athaneaak Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Καλησπερα! εδω και καιρο προσπαθω ανεπιτυχως να δημιουργησω λιστες αναπαραγωγης στην καρτα μνημης της συσκευης(satio) απευθειας απο το laptop...δλδ θελω π.χ να δημιουργησω μια λιστα οπως εντεχνα ας πουμε και να περασω ολα τα τραγουδια απο τον υπολογιστη στο κινητο...δυστυχως ομως δεν διαβαζει τα αρχεια...μηπως χρειαζεται καποια μετονομασια συγκεκριμενη των αρχειων η κατι περαιτερω? ευχαριστω εκ των προτερων για πιθανες απαντησεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 καλημέρα παιδιά μετά από χρονια απαρνήθηκα την nokia k πήρα "σατιο"...αλλα μάλλον κακός έκανα...έχω ένα θέμα αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος....όταν τραβάω video στην αναπαραγωγή ξεκινάει παίζει κολλάει 1δευτερόλεπτο και συνεχίζει έχει κανεις κάποια λύση η παρόμοια εμπειρία?? Αν καταλαβα καλα, λες οτι κολλαει οταν πας να δες το video που εχεις βγαλει. Το δικο μου ξεκιναει και μετα στιγμιαια το ''τρεχει'' σαν σε αργη κινηση δεν κολλαει ομως, οταν το δω ολο και ξαναπατησω να το ξαναδω δεν το κανει αυτο. Παντος ουτε που το ειχα καταλαβει οτι κανει κατι τετοιο στην αναπαραγωγη. το μενου του satio ειναι sympian με υπογραφη nokia, οποτε και το νοκια 5800xm να επερνες μπορει και να σου εκανε το ιδιο πραγμα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teonotis Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 φιλε μου,όσο symbian nokia είχα,n95,n95 8gb,k n96,κανένα δεν είχε θέμα τέτοιο...σήμερα το πήγα στο service κάναν τα δικά τους εκεί....αλλα πάλι τα ίδια...k μου λένε ίσως ότι πρέπει να φυγει αθηνα για tpt περαιτέρω...τι να πω..δεν νομιζω οτι ειναι φυσιολογικο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 φιλε μου,όσο symbian nokia είχα,n95,n95 8gb,k n96,κανένα δεν είχε θέμα τέτοιο...σήμερα το πήγα στο service κάναν τα δικά τους εκεί....αλλα πάλι τα ίδια...k μου λένε ίσως ότι πρέπει να φυγει αθηνα για tpt περαιτέρω...τι να πω..δεν νομιζω οτι ειναι φυσιολογικο.. Αν δεν κανω λαθος τα τηλεφωνα που αναφερεις εχουν 5mp camera και το δικο μας 12, στο video το δικο μας βγαζει 864χ480 τα νοκια δεν ξερω να πω.? Μην κολλαει το δικο μας στο ''διαβασμα'' λογο αναλησης και για αυτο το κανει? Εγω παντος δεν εχω προβλημα με αυτο, ουτε που το ειχα καταλαβει αν δεν το ανεφερες. Η γνωμη μου ειναι να μην το δωσεις για service και το στειλουν στην αθηνα γιατι δεν πιστευω οτι θα αλλαξει κατι και δεν θα το εχεις στα χερια σου μ ε χ ρ ι να στο ξαναστειλουν πισω. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ant0nis Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 θα μπορουσες να κατεβασεις την εφαρμογη παουερεμπ3 και να κανεις τις λιστες απο μονος σου μεσα απο το κινητο αφου τα εχεις ηδη μεσα σε φακελους ταξινομημενα στην καρτουλα σου! ειναι η καλυτερη λυση που εχω βρει! και πολυ ευκολη θα ελεγα! Μετα δεν χρειαζεσαι απαραιτητα το παουερεμπι3 για να αναπαραγεις μουσικη, γιατι η λιστα που δημιουργησες υπαρχει και μεσα στο κανονικο πλειερ του κινητου το οποιο μπορεις φυσικα να ανοιξεις απο την οθονη αναμονης!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
canio7 Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Καλημερα σε ολους!! Πριν απο 3μερες πηρα το satio!!Εκπληκτικη καμερα δεν λεω>ΔΕν μπορω να κατεβασω apps για symbian ομως.Πως κατεβαζουμε γενικοτερα apps στο SATIO??Αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει!Ευχαριστω πολυ ολους σας!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saiko Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Καλημερα σε ολους!! Πριν απο 3μερες πηρα το satio!!Εκπληκτικη καμερα δεν λεω>ΔΕν μπορω να κατεβασω apps για symbian ομως.Πως κατεβαζουμε γενικοτερα apps στο SATIO??Αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει!Ευχαριστω πολυ ολους σας!!!! http://www.se-satio.co.uk/viewforum.php?f=5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Καλημερα σε ολους!! Πριν απο 3μερες πηρα το satio!!Εκπληκτικη καμερα δεν λεω>ΔΕν μπορω να κατεβασω apps για symbian ομως.Πως κατεβαζουμε γενικοτερα apps στο SATIO??Αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει!Ευχαριστω πολυ ολους σας!!!! Κανε πρωτα 5 ποστ για να ανοιξει το λινκ με τα download.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
canio7 Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Kαταρχας ευχαριστω.Κατα δευτερον σε λειτουργια pc suite και copy-paste ετσι ??Και μετα κανω εγκατασταση απο το κινητο?Πρωτη φορα symbian βλεπεις.Διαβαζω και τον οδηγο που εχει το forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teonotis Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 παιδιά ευχαριστώ θα το κρατήσω έτσι k ότι γίνει...ξέρουμε tpt για free games? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Κανε πρωτα 5 ποστ για να ανοιξει το λινκ με τα download.:) δεν χρειαζεται πλεον τα 5 posts!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elado1 Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 εχω καποιες βασικες αποριες για την λειτουργια του gps!!! 1)υπαρχει περιπτωση να λειτουργησει χωρις καποιο προγραμμα??? 2)στο μενου η υπηρ.εντοπ/τοποθεσια.......τι ακριβως κανει?? 3)ποιο προγραμμα θα προτεινατε?υπαρχει σπασμενο στο ιντερνετ? 4)εχω καταβασει το sygic 7.71 αλλα δεν καταλαβαινω την τυφλα μου.βαζω ολο τον φακελο στη καρτα μνημης,κανω εγκατασταση το sis αρχειο,παω να το ανοιξω και μου γραφει disk error.πραγματικα δεν εχω ιδεα πως να το κανω να λειτουργησει!!!! οποιος εχει το χρονο για απαντηση ας μιλησει με απλα λογια γιατι ειμαι ψιλοασχετος μ'αυτα τα θεματα thanxxxxxxxxxx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xploder Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 (edited) παιδιά ευχαριστώ θα το κρατήσω έτσι k ότι γίνει...ξέρουμε tpt για free games? 3 posts πιο πάνω Edited July 28, 2010 by xploder Παράθεση Everybody_Lies... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Καλύτερα να κάνεις εδώ τις ερωτήσεις σου που είναι και το θέμα για το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
canio7 Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 (edited) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΧΤΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ THΣ NDRIVE ΓΙΑ SYMBIAN.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ IT COULDNT READ FILES.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ NDRIVE ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ.ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΤΑ 40 ΕΥΡΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SONY SATIO Edited August 1, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IDK Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Καλησπέρα σας, καινούργιο μέλος στο forum. Έχω εγκαταστήσει το NDrive 3.5.19 στο Satio και ενώ στην αρχή δούλευε ρολόι, τώρα δεν μπορεί να ανοίξει την εφαρμογή και τερματίζει στην φάση που γράφει "loading maps". Το έχω κάνει πολλές φορές επανεγκατάσταση, άλλαξα χάρτη, έβαλα άλλη έκδοση και πάλι τα ίδια. Καμιά λύση...;;; Φεύγω διακοπές και το θέλω το GPS.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Καλησπέρα σας, καινούργιο μέλος στο forum. Έχω εγκαταστήσει το NDrive 3.5.19 στο Satio και ενώ στην αρχή δούλευε ρολόι, τώρα δεν μπορεί να ανοίξει την εφαρμογή και τερματίζει στην φάση που γράφει "loading maps". Το έχω κάνει πολλές φορές επανεγκατάσταση, άλλαξα χάρτη, έβαλα άλλη έκδοση και πάλι τα ίδια. Καμιά λύση...;;; Φεύγω διακοπές και το θέλω το GPS.... τωρα τελευταια αρχιζει να μου κανει κ μενα κατι περιεργα κολπα!οποτε θεωρω οτι δυο ειναι οι εκδοχες!η χρειαζεται αναβαθμιση το τηλεφωνο αν βγει ποτε καποια καινουρια γιατι εχω την εντυπωση οτι μας εχουν παραμελησει τον τελευταιο καιρο η χρειαζεται αναβαθμιση το ndrive! Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IDK Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 τωρα τελευταια αρχιζει να μου κανει κ μενα κατι περιεργα κολπα!οποτε θεωρω οτι δυο ειναι οι εκδοχες!η χρειαζεται αναβαθμιση το τηλεφωνο αν βγει ποτε καποια καινουρια γιατι εχω την εντυπωση οτι μας εχουν παραμελησει τον τελευταιο καιρο η χρειαζεται αναβαθμιση το ndrive! Στο Satio έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού (πριν μια βδομάδα το έκανα αναβάθμιση) και δούλευε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Στο Satio έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού (πριν μια βδομάδα το έκανα αναβάθμιση) και δούλευε κανονικά.Aυτή η αναβάθμιση που έκανες έχει βγει εδώ και 4 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Πρεπει να βρεις και να βαλεις αλλη εκδοση του NDrive..Γι αυτο σε πεταει εξω... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 εγω εχω βαλει την εκδοση NDrive 9.3.15 και με δουλευει μια χαρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΧΤΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ THΣ NDRIVE ΓΙΑ SYMBIAN.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ IT COULDNT READ FILES.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ NDRIVE ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ.ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΤΑ 40 ΕΥΡΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SONY SATIO πωπω 40 ευρω?μα καλα αφου υπαρχουν τα μαγαζακια στο internet πηγες και εδωσες 40? εγω εχω βαλει το NDrive 9.3.15 και με δουλευει μια χαρα!!!! Υ.Γ μην γραφεις με κεφαλαια!!!!ειναι σαν να φωναζεις!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Προσπαθω να περασω NDrive σε satio φιλου. Εγω το περασα στο vivaz μου με την μια. Στο satio μετεφερα ατοφιο τον φακελο απο το vivaz,εγκατεστησα,ανοιγει μια χαρα το προγραμμα και μου δειχνει τον χαρτη 3D της google,αλλα οχι τον χαρτη τον κανονικο. Προφανως κολησα καπου με το θεμα ενεργοποιησης.....:( Πως? υ.γ. ειναι....παντοφλα το ατιμο:lol: Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Προσπαθω να περασω NDrive σε satio φιλου. Εγω το περασα στο vivaz μου με την μια. Στο satio μετεφερα ατοφιο τον φακελο απο το vivaz,εγκατεστησα,ανοιγει μια χαρα το προγραμμα και μου δειχνει τον χαρτη 3D της google,αλλα οχι τον χαρτη τον κανονικο. Προφανως κολησα καπου με το θεμα ενεργοποιησης.....:( Πως? υ.γ. ειναι....παντοφλα το ατιμο:lol: οντως κατι θα εκανες λαθος!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Προσπαθω να περασω NDrive σε satio φιλου. Εγω το περασα στο vivaz μου με την μια. Στο satio μετεφερα ατοφιο τον φακελο απο το vivaz,εγκατεστησα,ανοιγει μια χαρα το προγραμμα και μου δειχνει τον χαρτη 3D της google,αλλα οχι τον χαρτη τον κανονικο. Προφανως κολησα καπου με το θεμα ενεργοποιησης.....:( Πως? υ.γ. ειναι....παντοφλα το ατιμο:lol: Μήπως περνώντας τον ατόφιο τον φάκελο μετά την ενεργοποίηση αλλάζουν κάποια δεδομένα στο πρόγραμμα (κάτι π.χ. που να δένει το ΙΜΕΙ της συσκευής με το πρόγραμμα) και γιαυτό να σου κολλάει; Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις από την αρχή τους φακέλους που χρησιμοποίησες για να κάνεις εγκατάσταση στο δικό σου. Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts