Jump to content

Nokia: Νέα και επικαιρότητα

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρκετά νέα τηλέφωνα από HMD, αλλά η ναυαρχίδα άφαντη! :(

https://nokiapoweruser.com/nokia-1-4-nokia-6-3-6-4-5g-nokia-7-3-7-4-5g-may-be-launched-in-q1-early-q2-2021/?amp

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• Administrators
Αρκετά νέα τηλέφωνα από HMD, αλλά η ναυαρχίδα άφαντη! :(

https://nokiapoweruser.com/nokia-1-4-nokia-6-3-6-4-5g-nokia-7-3-7-4-5g-may-be-launched-in-q1-early-q2-2021/?amp

Παντελώς αδιάφορα όλα...

Modpic.gif

Παντελώς αδιάφορα όλα...

Ξέρουμε ότι για σένα η Nokia (HMD) γενικώς είναι αδιάφορη. Δεν χρειάζεται να το επιβεβαιώνεις κάθε φορά!

για την πλειοψηφια του κοσμου ειναι πια η νοκια αδιαφορη και εχουν μεινει μονο μερικοι ρομαντικοι να την υποστηριζουν σθεναρα. Η θα κυκλοφορησει ανταγωνιστικη ναυαρχιδα σε αντιστοιχα ανταγωνιστικη τιμη ή να το κλεισει το μαγαζι

• Administrators
Ξέρουμε ότι για σένα η Nokia (HMD) γενικώς είναι αδιάφορη. Δεν χρειάζεται να το επιβεβαιώνεις κάθε φορά!

Είσαι σε θέση νομίζεις να μου υποδεικνύεις το πότε θα γράφω;

Δεν ξέρω τι σε ενοχλεί όμως περισσότερο, το ότι λέω τη γνώμη μου ή το ότι η πλειοψηφία του κόσμου συμφωνεί μαζί μου;

Τόσο καιρό εδώ φαντάζομαι θα έχεις καταλάβει ότι είσαι στον κόσμο σου και αυτό σου το έχουν επιβεβαιώσει πολλοί εδώ μέσα, δεν χρειάζεσαι εμένα. ;)

Modpic.gif

Μα έχει και απόλυτο δίκιο

Δεν ενδιαφέρεται κανείς για την Nokia στην Ελλάδα

Ούτε καν η ίδια

Το ενδιαφέρον τους είναι σε άλλες χώρες θεωρώ κατώτερες

Δεν υπάρχει καμία διαφήμιση

Επίσης μιλάμε για μια κινέζικη εταιρεία δεν είναι η παλιά Nokia που όλοι είχαν σαν θεό

Δεν είναι τυχαίο που κανένας δεν θέλω να δώσει 300-400€ για τις συσκευές τους

Άντε οι πολύ φθηνές για την μάνα μας, τον πατέρα μας καλές είναι αλλά μέχρι εκεί

Nokia 8800 Scirocco

Μα έχει και απόλυτο δίκιο

Δεν ενδιαφέρεται κανείς για την Nokia στην Ελλάδα

Ούτε καν η ίδια

Το ενδιαφέρον τους είναι σε άλλες χώρες θεωρώ κατώτερες

Δεν υπάρχει καμία διαφήμιση

Επίσης μιλάμε για μια κινέζικη εταιρεία δεν είναι η παλιά Nokia που όλοι είχαν σαν θεό

Δεν είναι τυχαίο που κανένας δεν θέλω να δώσει 300-400€ για τις συσκευές τους

Άντε οι πολύ φθηνές για την μάνα μας, τον πατέρα μας καλές είναι αλλά μέχρι εκεί

Θα διαφωνήσω στο ότι η HMD είναι κινέζικη, μιας και είναι ξεκάθαρα παραπληροφόρηση. Είναι στην ίδια πόλη και στην ίδια γειτονιά με τα κεντρικά της Nokia, ΔΕΝ είναι στην Κίνα. Στα υπόλοιπα συμφωνώ, δυστυχώς χωρίς κάτι να κάνει μπαμ, το έχει χάσει το παιχνίδι... Τα feature phones της μου αρέσουν μιας και δεν είναι πολλές εταιρίες που βγάζουν πια. Και το KaiOS είναι πλήρως υποστηριζόμενο εν ζωή σύστημα. Το φλιπ μου αρέσει, όπως και το Tough, αν είχαν χαμηλότερη ακτινοβολία θα τα δοκίμαζα

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Το ξέρουμε ότι δεν σας αρέσει η Nokia, δεν χρειάζεται να μας το υπενθυμίζεται τακτικά.

Σε όποιον κόσμο θέλω θα ανήκω, δεν θα μου πείτε εσείς που ανήκω.

Επίσης μια χαρά συσκευές είναι, αν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις από τις κάμερες τους.

Edited by evris2013

Ήμουν τόσο φανατικός νοκιακιας που όταν με ρωτούσαν για κινητά πάντα τους έλεγα Νοκια. Στο 6.1 σταμάτησα. Δεν είναι η Νοκια που ήταν. Πέρασαν από τα χέρια μου πάρα πολλά Νοκια , μοντέλα ναυαρχίδες τότε. Πλέον με κέρδισε η Xiaomi,πήρα το mi 9T. Αλλά εδώ μέσα ένας τύπος γιατί δεν λέει να καταλάβει κάποια πράγματα;;;; Η Νοκια το έχασε το παιχνίδι. Δεν 3χει δώσει ευρώ για διαφήμιση και σε σχέση με αυτά που προσφέρουν οι συσκευές της νομίζω ότι είναι ακριβά.
Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T

Διότι αυτός που, δήθεν, δεν καταλαβαίνει κάποια πράγματα είχε ως τελευταία συσκευή το Nokia 8 και πήγε κι αυτός σε Xiaomi. Το ότι μου βγήκε πολύ καλή η συσκευή που έχω τώρα, δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναπάρω Nokia. Διότι το μόνο που δεν είχε τόσο καλό το Nokia 8 ήταν η κάμερα. Όλα τα άλλα ρολόι δούλευαν και πολύ καλή ποιότητα είχε. Θύμιζε Nokia N8 σε πιο λεπτή έκδοση. Κι επίσης σε καμία περίπτωση δεν κινεζική επειδή την κατασκευάζουν στην Κίνα.

Κι άλλα κινητά φτιάχνονται στη Κίνα, ονόματα δε λέμε, που δεν τα θεώρησαν ποτέ κινέζικα.

Edited by evris2013

Διότι αυτός που, δήθεν, δεν καταλαβαίνει κάποια πράγματα είχε το Nokia 8 και πήγε κι αυτός σε Xiaomi. Το ότι μου βγήκε πολύ καλή η συσκευή που έχω τώρα, δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναπάρω Nokia. Διότι το μόνο που δεν είχε τόσο καλό το Nokia 8 ήταν η κάμερα. Όλα τα άλλα ρολόι δούλευαν και πολύ καλή ποιότητα είχε. Θύμιζε Nokia N8 σε πιο λεπτή έκδοση. Κι επίσης σε καμία περίπτωση δεν κινεζική επειδή την κατασκευάζουν στην Κίνα.

Κι άλλα κινητά φτιάχνονται στη Κίνα, ονόματα δε λέμε, που δεν τα θεώρησαν ποτέ κινέζικα.

Κινέζικο δεν θεωρείται κάτι που κατασκευάζεται στην Κίνα, αλλά κάτι που σχεδιάζεται στην Κίνα. Η κατασκευή δεν διαφέρει όταν δίδονται συγκεκριμένες προδιαγραφές. Ο σίδηρος ή ο χαλκός δεν είναι διαφορετικά στοιχεία στην Κίνα από την Ευρώπη, τα ίδια ακριβώς είναι. Η διαφορά είναι στον σχεδιασμό, στις προδιαγραφές που φέρει ο σχεδιασμός και στην τεχνολογία που προϋποθέτει.

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Το ξέρουμε ότι δεν σας αρέσει η Nokia, δεν χρειάζεται να μας το υπενθυμίζεται τακτικά.

Σε όποιον κόσμο θέλω θα ανήκω, δεν θα μου πείτε εσείς που ανήκω.

Επίσης μια χαρά συσκευές είναι, αν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις από τις κάμερες τους.

Οπως εσύ λες την άποψη σου έτσι κι εμείς λέμε την δική μας

Φυσικά τα νούμερα μιλάνε κιόλας από μόνα τους

Δεν είναι κακό εσύ να έχεις νοκια και ο άλλος Xiaomi

Ότι θέλει ψωνίζει ο καθένας

Πχ δεν μπορούμε όμως να πούμε ότι η HTC έχει κορυφαίες συσκευές

Αφού χάθηκε εντελώς από την αγορά και έχει χάσει τον προσανατολισμό της

Τώρα άμα εγώ κι εσύ πάρουμε HTC δεν θα μας κατηγορήσει κανείς

Nokia 8800 Scirocco

Οπως εσύ λες την άποψη σου έτσι κι εμείς λέμε την δική μας

Φυσικά τα νούμερα μιλάνε κιόλας από μόνα τους

Δεν είναι κακό εσύ να έχεις νοκια και ο άλλος Xiaomi

Ότι θέλει ψωνίζει ο καθένας

Πχ δεν μπορούμε όμως να πούμε ότι η HTC έχει κορυφαίες συσκευές

Αφού χάθηκε εντελώς από την αγορά και έχει χάσει τον προσανατολισμό της

Τώρα άμα εγώ κι εσύ πάρουμε HTC δεν θα μας κατηγορήσει κανείς

Ενώ αν πάρουμε Nokia, μαύρο φίδι που μας έφαγε...

@kaluas https://en.m.wikipedia.org/wiki/HMD_Global

Εκτός κι αν δεν ισχύουν τα παραπάνω...

Edited by evris2013

@kaluas https://en.m.wikipedia.org/wiki/HMD_Global

Εκτός κι αν δεν ισχύουν τα παραπάνω...

Δεν αντιτίθεται σε τίποτα από αυτά που σου είπα αυτό που μου έστειλες, μίλησα γενικά και όχι ειδικά.

Αλλά γιατί προσπαθώ ? Και εγώ την ίδια απορία έχω.

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Δεν αντιτίθεται σε τίποτα από αυτά που σου είπα αυτό που μου έστειλες, μίλησα γενικά και όχι ειδικά.

Αλλά γιατί προσπαθώ ? Και εγώ την ίδια απορία έχω.

Πάντως δεν τα σχεδιάζουν οι Κινέζοι....

To NOKIA 8, την εποχή που βγήκε ήταν η ναυαρχιδα της HMD. Αν δεν ειχε καλή καμερα, τότε για ποιο λογο να το προτιμησει καποιος;

Προσωπικα, με την επανεκκινηση του brand ΝΟΚΙΑ αγορασα το ΝΟΚΙΑ 6 το οποιο με απογοητευσε πολυ. Οχι μονο δεν στεκοταν με αξιοπρεπεια η καμερα του, αλλα το μονο θετικο που ειχε ηταν η ποιοτητα κατασκευης.

Στη συνεχεια, θελοντας να δωσω μια ακομη ευκαιρια, αγορασα το ΝΟΚΙΑ 6.1. Καλυτερη καμερα αλλα και παλι, συνολικα δεν αξιζε τα λεφτα που ζητουσε.

Αυτη τη στιγμη, εχω το XIAOMI Μi Νote 10 και εχω καλυφθει πληρως.

Η HMD φαινεται να χανει το παιχνιδι. Μια σωστη ναυρχιδα δεν εχει βγαλει. Προσπαθει περιπου 2 χρονια να βγαλει διαδοχο του ΝΟΚΙΑ 9 και συνεχεια δεν παρουσιαζει τιποτα.

Καποτε, τα ΝΟΚΙΑ φημιζονταν για την καμερα τους και τωρα για να παρεις μια σωστη καμερα πρεπει να ξεκινησεις απο τη σειρα 7 (κι αν...)!

Λυπαμαι που το λεω, αλλα πλεον μου ειναι δυσκολο να παω και παλι σε NOKIA.

NOKIA 3210 -> NOKIA 3310 -> NOKIA 3510i -> Sony Ericsson K750i

NOKIA 5530 -> NOKIA Lumia 710 -> NOKIA Lumia 920 -> NOKIA 6 -> ΝΟΚΙΑ 6.1

Xiaomi Mi Note 10

Τα Nokia 8 ήταν ναυαρχίδα γιατί είχε καλύτερη κάμερα από τα υπόλοιπα Nokia εκείνη την περίοδο και το μόνο με ois. Μετά το ξέχασε το ois η HMD. Μόνο στο 8.1 έβαλε και τέλος.

• 2 weeks later...

Νέο feature phone αναμένουμε από τα nostalgia revivals της HMD

https://www.gadgetmatch.com/nokia-hmd-global-nokia-3650-revival/

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

• Administrators
συγνωμη αλλα....αηδιες και χαζομαρες.....

ετσι θα ΄΄πιασει'' την αγορα?

Αν παρατηρήσεις ακόμα και στο παρόν φόρουμ... μεγαλύτερη κινητικότητα υπάρχει στα θέματα των παλιών Nokia συσκευών, παρά στα θέματα των νέων συσκευών. Από εκεί θα καταλάβεις πόσο πάτο έχει πιάσει η HMD. :ninja:

Modpic.gif

συγνωμη αλλα....αηδιες και χαζομαρες.....

ετσι θα ΄΄πιασει'' την αγορα?

Τα feature phones καλά κάνει και τα βγάζει, και καλά κάνει και πειραματίζεται με σχεδιασμούς και έστω άτυπες αναβιώσεις παλιών συσκευών. Αλλά μόνο με feature phones συμφωνώ δεν πάει μπροστά... Έκανε δυναμικό ξεκίνημα το 2017, αλλά μετά κατρακύλα...

Τα feature phones καλά κάνει και τα βγάζει, και καλά κάνει και πειραματίζεται με σχεδιασμούς και έστω άτυπες αναβιώσεις παλιών συσκευών. Αλλά μόνο με feature phones συμφωνώ δεν πάει μπροστά... Έκανε δυναμικό ξεκίνημα το 2017, αλλά μετά κατρακύλα...

Αυτό θα το έπαιρνα αν έβγαινε έτσι... Μ' άρεσε πολύ.

Αυτό θα το έπαιρνα αν έβγαινε έτσι... Μ' άρεσε πολύ.

Ωραίο οντως αλλά fake δυστυχώς.

Ομως και πάλι,με τέτοια κινητά δε σωνεται η κατάσταση.

Κι ωστόσο διαβάζοντας τα σχόλια στο βίντεο,βλέπω ποσό πολύ θέλουν να επιστρέψει ξανά στη κορυφή η nokia.

Λυπηρό πραγματικά.μακάρι να υπάρξει ανάκαμψη.

Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• 2 weeks later...

Δεν είμαι πια κάτοχος Nokia. (Το έδωσα στη μάνα μου ;p ) (Νέα σχετικά με Nokia δεν είναι κι αυτά; :p )

Δε θα εγκαταλείψω αυτό το θέμα, βέβαια.