kouf Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Αυτο κοιτουσα πριν αλλα δεν καταλαβαινω και πολλα. Πιστοποιητικο που ακριβως βρισκω? Αυτο το κανεις καθε φορα για ενα προγραμα που θελεις να περασεις? Αυτο εινε το λεγομενο hacked? Εγω νομιζα κανεις hacked το κινητο σου κια μετα περνας οτι θελεις. Δεν εινε ετσι? Το OPDA δεν μου το ανοιγει και δεν βγαζω ακρη, μπηκα στο hττp://www.s60certkey.com και ζητησα απο εκει CER και KEY. Μολις τα παρω ομως δεν ξερω τι θα κανω. Μπερδεμα εινε η ιστορια μου φαινετε. δεν θυμαμαι ακριβως τι ειχα κανει αλλα εγω τα προγραματα τα κανς sign απο τον υπολογιστη και μετα τα περναω στο τηλεφωνο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 δεν θυμαμαι ακριβως τι ειχα κανει αλλα εγω τα προγραματα τα κανς sign απο τον υπολογιστη και μετα τα περναω στο τηλεφωνο Τι ακριβως εννοες Sign? Να παιρνεις καθε φορα CER και KEY απο καποια ιστοσελιδα? Αυτο το κανεις καθε φορα για καθε προγραμα το οποιο σου βγαζει προβλημα και δεν μπορεις να το περασεις στο κινητο σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Τι ακριβως εννοες Sign? Να παιρνεις καθε φορα CER και KEY απο καποια ιστοσελιδα? Αυτο το κανεις καθε φορα για καθε προγραμα το οποιο σου βγαζει προβλημα και δεν μπορεις να το περασεις στο κινητο σου? περιμενε να το βρω τι εκανα και να θυμηθω γιατι δεν βλεπω να σε βοηθαω!!!χαχα ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 περιμενε να το βρω τι εκανα και να θυμηθω γιατι δεν βλεπω να σε βοηθαω!!!χαχα ;) Okay περιμενω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Okay περιμενω! ok το βρηκα!!!! πανε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2627584#post2627584 και καπου προς τα κατω δες αυτο ''Οδηγίες υπογραφής των εφαρμογών μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή'' εγω αυτο κανω γιατι τις περισσοτερες εφαρμογες τις κατεβαζω απο τον υπολογιστη!!τις κανω sign και μετα τις περναω στο τηλεφωνο..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 ok το βρηκα!!!! πανε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2627584#post2627584 και καπου προς τα κατω δες αυτο ''Οδηγίες υπογραφής των εφαρμογών μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή'' εγω αυτο κανω γιατι τις περισσοτερες εφαρμογες τις κατεβαζω απο τον υπολογιστη!!τις κανω sign και μετα τις περναω στο τηλεφωνο..... Αχα το ειδα το διαβασα. Αλλα πρεπει να εχεις CER και KEY. Ζητησα εγω CER και KEY απο το http://s60certkey.com γιατι απο το OPDA δεν καταφερα να βγαλω ακρη. Τωρα λεει οτι σε 24 με 48 ωρες θα μου τα στειλουνε αυτα τα δυο αρχεια ωστε να μπορω να τα κατεβασω. Μολις τα κατεβασω θα κανω αυτα που μου εδειξες. Αλλα καθε φορα για καθε προγραμα πρεπει να το κανεις αυτο? Θελω να πω το κανω τωρα για ενα προγραμα πιο συγκεκριμενα το θελω για το SPB. Μετα αμα θελω να κανω καποιο αλλο προγραμα θα πρεπει να ξανα ζητησω CER και KEY η οχι? Καθε φορα ζηταω η μονο μια φορα αν τα παρω αυτο φτανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Αχα το ειδα το διαβασα. Αλλα πρεπει να εχεις CER και KEY. Ζητησα εγω CER και KEY απο το http://s60certkey.com γιατι απο το OPDA δεν καταφερα να βγαλω ακρη. Τωρα λεει οτι σε 24 με 48 ωρες θα μου τα στειλουνε αυτα τα δυο αρχεια ωστε να μπορω να τα κατεβασω. Μολις τα κατεβασω θα κανω αυτα που μου εδειξες. Αλλα καθε φορα για καθε προγραμα πρεπει να το κανεις αυτο? Θελω να πω το κανω τωρα για ενα προγραμα πιο συγκεκριμενα το θελω για το SPB. Μετα αμα θελω να κανω καποιο αλλο προγραμα θα πρεπει να ξανα ζητησω CER και KEY η οχι? Καθε φορα ζηταω η μονο μια φορα αν τα παρω αυτο φτανει? οχι μια φορα ζητας το CER και KEY...μετα θα κανεις αυτο που λεει ο οδηγος που σε εδειξα...ναι για καθε προγραμμα αυτο θελει αλλα για να το κανεις sign ειναι υποθεση 10 δευτερολεπτων.απλως μολις παρεις το CER και KEY κανε αυτο που λεει ο οδηγος...αν εχεις το τελευταιο firmware στο κηνιτο νομιζω (χωρις να ειμαι σιγουρος) οτι δεν χακαρετε...δεν ειναι τιποτα απλα κανε οτι λεει ο οδηγος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 οχι μια φορα ζητας το CER και KEY...μετα θα κανεις αυτο που λεει ο οδηγος που σε εδειξα...ναι για καθε προγραμμα αυτο θελει αλλα για να το κανεις sign ειναι υποθεση 10 δευτερολεπτων.απλως μολις παρεις το CER και KEY κανε αυτο που λεει ο οδηγος...αν εχεις το τελευταιο firmware στο κηνιτο νομιζω (χωρις να ειμαι σιγουρος) οτι δεν χακαρετε...δεν ειναι τιποτα απλα κανε οτι λεει ο οδηγος Αχα okay θα ελεγα πως ψιλο καταλαβα. Σε ευχαριστω. Μολις παρω το CER και το KEY θα το δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 εχει βρει κανεις καποιο καλυτερο πληκτρολογιο, για χρηση, για να αντικαταστησω το υπαρχων μινι πληκτρολογιο QWERTY, το πληρως οθονης ειναι οκ, αλλα το μινι ε δεν ειναι και οτι καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksipos Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 παιδες ... επειδη συμβαινουν γυρω μου διαφορα περιστατικα κλοπης τον τελευταιο καιρο,ψαχνω καποιο προγραμμα εντοπισμου που ομως να το εχει δοκιμασει καποιος να ξερω οτι δουλευει 100% και για να μου δωσει μερικες επιπλεων πληροφοριες για τις πληρωμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Πλεον το Σατιο ειναι στα χερια μου. Θελω να κανω μερικες ερωτησεις. 1. Πως ρυθμιζουμε την εβεστησια της αφης? 2.Προγραμματα απο που κατεβαζουμε? 3.Πως μπορω να βγαλω μπροστα το logo Cosmote? Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 παιδες ... επειδη συμβαινουν γυρω μου διαφορα περιστατικα κλοπης τον τελευταιο καιρο,ψαχνω καποιο προγραμμα εντοπισμου που ομως να το εχει δοκιμασει καποιος να ξερω οτι δουλευει 100% και για να μου δωσει μερικες επιπλεων πληροφοριες για τις πληρωμες νομιζω στο playnow τησ SE εχει τετοιο προγραμμα ειδαλως στο http://www.se-satio.co.uk!!! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xploder Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 14 μέρες ακόμα για το update?:wacko: Παράθεση Everybody_Lies... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Εγω τελικα αμην πηρα CER και KEY και επιτελους εκανα Sign και δουλευουνε τα προγραμματα μου μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksipos Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 νομιζω στο playnow τησ SE εχει τετοιο προγραμμα ειδαλως στο http://www.se-satio.co.uk!!! ;) το θεμα ειναι να ειναι δοκιμασμενο ... ειχα βρει απο αλλο φορουμ ενα διεθνες προγραμμα,που στελνοντας μηνυμα απο ενα δευτερευον κινητο μπορουσες να διαγραψεις τα αρχεια,να ενημερωθεις αν αλλαξε καρτα σιμ και να τον εντοπισεις... ομως καταρχας δεν ξερω ποσο θα κοστισει η ολη υποθεση και αν ειναι αξιοπιστο .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 (edited) το θεμα ειναι να ειναι δοκιμασμενο ... ειχα βρει απο αλλο φορουμ ενα διεθνες προγραμμα,που στελνοντας μηνυμα απο ενα δευτερευον κινητο μπορουσες να διαγραψεις τα αρχεια,να ενημερωθεις αν αλλαξε καρτα σιμ και να τον εντοπισεις... ομως καταρχας δεν ξερω ποσο θα κοστισει η ολη υποθεση και αν ειναι αξιοπιστο .. μπα δεν πιστευω!!!!!παρα κανει πραγματα τα οποια δεν γινονται ουτε σε ταινιες!!! 14 μέρες ακόμα για το update?:wacko: μακαρι φιλε μου αλλα τα ξενα forum λενε οτι δεν θα υπαρξει!!! :( Εγω τελικα αμην πηρα CER και KEY και επιτελους εκανα Sign και δουλευουνε τα προγραμματα μου μια χαρα. ειδες ποσο ευκολο ειναι? ;) :) :) Edited October 15, 2010 by multiPetros Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για πολλαπλή παράθεση χρησιμοποιείστε το κουμπάκι που βρίσκεται τέρμα δεξιά. Για οδηγίες: http://www.myphone.gr/forum/faq.php?faq=vb3_reading_posting#faq_vb3_replying Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 14 μέρες ακόμα για το update?:wacko: Γιατί 14 μέρες ακόμα? Είχαμε καμιά νέα πληροφόρηση? Εγώ το τελευταίο που διάβασα ήταν το post του φίλου kwsths87 (σελ. 143, #2136). Καλημέρα,η σονυ ερικσσον θα μας κάνει την τιμή μέχρι της 27 νοέμβριου και θα βγάλει ακόμα μια αναβαθμίσει,τα χαρακτηριστικά της νέας αναβαθμίσεις.15%αύξηση στην ζωή της μπαταρίας,3 νέα θέματα,HD VIDEO,αύξηση φωτεινότητας κατά μια φορά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasfast Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 θελω να κανω μια ερωτηση σχετικα με το κινιτο σατιο οταν υπαρχει αναπαντητη η μηνυμα και το ξεκλειδωσω δεν εμφανιζει καποιο πινακα για να το δω πρεπει να παω στα μηνυματα η στις κλησεις αντιστοιχα σε ολους συμβαινει αυτο η μονο σε μενα???:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xploder Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Γιατί 14 μέρες ακόμα? Είχαμε καμιά νέα πληροφόρηση? Εγώ το τελευταίο που διάβασα ήταν το post του φίλου kwsths87 (σελ. 143, #2136). Ωπ συγγνώμη, δικό μου λάθος, νόμιζα ήταν 27 Οκτωβρίου.:O θελω να κανω μια ερωτηση σχετικα με το κινιτο σατιο οταν υπαρχει αναπαντητη η μηνυμα και το ξεκλειδωσω δεν εμφανιζει καποιο πινακα για να το δω πρεπει να παω στα μηνυματα η στις κλησεις αντιστοιχα σε ολους συμβαινει αυτο η μονο σε μενα???:wacko: Αρχικά στο εμφανίζει όπως όταν έχεις μήνυμα. Αν δεν πατήσεις εκεί εμφάνιση και πατήσεις κλείσιμο φεύγει αυτο το "μενου" και μετά εμφανίζεται πάνω αριστερά το γνωστό σήμα της αναπάντητης μέχρι να πας να την δεις το θεμα ειναι να ειναι δοκιμασμενο ... ειχα βρει απο αλλο φορουμ ενα διεθνες προγραμμα,που στελνοντας μηνυμα απο ενα δευτερευον κινητο μπορουσες να διαγραψεις τα αρχεια,να ενημερωθεις αν αλλαξε καρτα σιμ και να τον εντοπισεις... ομως καταρχας δεν ξερω ποσο θα κοστισει η ολη υποθεση και αν ειναι αξιοπιστο .. Το γνωρίζεις ότι το κινητό έχει από μόνο του απομακρυσμένο κλείδωμα? Σου κάνει κάτι τέτοιο ή θέλεις και να το εντοπίζεις? Παράθεση Everybody_Lies... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksipos Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Ωπ συγγνώμη, δικό μου λάθος, νόμιζα ήταν 27 Οκτωβρίου.:O Αρχικά στο εμφανίζει όπως όταν έχεις μήνυμα. Αν δεν πατήσεις εκεί εμφάνιση και πατήσεις κλείσιμο φεύγει αυτο το "μενου" και μετά εμφανίζεται πάνω αριστερά το γνωστό σήμα της αναπάντητης μέχρι να πας να την δεις Το γνωρίζεις ότι το κινητό έχει από μόνο του απομακρυσμένο κλείδωμα? Σου κάνει κάτι τέτοιο ή θέλεις και να το εντοπίζεις? το θεμα ειναι να μπορω να το εντοπισω μηπως καταφερω και παρω πισω την συσκευη (αν και πιστευω κατα 90% και να εντοπισεις το κινητο δεν το περνεις πισω...) και το απομακρυσμενο κλειδωμα κατι ειναι .... δηλαδη κλειδωνεις την συσκευη και πλεον γινεται αχρηστη για τον κλεφτη ή λειτουργει σαν φραγη κλησεων οπως κανει και η εταιρια ειναι το κινητο σου(κοσμοτε,βονταφον) οταν τους ενημερωσεις για την κλοπη ; αν μπορεις δωσε μου και μερικες πληροφοριες και για το πως λειτουργει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xploder Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 (edited) το θεμα ειναι να μπορω να το εντοπισω μηπως καταφερω και παρω πισω την συσκευη (αν και πιστευω κατα 90% και να εντοπισεις το κινητο δεν το περνεις πισω...) και το απομακρυσμενο κλειδωμα κατι ειναι .... δηλαδη κλειδωνεις την συσκευη και πλεον γινεται αχρηστη για τον κλεφτη ή λειτουργει σαν φραγη κλησεων οπως κανει και η εταιρια ειναι το κινητο σου(κοσμοτε,βονταφον) οταν τους ενημερωσεις για την κλοπη ; αν μπορεις δωσε μου και μερικες πληροφοριες και για το πως λειτουργει ;) Όταν το ενεργοποιήσεις σου ζητάει μια "φράση κλειδί" όπως πχ. LοckNow την οποία όταν την στείλεις εσύ στο κινητό σου με SMS (από οποιαδήποτε κινητό) αυτό κλειδώνει. Κλειδώνει όπως όταν έχεις βάλει κλείδωμα συσκευής (οχι SIM) και ξεκλειδώνει με τον ίδιο κωδικό που έχεις βάλει στο κλείδωμα συσκευής. Το θέμα είναι να το κάνεις αμέσως διότι αν αλλάξει sim ο κλεφτής δεν έχεις που να στείλεις το SMS, αν και αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί αν ενεργοποιήσεις το "Κλείδωμα αν αλλάξει η sim", δηλαδή το κινητό κλειδώνει μόλις αναγνωρίσει κάποια άλλη κάρτα SIM. Και τα δύο στην ουσία αχρηστεύουν την συσκευή. Πέρα από αυτά τα δύο, γνωρίζοντας το IMEI της συσκευής με ένα τηλεφώνημα στον πάροχο σου, μπορεί να κλειδώσει το κινητό αυτός. Αν και δεν ξέρω αν όντως μπορεί να γίνει αυτό στην Ελλάδα. Αυτά που σου είπα γίνονται αν πας στο τηλέφωνο: Ρυθμίσεις >Τηλέφωνο >Διαχείριση Τηλ >Ασφάλεια >Τηλέφωνο και κάρτα SIM Edited October 14, 2010 by xploder Παράθεση Everybody_Lies... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksipos Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Όταν το ενεργοποιήσεις σου ζητάει μια "φράση κλειδί" όπως πχ. LοckNow την οποία όταν την στείλεις εσύ στο κινητό σου με SMS (από οποιαδήποτε κινητό) αυτό κλειδώνει. Κλειδώνει όπως όταν έχεις βάλει κλείδωμα συσκευής (οχι SIM) και ξεκλειδώνει με τον ίδιο κωδικό που έχεις βάλει στο κλείδωμα συσκευής. Το θέμα είναι να το κάνεις αμέσως διότι αν αλλάξει sim ο κλεφτής δεν έχεις που να στείλεις το SMS, αν και αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί αν ενεργοποιήσεις το "Κλείδωμα αν αλλάξει η sim", δηλαδή το κινητό κλειδώνει μόλις αναγνωρίσει κάποια άλλη κάρτα SIM. Και τα δύο στην ουσία αχρηστεύουν την συσκευή. Πέρα από αυτά τα δύο, γνωρίζοντας το IMEI της συσκευής με ένα τηλεφώνημα στον πάροχο σου, μπορεί να κλειδώσει το κινητό αυτός. Αν και δεν ξέρω αν όντως μπορεί να γίνει αυτό στην Ελλάδα. Αυτά που σου είπα γίνονται αν πας στο τηλέφωνο: Ρυθμίσεις >Τηλέφωνο >Διαχείριση Τηλ >Ασφάλεια >Τηλέφωνο και κάρτα SIM σιγουρα αφου ειμαστε στην ελλαδα ο κλεφτης θα προσπαθησει αμεσως να αλλαξει καρτα σιμ ... οποτε το κλειδωμα αν αλλαξει καρτα ειναι καλη επιλογη ... ομως αν εχω ξεχασει σε 2-3 χρονια οτι το εχω ενεργοποιημενο,και θελω να βαλω αλλη καρτα στο κινητο τι γινεται ; αμα εχω ενεργοποιημενο το απομακρυσμενο κλειδωμα/ξεκλειδωμα μπορω να το ξεκλειδωσω με αυτον τον τροπο ; παρ ολα αυτα χρειαζεται και το απομακρυσμενο κλειδωμα για να το κλειδωσεις αμεσως,αφου πριν κατι μερες εκλεψαν το κινητο απο το μαγαζι ενος γνωστου μου και αριχασαν να περνουν τηλεφωνα στην ρουμανια(το ειχε με συνδεση και μεχρι να βγαλει ακρη με την εταιρια για κλειδωμα ειχε μιλισει κανα 10λεπτο... το νουμερο που καλουσε εμφανισθηκε στην αναλυση του λογαριασμου αλλα ειναι αχρηστο :( )... οποτε η ερωτηση μου ειναι : το μηνυμα χρεωνεται σαν μηνυμα(0,7 λεπτα αν δεν κανω λαθος) ή κοστιζει παραπανω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xploder Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 σιγουρα αφου ειμαστε στην ελλαδα ο κλεφτης θα προσπαθησει αμεσως να αλλαξει καρτα σιμ ... οποτε το κλειδωμα αν αλλαξει καρτα ειναι καλη επιλογη ... ομως αν εχω ξεχασει σε 2-3 χρονια οτι το εχω ενεργοποιημενο,και θελω να βαλω αλλη καρτα στο κινητο τι γινεται ; αμα εχω ενεργοποιημενο το απομακρυσμενο κλειδωμα/ξεκλειδωμα μπορω να το ξεκλειδωσω με αυτον τον τροπο ; παρ ολα αυτα χρειαζεται και το απομακρυσμενο κλειδωμα για να το κλειδωσεις αμεσως,αφου πριν κατι μερες εκλεψαν το κινητο απο το μαγαζι ενος γνωστου μου και αριχασαν να περνουν τηλεφωνα στην ρουμανια(το ειχε με συνδεση και μεχρι να βγαλει ακρη με την εταιρια για κλειδωμα ειχε μιλισει κανα 10λεπτο... το νουμερο που καλουσε εμφανισθηκε στην αναλυση του λογαριασμου αλλα ειναι αχρηστο :( )... οποτε η ερωτηση μου ειναι : το μηνυμα χρεωνεται σαν μηνυμα(0,7 λεπτα αν δεν κανω λαθος) ή κοστιζει παραπανω ; Καταρχάς είναι μόνο απομακρυσμένο κλείδωμα, δεν ξεκλειδώνει το κινητό, και το SMS που στέλνεις προς το κινητό για κλείδωμα είναι ένα απλό SMS κειμένου, όποτε ισχύουν οι κανονικές χρεώσεις. Οπότε χρεώνεται ο αριθμός που στέλνεις το μήνυμα, η μόνη χρέωση που δέχεσαι εσύ είναι ένα άλλο SMS που σου στέλνει πίσω για να σου επιβεβαιώσει ότι κλείδωσε. Όσο για το αν ξεχάσεις τον κωδικό σου, νομίζω πως ξεκλειδώνει μόνο από κάποιο service, γιαυτό καλύτερα να βάλεις κάποιον κοινό για εσένα κωδικό ή να τον γράψεις κάπου ώστε να αποφύγεις την ταλαιπωρία. Παράθεση Everybody_Lies... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksipos Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Καταρχάς είναι μόνο απομακρυσμένο κλείδωμα, δεν ξεκλειδώνει το κινητό, και το SMS που στέλνεις προς το κινητό για κλείδωμα είναι ένα απλό SMS κειμένου, όποτε ισχύουν οι κανονικές χρεώσεις. Οπότε χρεώνεται ο αριθμός που στέλνεις το μήνυμα, η μόνη χρέωση που δέχεσαι εσύ είναι ένα άλλο SMS που σου στέλνει πίσω για να σου επιβεβαιώσει ότι κλείδωσε. Όσο για το αν ξεχάσεις τον κωδικό σου, νομίζω πως ξεκλειδώνει μόνο από κάποιο service, γιαυτό καλύτερα να βάλεις κάποιον κοινό για εσένα κωδικό ή να τον γράψεις κάπου ώστε να αποφύγεις την ταλαιπωρία. να ξεχασω τον κωδικο ενοουσα σε περιπτωση που εχω βαλει το κλειδωμα οταν αλλαξει η καρτα σιμ,και μετα απο καποια χρονια αγορασω νεο κινητο και θελω να το δωσω σε καποιον αλλο ... θα ζητησει κωδικο ή θα μεινει κλειδωμενο και θα πρεπει να το παω για service? ΥΓ: νομιζω οτι καπου ειχα διαβασει,πως αμα δωσει το IMEI στην εταιρια σου αναφεροντας την κλοπη,οταν εμφανιστει το κινητο αυτο σε καποιο καταστημα για service σε ενημερωνουν και το περνεις πισω ... αρα αμα το κλειδωσεις και το παει ο κλεφτης για service περνεις πισω το κινητο σου λογικα ;) ευχαριστω για την βοηθεια σου φιλε xploder :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xploder Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 να ξεχασω τον κωδικο ενοουσα σε περιπτωση που εχω βαλει το κλειδωμα οταν αλλαξει η καρτα σιμ,και μετα απο καποια χρονια αγορασω νεο κινητο και θελω να το δωσω σε καποιον αλλο ... θα ζητησει κωδικο ή θα μεινει κλειδωμενο και θα πρεπει να το παω για service? ΥΓ: νομιζω οτι καπου ειχα διαβασει,πως αμα δωσει το IMEI στην εταιρια σου αναφεροντας την κλοπη,οταν εμφανιστει το κινητο αυτο σε καποιο καταστημα για service σε ενημερωνουν και το περνεις πισω ... αρα αμα το κλειδωσεις και το παει ο κλεφτης για service περνεις πισω το κινητο σου λογικα ;) ευχαριστω για την βοηθεια σου φιλε xploder :) Δεν αλλάζει κάτι με τα χρόνια, θα παραμείνει κλειδωμένο αν αλλάξει η SIM. Κάτι τέτοιο έχω ακούσει και εγώ αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Αν θέλεις και τίποτα άλλο στείλε μου pm.:) Παράθεση Everybody_Lies... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts