Jump to content

Sony Ericsson Satio

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οχι το κινητο εχει στισ ρυθμησεσ Ε φον καρντ.κανονικα με που το ανοιξα δηδ ηταν εκει μεχρι κ η εικονα φοντου εμφανιζονταν/ τιποτα δηδ δεν ηταν διαφορετικο εκτοσ απο τα μηνυματα κ δεν μπορω να καταλαβω γτ/αν ξερει καποιοσ ασ μουπει εαν κ πωσ μπορει να γινει ανακτηση καρτασ κτλ

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μην γράφεις με κεφαλαία! Είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης. Επίσης πρέπει να γράφεις με ολόκληρες λέξεις.

Εμένα το κινητό πλέον αν συνεχίσει να κάνει ότι κάνει,ακόμα και μετά από τα περάσματα των updates,θα γίνει πειραματόζωο !Και λυπάμαι πολύ που το λέω,αλλά βγήκε πατάτα! Σταματάνε τα updates του,υποστήριξη 0,κολλάει κάνει ράνει ..Και τώρα έρχεται και άλλο χτύπημα,ξεφορτίζεται χωρίς καν να το ακουμπήσω σε λιγότερο από μέρα.Το παρατήρησα γιατί σταμάτησα την χρήση του!Το φορτίζω Κυριακή βράδυ πχ 21.00-23.00 και την Δευτέρα το απόγευμα 18.00 χωρίς να έχει δεχτεί ούτε μήνυμα ούτε κλήση είναι κλειστό από μπαταρία .Τί έγινε ξαφνικά;

Το άλλο;Χάνει την κάρτα του,όποτε κάνω update τις φωτο/μουσική..

Δηλαδή ήμαρτον τόσα προβλήματα σε κινητό! Ο μόνος είμαι; Μήπως να το έκανα debrand ;;

Edited by xtrmsnpr

- - - -

δεν εισαι ο μονος!!!!εκατομυρια ειναι σαν και σενα!!!!!περα απο την πλακα το κηνιτο βγηκε μαπα εντελως!!!!ακομα κλαιω τα 535 ευρωλακια που εδωσα!!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν εισαι ο μονος!!!!εκατομυρια ειναι σαν και σενα!!!!!περα απο την πλακα το κηνιτο βγηκε μαπα εντελως!!!!ακομα κλαιω τα 535 ευρωλακια που εδωσα!!!!

:(:(

Κρίμα πολύ..Τα ίδια..

Με debrand και να βγάλω το vodafone menu και βάλω το κανονικό της SE θα στρώσει;

- - - -

:(:(

Κρίμα πολύ..Τα ίδια..

Με debrand και να βγάλω το vodafone menu και βάλω το κανονικό της SE θα στρώσει;

ελαχιστα!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ελαχιστα!!!!!!

Μάλιστα.. :cry:

http://forums.se-nse.net/index.php?

Ανακάλυψα αυτό εδώ με εφαρμογές και διάφορα.

- - - -

καλημερα παιδες!εχω ενα προβληματακι τον τελευταιο καιρο κ δεν ξερω αν λυνεται. μετα απο ενα downgrade που εκανα(ολα πηγαν μια χαρα) δεν μπορω να εγκαταστησω το ndrive!!! εννοειτε οτι ειχα αποθηκευμενα στο pc ολα τα σχετικα αρχεια που χρειαζοντουσαν κ οταν παω να το κανω εγκατασταση μου λεει πως το pips installer δεν γινεται να εγκατασταθει. μια ερωτηση ακομα, το hello ox αν το κανω unhack μαλλον δε θα μπορεσω να ξαναχακαρω την συσκευη?

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

θα σε προτεινα να το ξανακατεβασεις και μετα δοκιμασε να δεισ αν θα το κανει!!!!!εγω το εχω εγκαταστησει κανονικα και ωρες ωρες δεν μου το ανοιγει!!! :( :( :( :(
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκιμασε αν θες και το S y g i c mobile νομιζω βρισκει ποιο ευκολα το στιγμα gps :happy:

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Δεν θα φτιάξει κάτι έτσι;Το άλλο θέμα που μου χάνει την κάρτα μνήμης τί θα γίνει;Κάνε update τα πολυμέσα,αλλά μετά από λίγη ώρα,βγάζει κλείσιμο εφαρμογών και κλείνουν και τα πολυμέσα και πετάει ότι η αφαίρεση της κάρτα μνήμης μπορεί να προκαλέσει προβλήματα..Και μετά για να την δει μόνο αν τν βγάλω και την ξαναβάλω νοιώθει και βλέπει κάποια αρχεία στο υλικό μου από το organizer .

Μπορώ να την κάνω φορματ και να την ξαναβάλω;;

- - - -

Δεν θα φτιάξει κάτι έτσι;Το άλλο θέμα που μου χάνει την κάρτα μνήμης τί θα γίνει;Κάνε update τα πολυμέσα,αλλά μετά από λίγη ώρα,βγάζει κλείσιμο εφαρμογών και κλείνουν και τα πολυμέσα και πετάει ότι η αφαίρεση της κάρτα μνήμης μπορεί να προκαλέσει προβλήματα..Και μετά για να την δει μόνο αν τν βγάλω και την ξαναβάλω νοιώθει και βλέπει κάποια αρχεία στο υλικό μου από το organizer .

Μπορώ να την κάνω φορματ και να την ξαναβάλω;;

θα σου πω προτείνω ένα μικρό ''tip''...αν έχεις vista σύνδεσε το κινητό με το pc και θα σου βγάλει ένα παράθυρο και θα έχει κάποιες επιλογές....εσύ πάτα εκεί που λέει επιδιόρθωση και ίσως γίνει κάτι έτσι. και εμένα με είχε πάθει κάτι και το έκανα αυτό και όλα οκ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλους! έχω κάποια θέματα που αντιμετωπίζω με το κινητό και θα ήθελα την βοήθεις όποιου μπορεί να βοηθήσει!

1ον.

Το κινητό μου είναι απο Αγγλία και δεν έχει Ελληνικά!Μήπως ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω ώστε να του περάσω?

2ον.

Μπαίνω στο Ιντερνετ και όταν βγώ μου παρουσιάζει την μνήμη του κινητού συνεχώς να μειώνεται έως ότου δεν με αφήνει να μπώ βγάζοντάς μου μήνυμα "η μνήμη είναι πλήρης διαγράψτε". Του ξαναπέρασα το λογισμικό και πάλι όποτε μπαίνω στο ίντερνετ μου μειώνει την μνήμη.. Τι να κάνω?

Και τέλος μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να βρώ serials keys για εφαρμογές SPB?

Συγνώμη για το μέγεθος του μηνύματος και ευχαριστώ εκ των πρωτέρων όσους ασχοληθούν!!!

Γεια σας!!! Μου έχει παρουσιάσει ένα πρόβλημα το Satio...Άκουγα μουσική και ενώ όλα ήταν καλά ξαφνικά μου έκλεισε. Σπίτι που πήγα δεν μου φόρτιζε. Άναβε λίγο το κοκκινο λαμπάκι και μετά νεκρό. Μπορεί να είναι η μπαταρία;; Η οθόνη δεν ανάβει καθόλου. Μόνο το κόκκινο φωτάκι και κάποιες φορές και η δόνηση λειτουργούν και μετά τίποτα...αααα και βάζω και το usb στο pc και δεν μοθ το βρίσκει. Τι μπορεί να φαίει;;;:(

Γεια σας!!! Μου έχει παρουσιάσει ένα πρόβλημα το Satio...Άκουγα μουσική και ενώ όλα ήταν καλά ξαφνικά μου έκλεισε. Σπίτι που πήγα δεν μου φόρτιζε. Άναβε λίγο το κοκκινο λαμπάκι και μετά νεκρό. Μπορεί να είναι η μπαταρία;; Η οθόνη δεν ανάβει καθόλου. Μόνο το κόκκινο φωτάκι και κάποιες φορές και η δόνηση λειτουργούν και μετά τίποτα...αααα και βάζω και το usb στο pc και δεν μοθ το βρίσκει. Τι μπορεί να φαίει;;;:(

κανε ενα update μπας και στρωσει!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδια το ΣΑΤΙΟ ειναι απιστευτο κιν. σας το λεω να το ξερετε το εχω αγορασει 2 μερες μετα αφου ειχε βγει ειναι τελειο και τωρα απο αυτο σας μιλαω το εχω λιτουργεια ΠΣ Σουιτ.

Barbara90 δε φτει το κιν. σου αλλα η μπαταρεια του και εμενα μου το εκανα πριν 1 μηνα ενω το εχω περιπου 1 χρονο, κιτα να δεις τι θα κανεις εαν εχεις μια αλλη σησκευη Σονυ Εριξον (π.χ. το κ810 κ530 c702 c902) τελος παντον παρε την μπαταρεια απο το Σατιο και φωρτησε την με μια Εριξον συσκευη που να εχει ειδια μπαταρια με το Σατιο και μετα οταν η αλλη συσκευη φωρτησει την μπαταρεια του Σατιου το κιν σου θα ειναι ενταξει και κανε μετα ενα Update

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Σήμερα θα δοκιμάσω μια άλλη μπαταρία κι αν είναι θα αγοράσω μία απ' το ebay γτ εδώ είναι πανάκριβα...

Update δεν ξέρω να κάνω. Θα το ψάξω καλύτερα και αν δε βγάλω άκρη θα σας πω να με βοηθησετε.:D

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Σήμερα θα δοκιμάσω μια άλλη μπαταρία κι αν είναι θα αγοράσω μία απ' το ebay γτ εδώ είναι πανάκριβα...

Update δεν ξέρω να κάνω. Θα το ψάξω καλύτερα και αν δε βγάλω άκρη θα σας πω να με βοηθησετε.:D

To update δεν είναι κάτι δύσκολο. Βρες το πρόγραμμα update service της Sony Ericsson. Όταν το τρέξεις θα σε καθοδηγήσει αυτό βήμα προς βήμα. Τρέξε πρώτα όμως το pc suite για να κάνεις ένα backup των επαφών και του ημερολογίου σου για να μην τα χάσεις.

Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris...

Παιδια για να κανω debrand το κινητο πρεπει να κανω αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651203#post2651203 με τον Τρόπος 1 (προτεινόμενος) που λεει με το nemesi? και ακομα το satio μου κατω απο την μπαταρια δεν εχει code

αυτα γραφει (οπου x = αριθμος)

sony ericsson u1 si xxxx-xxxx

type AAD - xxxxxxx - BV AAAD CB5 (αυτος ειναι 7ψηφιος)

FCC ID : PYxAxxxxxxx(και αυτος μετα απο το Α ειναι 7ψηφιος) xxwxx

IC ID: xxxxB - Axxxxxxx(και αυτος μετα απο το Α ειναι 7ψηφιος)

(το type με το FCC ID: και το IC ID:απο το Α και μετα ειναι το ιδιο νουμερο

αυτο ειναι το νουμερο που θελω?)

S/N: CBxAxxWFZA xxxxxxxx - xxxxxx-x

το τηλεφωνο ειναι voda live και σκοπευω να αλλαξω δικτιο και να παω κοσμοτε, αν δεν κανω debrand θα εχω προβλημα οταν βαλω την sim της κοσμοτε?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Σκέφτομαι να αγοράσω το σατιο είναι κάτι που πρέπει να προσεξω;; Π.χ να μην πάρω την παλιά έκδοση που είναι προβληματική...και να μην χρειάζεται να κάνω update

Έπισης έχει κανείς καμία άλλη πρόταση σε στυλ σατιο;;; Έχω σκεφτεί το aino αλλά δεν γουστάρω καθόλου τα κουμπιά...

Τελικά όλα καλά η μπαταριά ήταν.

Άλλη μια ερωτηση... Για να τρεξει τι Νδριωε πρέπει να χακαρω το κινητο??

Τελικά όλα καλά η μπαταριά ήταν.

Άλλη μια ερωτηση... Για να τρεξει τι Νδριωε πρέπει να χακαρω το κινητο??

Γιατι να χρειαζεται Hack?

Symbian ειναι, του περνας ο,τι εφαρμογη θελεις

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Γιατι να χρειαζεται Hack?

Symbian ειναι, του περνας ο,τι εφαρμογη θελεις

δεν σημαινει οτι επειδη ειναι symbian ολα ειναι ελευθερα!!!!χρειαζεται και hack αλλα προσωπικα εγω τις εφαρμογες τις υπογραφω απο το pc!!!τωρα για το ndrive δεν θυμαμαι αν χρειαζεται sign!!!!!κοιταξε εδω:

http://www.se-satio.co.uk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το hack δεν είναι απαραίτητο. Χρησιμεύει στο να υπογράφεις (και κατ'επέκταση να εγκαθιστάς) τις εφαρμογές χρησιμοποιώντας μόνον το κινητό σου και καθόλου τον υπολογιστή. Από την τελευταία έκδοση του firmware όμως το hack είναι αδύνατον. Πρέπει χακάρεις τη συσκευή από την προηγούμενη και να αναβαθμίσεις μετά.

Το ndrive δεν χρειάζεται υπογραφή για να τρέξει. Χρειάζεται άλλη διαδικασία. Όπως έγραψε ο kouf νωρίτερα ρίξε μια ματιά εκεί στο se-satio.co.uk θα βρεις διάφορα καλούδια.. (kouf εσύ δεν το είχες ανακαλύψει αυτό; ή κάνω λάθος; )

Όσον αφορά την ερώτηση νωρίτερα περί αγοράς της συσκευής ή όχι...

Οι απόψεις είναι πολλές. Το σωστό ερώτημα είναι τι προτιμάς από τη συσκευή σου.

Πολλοί έχουν πρόβλημα με bugs που έχει παρουσιάσει το κινητό. Εμένα προσωπικά δεν έβγαλε κάποιο πρόβλημα που δεν μπόρεσα να λύσω άμεσα. Αν και μάλλον είμαι από τις εξαιρέσεις στον κανόνα αυτόν:lol::lol:

Όταν αγόρασα τη συσκευή είχε ακόμη κοντά 550 ευρώ πάνω κάτω. Αν έιχε ακόμη τόσο θα έλεγα να κοιτάξεις αλλού λόγω του μεγάλου αριθμού παραπόνων συνδυασμένου με την υψηλή τιμή. Μόνο που τώρα η τιμή της είναι κάτω από τα 300..(νομίζω κάπου την είδα 290 ευρώ) και δεδομένης της προσωπικής μου μόνον εμπειρίας θα έλεγα καλή επιλογή είναι. Μόνον και μόνον για την κάμερα του δηλαδή τα αξίζει τα λεφτά του. Αλλιώς, αν δεν σε νοιάζει η φωτογραφία του... υπάρχουν πολλές επιλογές που φέρουν το ίδιο λογισμικό και πάνω κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά (πλην της κάμερας).

Ξαναλέω...εξαρτάται απο τη χρήση που θέλεις να κάνεις στη συσκευή.

Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris...

• The title was changed to Sony Ericsson Satio