Jump to content

Sony Ericsson Satio

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μακάρι ρε φίλε αν και δεν το νομίζω.

Πάντως από φανατικός της SE, δεν πρόκειται να ξαναδώσω τόσα λεφτά σε αυτήν, η συμπεριφορά της προς τους αγοραστές της είναι ελεεινή, καθόλου υποστήριξη στο κινητό.

ατα!!!!μαυρα χαλια με αυτο το κηνιτο!!!!!και εγς φανατικοσ αλλα αν δεν κανει τιποτα αντε γεια!!!οχι απο μενα και απο πολους απελπισμενους!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια καλησπερα!

Σαν κινητο τελικα αξιζει καποιος να το παρει?

Προγραμματα υπαρχουν?

Οπως Νavigator χωρις χρεωσεις

Μsn-Facebook ?

Υπερ και κατα καποιου που το εχει και το δουλευει?

Ευχαριστω!

Xalara Gia Ola Yparxei Lush....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

Παιδια καλησπερα!

Προγραμματα υπαρχουν?

Μsn-Facebook ?

Ευχαριστω!

Βρε msn, fb, gps υπαρχουν...

Υποστηριξη δεν βλεπω να υπαρχει! Με την υπαρχουσα κατασταση του satio δεν ειναι για να το παρεις. Εκτος και αν θες να βγαζεις photos! Εκει τα παει περιφημα!

παιδια εκτος απο το ψοφιο σε δυνατοτητες μηλο τα εχω παρει ολα.Ν97,Ν86,ΟΜΝΙΑΗd,omnia2,N86,και αλλα πολλα εχω χασει τον λογαριασμο....μην τρελαινεστε...καθε συσκευη εχει τα δυνατα και τα αδυνατα της σημεια.....το σατιο ειναι κορυφη στην φωτογραφια....κατα τα αλλα μου θυμηζει το Ν97 πλην της ηχογραφησης συνομιλιας....αν θελεις φωτο το σατιο.....για αλλα παιχνιδακια παρτε ενα γαλαξια,τι να πω......αν φτιαξουν την ηχογραφηση και το κινετικ θα ειναι σουπερ για μενα......

Bρε ας φτιαξουν το bug με τα restart που κανει! Καθε πρωι το εβλεπα και ζητουσε pin!:mad: Παρωδια...

Tωρα πια το εχω σαν δευτερη συσκευη πισω απο το x10 mini.

To symbian ειναι τα ζωα μου αργα!

Παιδια καλησπερα!

Προγραμματα υπαρχουν?

Μsn-Facebook ?

Ευχαριστω!

Καλύτερα αν μπορείς περίμενε περίπου ένα μήνα που λένε ότι θα βγει νέο update.:!:

Everybody_Lies...

Καλημερα σε ολους!

Σημερα το πρωι μου παρουσιασε ενα περγιεργο προβλημα το κινητο.Το κινητο δουλευε μια χαρα σημερα το πρωι μου εκλεισε απο μπαταρια και το εβαλα να φορτισει.Οταν το ανοιξα δουλευουν ολα τα μενου κανονικα αλλα τα κουμπια γυρω απο το κινητο δεν δουλευει κανενα.Ουτε του κλεισιματος ουτε το ζουμ ουτε οταν ανοιγω το καλυμα τις φωτο γραφικης ουτε το πληκτρο κλειδωματος πληκτρολογιου.Και κατι αλλο που προσεξα στην οθονη πανω πανω εκει που εχει την ωρα και την ημερομηνια τα εχει ολα μπερδεμενα (η ωρα η ημερομηνια και το προφιλ που εχω επιλεξει ειναι το ενα πανω στο αλλο.Πως γινεται να φτιαχτει αυτο?

Ευχαριστω

Καλημερα σε ολους!

Σημερα το πρωι μου παρουσιασε ενα περγιεργο προβλημα το κινητο.Το κινητο δουλευε μια χαρα σημερα το πρωι μου εκλεισε απο μπαταρια και το εβαλα να φορτισει.Οταν το ανοιξα δουλευουν ολα τα μενου κανονικα αλλα τα κουμπια γυρω απο το κινητο δεν δουλευει κανενα.Ουτε του κλεισιματος ουτε το ζουμ ουτε οταν ανοιγω το καλυμα τις φωτο γραφικης ουτε το πληκτρο κλειδωματος πληκτρολογιου.Και κατι αλλο που προσεξα στην οθονη πανω πανω εκει που εχει την ωρα και την ημερομηνια τα εχει ολα μπερδεμενα (η ωρα η ημερομηνια και το προφιλ που εχω επιλεξει ειναι το ενα πανω στο αλλο.Πως γινεται να φτιαχτει αυτο?

Ευχαριστω

βγαλε την μπαταρια και ξαναβαλτην ειδαλως αν δεν φτιαχει κανε update

[sIGPIC][/sIGPIC]

βγαλε την μπαταρια και ξαναβαλτην ειδαλως αν δεν φτιαχει κανε update

Το εκανα αυτο με την μπαταρια αλλα το ιδιο.Αυτο θα κανω τελικα απλα ελεγα μηπως εκανα τιποτα αλλο να αποφυγω το update γιατι βαριεμαι την ολη διαδικασια.

Σε ευχαριστω για την βοηθεια

υπαρχει αυτη η σελιδα http://www.se-satio.co.uk οπου μπορεις να βρεις τα παντα για το σατιο. υπαρχει και η εφαρμογη spb mobile shell με κινετι σκρολ και πολλα αλλα καλουδια την οποια εχω και στο δικο μου σατιο εδω και 3 μηνες χωρις κανενα προβλημα.

ποια εκδοση εχεισ φιλε του spb shell?εχω unhacked τηλεφωνο.ποια να βαλω χωρις προβληματα?ευχαριστω εκ των προτερων....

ποια εκδοση εχεισ φιλε του spb shell?εχω unhacked τηλεφωνο.ποια να βαλω χωρις προβληματα?ευχαριστω εκ των προτερων....

κλασικα βαλε την τελευταια!!!δεν κολαει κιολλασ!!!την ειχα βαλει και εγω αλλα εμενα δεν με αρεσε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα.εσυ ποια χρησιμοποιεις?εγω εβαλα την 3.5<349>αλλα εκτος του οτι ηταν trial για 15 μερες και οχι πληρους οθονης οταν με καλλουσαν η οθονη παρεμενε σβηστη.υπαρχει καποια fullscreen εκδοση χωρις προβληματα?

καλησπερα.εσυ ποια χρησιμοποιεις?εγω εβαλα την 3.5<349>αλλα εκτος του οτι ηταν trial για 15 μερες και οχι πληρους οθονης οταν με καλλουσαν η οθονη παρεμενε σβηστη.υπαρχει καποια fullscreen εκδοση χωρις προβληματα?

α!δεν θυμαμαι να σε πω την αληθεια αλλα η τελευταια ηταν!!!!για ηχογραφιση που σε εστειλα το ειδεσ?

τελικα αυτο εβαλα.......3.7.567

Edited by kouf
[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα φιλε μου.το ειδα αυτο περι ηχογραφησης και σε ευχαριστω,αλλα δεν λειτουργει.δειχνει να ηχογραφει αλλα...τζιφος.Για το αλλο θα το δοκιμασω και εγω και βλεπουμε....

Καλημερα σε ολους!

Ευχαριστω

Tελικα εκανα update λογισμικου αλλα το προβλημα παρεμενει ιδιο.Παρατηρησα οτι το κανει αυτο οταν η μπαταρια εχει μια γραμμη η καμια.Οταν το βαλω να φορτισει δουλευει κανονικα η οταν η μπαταρια ειναι γεματη.Εχει παρατηρηση κανει στο δικο του κινητο οταν τελειωνει η μπαταρια να μην του δουλευουν τα πληκτρα που βρισκονται γυρω απο το τηλεφωνο και η καμερα η μονο σε μενα το κανει?

Tελικα εκανα update λογισμικου αλλα το προβλημα παρεμενει ιδιο.Παρατηρησα οτι το κανει αυτο οταν η μπαταρια εχει μια γραμμη η καμια.Οταν το βαλω να φορτισει δουλευει κανονικα η οταν η μπαταρια ειναι γεματη.Εχει παρατηρηση κανει στο δικο του κινητο οταν τελειωνει η μπαταρια να μην του δουλευουν τα πληκτρα που βρισκονται γυρω απο το τηλεφωνο και η καμερα η μονο σε μενα το κανει?

Πόσο καιρό έχεις τη συσκευή; Αν την πήρες τώρα πήγαινε να σου την αλλάξουν. Αν την έχεις κάμποσο μην πας καλύτερα γιατί μόνο χειρότερα κάνουν τα πράγματα στα service απ'όσο έχω καταλάβει. Επίσης δοκίμασε εκτός από το update και αυτό που λέει επιδιόρθωση. Απ'ότι έχω καταλάβει ξαναπερνάει το firmware επιχειρώντας να διορθώσει bugs που έχουν δημιουργηθεί. Δεν ξέρω αν θα κάνει δουλεία μιας και είπες ότι ήδη έκανες update αλλά κάνε μια δοκιμή. Με το απαραίτητο backup πιο πριν.

Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris...

Το δικό μου όταν δεν έχει μπαταρία(κόκκινο λαμπάκι) δεν δουλεύει η κάμερα για ευνόητους λόγους.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

παιδιά γνωρίζει κάνεις να μου πει ποια η διάφορα hacked με unhacked το satio?

Πως βλέπω εγώ το δικό μου satio αν είναι hacked η unhacked?

Και πως ακριβώς θα �ο κάνω hacked?

Hacked μήπως πάει να πει ότι παίρνει όλα τα προγράμματα? Γιατί τώρα πολλά προγράμματα προσπαθω να τα περάσω και δεν μπορώ.

Αυτό το πρόβλημα έχω και με το spb, είχα την παλιά έκδοση και κολλουσε συνέχεια,πήγα να βάλω την πιο καινούργια και δεν μπορούσα.

Το μήνυμα που μου βγάζει όταν πάω να περάσω κάποιο πρόγραμμα και δεν με αφήνει είναι αυτό εδώ.

Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή της εφαρμογής. Σφάλμα πιστοποιητικού.

Τι μπορεί να φταίει? Κάποιος να με βοηθήσει?

Edited by MaZzzZ

Καλησπερα!

Σε λιγο θα εχω στα χερια μου το Satio!

Θελω να ρωτησω πως ξεκλειδωνεται και τι προγραμματα μπορει να παρει..???

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

παιδιά γνωρίζει κάνεις να μου πει ποια η διάφορα hacked με unhacked το satio?

Πως βλέπω εγώ το δικό μου satio αν είναι hacked η unhacked?

Και πως ακριβώς θα �ο κάνω hacked?

Hacked μήπως πάει να πει ότι παίρνει όλα τα προγράμματα? Γιατί τώρα πολλά προγράμματα προσπαθω να τα περάσω και δεν μπορώ.

Αυτό το πρόβλημα έχω και με το spb, είχα την παλιά έκδοση και κολλουσε συνέχεια,πήγα να βάλω την πιο καινούργια και δεν μπορούσα.

Το μήνυμα που μου βγάζει όταν πάω να περάσω κάποιο πρόγραμμα και δεν με αφήνει είναι αυτό εδώ.

Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή της εφαρμογής. Σφάλμα πιστοποιητικού.

Τι μπορεί να φταίει? Κάποιος να με βοηθήσει?

οταν λεμε οτι το κηνιτο ειναι χακαρισμενο σημαινει οτι μπορουμε να περασουμε εφαρμογες,ετσι γιαυτο σε βγαζει αυτο το μηνυμα.πανε εδω και θα σου ληθουν ολες οι αποριες σου

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=259698

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το Vodafone Live Βγαινει?

οταν λεμε οτι το κηνιτο ειναι χακαρισμενο σημαινει οτι μπορουμε να περασουμε εφαρμογες,ετσι γιαυτο σε βγαζει αυτο το μηνυμα.πανε εδω και θα σου ληθουν ολες οι αποριες σου

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=259698

Σε ευχαριστω πολυ δεν το ηξερα οτι πρεπει να το hackaro για να περναω εφαρμογες.

Θα κοιταξω το thread που μου εδωσες.

Edit: Κοιταξα το thread που μου εδωσες αλλα δεν βρηκα καπου να λεει πως να κανεις hacked το σατιο.

Που ακριβως πρεπει να κοιταξω?

Edited by MaZzzZ

Σε ευχαριστω πολυ δεν το ηξερα οτι πρεπει να το hackaro για να περναω εφαρμογες.

Θα κοιταξω το thread που μου εδωσες.

Edit: Κοιταξα το thread που μου εδωσες αλλα δεν βρηκα καπου να λεει πως να κανεις hacked το σατιο.

Που ακριβως πρεπει να κοιταξω?

οριστε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227176

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο κοιτουσα πριν αλλα δεν καταλαβαινω και πολλα.

Πιστοποιητικο που ακριβως βρισκω?

Αυτο το κανεις καθε φορα για ενα προγραμα που θελεις να περασεις?

Αυτο εινε το λεγομενο hacked?

Εγω νομιζα κανεις hacked το κινητο σου κια μετα περνας οτι θελεις.

Δεν εινε ετσι?

Το OPDA δεν μου το ανοιγει και δεν βγαζω ακρη, μπηκα στο hττp://www.s60certkey.com και ζητησα απο εκει CER και KEY.

Μολις τα παρω ομως δεν ξερω τι θα κανω.

Μπερδεμα εινε η ιστορια μου φαινετε.

• The title was changed to Sony Ericsson Satio