαι παλι. Του εκανα τελικα hard format κ με το που το ανοιγω μου γραφει καρτα μνημης κλειδωμενη!!! Κ θελει κωδικο για ξεκλειδωμα! Τι φλασια εφαγε παλι ρε παιδια ??? Πολυ προβληματικο τηλεφωνο... Edit: Aκυρο... Το βρηκα... Edited December 23, 2010 by Leon_G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Στις ρυθμίσεις για το GPS και συγκεκριμένα ως σημείο πρόσβασης και διεύθυνση διακομιστή τι πρέπει να έχω; Αυτήν τη στιγμή έχω Σημείο Πρόσβασης Vflive και Διεύθυνση διακομιστή supl.sonyericsson.com . Είναι σωστά ή να αλλάξω κάτι; Edit: Τώρα είδα ότι εν μέρει η ερώτησή μου έχει ήδη απαντηθεί εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3200719#post3200719 :O Επομένως μια επιβεβαίωση και για το Σημείο Πρόσβασης ... (προφανώς έχω vodafone). :) Τα ιδια εχω και εγω και δουλευει.... Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Τα ιδια εχω και εγω και δουλευει.... Α! Ωραία, θα το ξαναδοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία και θα το αφήσω παραπάνω ώρα να ψάξει για δορυφόρους. Σ'ευχαριστώ πολύ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 (edited) Καλημερα κ καλες γιορτες σε ολους.Εβαλα το garmin προσφατα,που θα βρω ελληνικους χαρτες?. Ευχαριστω τον φιλο Karthan7 Καλα χριστουγεννα σε ολους Edited December 25, 2010 by billias7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Καλημερα κ καλες γιορτες σε ολους.Εβαλα το garmin προσφατα,που θα βρω ελληνικους χαρτες?. Ευχαριστω τον φιλο Karthan7 Καλα χριστουγεννα σε ολους help-help!.garmin ok,χαρτες ok.το προβλημα ειναι οτι δειχνει να μην προλαβενη να φορτωσει τον χαρτη στην οθονη!.οταν ειμαι στασιμος ολα μια χαρα,με το που ξεκιναω χανει τον χαρτη κ μενει μονο το αμαξι στην οθονη. ξερει καποιος κατι για αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 help-help!.garmin ok,χαρτες ok.το προβλημα ειναι οτι δειχνει να μην προλαβενη να φορτωσει τον χαρτη στην οθονη!.οταν ειμαι στασιμος ολα μια χαρα,με το που ξεκιναω χανει τον χαρτη κ μενει μονο το αμαξι στην οθονη. ξερει καποιος κατι για αυτο? Το εχεις φουλ στο ζουμ? εγω το εχω στο αυτοματο και δουλευει μια χαρα, επισης δοκιμασε να σου εμφανιζει λιγοτερα POI και λιγοτερες πληροφοριες. Βαλε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228594&page=160 το ερωτημα σου φιλε για ποιο σιγουρη απαντηση! Χρονια πολλα σε ολους :lol: Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 ειναι ευκολη η αλλαγη οθονης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Γειά σας. Φίλος είχε c905 και πήρε satio και προσπαθούμε να περάσουμε τις επαφές. Αυτό που έχουμε είναι ένα backup του c905 με το se pc suite (.bkp αν θυμάμαι καλά) και το satio. Το backup δεν μπαίνει στο satio, οπότε ψάχνουμε άλλη μέθοδο (πχ να δούμε τις επαφές στο backup). Εξερεύνησα το backup μέσω του pc suite, αλλά βλέπω κανονικά τη δομή τον φακέλων, δεν εντόπισα τις επαφές. Κάποια βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Δοκιμάστε το MyPhoneExplorer. Εκτός από το δικό του τύπου backup σας δίνει τη δυνατότητα για εξαγωγή σε .xls, .doc κ.α. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Γειά σας. Φίλος είχε c905 και πήρε satio και προσπαθούμε να περάσουμε τις επαφές. Αυτό που έχουμε είναι ένα backup του c905 με το se pc suite (.bkp αν θυμάμαι καλά) και το satio. Το backup δεν μπαίνει στο satio, οπότε ψάχνουμε άλλη μέθοδο (πχ να δούμε τις επαφές στο backup). Εξερεύνησα το backup μέσω του pc suite, αλλά βλέπω κανονικά τη δομή τον φακέλων, δεν εντόπισα τις επαφές. Κάποια βοήθεια; Με την καρτα τη SIM, περασε της επαφες απο το 905 μεσα σε αυτην και μετα να την βαλεις στο σατιο. (εκτος αν εχεις πολλες επαφες και δεν της χοραει η SIM) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Με την καρτα τη SIM, περασε της επαφες απο το 905 μεσα σε αυτην και μετα να την βαλεις στο σατιο. (εκτος αν εχεις πολλες επαφες και δεν της χοραει η SIM) Αυτό που έχουμε είναι ένα backup του c905 με το se pc suite (.bkp αν θυμάμαι καλά) και το satio. Δεν υπάρχει πλέον το c905, μόνο ένα backup του, οπότε δεν είναι εφικτό αυτό. Ευχαριστώ πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Καλησπερα παιδες! Εχω το spb shell την τελευταια εκδοση νομιζω(3.7.2.673) κ εχω ενα μικρο προβληματακι που σε προηγουμενη εκδοση δεν ειχα! Δλδ οταν παω στον καιρο μου γραφει πως ειναι χωρις δεδομενα,μπαινω σε καποιο δικτυο wifi αλλα δεν κανει ανανεωση οπως παλια που μου εδειχνε τον καιρο για ολη την εβδομαδα. Αν ειναι κατι στις ρυθμισεις του δωστε μου τα φωτα σας. Επισης θελω να ρωτησω αν μπορω να αλλαξω τον κωδικο εγγραφης του μηπως κ αλλαξει(μου λεει πως ειναι καταχωρημενο) κ αν γινεται αυτο πως μπορω να το κανω??? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Καλησπερα παιδες! Εχω το spb shell την τελευταια εκδοση νομιζω(3.7.2.673) κ εχω ενα μικρο προβληματακι που σε προηγουμενη εκδοση δεν ειχα! Δλδ οταν παω στον καιρο μου γραφει πως ειναι χωρις δεδομενα,μπαινω σε καποιο δικτυο wifi αλλα δεν κανει ανανεωση οπως παλια που μου εδειχνε τον καιρο για ολη την εβδομαδα. Αν ειναι κατι στις ρυθμισεις του δωστε μου τα φωτα σας. Επισης θελω να ρωτησω αν μπορω να αλλαξω τον κωδικο εγγραφης του μηπως κ αλλαξει(μου λεει πως ειναι καταχωρημενο) κ αν γινεται αυτο πως μπορω να το κανω??? Το καταχωρημένο είναι νορμάλ, έστω και αν το πέρασες με... ανορθόδοξο τρόπο;) Αυτό με την ανανέωση κι εμένα μου το έβγαζε καμιά φορά. Για να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι πως σταμάτησε να μην έχει δεδομένα. Νομίζω δοκίμασα μερικές περισσότερες ανανεώσεις απανωτά και τώρα είναι οκ. Δεν είμαι όμως σίγουρος αν όντως έτσι είχε λυθεί το θέμα. Πάντως έχει καιρό που τώρα τρέχει jet.:D Χρόνια πολλά σε όλους! Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Το καταχωρημένο είναι νορμάλ, έστω και αν το πέρασες με... ανορθόδοξο τρόπο;) Αυτό με την ανανέωση κι εμένα μου το έβγαζε καμιά φορά. Για να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι πως σταμάτησε να μην έχει δεδομένα. Νομίζω δοκίμασα μερικές περισσότερες ανανεώσεις απανωτά και τώρα είναι οκ. Δεν είμαι όμως σίγουρος αν όντως έτσι είχε λυθεί το θέμα. Πάντως έχει καιρό που τώρα τρέχει jet.:D Χρόνια πολλά σε όλους! Δεν το εβαλα με ανορθοδοξο τροπο,απλα ειχα μια προηγουμενη εκδοση για την οποια ειχα κλειδια(αριθμους εγγραφης) κ αφου την εσβησα για να περασω αυτην την εκδοση που εχω μου την περασε σαν καταχωρημενη! Απλα δεν ξερω αν μπορω να αλλαξω αριθμο εγγραφης με καποιο τροπο! Ευχαριστω κ χρονια πολλα! Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliosd Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 καλησπέρα... μια μικρή βοήθεια... υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης του a-GPS και να δουλεύει μόνο το GPS για να μη χρεώνομαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 καλησπέρα... μια μικρή βοήθεια... υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης του a-GPS και να δουλεύει μόνο το GPS για να μη χρεώνομαι? γινεται αυτο που λες. απενεργοποιησε το. μενου-υπηρεσιες εντοπισμου-και απο εκει το απενεργοποιεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Δεν το εβαλα με ανορθοδοξο τροπο,απλα ειχα μια προηγουμενη εκδοση για την οποια ειχα κλειδια(αριθμους εγγραφης) κ αφου την εσβησα για να περασω αυτην την εκδοση που εχω μου την περασε σαν καταχωρημενη! Απλα δεν ξερω αν μπορω να αλλαξω αριθμο εγγραφης με καποιο τροπο! Ευχαριστω κ χρονια πολλα! Νομίζω ότι εφόσον αναβάθμισες από παλαιότερη έκδοση τα serial θα παραμείνουν ίδια, σαν καταγραφή στη registry ή ότι άλλο χρησιμοποιούνε τα κινητά. Δεν το έχω ψάξει περισσότερο όμως, οπότε ότι και να πω περεταίρω θα σε γελάσω. Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων, έχω βάλει ως "Αριθμό αποθηκευμένων μηνυμάτων" τα 200. Είχα διαβάσει εδώ πως όσοι άφηναν την προεπιλογή (20) και έφταναν αυτό τον αριθμό, μετά έπερεπε να διαγράφουν παλαιότερα μηνύματα για να λάβουν νέα. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω 206 Εισερχόμενα, 169 Σταλθέντα και 2 Πρόχειρα. Συνεχίζω να λαμβάνω και να στέλνω κανονικά μηνύματα και όλα αποθηκεύονται. Η ρύθμιση είναι να αποθηκεύονται στη συσκευή. Μήπως αφορά κάτι άλλο αυτή η ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nilasgr Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Καλημερα σε ολους!!! Γνωριζει καποιος αν υπάρχει τροπος να αποθηκευονται τα αρχεια που μου στελνουν με bluetooth κατευθειαν στους φακελους του κινητου και οχι στα μυνηματα? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xploder Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων, έχω βάλει ως "Αριθμό αποθηκευμένων μηνυμάτων" τα 200. Είχα διαβάσει εδώ πως όσοι άφηναν την προεπιλογή (20) και έφταναν αυτό τον αριθμό, μετά έπερεπε να διαγράφουν παλαιότερα μηνύματα για να λάβουν νέα. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω 206 Εισερχόμενα, 169 Σταλθέντα και 2 Πρόχειρα. Συνεχίζω να λαμβάνω και να στέλνω κανονικά μηνύματα και όλα αποθηκεύονται. Η ρύθμιση είναι να αποθηκεύονται στη συσκευή. Μήπως αφορά κάτι άλλο αυτή η ρύθμιση? Καταρχάς αυτή η ρύθμιση αφορά τα σταλθέντα μηνύματα. Κάθε καινούριο μήνυμα παίρνει την θέση του παλαιότερου, δηλαδή όταν στείλεις 200 μηνύματα και στείλεις άλλο ένα σβήνεται το παλαιότερο μήνυμα (το 1 δηλαδή) και μένει το καινούριο αποθηκευμένο. Παράθεση Everybody_Lies... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Καταρχάς αυτή η ρύθμιση αφορά τα σταλθέντα μηνύματα. Κάθε καινούριο μήνυμα παίρνει την θέση του παλαιότερου, δηλαδή όταν στείλεις 200 μηνύματα και στείλεις άλλο ένα σβήνεται το παλαιότερο μήνυμα (το 1 δηλαδή) και μένει το καινούριο αποθηκευμένο. OK. Κοντεύω και τα 200 Σταλθέντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 (edited) Καλησπερα. ειχα δοκιμασει σε trial κ μου αρεσε πολυ το SPB Mobile Shell. Oταν του εβαλα serial απο γνωστο site τον δεχτηκε αλλα απο την επομενη μερα δεν μπορουσα να κανω καμια κληση!! Το προβλημα το ελυσα με απεγκατασταση κ αναβαθμιση του κινητου Ξαναδοκιμασα αλλες τρεις φορες κ παντα το ιδιο-την επομενη μερα δεν μπορω να κανω καμια κληση[δεχομαι κανονικα κ στελνω κανονικα και sms] Τι φταιει? Τι κανω λαθος? help? Edited January 19, 2011 by billias7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Καλησπερα κ παλι. Εβαλα το SPB Mobile Shell με υπογραφη,πρεπει να περασω κ serial number? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Εβαλα το SPB Mobile Shell με υπογραφη,πρεπει να περασω κ serial number? Αν δεν θέλεις να μείνεις με την trial, ναι. Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Αν δεν θέλεις να μείνεις με την trial, ναι. Το υπογραψα..εβαλα serial..κ με το που αλλαξε η μερα παλι τα ιδια!!!! Δεν μπορω να κανω καμια κληση!!!! Παιδια..καμια ιδεα γιατι γινετε συνεχεια αυτο? [Για να ειμαι σιγουρος πως το υπογραψα σωστα,ετσι το κανουμε?-πχ.αρχειο με ονομασια 5555.cer το μετονομαζουμε σε xyz.cer]??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts