kostasm80 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Καλησπέρα παιδιά, Είμαι καινούριος εδώ. Πολύ καλό forum και πολύ χρήσιμα τα threads με τις προτασεις για apps. Εγώ έχω το iPhone 3GS (τουλάχιστον μέχρι να έρθει στην Ελλάδα το 4S ;)). Από εφαρμογές δεν έχω κατεβάσει πολλές, αλλά τώρα που σας βρήκα αυτό μάλλον θα αλλάξει! Από αυτές που έχω κατεβάσει έχω ευχαριστηθεί το Instagram (http://instagram.com), που βάζει τέλεια φίλτρα σε φωτογραφίες, και το Village Cinemas (http://bit.ly/rpv16K) που σου επιτρέπει να κλείσεις εισιτήρια και να διαλέξεις εσύ ο ίδιος που θα καθίσεις στην αίθουσα. Συνεχίστε να ποστάρετε τα...ευρήματά σας! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Εχει κανείς το Iradio GR ?? Οποιος το έχει ,έχει παρατηρήσει σοβαρά προβλήματα με την εφαρμογή να μην ξεκινάει καν ?? απλά να κολλάει στην αρχή ?? Την έκανα delete ,την ξανά κατέβασα ,δούλεψε ,μα πάλι ξαφνικά δεν δουλεύει ! Δουλεύει όποτε θέλει εκείνη... Κρίμα γιατί όλα αυτά έγιναν μετά το τελευταίο update :( Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 (edited) Εγινε αναβάθμιση στο Facebook App χθες βράδυ στην έκδοση 4.0 Παίζει πλέον σωστά και σε iPad! @cellphone - παίζει μια χαρά το IRadio σε iOS 5 που δοκίμασα μόλις τώρα. Edited October 11, 2011 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 To "Find My Friends" μόλις έγινε διαθέσιμο!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Και Κυκλοφόρησε το AirPort Utility για iOS !!! Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 WhatsApp Messenger ΔΩΡΕΑΝ σήμερα ;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skarpelos Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Καλησπερα, Χρειαζομαι μια εφαρμογη για να εχω καποια πραγματα για το αυτοκινητο οπως πχ service και τετοια πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Παίδες ξέρει κανείς που χρησιμοποιεί την εφαρμογή What's App πως βγάζουμε κάποιον participant από ένα γκρουπάκι? Πχ έχουμε ένα τώρα που είμαστε κομπλέ 10 άτομα και θέλω να βάλω άλλον ένα, οπότε κάποιος πρέπει να φύγει. Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zisis1985 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 παίδες έχετε να προτείνεται κάποια εφαρμογή για tv shows, να τσεκάρω τι βλέπω καθε φορά και αν γινεται να εχει sync με trakt??εχουν κατι τελειες εφαρμογες τα wp7 αλλα δε βρισκω κατι παρομοιο στο apple app store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skarpelos Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Δωκιμασε το iTV Shows Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Δωκιμασε το iTV Shows Και εγώ αυτό χρησιμοποιώ! Πάντως δεν έχει συγχρονισμό με tracker... ---------------- Now playing on iTunes: Τζίμης Πανούσης - Οικογενειακή Συνωμοσία via FoxyTunes Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Παιδες θα ηθελα μηπως εχει πεσει στην αντιληψη κανενος ενα app να με ειδοποιούσε για χαμένες κλήσεις κ sms με ηχο.Αν υπαρχει κ free τοσο το καλητερο. Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Παιδες θα ηθελα μηπως εχει πεσει στην αντιληψη κανενος ενα app να με ειδοποιούσε για χαμένες κλήσεις κ sms με ηχο.Αν υπαρχει κ free τοσο το καλητερο. Δηλαδή? Sorry δεν κατάλαβα εγώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savraki Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 υπάρχει οποιοσδήποτε τρόπος να συγχρονισω τις σημειώσεις από iphone4 με οποιονδήποτε τρόπο (gmail, icloud κλπ) και αυτό να είναι αμφίδρομο; να μπορω να κάνω αλλαγές και από το pc και από το τηλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 υπάρχει οποιοσδήποτε τρόπος να συγχρονισω τις σημειώσεις από iphone4 με οποιονδήποτε τρόπο (gmail, icloud κλπ) και αυτό να είναι αμφίδρομο; να μπορω να κάνω αλλαγές και από το pc και από το τηλ; Τα Notes του iPhone, αν ενεργοποιήσεις πχ να είναι στο iCloud, μπορείς να τα αλλάξεις και από το Mail.app σε Mac OS. Φαντάζομαι κάπως αντίστοιχα τα διαβάζεις/αλλάζεις και από Windows (Outlook :confused:), αμφίδρομα πάντα. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savraki Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 έχω επιλέξει το notes στο icloud αλλά οταν μπαίνω στο icloud.com, δε μου το δείχνει κάπου. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 έχω επιλέξει το notes στο icloud αλλά οταν μπαίνω στο icloud.com, δε μου το δείχνει κάπου. :confused: Από το Mail.app σε Mac ή από το Outlook σε Windows έχεις πρόσβαση σε αυτές. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 http://images.appshopper.com/icons/494/704336.png Στοιχεία ΑΦΜ ΔΩΡΕΑΝ Universal έκδοση Download [0,3MB] Η εφαρμογή σας δίνει την δυνατότητα να αναζητήσετε πληροφορίες για μια επιχείρηση (νομικό πρόσωπο-εταιρεία, όχι ατομικές επιχειρήσεις) με βάση το ΑΦΜ. Τα στοιχεία που εμφανίζονται είναι: Τίτλος Επωνυμία Κύρια Δραστηριότητα Α.Φ.Μ ΔOY Διεύθυνση T.K Περιοχή Τηλέφωνο Fax Τα στοιχειά της κάθε επιχείρησης μπορούν να αποθηκευτούν ή να αποσταλούν με email. Τα στοιχεία παρέχονται από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων. http://img849.imageshack.us/img849/7354/abclub1afm1.png – http://img803.imageshack.us/img803/3566/abclub1afm2.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilioncafe Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Υπάρχει εφαρμογή που σου επιτρέπει να σταματάς όλες τις ανοιχτές εφαρμογές μαζί? αντί να πατάς δυο φορές το home button και να κλείνεις μια-μια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Υπάρχει εφαρμογή που σου επιτρέπει να σταματάς όλες τις ανοιχτές εφαρμογές μαζί? αντί να πατάς δυο φορές το home button και να κλείνεις μια-μια? όχι δεν υπάρχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Υπάρχει εφαρμογή που σου επιτρέπει να σταματάς όλες τις ανοιχτές εφαρμογές μαζί? αντί να πατάς δυο φορές το home button και να κλείνεις μια-μια? Δεν χρειάζεται να τις κλείνεις τις εφαρμογές. Διαβάστε πως λειτουργεί το iOS και θα σας λυθούν οι απορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Δεν χρειάζεται να τις κλείνεις τις εφαρμογές. Διαβάστε πως λειτουργεί το iOS και θα σας λυθούν οι απορίες. Σωστό αυτό αν και η αληθεια είναι πως με "ανοιχτες" εφαρμογες το spotlight search έχει ενα αμυδρο lag (στο ποσο γρηγορα ανεβαζει το πληκτρολογιο) σε σχεση με το αν έχεις κλείσει τις εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Δεν χρειάζεται να τις κλείνεις τις εφαρμογές. Διαβάστε πως λειτουργεί το iOS και θα σας λυθούν οι απορίες. πολυ σωστα, δεν χρειαζεται, οι "ανοιχτες" εφαρμογες δεν δεσμευουν ουτε ram ουτε other resources ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Υπάρχει εφαρμογή που σου επιτρέπει να σταματάς όλες τις ανοιχτές εφαρμογές μαζί? αντί να πατάς δυο φορές το home button και να κλείνεις μια-μια? Αν είσαι jailbroken υπάρχουν αρκετές εφαρμογές απο cydia. Χρησιμοποιώ το weekillbackground με μια κίνηση κλείνει όλες τις ανοιχτές εφαρμογές, ελευθερώνει ram και υπάρχει και διαφορά στην κατανάλωση της μπαταρίας. Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Υπάρχει εφαρμογή που σου επιτρέπει να σταματάς όλες τις ανοιχτές εφαρμογές μαζί? αντί να πατάς δυο φορές το home button και να κλείνεις μια-μια? αντι να παταει κανεις 2 φορες το home button, μπορει να χρησιμοποιει τα 4 η 5 δαχτυλα για να δει τις "ανοιχτες" εφαρμογες (στο ios5, ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα και προστατευει το home button απο την hardware καταπονηση ... εχω διαβασει σε ξενα forums οτι σε μερικους users τα παιξε το home button μετα απο πολυμηνη εντατικη χρηση και δεν αποκρινοταν πλεον ... πραγμα σπανιο βεβαια, αλλα γιατι να το καταπονει κανεις οταν υπαρχουν τα finger gestures) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts